Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.218.516
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
TopForumaš kaže...

ja sam dobio red dot na assault puskama

dobar je dosta pomaze barem meni

probaj stavit onu assault x8m i rad dot i zatim igraj i ubij se granatom i onda stavi recon m24 i nej nikakav specalization i imat ces na snipu red dot,valjda neki glitch,cekaj vidjet ces kako samo da ulodam video

15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

ja sam dobio red dot na assault puskama

dobar je dosta pomaze barem meni

meni na onoj prvoj assaut pušci nikak ne leži onaj špic nišan, a na onoj drugoj mi je dobar

red dot još nemam

16 godina
luka_cro kaže...

ja ne kuzim kak mogu imati taj red dot na sniperu a nisam ga jos otkljucao niti nist,uloadat cu sad video pa cete vidjeti

B.E.T.A.

15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

ja kolko sam vidio u videima ona neka puška neznam je to ak-47 ali nišan je prevelik,znam koliki je nišan jer sam sam bio u vojsci

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Frentt kaže...

ja kolko sam vidio u videima ona neka puška neznam je to ak-47 ali nišan je prevelik,znam koliki je nišan jer sam sam bio u vojsci

hahahahahahahahaha,loool :PPP

15 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...
4Bastard kaže...

Ajde da se dogovorimo za nas koji igramo Betu da danas navečer negdi bacimo koju igru... :) Ko je za?

ja sam za

može oko 8 pa do kad bude,bude

Kako ti je nick na EA-u da te dodam za frenda? Imaš možda xf?

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
17 godina
neaktivan

Pa di dobit key , vec 3 dana trazim i nikako nac , pa sta je ovo ..... Na warezu ne rade , svi su upotrebljeni , na twitteru ne vidim nigdje da se spominju kljucevi .....na onom i3d vise ne dijele kljuceve......

Opel Club Croatia

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
4Bastard kaže...
maxsisac_cro kaže...
4Bastard kaže...

Ajde da se dogovorimo za nas koji igramo Betu da danas navečer negdi bacimo koju igru... :) Ko je za?

ja sam za

maxsisac_cro

moram instalirat xfire, slabo sam ga koristil pa sam ga maknul, ak će trebat stavim ja njega lako nazad

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 14:32 (maxsisac_cro).
15 godina
neaktivan
Medolinoo kaže...

Pa di dobit key , vec 3 dana trazim i nikako nac , pa sta je ovo ..... Na warezu ne rade , svi su upotrebljeni , na twitteru ne vidim nigdje da se spominju kljucevi .....na onom i3d vise ne dijele kljuceve......

kolega CANABIS je lijepo napiso: http://twitter.com/bc2com

valjda nisi vidio

15 godina
neaktivan
maxsisac_cro kaže...
4Bastard kaže...
maxsisac_cro kaže...
4Bastard kaže...

ja sam za

maxsisac_cro

moram instalirat xfire, slabo sam ga koristil pa sam ga maknul, ak će trebat stavim ja njega lako nazad

Instaliraj si ga opet jer neznam dal ovo na EA-u ima opciju za Chat, a mogli bi se dogovarati preko Xf kad igramo.

Sad vidim da ovdje ->http://twitter.com/bc2com svako malo postaju nove ključeve pa tko još nije ugrabio ključ, a želio bi igrati preporučam da pratite na twitteru.

Xfire - spartan761 EA Account Nick ( Za Bad Company 2 ) - spartan761 Steam: HR_spartan761
16 godina
4Bastard kaže...
maxsisac_cro kaže...
4Bastard kaže...
maxsisac_cro kaže...
4Bastard kaže...

ja sam za

maxsisac_cro

Instaliraj si ga opet jer neznam dal ovo na EA-u ima opciju za Chat, a mogli bi se dogovarati preko Xf kad igramo.

Sad vidim da ovdje ->http://twitter.com/bc2com svako malo postaju nove ključeve pa tko još nije ugrabio ključ, a želio bi igrati preporučam da pratite na twitteru.

hehe... baš sam se pripremio da si ugrabim kljuc,.. ukljucim printer, uniđem u notepad, uniđem u igru, minimiziram je, odem na internet da vidim koje je točno vrijeme, i točno 20 sec prije stalno refrešam stranicu i ono izađu kljucčevi,... brzo ih skopiram u notepad, isprintam, za to vrijeme dok se printa ja sam u igrici, ukucavam keyeve i nijedan key NERADI...! LoL heheheh... neam sreče

I See Offline People !
16 godina
neaktivan

evo budem vam ja dns probo uhvatit koji ključ

ajmo svi na erep ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Gamer71 kaže...

evo budem vam ja dns probo uhvatit koji ključ

ak uhvatiš placam pice......Smijeh

I See Offline People !
17 godina
protjeran

Nema sanse na twitteru - danas izadju kljucevi ja sam doslovce 5 sekundi nakon izlaska tweeta ukucao kljuc i corak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hehe... baš sam se pripremio da si ugrabim kljuc,.. ukljucim printer, uniđem u notepad, uniđem u igru, minimiziram je, odem na internet da vidim koje je točno vrijeme, i točno 20 sec prije stalno refrešam stranicu i ono izađu kljucčevi,... brzo ih skopiram u notepad, isprintam, za to vrijeme dok se printa ja sam u igrici, ukucavam keyeve i nijedan key NERADI...! LoL heheheh... neam sreče

I ja sam bio spreman igra pokrenuta treba samo key upisati,na stranici  čekam, key se pojavljuje ja čitam key cura ga zapisuje ulazim u igru upisujem key i gle s***nja već je upotrebljen pa nemogu vjerovatiViče manje od 20 sec. ništa čekaj još sat vremena šteta što se nemože kopirati pa zaljepiti možda bi tako uspjeo 

16 godina
neaktivan

evo ga napokon prvi

igrao sam kao engineer jer sam sve za assault otkljuco

dobra partija dosli smo sve do comm centera i onda i tam sve unistili :)

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Koji ti je nick, da bacimo na brzinu jednu partijuOsmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...

Nema sanse na twitteru - danas izadju kljucevi ja sam doslovce 5 sekundi nakon izlaska tweeta ukucao kljuc i corak...

evo kod kolege smo uspjeli na twiteru, dono sam laptop ko njega. Na laptopu sam pratio twiter a on je bio spreman na svom kompu da ubaci ključ i uspjeli smo.....

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Koji ti je nick, da bacimo na brzinu jednu partijuOsmijeh

moj nick je kuciste no ima tu jedan problem

imao sam vas pod frends barem petoricu tu sa buga i sve mi se izbrisalo uopce mi frend opcija ne radi :(

Prodajem bicikl kupljen u pevecu star 2 godine volan steka pa ima nagibno skretanje farba je smeđa s efektima cijena po dogovoru
16 godina

A niš,ajmo se na nekom serveru nać, jednostavnij je xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stoja kaže...

A niš,ajmo se na nekom serveru nać, jednostavnij je xD

mozda navecer sad sam se naigro malo prije

vratimo se na ontopic

16 godina

Aj može, tamo oko 7-8. Da li netko zna kako se otključa thompson? koliko vidim treba bit 17 level za njega a ima dosta ljudi koji su bili 10-11 level i imali ga...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nadam se danas u 17:00 Da cu dobit beta key pa da mogu probat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ja sam imao igru podignutu ali u prozoru tako da sam na drugom prozoru kraj odmah imao kljuceve, ma ako je trebalo 5 sekundi ili 10 za ukucavanje i nista..blah..vi koji picite nadam se da se dobro zabavljate, prenosite dojmove za nas nesretnike :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dajte i koji SS!

Dr. za postavljanje glupih pitanja...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Stoja kaže...

Aj može, tamo oko 7-8. Da li netko zna kako se otključa thompson? koliko vidim treba bit 17 level za njega a ima dosta ljudi koji su bili 10-11 level i imali ga...

Da na 10 lvl ga otključaš, tako sam ja.

15 godina

shadow++ nick

xfire: mypet

add me :)

Daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

@gauta

A gdje čekaš?

Dr. za postavljanje glupih pitanja...
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.1.2010 16:38 (xilC).
15 godina
neaktivan

Dodajte me kao frenda pa da igramo, nick mi je davidri.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

moraš imat 25 postova na i3d.net forumu i imat čes acces u areu di samo sa 25+ postova mogu ič tamo će lik postat keyeve

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice