Jučer zadnja runda kod bosanaca bila baš epska. Cijelu rundu vodimo za oko 200 ticketa i na kraju izgubimo za 1 ticket.LINK
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da, tako oko 80, a znalo je biti od 60 do 90, sve ovisi o mapi, broj igraca, dogadajima u igri, sto se sve u pozadini odvija, koliko tabova imam otvoreno u browseru i sl.
dao sam 300kn za polovnu
Jučer zadnja runda kod bosanaca bila baš epska. Cijelu rundu vodimo za oko 200 ticketa i na kraju izgubimo za 1 ticket.LINK
nisam mogao vjerovat kako smo izgubili..
Offtopic o kojem ti pričaš je oftopic u kojem špelac daje otkaz,cajber roštilja i slične gluposti
(da mi opet netko nebi cendrao na PP da mu branim slobodu govora u BF temi(LOL!!!)
Nisi u toku, Spelac brise 10740 mailova, a Cyber je budan od 6 ujutro, sklepala ga viroza i ukljucio mu se zombie mod.
Novi patch dolazi sutra? Napisali su neku obavijest na Battlelogu.
Novi patch dolazi sutra? Napisali su neku obavijest na Battlelogu.
WE HAVE A PLANNED MAINTENANCE ON PC JUN 17, STARTING 1AM PDT / 10AM CEST. YOU MAY GET DISCONNECTED FROM YOUR GAME WHEN THIS HAPPENS. WE APOLOGIZE FOR THE INCONVENIENCE.
Novi patch dolazi sutra?
A o čemu se tu radi?
LOL
Nego, kad smo kod toga, koji FOV koristite? Ja se ne mogu odlučiti između 75 i 80.
Nego, kad smo kod toga, koji FOV koristite? Ja se ne mogu odlučiti između 75 i 80.
85 na hd ready rezoluciji.
neka zlatna sredina između ''brzine'' igre i preglednosti.
Ja ti idem po onome koliko godina toliki fov .. 101
90
Ja ti idem po onome koliko godina toliki fov .. 101
Hm, a zar ti ne bi bilo onda lakše igrati na FOV 45 ili 55? Radi dioptrije mislim i tak, radi godina, ipak su stvari krupnije i jasnije se vide! Kao oni telefoni sa velkim tipkama!
Znači to je to...
Znači to je to...
Šta, ideš na FOV 30?
Ja bio na očnom, rekli su da je sve OK (s obzirom na godine i vrijeme pred monitorima )
Znači to je to...
Šta, ideš na FOV 30?
Ja bio na očnom, rekli su da je sve OK (s obzirom na godine i vrijeme pred monitorima )
Me ne, nego kraj teme... samo par postova od jučer u jutro
Pod hitno treba neka svađa ili off t događaj. Gdje su ti silni cheateri iz BFa3?
Znači to je to...
Izgleda da Spelac napokon nesto radi na novom poslu, a ja lezim s virozom u krevetu i gle na sto tema spadne...
Nex, lol :))

Znači to je to...
Izgleda da Spelac napokon nesto radi na novom poslu, a ja lezim s virozom u krevetu i gle na sto tema spadne...
Eto ti Špelac, sad tek vidiš kako ti je dobro bilo na starom poslu i koliko si imao slobodnog vremena
edit: BTW ja sam još mlad i igram s FOVom 85
Eto ti Špelac, sad tek vidiš kako ti je dobro bilo na starom poslu i koliko si imao slobodnog vremena
pa nemože čovjek prvi dan pa zabušavat. treba koji tjedan, mjesec biti pravi radnik, a nakon toga po staroj ploči... :D
M16A3 je OP. Infantry only igrači su njubovi i hardcore je bolji od normal...
🙌

🙌
Vidim da kreč dobro radi. Fulao si temu. M16A3 imaš u BF3 i Hardline-u.
U BF4 je samo M16A4.
Al nek ti bude, pokušavaš probuditi narod.
I ti sve ubijes.
Sad opet sve po starom.
Pirat je gay.
🙌
U ovoj igri OP je jedino random spread metaka i one frame instant kill. Zato ti ne treba ni cheat pa nemamo ni cheatera
This is scary.
ovo je sala na nas racun. "i dalje kupujete nase poluproizvode, evo vam mozak"
I ti sve ubijes.
Sad opet sve po starom.
Pirat je gay.
Pirate,lisico moderatorska.
I ti sve ubijes.
Sad opet sve po starom.
Pirat je gay.
Pirate,lisico moderatorska.
:)

Nego kad ćemo remath da opet silujemo antraksa i njegove kompanjone?
Nego kad ćemo remath da opet silujemo antraksa i njegove kompanjone?
Počela je teška artiljerija B)