Čemu služi onaj mali helić na daljinski?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
avg life 46 sec lol..u prosjeku taman da vidim skanka kako umire i onda ja crk :P
pa to je ok, tu se vidi ko juriša na objektive a ko po par minuta čuči u žbunju sa snajperom ;)
kirvo govoris, nemora znacit np ja imam 1.30 sec a uopce necucimm u grmu krecem se i killam one koji smetaju ;).A np oni koji imaju 20 sec sta oni rade krecu se i na svakog kog naide umre eto to tako ispada ali ovo sta si ti napiso po par minuta čući u žbunju uopce se ne radi o tome nego se vidi kolko se skilla ima i kolko mozes "ostat" ziv al ima i onih koji cucu u zbunju ;).
izvidanje (spotanje) primarno, a tu i tamo da smakne nekog tenka ili oklopnjak
Kao prvo - loš si pilot! :P
Kao drugo - kako se puca s tim helićem? Vozio sam ga par puta, ali čini mi se da nisam uspio opalit.
Ma dobro je to, ja imam 17 dogtagova on kaže 15, 5 sam level još malo do šestog on kaže 4, napravio sam 13 killova sa scar-l-om on kaže 0.. hmm..
Ovako to je istina al sta se tice dogtagova 17 killa sigurno nemas, mislim mozda imas al ako te ubio ko sa nozem smanjivati se jedan dog tag to znaci (np) ja sad imam 10 dogtaga i tip me ubije 5 puta nozem i meni se smanjiva na 5 dogtaga al to nevidis..ma gle da sad ne objasnjavam skuzit ces sam ;)
Jesi siguran? Evo ja sam baš sad pogledo na statsu piše mi 284 killa nožem i isto toliko dog tagova, ali opet, piše mi da ima 5 golden star sa nozem...hmm
moze netko pojasnit?
Jesi siguran? Evo ja sam baš sad pogledo na statsu piše mi 284 killa nožem i isto toliko dog tagova, ali opet, piše mi da ima 5 golden star sa nozem...hmm
moze netko pojasnit?
Za nož i sve gadgete i sekundarna oružja ti je 50killova=1gold star, a za sve primarna oružja ti je 100killova=1gold star.
Ono što je neko govorio ako imaš manji life time da znači da trčiš na objektive ne stoji. Jer isto tako i puno više trošiš tikete, ako neko ima viši ne mora značiti da kempa u grmu, možda igra pametno pa ne pogine svako malo.
Inače ja imam to 1minutu.
moze netko pojasnit?
nakon svakih 50 killova s nozem dobis zlatnu
E onda nije točno ovo što je gore frle napisao da gubiš dogtagove. Meni je avg lifetime 41 sekundu, ali uglavnom rusham, najviše igram s medicom a najmanje sa reconom pa je normalno da je to tako.
EDIT: Ovo s frendovima je totalno sj*bano, meni niti jednog frenda nije dodo, a bar sam 50 ljudi poslo, ne radi to kako treba, možeš pokušat, kad si mrtav, odi na squad management i kraj igrača stisneš strelicu i send.
moze netko pojasnit?
ma pise tebi da imas 284 killa s nozem al tebi gle kad skuplas one ko pins al ono gore e tamo ti se ne ubraja 248 killa nego 248- onoliko kolko ti je netko puta uzeo dog tag ako me kuzis ako ne onda nema veze ;)
EDIT: aha oke skuzio sam nisam procito zadnji post :D
OPED EDIT: tocno sam napiso ma gle ako me ne kuzis nije bitno, nek ti objasni danny ili netko (ako me ko kuzi :D)
moze netko pojasnit?
Za nož i sve gadgete i sekundarna oružja ti je 50killova=1gold star, a za sve primarna oružja ti je 100killova=1gold star.
Ono što je neko govorio ako imaš manji life time da znači da trčiš na objektive ne stoji. Jer isto tako i puno više trošiš tikete, ako neko ima viši ne mora značiti da kempa u grmu, možda igra pametno pa ne pogine svako malo.
Inače ja imam to 1minutu.
E to sam i govorio :D evo nekog razumnog
EDIT: ja imam 1 minutu i dvije sekunde..ako hocete napisite FrleMan :D
Ovako to je istina al sta se tice dogtagova 17 killa sigurno nemas, mislim mozda imas al ako te ubio ko sa nozem smanjivati se jedan dog tag to znaci (np) ja sad imam 10 dogtaga i tip me ubije 5 puta nozem i meni se smanjiva na 5 dogtaga al to nevidis..ma gle da sad ne objasnjavam skuzit ces sam ;)
17 killa SIGURNO imam, i piše mi Dogtags 17... Bokti pa nisam čorav!
Unique dogtags 16.. hmm..
ta frend lista ni meni ne radi... nemam pojma koliko njima sam poslao al nista, neki su slali meni al isto tako nis nisam dobio...tak da imam 0 frendova...niko me ne voli
A meni sve štima, imam oko 13 frendova. Jedno vrijeme nije radila ali su je fixali.
Izgleda da vas nije prihvati taj kojem ste poslali, bolje rečeno mrzi vas
Svi oni kojima ne želi naći bug server, nek tamo napišu velikim slovima BUG.
Vidim da niste pozorno čitale upute koje sam dao ako ste uopče čitali.
Joj na šta su sad sličile runde na serveru...ne znam jel do mene, al osjećo sam se ko da COD igram, i to još n00bovima koji samo trče, trče i trče, ne bacaju health i ammo, ne oživljavaju, ne spotaju...ovi likovi iz XII-a su poprilično dobri
Joj na šta su sad sličile runde na serveru...ne znam jel do mene, al osjećo sam se ko da COD igram, i to još n00bovima koji samo trče, trče i trče, ne bacaju health i ammo, ne oživljavaju, ne spotaju...ovi likovi iz XII-a su poprilično dobri
he upravo radi takvih njubara meni vec igra dosadila
kad bi bar mogo sudjelovat u klan waru
imam sta ponudit to nije problem....(znam vec mislite na cevape da imam za ponudit)
Zake nemogu dodat ni jedan server u favorite? Ono se vrti vrti vrti.. U historyu ga nema..
Zake nemogu dodat ni jedan server u favorite? Ono se vrti vrti vrti.. U historyu ga nema..
Vidi u favoritima gore imas Favorites i history
slušaj ovog lika.... šta ti pričaš? Ja kažem da nemogu dodat server u favorite jel mi se ono vrti i tako se vrti u nedogled! U historyu ima samo jos jedan server koji mi je u favoritima.
slušaj ovog lika.... šta ti pričaš? Ja kažem da nemogu dodat server u favorite jel mi se ono vrti i tako se vrti u nedogled! U historyu ima samo jos jedan server koji mi je u favoritima.
Pogle gore podebljano, logično je da cu pomisliti da gledas na krivom mjestu, stoga sam rekao da pogledas u Favoritima a ne u Historiju, btw pokusaj igru pokrenit kao Administrator.
Loool, presmjesan si! Prebio sam se od smjeha... ali trebao bi se nauciti kulturnije izrazavati i manje provocirati!
Ali svejedno je smjesno :)
Loool, presmjesan si! Prebio sam se od smjeha... ali trebao bi se nauciti kulturnije izrazavati i manje provocirati!
Ali svejedno je smjesno :)
Ako nastavi mogao bi netko i poginuti....
A ti si onaj BRUNO
muhahahah :D
jucer sam te toliko puta roknula da sam na ventu deckima rekla
ajme jadan ovaj bruno
ubila sam ga 284612903 puta :P
:(
sorry
<3
Dosad sam igrao COD4, i to je potpuno drugačije.
Danas je Conquest mod? Ajde da i to probam
Vidimo se na bojištu ;)
Sad sam isao napravit Battlefield Heroes account s istim mailom ko u BC2 (da dobijem veteran status) i kaze mi da je in use vec (a nije 100% jer sam za bc2 radio novi mail) ... bas bi zelio zaigrati malo s m1 ...
Hoce li taj m1 ikad dobiti ovi koji nisu igrali Battlefield prije? (mislim Battlefield Heroes je free ali meni kaze da je in use mail adresa) ...
jel zna tko gdje mogu promjeniti svoj mail za BC2 ili je to nemoguce (na njihovoj stranici nisam nigdje vidjeo edit account) ?
:S
A ti si onaj BRUNO
muhahahah :D
jucer sam te toliko puta roknula da sam na ventu deckima rekla
ajme jadan ovaj bruno
ubila sam ga 284612903 puta :P
:(
sorry
<3
hahahaha Barbie, nemoš se ni ti baš hvalit, imam tvoja 3 dogtaga hahahahaha
<3<3
A ti si onaj BRUNO