Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.211.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
DestructoCRO kaže...
markoal kaže...

E jel ova enabava sigurna, narucio bi digitalni oblik kad je tako jeftin.
http://www.enabava.net/ponuda/battlefield-bad-company-2/

Da, enabava je sigurna, uskoro će joj biti 2. godine postojanja! :) Možda sam subjektivan kao admin, ali svejedno, svaka mušterija bude zadovoljna, možeš pogledati komentare..

Osobno sam naručio Bad Company 2 Limited Edition sa Game.co.uk za sebe i za još dosta ljudi, a baš sad idem naručiti još 3 komada - odjednom tj. po završetku Bete svi su navalili rezervirati svoj primjerak! :))

BTW, priložio sam sliku iz runde kad sam pokupio dosta dogtagova (9 kom) - lako je kad si sniper i čučiš u grmlju, samo osluškuješ korake i čekaš neprijatelje da ti se približe ne sluteći da ih čeka iznenađenje hahaha!

Pozdrav!

LoL,  e ovdje si me iznenadio. prodaješ key od 2006 a sad kažeš da si sebi uzeo preko Game.co.uk. Smijeh Zaj.. sa Game co. uk je da ćeš svoj primjerak dobiti tek za 4 dana, a PDV će ti obračunati ili ne (zavisi od slučaja do slučaja, odnosnotko je pošiljatelj...).

Drugi problem je da ako nemaš DVD verziju nećeš imati besplatni kod za 2 dodatne mape za PC. Ostali, uključujući i PS3, XBox plaćaju $15.

Nadam se da si uredno platio PDV na ove key koje si prodao jel :-)

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net
16 godina
moderator
Battlefield: Bad Company 2 za PC

Znači neke mape u nekim dlc-ovima čemo morati platit za PC?

I sad na kraju če verzija za konzole biti skuplja 15$ za te dvije mape....Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 9:59 (pirat).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

......................................................SPOILER............................................................

......................................................SPOILER............................................................

Uglavnom koliko sam uspio skužiti iz ćlanaka koje sam proćitao dlc-ovi u kojim se nalaze mape i oružija bi trebali biti besplatni

dok bi se valjda novi modovi i nove misije u sp trebale plaćati-ovo šta bi se trbalo plaćati je moje nagađanje.

Više informacija bi trbali dobiti dans ili u ponedeljak o dlc i općenito o BC 2

16 godina
moderator
Wolf88 kaže...

Da tak padaju na multiplayer-u likovi sa par metaka to bi bilo divno.

17 godina
neaktivan
pirat kaže...
Wolf88 kaže...

kaj nisi igral hardcore?tam par metaka i ovaj je dole ,1 metak sa snajperom i nema ga viseSmijeh

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
16 godina
moderator
viper kaže...
pirat kaže...

kaj nisi igral hardcore?tam par metaka i ovaj je dole ,1 metak sa snajperom i nema ga viseSmijeh

Igrao sam hc,i slažem se da snipom padaju s 1 metkom,ali s assaultom mu isto treba puno.

Ono na mp beti nije dobar hc,jer ako je ono hc onda je na ovim videima hc ultra +.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 11:39 (pirat).
15 godina
neaktivan
DJECHACHIC kaže...

Moze mi neko rec kak to ide u tehnomax-u dodem dam pare i 5.3. dobijem igru???

Neko??

xRALEx-BFBC2
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 11:42 (DJECHACHIC).
16 godina

A pošalji im mail ili ih zovi na telefon pa pitaj, tako ćeš dobit pravu informaciju iz prve rukeNamigiva

Ovo što se tiče damage-a rekli su da će u cijeloj verziji biti jače nego je bilo u beti, netko je ovdje bio stavio taj spisak što će sve promijeniti(nekih 5-6 i više stranica prije)ali ono što mislim da nije problem da puno metaka treba, nego da je spread kod mitraljeza ogroman i/ili je hitbox vrlo mali, i također mitraljezi troše municiju ko ludi. F2000 mislim valjda za 2 sekunde i kraće isprazni cijeli šaržer i normalno da nam se onda čini da nam treba 15 metaka a držao si tipku niti sekundu xD. Ja sam baš vidio kad sam sa xm8-compactom pucao metak po metak- 4 metka koja su ga pogodila, su ga ubila, a još sam ispalio nekih 5 metaka koji su fulali pa je ispalo 9 metaka. Fora je u tome da ako vam ovo ne valja, moratze si uzet ganu koja ima slow rate of fire i ogroman damage(da nije sniper/sačma) tipa onaj g3 koji se otključa na 25 ranku, ima damage kao onaj semi-automatic sniper a rate of fire puno sporiji naprema assault oružjem ali ima samo 20 metaka spremnik. Još je fora što ju mogu koristit sve klase, tako da će mi ona sigurno bit odličan izbor za medica ili recon kad idem tenkove c4-em lovitSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 11:44 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

EDIT

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 11:57 (Timon).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Timon kaže...

Nije fake i nije region free :(

sta to znaci?kaj region free?

LASER FAN [url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=781378][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/781378.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

A pošalji im mail ili ih zovi na telefon pa pitaj, tako ćeš dobit pravu informaciju iz prve rukeNamigiva

Ovo što se tiče damage-a rekli su da će u cijeloj verziji biti jače nego je bilo u beti, netko je ovdje bio stavio taj spisak što će sve promijeniti(nekih 5-6 i više stranica prije)ali ono što mislim da nije problem da puno metaka treba, nego da je spread kod mitraljeza ogroman i/ili je hitbox vrlo mali, i također mitraljezi troše municiju ko ludi. F2000 mislim valjda za 2 sekunde i kraće isprazni cijeli šaržer i normalno da nam se onda čini da nam treba 15 metaka a držao si tipku niti sekundu xD. Ja sam baš vidio kad sam sa xm8-compactom pucao metak po metak- 4 metka koja su ga pogodila, su ga ubila, a još sam ispalio nekih 5 metaka koji su fulali pa je ispalo 9 metaka. Fora je u tome da ako vam ovo ne valja, moratze si uzet ganu koja ima slow rate of fire i ogroman damage(da nije sniper/sačma) tipa onaj g3 koji se otključa na 25 ranku, ima damage kao onaj semi-automatic sniper a rate of fire puno sporiji naprema assault oružjem ali ima samo 20 metaka spremnik. Još je fora što ju mogu koristit sve klase, tako da će mi ona sigurno bit odličan izbor za medica ili recon kad idem tenkove c4-em lovitSmijeh

Ovo je Battlefield, a ne Call of Duty. Hitbox je kakav jest i ne smije biti veći.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
16 godina

Ma da ali kažem, kad je to dvoje u kombinaciji(znači takav hitbox na kojeg ljudi nisu naučeni) sa brzom potrošnjom municije i velikim spreadom, normalno da nemožeš u par metaka skinut protivnika, pa recimo sa lmg-om dok se krećeš nekad potrošim gomili metaka da ubijem, a kad stojim na mjestui ciljam, u manje od 10 metaka padnu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Stoja kaže...

, u manje od 10 metaka padnu.

E pa to je največi problem,s 10 metaka i terminator bi pao.

Ništa pa baš ništa me ne smeta u igri osim toga da moraš doslovno klat čovjeka.

16 godina

A čuj, nisi igrao crysis preko neta vjerojatno pa nisi naučen kao ja, meni nije ništa čudno da trošim 15-ak metaka po protivniku, koliko bi u crysisu znalo zatrebati, pa se ovdje iznenadim kad nekog skinem sa par metaka(jednom sam jednog sa xm8-compactom skinuo sa jednim metkom u glavi i to sa velike udaljenosti, nisam moga prestati se smijati kako sam uspio hehe, vjerojatno je bio dosta ozljeđen odprije) Ali čuj, iako ti treba puno metaka da ubiješ, treba i drugima da ubiju tebe, što je meni prednost, jer dosta puta ako nisam spreman uspijem izbjeć konflikt pa odem do medica da me zakrpa a pošto mi je ušlo u naviku da što god vidim odmah tagam, cijela ekipa zna tko me pokušao ubitiSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 12:22 (Stoja).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
pirat kaže...
Stoja kaže...

neznam kak to vama sa misem smeta a meni sa kontrolerom ne smeta...

ja sam naviko..

previse ste vi igrali te call of duty-e treba malo killzone 2 odigrat pa bi vidio pravo mp iskustvo

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
15 godina
neaktivan
pirat kaže...
Stoja kaže...

kao sto sam reko stvar navike

kad se naviknes nije ti previse a i imas hc makar kolko vidim ni to ti nije po volji

znam da ti netrebam govorit da trebas pucat u burstovima

mozda povecaju damage al meni pase kako je Smijeh

u pocetku btw sam p**dio radi damage al kako sam igrao naviknuo sam se

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
17 godina
neaktivan
Ne znam zašto pričate o damageu kao da je mega slab. Nije ništa manji nego u bilo kojem BF-u do sad.

Ali kada smo već kod toga, priznam da sniper ima manji damage nego bi trebao.

ALi da dodam, damage ovisi i o mjestu di pogodite protivnika i o daljini. Stanite do protivnika ispucavajte jedan po jedan metak u njega u prsa, nakon 3 metka pada.
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
Ne znam zašto pričate o damageu kao da je mega slab. Nije ništa manji nego u bilo kojem BF-u do sad.

Ali kada smo već kod toga, priznam da sniper ima manji damage nego bi trebao.

ALi da dodam, damage ovisi i o mjestu di pogodite protivnika i o daljini. Stanite do protivnika ispucavajte jedan po jedan metak u njega u prsa, nakon 3 metka pada.

ovisi i o daljini jer ako sa jako velike daljine lika sa sniperom pogodis u prsa neces ga ubit a puno puta sam znal ubit lika sa pola metra no scope i umre odma

17 godina
neaktivan
Točno!

A i sav taj niski damage napravljen je zbog balansa.

Osobno mrzim HC mod na COD-u jer zahtjeva najmanje truda. Isto tako nije mi sjeo ni HC na ovome.

Ne vidim zašto bi igrao HC pored normala kad je baš taj normal bio mod koji je od početka u BF-u.

Don't fix if it aint broken.

Želim što manje COD-a u 'svom' BF-u.
17 godina
neaktivan

Testirao sam "damage" u Battlefieldu 2 upravo: jedan metak u glavi iz bilo kojeg oružja ubija, kao i dva metka u tijelo ili 3 u nogu. U BC2 trebam 3 metka u glavu i 5 u prsa. Nedopustivo.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
moderator

Damage je ok, zavisi od vrste oružja, kalibra i udaljenosti. I u stvarnosti se dešava da se čovjek kojeg pogodiš sa npr m4/m16 (5.56mm nato) okrene da vidi ko ga je pogodio, dok isto tako možeš .45 pištoljem (u kombinaciji sa JHP mecima, koji su u vojnoj primjeni i na puškama zabranjeni) odvaliti pola prsnog koša na maloj udaljenosti. Jedino što je nerealno (ne samo u bc2, već i u ostalim igrama i filmovima) je brzina AT projektila, koji su jako spori, dovoljno da ih možeš strejfanjem izbjeći.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

1 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...
Točno!

A i sav taj niski damage napravljen je zbog balansa.

Osobno mrzim HC mod na COD-u jer zahtjeva najmanje truda. Isto tako nije mi sjeo ni HC na ovome.

Ne vidim zašto bi igrao HC pored normala kad je baš taj normal bio mod koji je od početka u BF-u.

Don't fix if it aint broken.

Želim što manje COD-a u 'svom' BF-u.

Slažem se.Damage netreba bit veći,možda maaaalo ali ne puno jer kad računam da je ovo prava bitka i koliko puta sam bio ranjen i izvukao se a da je  damage bio veći nebi bio ranjen već ubijen pa bio bi non stop mrtav.Msilim takodjer da je to sve zbog balansa.

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Testirao sam "damage" u Battlefieldu 2 upravo: jedan metak u glavi iz bilo kojeg oružja ubija, kao i dva metka u tijelo ili 3 u nogu. U BC2 trebam 3 metka u glavu i 5 u prsa. Nedopustivo.

Ne trebaš Nax.

Ovako je damage, ja provjerio...

1 metak u glavu sa sniperom

1 metak sniperom u tijelo + još jedan metak iz bilo čega ako protivnik ima full health.

3 metka u prsa sa bilo kojim oružjem.

2 u glavu ako je malo dalje (to mi smeta)

S time da postoje i pancirke kao unlockovi koji smanjuju damage a assault klasa u startu prima manje damagea jer ima kacigu i pancirku.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.2.2010 13:53 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
naxeem kaže...

Ne trebaš Nax.

1 metak sniperom u tijelo + još jedan metak iz bilo čega ako protivnik ima full health.

S time da postoje i pancirke kao unlockovi koji smanjuju damage a assault klasa u startu prima manje damagea jer ima kacigu i pancirku.

Gdje? U BC2 sigurno ne.

17 godina
neaktivan
U BC2, evo možemo kad izađe skupa probat pa ćeš vidjeti.
17 godina
moderator

Damage u bfu pada s porastom udaljenosti, uvijek bilo.

Sniper headshot je insta-kill, uvijek bilo. Bodyshot sa snajperom nikad nije bio insta-kill, zbog toga se uvijek išlo na taktiku slabijih pušaka s više metaka u magazinu ako si sposoban za headshotove, ili jačih pušaka s malim magazinom, ako promatraš bitke na prvoj liniji pa skidaš ranjene vojnike, tad je i bodyshot=kill.

Puške većeg kalibra, unlockovi, imaju puno veći damage (G3 u bf2, Baur H-AR u 2142), ali je balansirano manjim magazinom.

Kome je suđeno da bude j@ban, njemu gaće same spadaju.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo kako dobiti besplatnu BC2 igru...

=WZ= Dado_mt http://www.bfwarzone.net

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
naxeem kaže...

Ne trebaš Nax.

tocno..kad igram sa sniperom znam kad ga pogodim u prsa brzo izvuc pistolj prije neg pocne povlacit bolt i ubit lika jednim metkom iz pistolja..dosta cesto mi to upali i sa dosta velikih udaljenosti

16 godina

Jedan kratki

Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
dado_mt kaže...
DestructoCRO kaže...

LoL,  e ovdje si me iznenadio. prodaješ key od 2006 a sad kažeš da si sebi uzeo preko Game.co.uk. Smijeh Zaj.. sa Game co. uk je da ćeš svoj primjerak dobiti tek za 4 dana, a PDV će ti obračunati ili ne (zavisi od slučaja do slučaja, odnosnotko je pošiljatelj...).

Drugi problem je da ako nemaš DVD verziju nećeš imati besplatni kod za 2 dodatne mape za PC. Ostali, uključujući i PS3, XBox plaćaju $15.

Nadam se da si uredno platio PDV na ove key koje si prodao jel :-)

znaci oni koju su kupili igru na dvd-u(ne download verziju) oni nece morati placati dlc?i sto ce uopce biti u tom dlc-u?i jel dlc slicno ko i neka ekspanzija gdje se dobe nove mape i oruzja?

svatko ima svoje misljenje i to se nemora shvacati kritikom
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice