Ma ne. Tko zna kako je video star. Potvrdili su da je Hardline.
Izgleda da su se u međuvremenu predomislili. :)
http://www.ea.com/news/battlefield-hardline-coming-this-fall
Ma ne. Tko zna kako je video star. Potvrdili su da je Hardline.
Izgleda da su se u međuvremenu predomislili. :)
http://www.ea.com/news/battlefield-hardline-coming-this-fall
Ovo je mali spinoff
mali?
Pa mali je...vidiš da su male mape
Šala mala, koncept je ok, dobro je zamišljeno i prekopirano od paydaya i sličnih ali ostaje vidjeti.
nadam se tiket rateu od 60hz i maks. 20 igrača po mapi...jedno i drugo je nemoguće praktički tako da se nemam čemu nadati.
Vi ljudi baš uživate yebati jedni druge, zar ne? Nego, ontopic, game modes:
Heist - lopovi provaljuju u banku, policija ih pokušava spriječiti u bijegu.
Rescue - ovaj put policija spašava taoce. Rush?
Hotwire - naganjanje autima. Tank superiority alike?
Bloodmoney - borba za novac (objective) nakon čega ga treba vratit u bazu. Obliteration u prijevodu.
Turf War - vjerojatno Conquest/domination.
Ovo izgleda ko odlicna sala za 1. april
Pa za ovu igru će biti najlakše za odlučiti se. Sačekaš da izađe, pogledaš kojih desetak dana poslije 10-ak reviewa.... ako kažu da je super, uzmeš, ako kažu da ne valja, ne uzmeš.
Pa za ovu igru će biti najlakše za odlučiti se. Sačekaš da izađe, pogledaš kojih desetak dana poslije 10-ak reviewa.... ako kažu da je super, uzmeš, ako kažu da ne valja, ne uzmeš.
Ako opet budu tempirali izlazak prije COD-a, pričekati black friday, onda mexico proxy (ili šta već bude aktualno) i onda platiš 100kn, 200 zajedno sa premiumom. Like a boss.
....u đep a ni iz Đepa.....
Za ekipu koja je zbunjena:
Jok, to su džep i Džep.
Đep kao takav ne postoji, ali mogao bih nekog virtualnog lika za nabijanje nazvati Đepina.
RIP Battlefield franchise
O majko mila, kaj je ovo?!
Ne znam ko gore reče ali ako porade na netkodu, povećaju famozni tickrate i ograniče igru na 32 igrača možda ipak bude dobro i igrivo. Nešto što smo i priželjkivali u BF serijalima. Kvalitetan FPS baziran na inf igri. Uz destrukciju frostbajta meni dosta za kupovinu. Samo mi se malo ne sviđa iz videa (ne znam da li samo za jedan mod ili će važiti za sve) da se na početku runde kupuje oružje kao u CS. Ali se ipak naddam da će uz ovo izdati i jedan čoistokrvni BF
Ne znam ko gore reče ali ako porade na netkodu, povećaju famozni tickrate i ograniče igru na 32 igrača možda ipak bude dobro i igrivo. Nešto što smo i priželjkivali u BF serijalima. Kvalitetan FPS baziran na inf igri. Uz destrukciju frostbajta meni dosta za kupovinu. Samo mi se malo ne sviđa iz videa (ne znam da li samo za jedan mod ili će važiti za sve) da se na početku runde kupuje oružje kao u CS. Ali se ipak naddam da će uz ovo izdati i jedan čoistokrvni BF
Bf je tu ime da proda, a igra će po svemu sudeći biti neki ludi hibrid.
Uz super netcode i kompaktne mape ima šanse.
Ali se ipak naddam da će uz ovo izdati i jedan čoistokrvni BF
Ja se nadam da ne.
Ove godine izdaju taj hardline,za sljedeću imaju Battlefront i tek onu 2017 opet pravi BF(BF5)
Ja se nadam da ne.
Ove godine izdaju taj hardline,za sljedeću imaju Battlefront i tek onu 2017 opet pravi BF(BF5)
slazem se potpuno, cak i za onaj termin od dvije godine nakon zadnjeg BF bolje da ubace mozda BC3. pa onda za godinu i pol ili 2 novi pravi BF.
Evo meni izgleda super. Vidi se da je neki stari build jer neke animacije ne izgledaju kako bi morale, ima dosta placeholdera a tu je i stari codename.
Singelplayer več sada izgleda interesantnije od BF3 i BF4 a za multiplayer treba probati. Sviđa mi se što se vrača equipment iz BF2: Special Forces.
Možda ovo nije pravi BF i nebi trebao imati to ime ali barem su napravili spin-off a ne igru jednostavno poimenovali Battlefield 5.
Preorderat sigurno neču ali ako če beta biti dobra i igra neče biti previše zbugana na releasu onda najvjerovatnije kupujem.
