- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma pusti animacije likova, bitno je kad pucaš da sve pršti!
Uzeo sam Hardline..... i ne, nisam preorderao
Kako nisi preorderao ako je release date 19.3.
Uzeo sam Hardline..... i ne, nisam preorderao
Kako nisi preorderao ako je release date 19.3.
17.03. izašao u Meksiku. kad sam kupovao nije bila opcija za preorder.
A da startamo sa Bug H serverom... nekih 32 slota. Da server dobije ime i naviku igranja...
Ja sam kupio hardline preko hole, povuklo mi pare, vidljiva mi je transakcija i sve, ali nema mi hardline u originu, jel zna mozda zasto je to?
Ja sam kupio hardline preko hole, povuklo mi pare, vidljiva mi je transakcija i sve, ali nema mi hardline u originu, jel zna mozda zasto je to?
nesto nije ok.. idi na live chat
i provjeri da ti orgin prikaziva all games
nesto nije ok.. idi na live chat
i provjeri da ti orgin prikaziva all games
prikazuje mi all games, ima mozda ikakve veze kaj sam uzel battlefield premium il kaj, u pm
prikazuje mi all games, ima mozda ikakve veze kaj sam uzel battlefield premium il kaj, u pm
Ako si uzeo premium ustvari nisi kupio igru nego ekspanzije... sad još moraš samo igru kupit pa imaš sve :D
Ako si uzeo premium ustvari nisi kupio igru nego ekspanzije... sad još moraš samo igru kupit pa imaš sve :D
kupi mi majko toooop, da si raznesem ovu glupu glavu, onda sad jos kupim samo onaj standard edition?
kupi mi majko toooop, da si raznesem ovu glupu glavu, onda sad jos kupim samo onaj standard edition?
Ha da, ne znam šta drugo bi mogao. Premium je samo paket svih ekspanzija koje će ubuduće doći i ne sadrži igru. Tako je u svakom battlefieldu do sad bilo, vjerujem da je i ovdje tako. Premium edition se obično naziva paket koji uključuje igru i premium., ovdje se zove ultimate edition koliko sad vidim. Tako da ako si si kupio Battlefield hardline premium onda nisi kupio igru i da trebaš kupit i taj standard edition.
Ajd ako ti nije problem uzmi i meni dva komada kad se već razbacuješ lovom
Ha da, ne znam šta drugo bi mogao. Premium je samo paket svih ekspanzija koje će ubuduće doći i ne sadrži igru. Tako je u svakom battlefieldu do sad bilo, vjerujem da je i ovdje tako. Premium edition se obično naziva paket koji uključuje igru i premium., ovdje se zove ultimate edition koliko sad vidim. Tako da ako si si kupio Battlefield hardline premium onda nisi kupio igru i da trebaš kupit i taj standard edition.
Ajd ako ti nije problem uzmi i meni dva komada kad se već razbacuješ lovom
nije to razbacivanje, nego neznanje koje skupo placam, hahaha
nije to razbacivanje, nego neznanje koje skupo placam, hahaha
A znam, šteta da nisi prije malo provjerio što kupuješ... Nadam se da će ti igra bit dobra pa da ti neće bit žao tog premiuma.
Ja ću čekat komentare kad počnete igrat pa onda odlučit.... a nadam se da će i bar neki manji pad cijene uskoro pa onda uzet ako budu pozitivni komentari.
Daj ne laprdajte uvijek moze vratit sve sto se kupi s origina.
Daj ne laprdajte uvijk moze vratit sve stzo kupi s origina.
A da, to se spominjalo, ja ne znam kako to ide. U svakom slučaju igru mora kupit ako je hoće igrat, a za premium onda nek vidi kako može tražit refund.
Odigrao single player (koji je fenomenalan kao što sam i rekao) i stigao do ranka 10 u mp, te napravio refund nakon što sam vidio sve modove i mape.
Na kraju, nije to za mene ipak..vraćam se ja svom BF3/BF4 Premiumu :)
P.S. Ako nekog zanima refundali su novac u rekordnom roku od 10 sekundi nakon inicijacije pošto još uvijek nije bio release u EU pa se tretira kao da nisi još ni isprobao (bez obzira što sam kupio u Meksiku i igrao preko VPN-a od 16.3.)... Samo sam odabrao "The game is not as fun as I hoped..." i nakon toga je došlo da će biti procesirano i konačno za par sekundi completed automaticaly - novac natrag na kartici.
na 32 igraca je skoro nemoguce nekoga samo ceakt na spawnu, a 64 TDM je uvijek bio prica za sebe. Sve mape u TDM manje vise su velike, osim Blocka.
i jesi upucao aligatora sa m16a3?
meni se skida pa ću nadam se sutra navečer malo rokat
Čitajući review-e sve se bojim da ću biti razočaran Hardlineom, ali malo sam si progruntao i zaključio, preorder je na kraju ispala neloša investicija...
U 11. mjesecu kada sam u naletu euforije u sitne jutarnje sate preko Meksika uzeo Hardline tečaj dolara je bio oko 5.5 kn.
Danas je dolar oko 7.2 kune.
Nakon što stigne povrat preko Origina biti ću u plusu nekih 80kn tako da
To je Dama napravio lažni twitter i kupio liku igru samo da bude parni broj igrača hardlinea pa da mogu igrati 2na2.
Mala škola Hardlinea s radom počinje u subotu 21. ožujka.
Vaše prijave molim da šaljete na mail: prof.4ntraks@gmail.com.
Požurite, kapacitet je ograničen pa stoga učenike uzimamo po principu "tko prvi, njemu djevojka".
eto sad nas ima da rejpamo njubeke 😊 http://battlelog.battlefield.com/bfh/battlereport/show/1/578210285914307264/299434675/
To je Dama napravio lažni twitter i kupio liku igru samo da bude parni broj igrača hardlinea pa da mogu igrati 2na2.
Kuky sta ti tu radis? Nije ti to ona igra di se skupljaju cokoladice

Kuky sta ti tu radis? Nije ti to ona igra di se skupljaju cokoladice
Nego krafne. Zato je i Ceco tako zagrijan za igru.