Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.637.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Nexus66 kaže...
SDL1920 kaže...

bla kenj kenj

Gle ti mi ideš na onu stvar onako jako jer si KPD kuj1ca i tvoj still igre je u5ran ..no to sad nema veze ..sestru sam spomenuo nekome nakon što je u chatu na kraju runde rekao nešto u stilu " kako smo vas n@guzili " ili tako nešto pa sam ja dodao "ko mi tvoju seku " ...

Iskreno sam volio doći na  vaš server i bilo je super rundi , no nakon što ste stavili fast spawn vozila  da  bi TI stalno mogao igrati ko pipica u tenku i dizati si kpd.Sever je za mene out i jedini razlog zašto sam sinoć došao je zbog dečki.Što se tiče G dečki oni su za većinu vas tamo 

profesori kulture i bontona i kenjati po cijelom platunu zbog mene je u najmanju ruku tupavo ..no ni ne očekujem bolje od klinje koji igra kao ti.Stoga ću se ovdje ispričati u ime G klana , ali  ne i u svoje ime..

Vidi ispao si papak i nemoj se sad vaditi na svoj klan. KPD kujica? Pa kd mi je 1,75 čovječe, dajem account svojim frendovima, bratu isto tako itd.? O čemu ti? Moj stil? Boli te qita kako ja igram ja sam platio igru i igram je kako mi je qrcu volja. Evo jučer sam bio prvi dok si i ti igrao i tvoji kompanjoni na Lockeru igrao kao medica nema vozila, šta ćemo sad? I Kuky me stalno proziva fkt niste normalni. Meni je jučer link nabio 8-0 na meni ali nisam ga prozivao. Znalo se desiti gubim 12-0 protiv nekog ali boli me qrc kad vidim da se živciram radi igre ugasim je jer nije vrijedno. Klinjo nisam i nemoj mi ti o bontonu pričati jer otkad si ti na serveru uvijek nešto serendaš. 

Dobro pretjerao sam priznam i izvinjavam se G momcima jer su uglavnom cool, dođite na server dobrodošli ste ali nemojte zajebavati. Ne voli niko gubiti pa ni mi i to je normalno. Što se tiče fast vehicle respawna to je oduvijek tako od kad postoji server ja nisam ništa dirao niti imam procon. Ako vam to smeta nije bed bit ću fer i gledati sa svojima  da ga isključimo. Što se balansa tiče tu ste u pravu i to sam govorio svojim na tome ću gledati da poradimo ali nema admina uvijek. Ja npr. sam obični user jer nisam htio uzeti procon jer je to gnjavaža. Server financiraju Hamza i njegov brat Ahmo i ja ne mogu reći njima ovako moraš ili onako jedino mogu predložiti.

Neću trpjeti lične uvrede. Ja znam da i moji provociraju i svašta govore ali se ne sjećam da je neko nekome psovao mater ili sestru ili šta slično. Ja volim igrati sa našim ljudima ali nisam igrao npr. na serveru 53-ce jer mi se ne igra uvijek jedna te ista mapa ali isto tako nije mi palo na pamet doći tu ili na bug server i reći ovo treba ovako ovo onako ili kome psovati jer server nije poštiman onako kako meni paše. {#}

Xatta6_BIH
13 godina
Nexus66 kaže...
SDL1920 kaže...

bla kenj kenj

.Što se tiče G dečki oni su za većinu vas tamo 

profesori kulture i bontona i kenjati po cijelom platunu zbog mene je u najmanju ruku tupavo ..no ni ne očekujem bolje od klinje koji igra kao ti.Stoga ću se ovdje ispričati u ime G klana , ali  ne i u svoje ime..

Neku večer sam sa Nexom ne u istom timu nego i u squadu i TS-u i dok je on lijepio C4 na protivnički AA kojem se prišuljao s leđa, ja opalim SMAw i ukradem mu kill{#}. I instatnt me pošalje u tri qurca i nakon tri sekunde čovjek mi se ispričava....i šta sad je trebam na to???? Naljutiti se? Zdrava zajebancija preko TS.-a pa i u chat mi je OK ali kad neko pređe granicu dobrog ukusa kao što ih nekolicina  zna u HWB klanu onda molim lijepo nemojte se čuditi ako istom mjerom neko i uzvrati. Stavite na server autokill pa kick i ban na svoj server za psovke pa ćete vidjeti bez kojih ćete članova vrlo brzo ostati.  

battlelog MRSKI-OKUPATOR
16 godina
SDL1920 kaže...

I Kuky me stalno proziva fkt niste normalni. 

Ja sam ti napisao nešto kad si stajao cijelu rundu na brdu u svojoj bazi i pucao po meni i teknokyu koji smo imali misiju sa C4 uništavali AA, a i to nije bilo ozbiljno jer smo imali 10-32 scorove na kraju i glumili klaune na quadovima.

Inaće valjda ne shvačaš sve ozbiljno što pišemo, kao što ni ja ne smatram fatalnog, colinsa ili startera (koji me jednom izvrijeđao i onda još kickao lol). Kolko puta mi znaju napisati da sam ga popušio, da sam moron i sl. Mislim pa zato i igramo s domačom ekipom da se možemo malo prcati i zezati kad igramo i izownamo jedni druge, nema smisla onda to shvačati tako osobno i za svaki drek se uvrijediti. 

Kolko puta sam za Vekija, Cybera napisao da su kamper ili nešto drugo pa shvate da se zajebavam.

15 godina
Jack Sparrow kaže...
Mislim pa zato i igramo s domačom ekipom da se možemo malo prcati i zezati kad igramo i izownamo jedni druge, nema smisla onda to shvačati tako osobno i za svaki drek se uvrijediti. 

Kolko puta sam za Vekija, Cybera napisao da su kamper ili nešto drugo pa shvate da se zajebavam.

Ne paše svima takva zayebancija vidiš. Slažem se da sa nekima možeš bit otvoreniji i prckat ih, ali nekad treba stati na loptu kad se spominju majke i sestre...radi čega, radi yeben igre krvave?

Ljudi moji pa to ni fegatron ne radi više.

Mislim velim, dapače samo dajte rokajte se, ali samo se bezveze svađamo i prepiremo umjesto da radimo skupa, slažemo firendly warove i zabavljamo se bez yebanja majki.

{#}

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina
Battlefield 4
Kuky smraaadeee!
Btw, Za one koji nisu skuzili, postoje dva Vekija :)
Nas i bosanski.

Hvala Xatta na isprici!
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Niti nikome od njih nisam spominjao familiju, više je bilo tipa kamper, noob i sl.

Ono jučer su malo neki poludili i počeli po sestrama, ali to je u žaru borbe bilo.

EDIT:zato mi je čudno da spominje jer je znao odgovoriti nešto u šali, kao i Cyber sad i zato sam ga prijavio moderatoru :P

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 16:42 (Jack Sparrow).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
SDL1920 kaže...

I Kuky me stalno proziva fkt niste normalni. 

Ja sam ti napisao nešto kad si stajao cijelu rundu na brdu u svojoj bazi i pucao po meni i teknokyu koji smo imali misiju sa C4 uništavali AA, a i to nije bilo ozbiljno jer smo imali 10-32 scorove na kraju i glumili klaune na quadovima.

Inaće valjda ne shvačaš sve ozbiljno što pišemo, kao što ni ja ne smatram fatalnog, colinsa ili startera (koji me jednom izvrijeđao i onda još kickao lol). Kolko puta mi znaju napisati da sam ga popušio, da sam moron i sl. Mislim pa zato i igramo s domačom ekipom da se možemo malo prcati i zezati kad igramo i izownamo jedni druge, nema smisla onda to shvačati tako osobno i za svaki drek se uvrijediti. 

http://zdravko-mamic.com/playermulti.php?sound=113

Xatta6_BIH
17 godina
Battlefield 4

Ako netko hoće pristup Hardline beti, samo tweetajte ovom liku i dat će vam kod (naponemite da je za PC, npr "A BF:H PC code please"): https://twitter.com/JaqubAjmal

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 8
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bitchez be fighting... koji vam je krastavac?

Ali dobro, bolje da uje*ete temu dok je prvenstvo nego kad opet budem često ovdje {#}

Battlelog: [deda] lubosaur

3 1 hvala 0
13 godina
eevek kaže...

Bitchez be fighting... koji vam je krastavac?
Ali dobro, bolje da uje*ete temu dok je prvenstvo nego kad opet budem često ovdje {#}

Pff, ni dvije stranice. Nemoj reći da ti je to zasmetalo {#}

Btw, ovo je skoro bio međunarodni incident, sva sreća pa je mirno razriješen!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 4

Double post, sorry! :D

Novi Battlefield Friends - Attack Boat:

Moj PC  
7 0 hvala 10
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Malo da okrenemo na šalu nakon ovih spolnih odnosa sa tuđim sestrama i slično...

Ovo je rekapitulacija mailova sa mojim strašnim kumom bastardom u zadnjih par godina (odlazim iz firme pa čistim inbox). Ako ste mislili da ovdje previše pišem, pogledajte ovo: {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2014 21:15 (Friday).

3 2 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Malo da okrenemo na šalu nakon ovih spolnih odnosa sa tuđim sestrama i slično...

Ovo je rekapitulacija mailova sa mojim strašnim kumom bastardom u zadnjih par godina (odlazim iz firme pa čistim inbox). Ako ste mislili da ovdje previše pišem, pogledajte ovo: {#}

Malo smanji sliku. Slova su mi prevelika.

Upravo sam bio na serveru s najgorim balancerom ikad {#}

Upadnem u tim koji gubi s 1500 ticketa {#} Na drugoj strani 6 lika s levelom 120, kod nas ni jedan.

I 30 ticketa prije kraja mene prebaci u pobjednicki tim {#}

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Malo smanji sliku. Slova su mi prevelika.

Kad je forumski engine malo "poseban"...

Uglavnom, 10.740 mailova u zadnjih 2-3 godine! A već sam jednom brisao {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Ako netko hoće pristup Hardline beti, samo tweetajte ovom liku i dat će vam kod (naponemite da je za PC, npr "A BF:H PC code please"): https://twitter.com/JaqubAjmal

Kaj nisi ti otišao na sezonski posao? Nemoj fušat i visit po forumu!{#}

15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Double post, sorry! :D

Novi Battlefield Friends - Attack Boat:

ali istina živa.

13 godina
fila2208 kaže...

Ugl. rijetko sam kad uletio u domaći server da je na obe strane super ekipa i da je balans. Bio je xxx neko vrijeme ono 32 inf only, tu se skupljali svi i bilo je dobrih partija na bug pa i 53, ali sve je to zaborav.

ANR i xXx serveri, inf only..... jaooo koji pro0vi su tu igrali i kako su dobre parije bile {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
12 godina
Battlefield 4

Nije mi jasno zasto svi izbjegavaju igrati hardcore ..

0 5 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Neko je nekidan napisao: "a šta ovaj ima pričat pa nije ni zaigrao BFH", e sada jeste i evo vieo:

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Neko je nekidan napisao: "a šta ovaj ima pričat pa nije ni zaigrao BFH", e sada jeste i evo vieo:

Napisao je al ne u ovoj temi.

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Napisao je al ne u ovoj temi.

Uh, da... totalno sam promašio...jbg, ali možda i nisam......   Hardline = BF4+cops-robbers skin {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 10:49 (Soldier977).
16 godina
moderator
Soldier977 kaže...

Uh, da... totalno sam promašio...jbg, ali možda i nisam......   Hardline = BF4+cops-robbers skin {#}

Pa onda je BF4=BF3 s boljom grafikom.

Neznam koji smo kura' otvarali te teme kad smo sve mogli u BF3 temu pisati.

Gle slažem se da je ovo više sličnije BFu 4,nego što je BF4 bio BFu 3,ali je BFH druga igra i nema veze s ovom temom.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 11:05 (pirat).
14 godina
pirat kaže...
Soldier977 kaže...

Pa onda je BF4=BF3 s boljom grafikom.

Neznam koji smo kura' otvarali te teme kad smo sve mogli u BF3 temu pisati.

Gle slažem se da je ovo više sličnije BFu 4,nego što je BF4 bio BFu 3,ali je BFH druga igra i nema veze s ovom temom.

Pa 90% postova u temi nema veze s temom {#}

16 godina
moderator
Volume kaže...

Naravno da ima offtopica,pa mi smo ga dopustili,al sve ima svoje granice.

Tema o hardlineu postoji,isto kao tema o monitorima 144hz(iz bf3),nepostoje ni grafičke kartice za bf4.

Offtopic o kojem ti pričaš je oftopic u kojem špelac daje otkaz,cajber roštilja i slične gluposti

To smo u neku ruku i dopustili,dok god se ne pretjera.(da mi opet netko nebi cendrao na PP da mu branim slobodu govora u BF temi(LOL!!!)

Mislim nije bed,možemo kartonirati mi i za najmanji offtopic u temi.

سمندری ڈاکو
14 godina
pirat kaže...
Volume kaže...

Naravno da ima offtopica,pa mi smo ga dopustili,al sve ima svoje granice.

Tema o hardlineu postoji,isto kao tema o monitorima 144hz(iz bf3),nepostoje ni grafičke kartice za bf4.

Offtopic o kojem ti pričaš je oftopic u kojem špelac daje otkaz,cajber roštilja i slične gluposti

To smo u neku ruku i dopustili,dok god se ne pretjera.(da mi opet netko nebi cendrao na PP da mu branim slobodu govora u BF temi(LOL!!!)

Mislim nije bed,možemo kartonirati mi i za najmanji offtopic u temi.

Da ti ne bi krivo shvatio, mene taj offtopic uopće ne smeta. Dapače, kad god imam slobodnog vrimena na poslu svratim ode i s guštom se nasmijem 

Razgovor o samoj igri mi uopće nije zanimljiv i takve postove redovito preskačem... {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 11:53 (Volume).
12 godina
Battlefield 4

Ajde onda da se otvori jedna Offtopic BF4 tema.

0 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Volume kaže...

a ti si taj koji se sinoc nasao izivljavat na meni jadnome {#}

imao si 20 kilova u partiji, od toga si mene ubio 21 puta {#}

sto sam ti skrivio {#}

da ne bude off, evo jedan on; otkad sam ubacio zvucnu karticu opterecenje procesora prilikom igranja bf4 se spustilo za 15-ak % (ako ne i vise), sto bas i nije malo, tek sad sam vidio koliko zapravo resursa sam zvuk zdere..

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.6.2014 13:00 (digitall1982).
14 godina
digitall1982 kaže...
Volume kaže...

sto sam ti skrivio {#}

da ne bude off, evo jedan on; otkad sam ubacio zvucnu karticu opterecenje procesora prilikom igranja bf4 se spustilo za 15-ak % (ako ne i vise), sto bas i nije malo, tek sad sam vidio koliko zapravo resursa sam zvuk zdere..

Oprosti {#}

13 godina
protjeran
Volume kaže...
digitall1982 kaže...
Volume kaže...

sto sam ti skrivio {#}

Oprosti {#}

uz pivo i cevape oprastam sve {#}

16 godina
neaktivan
digitall1982 kaže...

Pretpostavljam da ti se i bez nje igra dobro vrtila tj. da ti zauzeće procesora nije prelazilo 80-ak %, a pitanje je koliko si para dao za zvučnu?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice