Battlefield: Bad Company 2

poruka: 24.865
|
čitano: 3.182.849
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Battlefield: Bad Company 2
skank666 kaže...

ja zadovoljan. pokazali zube. a nismo ni uigrani. morao otici. zao mi je. nakupio se tagova. ja sam ga jedini stavljao. moja guza je neokaljana! :P

Nemoj se ljutiti ali pisao si nesto kao je8em ti noz, naime dobio si ga od mene lično :D

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
15 godina
neaktivan

jel zna ko di se moze razgovarat npr ts3 ili ventrilo dok se igra bfbc2???

0 0 hvala 0
17 godina
made kaže...

Moze

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
goodye kaže...
made kaže...

Moze

ma znam da moze jel mi mos dat ipp ak imas ja mislio da jel zna ko kakvu grupu

17 godina
neaktivan
made kaže...
goodye kaže...
made kaže...

Moze

ma znam da moze jel mi mos dat ipp ak imas ja mislio da jel zna ko kakvu grupu

Imaš na 338 stranici reklamu za moj privatni Mumble server koji radi 24/7. Po kvaliteti bi trebao biti u rangu TS i Venta. Treba ga još pošteno isprobati.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
15 godina
neaktivan

sto je to mumble prvi put cujem

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
made kaže...

sto je to mumble prvi put cujem

Dakle Mumble je program iste namjene kao i TS i Vent. Po onome što sam ja pročitao, jedno vrijeme je bio najbolji, ali nakon izlaska TS 3 sva tri programa su si tu negdje. Ja sam ga uzeo jer je dvostuko jeftiniji server za njega nego za Vent i TS. Ak hoćeš probaj.

There are 10 types of people in the world... those who understand binary and those who don't.
16 godina

Evo moje mišljenje o meču:

U meč smo ušli loše, vjerovatno zato jer smo bili pre samouvjereni i mislili smo da ćemo ih zagaziti. Te smo radi toga dosta jako rushali naprijed, reklo bi se bez glave. Padali smo kao kruške i ubrzo izgubili.

Ali kad smo se sabrali,te počeli igrati pametno uspjeli smo ih pobjediti.

Iskreno nisam zadovoljan kako smo počeli, ali sam dosta sretan sa završnicom jer smo počeli igrati kako spada.

Svaka čast dečki i cure na dobroj i žilavoj borbi. Ali mogli ste se i predati jer ste mogli znati da ćete izgubitSmijeh

BC2 ingame nick: Kuky90
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 20:08 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

jack tebe treba tuchi, a zaboravio si na female?

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
null kaže...

jack tebe treba tuchi, a zaboravio si na female?

Evo editirao sam. Skroz zaboravio.Sramim se

Inače nismo vas nešto guzili jer smo se dogovorili da nečemo previše knifati kad ponekad nož ne radi pa da ne gubimo tickete previše i bezveze.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 20:12 (Jack Sparrow).
16 godina
neaktivan

Hocemo li imati revans? Ali ovaj puta MI? (Sknk, JA itd.) Pic*e!

VERBA VOLANT, SCRIPTA MANENT.
16 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Evo moje mišljenje o meču:

U meč smo ušli loše, vjerovatno zato jer smo bili pre samouvjereni i mislili smo da ćemo ih zagaziti. Te smo radi toga dosta jako rushali naprijed, reklo bi se bez glave. Padali smo kao kruške i ubrzo izgubili.

Ali kad smo se sabrali,te počeli igrati pametno uspjeli smo ih pobjediti.

Iskreno nisam zadovoljan kako smo počeli, ali sam dosta sretan sa završnicom jer smo počeli igrati kako spada.

Svaka čast dečki i cure na dobroj i žilavoj borbi. Ali mogli ste se i predati jer ste mogli znati da ćete izgubitSmijeh

a ja bi ovako opisao match : niste se vi nigdje zaletavali nego niste odmah uzeli ni manje ni vise nego 3 medica. :) e kad ste poceli s njima onda ste nas i poceli i guziti.. mi jedno vrijeme nismo imali ni jednog. i to prve 2 ili 3 partije

bilo je dobro, biti ce jos i bolje. ipak je tim slozen na brzinu i neuigran ali smo im pokazali da im itekako mozemo parirati tj da ih mozemo raguziti do kraja svemira i natrag... to je moje misljenje... pusice

"Nemoj se ljutiti ali pisao si nesto kao je8em ti noz, naime dobio si ga od mene lično :D"

ma jok, zasto bi se ljutio... zaboravio sam da sam ga dobio tj od tog silnog lubrikanta ga nisam ni osjetio ili ti je jednostavno premali... :D

decki oprostite meni jenesto iskrslo pa sam morao gibat.. pokusavao sam vas kontaktirat ali je8iga

