Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.182.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Battlefield: Bad Company 2 za PC
Timon kaže...
null kaže...

bolje da kazete neku infu kad ce novi patch, sto skroz novog dolazi itd. to hocemo cuti a ne jadovanje iz skole, to cujem stalno :(

http://forums.electronicarts.co.uk/bc2-pc-service-update/1088496-client-r8-server-r12-qa.html
"Server - Some potential sources for lag/rubberbanding have been eliminated" hvala alahu

jesi vidionegdje mozda da su napsiali da budu fixali m1? ja nigdje :S

BC2 nick: herro Ray
16 godina
neaktivan

greska :(, reload stranice!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 19:46 (Co7).
15 godina
neaktivan
Battlefield: Bad Company 2 za PC

ako sve dobro prođe od idučeg tjedna se pridružujem bojištu

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Presao sam ih dosta.

Problem je u tome sto se tata jednom naljutio i zabranio mi zauvijek, no ni poslije nije promijenio misljenje.

Nekada davno ja sam smio igrati igrica (e bas ti hvala sto si me na to podsjetio).

Prvo zar je samo meni jasno da ovaj link ima bar 20+ godina?  Ali je zanimljivo, pa da nastavimo :D!

on topic (zapravo off topic ali... :))

Zar nisi napisao da ces smjeti sa 18 godina igrati igrice?

Ili samo neces slusati tatu? Ako je tako onda igraj vec sada!

Jedino ako mama, tata, sestra i ti spavate u istom krevetu(u jednoj sobi)!Onda imas vecih problema od bc2(puno vecih)!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
15 godina
protjeran
Co7 kaže...
Mentalist kaže...

Iskreno ti kazem, imam 14.

Ali, prije jedno sat vremena, dao mi je jak orgument (da bi shvatili morate znati da je moj tata jako otvoren prema maloljetnickom sexu, tj. konzervativan je samo u odnosu s igrama).

U jednoj velikoj lokalno prodavnici htio je da spoji mene i neku curu (onako 5/10), koju iskreno nisam vidio u zivotu i nije mi se svidjela... No to ga nije sprijecilo da nastavi ruganje zbog toga sto je ta curica bila "bas fina" (njemu). 

Sada, napokon sada, mogu reci: "Pa kako cu imati curu ako ne smijem ni igrica igrati", i planiram to reci kad uleti u sobu u kojoj ja igram TF2, ne BF: BC2 (eto da nije OffT).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 20:03 (Mentalist).
16 godina
odjavljen

nije ti to dobar argument! kakve se to cure lijepe na one koje igraju igre!? ja bi iskreno volio da ih ima ali nisam se bas susretao sa takvima...

predlazem da napustimo offtopice da nebi polimunili ili sto vec...

ontopic 

a u biti mi nista ne pada na pamet, pokusao sam izmisliti nesto al ne ide... danny ozezi s limunima

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
A on će ti reći: ''Pa koja će te cura htjeti ako stalno igraš BC2!'' (da nebude offt) :D
Stari ti stvarno ima čudan pogled na svijet.
A jesi probao s onim argumentom: ''Zašto Ante iz ulice smije igrat, a ja nesmijem?''
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
16 godina

Ja bi molio nekog moderatora da pobriše ove poruke o ocjenama, dopustima i sl. sve u svemu sav offtopic i ono što je pola offtopic pa onda jedna rečenica ontopic. Jer stvarno me ne zanima kakve vi ocjene imate i kome što tata dopušta igrati. Mislim ono rekao si jednom da ti ne dopusti i to je to, a ne svaki drugi post kakvi su tvoji roditelji što ti dopuštaju, što ne. Što bi bilo da sad svi pričamo o svojim privatnim problemima i familiji. Sorry ali to me stvarno ne zanima, barem ne ovdje na forumu, a kamoli u ovom topicu o BC2. Za takve stvari imate BIRC.

I moju poruku isto tako nek obriše moderator ako će već brisati. HVALA!

Bad Company 2 status: http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.5.2010 20:18 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ma daj, Kuky, pa kad nema nikakvih vijesti o BC-u 2 i sl., dobro dođe i ovo. :P
Ingame: (_.:BRUNO:._) /// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
15 godina
protjeran
Šef kaže...
A on će ti reći: ''Pa koja će te cura htjeti ako stalno igraš BC2!'' (da nebude offt) :D
Stari ti stvarno ima čudan pogled na svijet.
A jesi probao s onim argumentom: ''Zašto Ante iz ulice smije igrat, a ja nesmijem?''

Onda on ima protuargument (profesor matematike, dipl. ing. građ., inace suludo inteligentan, pa se tesko boriti s njim).

On kaze: "Ante ima sve petice, Ante ima curu, Ante ima ovo"... I da ne bude OffT kaze: "Ante je pr0 u BB: BC2".

15 godina
protjeran
skank666 kaže...

nije ti to dobar argument! kakve se to cure lijepe na one koje igraju igre!? ja bi iskreno volio da ih ima ali nisam se bas susretao sa takvima...

ontopic 

a u biti mi nista ne pada na pamet, pokusao sam izmisliti nesto al ne ide... danny ozezi s limunima

Izvinite (oprostite) na duplom postu, ali ja sam inace lijep, hrabar, a moju dugu kosu sve curice zele da milke (ni brada nije iznimka, dobro ste culi)...

Bas sam se prije par dana ubacio u pola kazalisne predstave i glumio (improvizirao) i pokupio dosta simpatija... Inace rijetko koristim to sto se svidjam curama (nemam stana).

16 godina
neaktivan
Dobro, ali Jure nema sve 5, nema curu, a igra BC2!
16 godina
neaktivan

haha...ja imam sve 5 imam curu ali neigram BC2 iako bi htio

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

de prestanite više Doktori Hausi, hoću da čujem tko, kada i čime je ownao Skanka, Pirata, Naxeema i DrNastija, jer zato ova tema služi

BC2: NoobsMcKenzie_HR
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist, mislim da si sa zadnjim postom zaglibio u duboki offtopic, pa bi bilo poželjno da prestanemo...
Ako ti je tata superinteligentan, valjda si i ti nešto pokupio (nisi valjda poštarov - šala, no hard feelings ;D),
A, što da ti kažem, igraj kriomice
16 godina
neaktivan
Sir Vidara the XVII kaže...

de prestanite više Doktori Hausi, hoću da čujem tko, kada i čime je ownao Skanka, Pirata, Naxeema i DrNastija, jer zato ova tema služi

Da naredniče....Na zapovjed naredniče

Naredniče u 22 sata i 18 minuta dana gospodnjeg 5. svibnja 2010 vojnik po imenu Deni Haer je pobio cjelu protivničku gardu.

Potpis: Šiloman Cool

SAMI PROTIV SVIH!!!! ARMADA RIJEKA!!!!
16 godina

pisao sam AE i rakli su mi da otvorim neke portove

ja sam na to reinstalirao igru i eto sad vec imam 35 kilova hehehehe

hvala

15 godina

ljubav je na selu? ili tema o BC-u?

BC2 nick: herro Ray
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

jel kome sljaka frend lista ???

ja sam probao frenda stavit al on nije dobio pozivnicu, i obratno?

kak da nađem bugov server ili bilo koj hrvatski server ???

sory na noobstvu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Frend lista baš i ne šljaka, nemoj se brinut.
BUG server nađeš tako da u Serves browseru upišeš VELIKIM SLOVIMA BUG, bez ikakvih filtera.
15 godina

jao kako mi je sad trzat pocelo na Serveru moral sam izac :(

uploada se video na xf pa cete vidjet knife fail na ogradi xD

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Travn0Shik][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Travn0Shik.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ivanec kaže...

jel kome sljaka frend lista ???

ja sam probao frenda stavit al on nije dobio pozivnicu, i obratno?

kak da nađem bugov server ili bilo koj hrvatski server ???

sory na noobstvu :)

Ako oces probat i hardcore server, potrazi CBC server, upises isto kao za Bugov, velikim slovima CBC i bez filtera

www.crobadcompany.com
16 godina
Mentalist kaže...

Onda on ima protuargument (profesor matematike, dipl. ing. građ., inace suludo inteligentan, pa se tesko boriti s njim).

On kaze: "Ante ima sve petice, Ante ima curu, Ante ima ovo"... I da ne bude OffT kaze: "Ante je pr0 u BB: BC2".

Da je tvoj otac tako inteligentan nebi bio takav, ili je samo inteligentan u svojoj struci ili je to tvoja verzija priče.
A i ti se ponasas kao da si stariji, ako imas 14 godina kad pođeš u srednju razvijat ces se dosta brzo i fizicki i psihicki, i vjerojatno ces dobit pravi dojam na ono sto je prije bilo(sada).
I ocjene nemaju "previse" veze sa inteligencijom, onda je Einstein retardiran, ali:
Učenje omogućuje razvoj inteligencije, a inteligencija olakšava učenje.

Šef kaže...
Frend lista baš i ne šljaka, nemoj se brinut.

Ahh pa ta frend lista uvjek zeza, dodam ih pola nitko me neprihvati, ja gledam sta su svi ljuti na mene, a nisu vjerojatno ni dobili poziv.

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
skank666 kaže...

ontopic 

Izvinite (oprostite) na duplom postu, ali ja sam inace lijep, hrabar, a moju dugu kosu sve curice zele da milke (ni brada nije iznimka, dobro ste culi)...

Bas sam se prije par dana ubacio u pola kazalisne predstave i glumio (improvizirao) i pokupio dosta simpatija... Inace rijetko koristim to sto se svidjam curama (nemam stana).

Žao mi je, no moram se u ovo uključiti, sry ny OTu.

Kao prvo, ti si zaljubljen u sebe i stalno se hvališ i pucaš epitetima.

Kao drugi, ako si ti takav hardcore *ebač, zašto konstantno govorišmama i tata i nemaš se snage ni hrabrosti suprostaviti starome i reći kako stoje stvari.

Moj savjet, pokupi koju žensku ( po tome što ti pišeš možeš ih pokupiti 30 odjednom ), bani u kuću i pobari ih ispred starog, dokaži da si muško, pa ti neće pregovarati, tko zna možda čak budeš smio igrati poslije 23:30.

Nemoj ovo shvatiti kao napad, više kao dobronamjeran savjet. Očito je da češ biti u balunu dok se ne dokažeš starome na nekakav načim, a kako, to je na tebi.

On topic: Evo par SSova, ništa posebno.

Evo ovako moj tim sudjeluje u igri.Sve sami požrtvovni momci. Evo ovako moj tim sudjeluje u igri.Sve sami požrtvovni momci.
I'm gonna be Iron, like Lion, in Zion...
16 godina
neaktivan

Novi patch od 500mb.

Ocekuje se sljedeci tjedan.

Server - Some potential sources for lag/rubberbanding have been eliminated
Server - The old reserved slots has been replaced by a kick-on-demand system like in BF2
Server - Log file for server admins: all remote admin interface commands/events are logged
Server - Log file for server admins: major server events + all chat messages are logged
Server - Idle kick is controllable
Server - Profanity filter can be disabled
Server - Teamkill-kick system is controllable
Server - Ticket counts and bleed rate are controllable per-level
Server - Infantry only mode available per-level
Server - Initial spawn delay and respawn delay are adjustable
Server - Server description can be up to 400 characters, and use "|" for line breaks
Server - Banlist can contain up to 10.000 entries
Server - reduced latency in packet handling

Admin Interface - fixed the player.onKill spam that occasionally happened
Admin Interface - ensured that player.onJoin events always report the player name
Admin Interface - events triggered when people spawn
Admin Interface - much more info on kills
Admin Interface - detailed stats are reported at end-of-round

Gameplay - Various minor level bugfixes
Gameplay - Helicopter handling has been tweaked
Gameplay - Weapon tweaks have been implemented based on PC public feedback
Gameplay - Fixed technical hang when a crate was armed outside of the combat area
Gameplay - "Victory is near" message was shown for the wrong team on Valparaíso, this has been fixed
Gameplay - Countermeasures can be fired when driving a helicopter
Gameplay - The brightness of the pilot view in the Russian helicopter has been reduced
Gameplay - Advanced Spotting scope works better
Gameplay - Knifing people in the back works again (we backed out the change that we had done for Server R11)

Server Browser - Servers are sorted into 3 categories: Normal, Modified, Hardcore depending on their settings
Server Browser – Added support for retrieving update progress
Server Browser - Now refreshes information
Server Browser - Join queue system when attempting to join a full server
Server Browser - all settings are automatically saved between sessions
Server Browser - Pings are sent via an alternate mechanism, which should work for non-Administrator users as well

Client - Fixed DX9 issue, which likely caused graphics glitches and perhaps crashes
Client - Fixed some crashes
Client - Toggle/hold crouch is user controllable
Client - Toggle/hold zoom is user controllable
Client - Vsync bugfixed for DX10/DX11
Client - Rewritten how settings are written to disk; this should reduce/eliminate the spawn lag
Client - Fixed bug where a player could join a server before the stats has been downloaded causing faulty stats in "EOR- unlock progression"-screen
Client - New chat system allows chatting when dead (but not during end of round) and keeps a 100 lines log
Client - Improved Play Now functionality
Client - Removed K/D ratio and Skill Level filters in the leaderboards
Client - Any points you get while being dead will be added to your score

Client - Reduced negative mouse acceleration
Client - More informative disconnection/kick reasons

92% mladih bi palo u depresiju kada bi mi crko ekran,ako si među onih 8% koji bi pop.zdili kada bi ih to snašlo stavi onda ovo u svoj potpis.

15 0 hvala 13
17 godina

aj, nadam se, vec dva tjedna ne mogu igrati :( beze mi igra propada.

samo win i bf na kompu, sve update uraden, probao i ati catalyst 10,3 i 9,1 i jos pokoji izmedu, ali nece i nece, igram nekih 5 min i samo me izbaci, i tako u krug, nekad me pusti i 15, nekad me izbaci i nakon 1 minute. POLUDIH

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Client - New chat system allows chatting when dead (but not during end of round) and keeps a 100 lines log

Gameplay - Knifing people in the back works again (we backed out the change that we had done for Server R11)

Server - Some potential sources for lag/rubberbanding have been eliminated

E svaka im cast za ovo, bilo je i vrijeme da rijese neke kriticne stvari.

www.crobadcompany.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 1:11 (thesekiman).
Moj PC  
11 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Uf, taj patch se čini odličan!
Imat ćemo toggle crouch, countermeasures na heliću, chat napokon radi kako treba i opet su prčkali po oružju...
Samo, što znači ovo:
''Server Browser - Join queue system when attempting to join a full server''
Da li to znači da ću automatski upast na Bug OnLine server kad netko izađe ako je server bio pun? Znači uđem u igru, server je pun, odaberem taj queue, i on sam upadne na server čim se mjesto isprazni. Dok odem po čaj, upao sam na server.
17 godina
neaktivan
Šef kaže...
Samo, što znači ovo:
''Server Browser - Join queue system when attempting to join a full server''
Da li to znači da ću automatski upast na Bug OnLine server kad netko izađe ako je server bio pun? Znači uđem u igru, server je pun, odaberem taj queue, i on sam upadne na server čim se mjesto isprazni. Dok odem po čaj, upao sam na server.

Da, to bi trebalo značiti upravo to što si rekao.

If they can make penicillin out of mouldy bread, they can sure make something out of you. -Muhammad Ali
15 godina

ovo mi se svidja

Gameplay - Countermeasures can be fired when driving a helicopter

al ovo ne kuzim

Client - Removed K/D ratio and Skill Level filters in the leaderboards

edit:vidim da su me prestigli Sramim se

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 9:50 (lollik91).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice