Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.636.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
MRSKI kaže...
fila2208 kaže...

Nego kad ćemo remath da opet silujemo antraksa i njegove kompanjone?

{#}

Počela je teška artiljerija B) 

Prvo započet forumski rat, pa eskalira u pravi :)

Ne, trebamo nešto složiti i opet se zabaviti da se samo ragea i ide u crveno to je najbolji dio svega {#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Prvu rundu me optužili za aimbot, a sljedeću rundu me kickali zbog ovog razloga. {#}

Battlelog: [XCT] Low-Pato
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.6.2014 16:57 (patoHD).

4 1 hvala 0
15 godina
patoHD kaže...

Prvu rundu me optužili za aimbot, a sljedeću rundu me kickali zbog ovog razloga. {#}

Kakav je to COMPLETE noob?

{#}

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
patoHD kaže...

{#}

STOPOSTOTNI {#}

14 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

{#}

ACE 23! {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sinoć sam malo gnojio po serverima (samo iz Dojčlanda) i skužih da je na nekima geymplej kao što bijaše i prije dok smo crkavali na 10Hz, psovali Bogove i silovali tipkovnicu...pa kevu im mrčim!

Jel ima neko možda u favoritima izuzetne servere na kojima ne moram 16x u minuti spominjat spolno općenje s djevicom Marijom?

Hvala.

Moj PC  
2 3 hvala 1
16 godina
neaktivan
Meni se uopće ne igra protiv njubara. Zadnji put je bilo to easy :D :D
13 godina
Rino kaže...

Sinoć sam malo gnojio po serverima (samo iz Dojčlanda) i skužih da je na nekima geymplej kao što bijaše i prije dok smo crkavali na 10Hz, psovali Bogove i silovali tipkovnicu...pa kevu im mrčim!

Jel ima neko možda u favoritima izuzetne servere na kojima ne moram 16x u minuti spominjat spolno općenje s djevicom Marijom?

Hvala.

Unazad par dana, mislim s početkom Hardlinea, je sve ponovo po starom.

Ne znam što su prčkali, ali igra se ponaša točno kako si napisao, u stanju je kao prije zadnjeg patcha - lošem.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Rino kaže...

Hvala.

Prije 15 dana si želio 10hz nazad pa su ti i vratili. 

17 godina
@Antraks

Dakle nisam lud. Nekoliko dana mi nije radio net, problem sa paricom, napokon mi rijese , igram u subotu i nedjelju i nista mi nije jasno. Hvala na prosvijetljenju jer sam htio zvati Amis i sve po spisku :/
15 godina
Battlefield 4

Htio sam komentirati ali će dežurni stručnjaci reći da igra radi super.

Igra radi ko qurac u ladnoj vodi, loše, ljudi ne padaju, miljarda hitmarkera i onda me headshota u headgliču one bullet.

Padam one bullet i to glava.

Rage 110%.

Moj PC  
3 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Rino kaže...

Hvala.

Prije 15 dana si želio 10hz nazad pa su ti i vratili. 

Hehe!

Uglavnom kako vi kažete ispada da je situacija svima takva i da nisam lud...opet su strgali igru...nažalost!

Idem onda malo rokat COD4 da se relaksiram!

17 godina
Ipak.... postoji mogucnost da su hosteri stavili na 10Hz kao sto je najavio onaj lik Battlefieldnonsense ili tako nekako, trosi im link vise.
15 godina
mrfloyd kaže...
Ipak.... postoji mogucnost da su hosteri stavili na 10Hz kao sto je najavio onaj lik Battlefieldnonsense ili tako nekako, trosi im link vise.

Ne znam ali katastrofa...toliko hitmarka u životu nisam vidio, a da ne pričam o povratku oneshota.

Neznam jel to do toga da neki imaju high onaj ticket rate, neki low, pa neki serveri 30 a neki 10 ali nek označe koji su serveri 30 jer ovo je loše.

13 godina
Battlefield 4

I svako treći /četvrti kill mi je trade.  Nesto su opet ujebali :(

battlelog MRSKI-OKUPATOR
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

Ko fol poprave, pa potiho vrate na staro.

Gore je od početka situacija, samo legnem, bez mogućnosti da nekog opalim.

Premsiješno.

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Kaj nije bilo ono da ako se dugo ne resetira server onda se nešto strga? Možda se to sad počelo dešavati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Kaj nije bilo ono da ako se dugo ne resetira server onda se nešto strga? Možda se to sad počelo dešavati.

Da, može to biti uzrok, al pričao sam adminom jednim i resetirao nam je server 2 puta i opet su se loše stvari događale. Kunem se da je na dan zadnjeg patcha igra radila ko san, a dan poslje odmah katastrofa.

13 godina
fila2208 kaže...

{#}

Damo vam vremena da izmislite još pravila.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
neaktivan
patoHD kaže...
Jack Sparrow kaže...