Koliko mi se ovako cini kao starom igracu bf serijala ovo se ne bi trebao zvati BATTLEFIELD. Po meni dice treba napraviti battlefield 2 u frosbite 3 engineu. Znaci sve isto ostaviti ali u novoj grafici. Ja da sada ea to najavi odmah bi napravio preorder.
Počelo je štancanje, pohlepa je prevladala.
Ovo izgleda stvarno bezveze.
Ja se nadam da ne.
slazem se potpuno, cak i za onaj termin od dvije godine nakon zadnjeg BF bolje da ubace mozda BC3. pa onda za godinu i pol ili 2 novi pravi BF.
"Uz ovaj" sam mislio na drugačiji gamplay odnosno tenkove i drug vozila na otvorenim mapama ono što čini pravi BF serijal. Može biti i BC3, ma neka ga nazovu kako hoće potpuno mi je svejedno. Datum mi apsolutno nije bitan. Ako hardline bude dobar možemo uz njega ubiti vrijeme čekajući .
meni je sad svejedno sta ce uraditi, jer sad samo muzu pare ali bas bukvalno muzu pare od naroda, a i ne cudi me EA koliko bas ovi ljudi sto kupuju te gluposti
BF4 je sav od bugova, nema kakvih nije problema imao, al opet ljudi poletili i pokupovali pa cak i premium. a sta su zauzvrat dobili? dobili su tuki, nedoradjenu igru, i jos se na njoj radi da se popravi, tamo lafo izbacuju neka zatvorena testiranja s boljim net codeom i sl.
sad ovaj Hardline je glupost zesca, koriste Battlefield ime samo da raju privuku, a da je Medal Of Honor Hardline, ni upola ne bi raja bila zainteresovana kao za BF Hardline, ali de, bitno je da se pare izmuzu, a to sto nema nikakve veze sa Battlefield imenom, nista
ovo je smijesno postalo fakat, i zalosno
....u đep a ni iz Đepa.....
Za ekipu koja je zbunjena:
e u onom malom đepu sam našao 100 KN,majke mi...
NIkad vise ovo smece kupit...
Podsjeća li sve ovo samo mene na Call Of Duty?
1. Igru ne proizvodi DICE, jedini roditelj Battlefielda.
2. Kakve sve to ima veze s pravim Battlefieldom? Ovo je u neku ruku svetogrđe.
tako su pricali za BC2 pa je po meni najzabavniji BF ikad...
Točno!
Neću nikada zaboraviti na EA.co.uk forumima kako su se mlatili oko toga da li je BC2 "iscidak" ili "isprdak" Svete BF franšize!
Meni je bio fenomenalan, a za ovaj Hardline imam sve naj naj naj želje oko toga da bude za "prave" igrače, samo da odj3bu više!
sad ovaj Hardline je glupost zesca, koriste Battlefield ime samo da raju privuku, a da je Medal Of Honor Hardline, ni upola ne bi raja bila zainteresovana kao za BF Hardline, ali de, bitno je da se pare izmuzu, a to sto nema nikakve veze sa Battlefield imenom, nista
Upravo tako jer EA nije firma koja stvara igre, EA je firma koja stvara profit. Sve ostalo je nebitno...
Bf je tu ime da proda, a igra će po svemu sudeći biti neki ludi hibrid.
Uz super netcode i kompaktne mape ima šanse.
Ovo dvoje zajedno bude nikada.
Znam da su to tvoje zelje ali i moje te se bojim da ce ostat samo zelje.
meni je sad svejedno sta ce uraditi, jer sad samo muzu pare ali bas bukvalno muzu pare od naroda, a i ne cudi me EA koliko bas ovi ljudi sto kupuju te gluposti
BF4 je sav od bugova, nema kakvih nije problema imao, al opet ljudi poletili i pokupovali pa cak i premium. a sta su zauzvrat dobili? dobili su tuki, nedoradjenu igru, i jos se na njoj radi da se popravi, tamo lafo izbacuju neka zatvorena testiranja s boljim net codeom i sl.
Pljujes po BF 4 a nisi ni probao igru ? Ili sam te zamjenio sa nekim u prijasnjim postovima. Najvaca boljka Bf 4 je ta sto vise zajednickog ima sa 1942 i bf 2 nego sa BF 3. Jer vecina vajnera je BF 3 inf ekipa.
Koliko mi se ovako cini kao starom igracu bf serijala ovo se ne bi trebao zvati BATTLEFIELD. Po meni dice treba napraviti battlefield 2 u frosbite 3 engineu. Znaci sve isto ostaviti ali u novoj grafici. Ja da sada ea to najavi odmah bi napravio preorder.
To nebi kupila ova ekipa iz BF3.
BF2 je spora igra,to se nebi svidjelo ovim skillerima.
Ako hocete pravi battlefield 5, nacekat ce se...
Fall 2015 igra ce im biti vjerovatno battlefront a BF5 tek 2016 godine.