našao sam na directgamekeys BC2 za 25$ jel sigurno kupovati od tamo?
to jew za amere, sa strane imas zastavu od europoske unije , to stisnes i onda ti je 19,79 €
našao sam na directgamekeys BC2 za 25$ jel sigurno kupovati od tamo?
to jew za amere, sa strane imas zastavu od europoske unije , to stisnes i onda ti je 19,79 €
Sa demize99 twittera:
"Chuck Gustav's first job was as a paperboy. There were no survivors. Chuck Gustav sleeps with a pillow under his gun."
Istina,istina.
Koliko Ima levela ?
Koliko Ima levela ?
50
danas se več nekoliko puta pokušavam ulogirat ali nemogu
zna li itko rješit problem
molim vas pomozite evo već drugi dan da mi neradi mp
sprpljenje, drugog nema rješenja
Pa pošalji mail službi podrške za igru. Oni postoje zbog toga.
Ako imaš ukljućen remember paasword to skljući,ja sam imao iste probleme prije par mjeseci kada sam to iskljućio odmah sam se mogao normalno ulogirati
Ajmo piceki, brzo na server.
Ziher ima no-lifera koji su već u 8:30 spremni za rokanje.
Čekam...
Ajmo piceki, brzo na server.
Ziher ima no-lifera koji su već u 8:30 spremni za rokanje.
Čekam...
ja:D, ali moram skidati ponovo bc2.
....uuuuu dobar rezultat......
Što mislite koju igru da kupim od ove dvije B:BD2 ILI COD:MW2 . Cod :mw2 sam već isprobao a B:BD2 nisam.
Što mislite koju igru da kupim od ove dvije B:BD2 ILI COD:MW2 . Cod :mw2 sam već isprobao a B:BD2 nisam.
Onda BFBC2
A ono, u temi BFBC 2 si, malo "pronjuškaj" pa odluči, po meni uvijek bilo koji BF prije bilo kojeg COD-a
Onda probaj negdje BF pa odluči sam.
Jel zna netko u ćemu je razlika između ove dvije verzije igre osim u cijeni. Između Battlefield: Bad Company 2 Standard Edition EA Download Manager i Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition EA Download Manager. Jel sigurno kupovat preko g2play.net. Zašto je ova 141kn a ova 206 kn. Ja sam mislio da je ova igra skuplja.
Jel zna netko u ćemu je razlika između ove dvije verzije igre osim u cijeni. Između Battlefield: Bad Company 2 Standard Edition EA Download Manager i Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition EA Download Manager. Jel sigurno kupovat preko g2play.net. Zašto je ova 141kn a ova 206 kn. Ja sam mislio da je ova igra skuplja.
Razlika je u tome sto ces s ovim limited dobiti lvl1 pristup nekim oruzjima i gadgetima koje bi s normal morao postepeno otkljucavat. . ., cini mi se da otkljucas Thompson, Colt 1911 i tracer gun. .
Evo assault i vehicle na max, jos malo pa i engineer.
Ma uzmi normalno, zabavnije je postepeno otključavat.Bacanje novaca.
Ma uzmi normalno, zabavnije je postepeno otključavat.Bacanje novaca.
Slazem se s njim, ta 3 oruzja ces ionako sam otkljucati a platiti tu razliku bi stvarno bilo bacanje. . .
dobar si, nedjelja u 8:30. uf odmah me trnci produ
kolki je tebi FOV u igri?
kolki je tebi FOV u igri?
Mislim da je 85, zakaj?
ako stvarno dobijes otkljucana neka oruzija i sl. a imas viska para (sto sumnjam) kupi si ovaj za 206. jer ces se jako jako namuciti u pocetku, tolko je teško da ti moze pozliti vjeruj mi imam igru tjedan dana i mucio sam se jako (rovovska borba) dok nisam poceo pomalo uzivati u igri.
ovi ostali igraju vec duze pa ni neznaju razliku !!!!
Inače DICE je rekao da nema razlike u cijeni između Limited i obične, ali algoritam je nabacio 50kn više na limited, da zarade malo.