Battlefield veterani? Ako jeste napravite ovo!
Odite na http://veteran.battlefield.com/ i registrirajte svaku svoju BF igru i dobit ćete mogućnost otključavanja dodatnih oružja za veterane.
Odite na http://veteran.battlefield.com/ i registrirajte svaku svoju BF igru i dobit ćete mogućnost otključavanja dodatnih oružja za veterane.
Što je HBAO u opcijama za grafiku? Isključivši to sad mi se igra vrti na 60 -70 FPS sve high sa rezolucijom od 1680x1050 bez AA.
da to i mene zanima a dali sad vidis kakvu razliku u igri nakon iskljucivanja?
Horizon Based Ambient Occlusion
Ja nisam primjetio razliku, bas cu danas opet probati.
E ako netko ima slucajno koji key viska kao sto je imao Jack neka posalje na PP.
I nemojte me sad svi napast da samo zicam kljuc, jer ga pokusavam vec 3 dana uhvatiti ali naravno bezuspješno kao i mnogi od vas.
HBAO je Horizon-Based Ambient Occlusion.
http://developer.nvidia.com/object/siggraph-2008-HBAO.html
Vidiš ima logike da to poboljšava preformanse. Moram probati bez toga.
Samo da nadodam. Sa HBAO imao sa 25-30 FPS-a. Inače imam HD3870 sa 512 MB,a nemam potrebe za nešto jače.
ocemo se dogovorit nekako pa da probamo bar 2 squada popunit, pa da vidimo kak ide kad nas ima dosta
2-3 igraca je nista, da probamo 8 igraca u isto vrijeme pa svaki squad ima svoju taktiku pa da vidimo dal ćemo rasturat ili bit rastureni
Da moramo složit ekipu pa zajedno zaigrat hehe to bi bilo predobro, mislim da bi ako bi imali dobru taktiku zgazili protivničku ekipu Sad kad budem igrao stavit ću fraps da mi radi screenshotove svakih 10 sekundi, pa ću ovdje stalno stavljat screenove da imate što gledat
EDIT: meni je također taj hbao isključen,zato i imam dobar fps
Ljudi gasite to HBAO ili kak vec ajmeeee koja razlika :D
sve high samo je to iskljuceno letiiiiii :) nema "laga" sto je dolazio od hardwarea :D
pozz hvala na inf..
pa koliko sam skuzio ima voice chat u igri tako da bi savrseno bilo za igrat mi sa foruma :)
neki kreteni labrtali sad :S
odma sam izaso francuzi valjda XD
ma bed je sto ne radi onaj fazon friends... ovako dok smo se mi juce skupili na jednom serveru prodje pola sata... ili npr da nas ima vise..pa nadjemo prazan ili poluprazan server...
a mozda ne bi bilo lose u jedan post spojiti spisak svih nas koji igramo betu i nickovi nasi u igri, tako da ako proradi ono friends, a proradice, da se mozemo naci u igri...
oho .. ovo je dobra stvar
Kad odigras igru nekih sat vremena shvatis da je, onako, bolja u rezultatima od mog proslog posta.
Nema boljeg singleplayer od CoDMW2, nema boljeg MP od CoD4
Izgasi UAC 100% će ti se updatati ako imaš vistu ili 7.Meni isto nije htjelo dok nisam UAC ugasio
Ok, što se to dešava? Otključao sam danas sačmu i SCAR-L za inžinjera i kad sam malo prije ušao u partiju ćorak.
meni je update prošao bez problema
s obzirom da je u igri napredna fizika, ako imate instaliran nvidia Physx probajte ga stavit da ide preko grafulje ili da proc računa fiziku, možda pomogne ako slučajno igra koristi Physx (ja imam quad ali vi koji nemate quad a imate dobre grafulje probajte stavit da je uključen Physx pa da ga grafička računa, nigdje ne piše da igra koristi Physx engine ali nikad se nezna)
Ok, što se to dešava? Otključao sam danas sačmu i SCAR-L za inžinjera i kad sam malo prije ušao u partiju ćorak.
imaš servera koji nisu ranked, ja kad nemam sve otključano odem na drugi server i odma mi se vrate sve stvari
a možeš i probat pričekat par minuta pa ti se nekad vrate stvari makar ti ih neda na početku runde
domba ajde budi sad pametan i po cemu zakljucujes da cod ima bolji single player.
PRVO : jos nije ni izasao a ni nezna se kakav je single player......
DRUGO: ovo je BETA sto znaci da nije konacan proizvod i jos da doraduju..
TRECE:sada trenutno sto se igra je RUSH sto osobno i ja mislim da je sranje od moda ali cuj vidjet cemo kad igra izade +10 joj dajem :)
Cuj problem je u tome sto mrzim cod
zasto? zato sto nema vozila :)i bf2 je bio nekako tromiji u igranju dok je ovaj bf nadmasio sve to
sad sam bas iso vidjet koliko fpsa imam (9600GT 512mb, 2gb ram, 2.5 proc) ... oko 30 :S
sad sam bas iso vidjet koliko fpsa imam (9600GT 512mb, 2gb ram, 2.5 proc) ... oko 30 :S
jesi ugasio onu opciju HBAO ili kako vec meni je uvelike pomoglo ;)
Kako se ta opcija uopće isključi ?
Mjenjam killzone 2 PS3 za bad company 2 beta key.......mail hrvoje.22@windowslive.com
jesi ugasio onu opciju HBAO ili kako vec meni je uvelike pomoglo ;)
ma iskljucio sam ... ;)
Kad odigras igru nekih sat vremena shvatis da je, onako, bolja u rezultatima od mog proslog posta.
Nema boljeg singleplayer od CoDMW2, nema boljeg MP od CoD4
daj ne pricaj gluposti
nema boljeg sp od coda(misli se na fps zanr)?
si cuo kad za bioshock?
e to je pucacina koja ima vrhunski sp barem za mene
ili mozda CoH ma pucacina ko u prici imaju sp koji je bolji ili konkurira mw2 uzasnom kratkom sp-u
kako mozes usporedivat mp od cod4 s bf mp-om to mi neide u glavu
frend mi igra na athlon 64 2.2 i neki radeon hd36xx
oćemo onda napravit temu sa svim nickovima i gdje ćemo probat dogovorit koju rundu
dajte neki hc server nebrem nac ni jednog na kojem ima igraca