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.7.2010 21:32 (skank666).
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ma jok, zasto bi se ljutio... zaboravio sam da sam ga dobio tj od tog silnog lubrikanta ga nisam ni osjetio ili ti je jednostavno premali... :D

ahahahahah da, najvjerojatnije je to, previše i premali :D

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
15 godina

POzdrav mačori 

dosao je vas najdrazi kolega ,pod punom opremom s mora,jos uvijek nauljen (@sknk Namigiva ) ,blago pocrnjen i zeljan vasih dog-tegova.

procitao sam svih 12 stranica koje ste nasra*i tokom tjedna i uvidio sam da ste igrali neki 4vs4 sqd dtm,od sutra sam i ja slobodan sto se tice toga(sknk,co7 + ?),ako zelite.s tim da tek poslije 17-18h ili cak jos kasnije,ipak me nije bilo 7 dana za kompom pa cu si uzet koji sat-2 da se malo uigram Osmijeh

lollik out

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/Lollik91][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean1/pc/Lollik91.png[/img][/url]
16 godina

Jučer je neki lik sidney,ima 6 rank,koristija vjerovatno aimbot,na CBC server nas je kla score kd 86/3 i tako svaku partiju.Svi su izludili.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dery kaže...

Jučer je neki lik sidney,ima 6 rank,koristija vjerovatno aimbot,na CBC server nas je kla score kd 86/3 i tako svaku partiju.Svi su izludili.

jel mozda bia medic

15 godina
neaktivan
dery kaže...

Je da, ja sam ga banirao, igrao je mislim 2-3 mape dok nisam došao, ljudi su počeli odlaziti već. Jbg sorry, od ovih mojih nitko nije bio prisutan a ja sam bas otisao nesto obaviti kad se on pojavio

www.crobadcompany.com
16 godina
thesekiman kaže...
dery kaže...

Je da, ja sam ga banirao, igrao je mislim 2-3 mape dok nisam došao, ljudi su počeli odlaziti već. Jbg sorry, od ovih mojih nitko nije bio prisutan a ja sam bas otisao nesto obaviti kad se on pojavio

Ne tribaš se izvinjavat jer normalno da ne možeš bit on line 24 h.Eto bravo da si ga bana.

Ovce moje mirujte u toru eto mene stižem na motoru
17 godina
neaktivan
Odite na bug mice, čekam.
When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
15 godina

@ dery: rank nije bitan ;)

BC2 nick: herro Ray ||| XFIRE; mypet ||| STEAM user: has_mesar
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja riješio problem s laptopom, te opet mogu igrat. Problem je bilo nešto sa senzorom i javlja se kod dosta laptopa iz serije Gemstone Blue, bla bla bla, dalje nije bitno. Evo ako baš nekog zanima što i kako...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Piratov zlatni trenutak, a ja sam vozio pa se dogodilo ovo:

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
moderator
Jack Sparrow kaže...

Piratov zlatni trenutak, a ja sam vozio pa se dogodilo ovo:

Da,nakon samo par metara kuky se prevrnul...

bug bug
http://bfbc2.elxx.net/stats/pc/%5BHR%5Dpirat
17 godina
neaktivan

Malo off-topic..

Tko nije probao paintball, ne zna što propušta..  da samo osjetite što čovjeku adrenalin napravi u 2 minute.. ;)

Naravno, pokazalo se da iskustvo u online FPS dobro dođe, nisam vas osramotio.. :P

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
16 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...

Malo off-topic..

Tko nije probao paintball, ne zna što propušta..  da samo osjetite što čovjeku adrenalin napravi u 2 minute.. ;)

Naravno, pokazalo se da iskustvo u online FPS dobro dođe, nisam vas osramotio.. :P

Evo, ja vas čekam da dođete u Paklenicu (penjati ili na more, svejedno je) pa da odemo i na paintball. Baš je nedavno otvoreno, a nije ni skupo...Namigiva

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 18:01 (Šef).
15 godina
neaktivan

imam problem s ovim veteran status.. je li ko sta ubacivao tamo? htio bi dobiti m1 garand..

uglavnom ja imam bf 1942 ww2 anthology.. znaci 1942 + ekspanzije road to rome i secret weapons of ww2.. i odem tamo da to ukucam i veli cd key code already claimed.. a to je nemoguce.. ja nikome nikad nisam dao ni da proba na mom kompu a kamoli da sam im dao kutiju s keyevima.. i nikad nisam koristio ove keyeve osim kod igranja igre..

zna li ko sta da radim?

15 godina
neaktivan

ne nudi mi bc2 kao opciju a trazi mi da odaberem igru i platformu? :(

EDIT: chatao live sa supportom kaze da ce on sad to dodat rucno mi na status.. bas da vidim.. :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.7.2010 19:50 (gigi_cro).
15 godina
neaktivan

veteran status 1.. ajde posteno... ekspanzije se ne broje nazalost :(

16 godina
odjavljen

dobio ideju, pa da ne pisem dva puta.. nisam ja neki elokventan. ajmo curice

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice