Battlefield 6 izdvojena tema

poruka: 1.371
|
čitano: 323.488
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 6
luckyluke kaže...

Koliko je to kupovanje preko VPNa sigurno? Jer čitao sam da EA i Steam prate takve transakcije i posljedično suspendiraju ili brišu račune. Da čujem iskustva...

Ako ideš kupovati preko VPN moraš biti spreman da ti bilo koji servis (Steam, EA, itd...) mogu ukloniti igru ili banti račun.

To je tvoj rizik i tvoja odgovornost da bi dobio igru jeftnije. Dosad nije bilo takvih slučajeva s EA(za koje su meni poznati po forumima), ali to ne znaći da EA neće početi više takve stavari pratiti i kažnjavati.

Dok je bio aktualan BF4 zanm da je dosta ljudi kupovalo preko Indije, pa je EA podigao cijenu igre u toj regiji.

fluffy_inside
14 godina
Battlefield 6

Hoćete li prvo campaign ili odmah na multiplayer?

Po proteklim launchevima, bilo je dosta crashanja i disconnectanja pa se nekako dvoumim da prvo nabacim SP i usput otključam neke sitnice pa taman kroz 2-3 dana kad se malo slegne sve prebacit se na multiplayer.

Xiaomi Mi Note 10 Pro + POCO F2 Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cromaki kaže...

Hoćete li prvo campaign ili odmah na multiplayer?

Po proteklim launchevima, bilo je dosta crashanja i disconnectanja pa se nekako dvoumim da prvo nabacim SP i usput otključam neke sitnice pa taman kroz 2-3 dana kad se malo slegne sve prebacit se na multiplayer.

kada igru uzmeme odmah multiplayer, možda kasnije probam sp

fluffy_inside
12 godina
luckyluke kaže...

Koliko je to kupovanje preko VPNa sigurno? Jer čitao sam da EA i Steam prate takve transakcije i posljedično suspendiraju ili brišu račune. Da čujem iskustva...

Dobili su ban oni koji su se hvalili na redditu i tipa po ea forumima, a ovi to prate i normalno da su dobili ban...

17 godina
Za igru koju budete igrali doslovno godinama, kaj je previše kupiti na domaćem Storeu?
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
luckyluke kaže...

Kako ekipa kaže, nitko ti ne može ništa garantirati.

Ali, koliko znam, ekipa ovdje tako kupuje od BF3, a to je stvarno davno. Ali samo Origin, tj sad EA app. Ne sjećam se da su banali nekog. Ako netko ima drugačija iskustva nek napiše.

Steam je dosta kompliciraniji, novi account, složen samo za X državu, logiranje i kupovima samo preko VPNa i tako.. A i onda nisi 100% siguran.

EA je do sad bilo baš briga, nadam se da će i dalje.

Steam and EA: CyberDemonVZ
17 godina
Armor kaže...
Za igru koju budete igrali doslovno godinama, kaj je previše kupiti na domaćem Storeu?

Da, zašto bih platio 70 kad mogu 35.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
16 godina
Battlefield 6

Ja sam plesnio fantoma za stotku kao nagradu im što su uradili tako ispeglanu igru.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 18:29 (dery).
Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
Armor kaže...

Naravno da je. Obzirom da su me pokrali sa bf1 i bf5 i bf2042 koje sam isto kupio ispod svake cijene, za ispriku ću prihvatit 36e za igru i fer korektno, a igrat ću miljardu sati. 

vidimo se na bojištu drug, valjda će tvoja verzija bolje netcode primati neg naša :)

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
13 godina
Battlefield 6

Svak radi za svoje novce sto ga je volja. Ne vrijedi svakome isto 70e. 15 godina kasnije ista priča na ovome forumu.

Za 15 godina će isto biti.

Igraj i uživaj. Kbk 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 6

Evo izašli su finalni hardware zahtjevi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bombilakus kaže...

Evo izašli su finalni hardware zahtjevi

Zbrljali su sa ultra i ++ ,riza7800x3d i 12900k stavili u isti koš pa i9 14900k ga ne može dohvatit.Ovo ultra ++ stavili još slabiji i9 285k. Nisam bezveze uzeo 3d cpu zna se šta frostbite engine voli.

Medium sett 1440p ne vuče više od 8gb vrama stavili 16 ma daj, trebali su nama ovde dat da im sastavimo zahtjeve. Ovo nema veze sa mozgom bolje da nisu ništa stavili nego ovakve nebuloze naslikat.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:54 (dery).
17 godina
Battlefield 6

Mene ne brinu zahtjevi jer igram na PS5 pro 😎😁

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Jeben si

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 6

Upravo kupio preko tetke u Filipinima. Preload napravljen. Nisam igrao Battlefield serijal još od BF4 kojeg sam onomad uzeo preko ujne u Indiji. Valjda će ovaj bit ok. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koji vpn koriste ujna i tetka?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Dermentor kaže...

Mene ne brinu zahtjevi jer igram na PS5 pro 😎😁

E al nema suza ako aim assist ne bude aimbot kao u codu pa te budu razguzili, nema plakanja za cheat, okej? 

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
14 godina
dax-lax kaže...
Koji vpn koriste ujna i tetka?

TunnelBear, nije baš neki, htio sam uzet opet od ujne iz Indije ili rođaka iz Ukrajine ali u TunnelBearu nisu dostupni ni Ukrajina ni Indija, pa sam morao preko tetke u Filipinima. Nije mi se dalo instalirat neki drugi vpn. Prokurchio sam se malo pa uzeo Phantom edition, koštala me oko 70 eur umjesto 100 

14 godina
Battlefield 6

Tko je na friško isprobao da mu je prošlo? 

Ev, ja plaćam proton ali bogami ne prolazi po naputku kolega s prošle stranice. 

Uspijem revo dodati kao način uplate ali uplata ne prolazi bilo da sam u inozemstvu prije ili tokom uplate.

Ne dam 70€ obzirom da nisam siguran bude se igralo ili bude na kraju pušing rođo.

EDIT: Na kraju ipak Filipini za 52.19€

Poruka je uređivana zadnji put danas u 10:26 (dax-lax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 6

Brothers and sisters see you on the battlefield.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
@t00mob

Pa ti si Princ mještane krvi! Šta radiš tu? Odi igrat Hogwarts legacy 😂
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: