mene mozete dobiti kad ocete, jedino oko 10 ili 11 navecer teže jer onda gasim komp da se rashladi soba :)
@forumaš, ja igram na low SVE kaj se moze staviti i ponosan sam ( jer mi grafika nije bitna i kaj uopce igricu mogu igrat)
mene mozete dobiti kad ocete, jedino oko 10 ili 11 navecer teže jer onda gasim komp da se rashladi soba :)
@forumaš, ja igram na low SVE kaj se moze staviti i ponosan sam ( jer mi grafika nije bitna i kaj uopce igricu mogu igrat)
ah uspio sam natjerat igru da radi na u dobrom framerate
al fps mi padne na 2 fps-a tijekom dima ili explozija
ja jednostavno nemogu igrat
frame mi je uvijek prenizak a bogami sve na low necu igrat
Ne kužim, ti bi sa svojom konfom igrao na high? Neče ti ta konfa sve izdržati na high, prošlo joj je vrijeme i to odavno.
Ja igram na low i to me uopće ne dira jer igru igram iz zabave, a ne radi grafike.
Isto tako su cod svi igrali na low kako bi dobili veći fps i niko nije ništa prigovarao.
igrao sam ja dragi decko na high i to na max rezi i sa aa na x4 i hbao on i vsync on sve iznad 35-fpsa
sve osim anisotropic sam imao ukljuceno
to je bilo prije nego mi je pregorijela graficka stara
al uskoro za negdje oko 2 mjeseca kupiti novu i onda "teraj teraj žestoko"
ja jednostavno nemogu igrat
frame mi je uvijek prenizak a bogami sve na low necu igrat
Ne kužim, ti bi sa svojom konfom igrao na high? Neče ti ta konfa sve izdržati na high, prošlo joj je vrijeme i to odavno.
Ja igram na low i to me uopće ne dira jer igru igram iz zabave, a ne radi grafike.
Isto tako su cod svi igrali na low kako bi dobili veći fps i niko nije ništa prigovarao.
igrao sam ja dragi decko na high i to na max rezi i sa aa na x4 i hbao on i vsync on sve iznad 35-fpsa
ovoj igri treba grafička isto ko i meni AIDS
edit: prijatelj igra na i750 + 8800GTS na medium...
Onda null umjesto tebe u subotu?
da.. danas sam na putu.. a sutra ujutro real-deal.. paintball na sljemenu, aktivna priprema za bc2.. ;)
ako ste svi tu mozemo mi i prije... nije bed
ako ste svi tu mozemo mi i prije... nije bed
Nema mojih cura trenutno,samo smo dado i ja online...
Za ovu igru ti treba procesor!!!
Phenom 2 x3 ili jači.
Btw, pirat na svojoj konfi igra na high, i ne šteka mu.
Onda null umjesto tebe u subotu?
da.. danas sam na putu.. a sutra ujutro real-deal.. paintball na sljemenu, aktivna priprema za bc2.. ;)
paintball nika probao , a cuo da je jako dobro i da boli, jedva cekam neku priliku da probam :D
jednom sam nio na paintballu i izasao sam iz ringa sav plav.. a nije bilo od farbe. ovaj ludak malo pretjerao s tlakom. i onda kazu da ne boli - kur*c ne boli
pic*ka mu materina.... sinoc se jedva uspio spojit s EA odigrao jednu (i ownao) i onda me bacilo van.. opet se pokusao spojit i ne ide da ga je8es. sad se opet pokusavam sopjit i ne : connection lost.. pa je8em mu selo vise
tko onda poslje igra?
pic*ka mu materina.... sinoc se jedva uspio spojit s EA odigrao jednu (i ownao) i onda me bacilo van.. opet se pokusao spojit i ne ide da ga je8es. sad se opet pokusavam sopjit i ne : connection lost.. pa je8em mu selo vise
i meni loada mapu i izbaci restartam komp igram 5 min opet lost conn to ea hebem ti tcom bfbc2 i sve zivo jos je carnet najbolji makar otvara stranicu 6 sati
pic*ka mu materina....
dobro si zamaskirao ovu prvu rijec
pic*ka mu materina....
dobro si zamaskirao ovu prvu rijec
haha trebo je napisat bbbbiiiiibbbbb mu materina
ajmo na rokacinu
ko oce nek se javi, fale jos dvojca steam skank666 neam xfire niti msn... ajmo dok su guze jos vlazne
di ste da uletim u borbu
3 medica ... :S
manje- više m60 party. ali je bilo dobro, drugi put ce biti vise otpora.
Bušenje...
Rezultati redom
Mi - Oni
0 - 1
0 - 2
1 - 2
2 - 2
2 - 3
3 - 3
4 - 3
5 - 3
6 - 3
:)
Nisam zadovoljan u globalu al dobro.
evo i mene!
evo i mene!
Zakasnio si na prčenje.
bilo bi dobro da dice nekakav "war mode" napravi
Bušenje...
Rezultati redom
Mi - Oni
0 - 1
0 - 2
1 - 2
2 - 2
2 - 3
3 - 3
4 - 3
5 - 3
6 - 3
:)
Nisam zadovoljan u globalu al dobro.
ja zadovoljan. pokazali zube. a nismo ni uigrani. morao otici. zao mi je. nakupio se tagova. ja sam ga jedini stavljao. moja guza je neokaljana! :P
Ko je bio u kojem timu?
Ko je bio u kojem timu?
Danny
Dado
Kuky
Pirat
VS
skank666
null
rebelsy
rasta barbie
drugi put se pazite, jos ako pocnemo vjezbati skupa, gotovi ste :-)
pi*KE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAD JE BILO DOGOVORENO???????
Nemogu da veruem!Stvarno ste me bre razocarali!Ocu da se igra pnovo!! HOCU I HOCU, i ispriku... (posto nema ispricavam se, bubnite Hvala ;))
Ali neka, bolje vam je... da sam dosao prije ovako bi prosli:
EdIT: Da li je bilo psovanja preko venta? ;)
pi*KE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KAD JE BILO DOGOVORENO???????
Nemogu da veruem!Stvarno ste me bre razocarali!Ocu da se igra pnovo!! HOCU I HOCU, i ispriku... (posto nema ispricavam se, bubnite Hvala ;))
Ali neka, bolje vam je... da sam dosao prije ovako bi prosli:
Ma nama, izradili nas i gotovo ;)
Jbt je mi zao sto nisam mogao, odmah u pon kupujen headset.