Da, može to biti uzrok, al pričao sam adminom jednim i resetirao nam je server 2 puta i opet su se loše stvari događale. Kunem se da je na dan zadnjeg patcha igra radila ko san, a dan poslje odmah katastrofa.

I meni također tako... od zadnjeg patcha katastrofa... ginem a da i ne osjetim da se puca po meni i slično... 

http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/Hurki_CRO/
17 godina
odjavljen
digitall1982 kaže...

da ne bude off, evo jedan on; otkad sam ubacio zvucnu karticu opterecenje procesora prilikom igranja bf4 se spustilo za 15-ak % (ako ne i vise), sto bas i nije malo, tek sad sam vidio koliko zapravo resursa sam zvuk zdere..

Mislim da ti ovo ne drži vodu nikako. Po onome što sam ja gledao, BF se oslanja isključivo na procesor pri obradi zvuka. Prošlo je vrijeme kad se sa dobrom zvučnom (kao npr u Q3 ako se ne varam) mogao izvući koji FPS više. Dakle, zvučna ne radi nikakvu obradu zvuka u službi igre. Ona ti eventualno dodaje neke efekte "u svojoj režiji" - pročišćava zvuk, pojačava i sl...

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Treba izbjegavati servere sa 64 igrača. Tamo mi se dešavalo npr da vidim igrače kako čuče i trće po mapi. Padanje iza zida, padanje od metka i niz glupih stvari. Tako da definitivno nešto nije u redu. Na 48 igrača još nije toliko izraženo i da se nekako igrati.

''It's not broken, It's a game feature''

0 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Od jucerasnjeg updatea Origina igra mi se ponasa cudno. Imam povremene lagove i trzanja a nisam radio nikakve promjene u postavkama.

Prvo sam pomislio da je potrebno defragmentirati disk ali ni to nije pomoglo. Onda sam krenuo sa  promjenama postavki medjutim i dalje se sve ponasa jednako,igra tece normalno 

(na nekavih 70-80 fps) i onda odjednom kao da zastane i preskoci nekoliko framea. Dali se to dogadja i vama ili je stvar do mene i moga racunala?

Ping je izmedju 17- 25 a brzina 100/20 Mb.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 8:56 (pukycro).

1 0 hvala 1
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

{#}

Pravila su tu da spase tebe i tebi slične od totalne anihilacije i blamaže. Moramo misliti na Vas ugled, ipak ste vi Bol elite team Feat Getrijarija. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.6.2014 9:20 (fila2208).
13 godina
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

{#}

Pravila su tu da spase tebe i tebi slične od totalne anihilacije i blamaže. Moramo misliti na Vas ugled, ipak ste vi Bol elite team Feat Getrijarija. 

Nitko se nije uhvatio na provokaciju? :) Bas bez veze :) 

Aj, dogovorite nesto s Antraksom, pa da se igra!

Izgleda da mene nema jos koji dan, pa nemojte danas ili sutra ;)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

{#}

Nitko se nije uhvatio na provokaciju? :) Bas bez veze :) 

Aj, dogovorite nesto s Antraksom, pa da se igra!

Izgleda da mene nema jos koji dan, pa nemojte danas ili sutra ;)

Onda ćemo danas sutra, jači su dok tebe nema pa možda budu imali neke šanse. 

Bumo vidjeli netcode je tako šrot da se bojim pomisliti Šta će se dešavati. 

13 godina
fila2208 kaže...

Ja ne reagiram na vašu prepisku upravo zbog ove rečenice gore.

Rek'o je Tito da sačekamo.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Od zadnjeg 'servisiranja', jučerašnjeg, nemam više prikaz latencije na popisu servera.Netko sa istim problemom, riješenjem ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

Ja ne reagiram na vašu prepisku upravo zbog ove rečenice gore.

Rek'o je Tito da sačekamo.

Ja imam one kockice toliko često da kad izađem iz igre vidim ih i na desktopu i u drugim igrama. {#}

16 godina
neaktivan
pukycro kaže...

Od jucerasnjeg updatea Origina igra mi se ponasa cudno. Imam povremene lagove i trzanja a nisam radio nikakve promjene u postavkama.

Prvo sam pomislio da je potrebno defragmentirati disk ali ni to nije pomoglo. Onda sam krenuo sa  promjenama postavki medjutim i dalje se sve ponasa jednako,igra tece normalno 

(na nekavih 70-80 fps) i onda odjednom kao da zastane i preskoci nekoliko framea. Dali se to dogadja i vama ili je stvar do mene i moga racunala?

Ping je izmedju 17- 25 a brzina 100/20 Mb.

Kod mene isti problem, kao da se slika zaledi na sekundu-dve i onda opet sve ok, ponavlja se svako toliko i totalno ide na živce nakon 20-tak minuta tako da neću uopće igrat više dok se to ne sredi, počelo bez ikakvih promjena na postavkama ili kompu, također mislim da je nešto s zadnjim updateom za origin....

Battlelog: D3XT3R_HR
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice