Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.631.380
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

Btw. dosad nismo vidjeli revive tehniku, možda je nisu još napravili ili su je kompletno izbacili iz igre.

Što Vi mislite, dal bi trebalo ovako ostati, dakle bez revivea, ili da ipak stave revive medicu kako je i sad?

33 Revive
8 Bez revive-a
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Mislim da su rekli da trenutno u ovom buildu nema defiba u igri pa zato niti nisi vidio revive.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Re: Battlefield 4
Jack Sparrow kaže...

Mislim da su rekli da trenutno u ovom buildu nema defiba u igri pa zato niti nisi vidio revive.{#}

Ok, ali pitam reko, šta misle ljudi, dal da ostave bez defiba ili da ga vrate, sa novom tehnikom nekom ostaje da vidimo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Btw. dosad nismo vidjeli revive tehniku, možda je nisu još napravili ili su je kompletno izbacili iz igre.

Što Vi mislite, dal bi trebalo ovako ostati, dakle bez revivea, ili da ipak stave revive medicu kako je i sad?

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1g5pe6/spent_about_40_mins_total_playing_battlefield_4/cah828c?context=3

" Uh, well... honestly it was more like it was kinda broken and we didn't have time to fix it before E3. sigh Such is life with shows, we found the bug just before the build went out."

Battlelog: LateralusX
13 godina
Battlefield 4

Hm, vise ne vidim razlog zasto bi bio Support ako vise nemam C4.

Jako puno sam igrao za njega, imam preko 30.000 resupplies sto je dosta vise od nekog prosjeka.

A vec sad je pomanjkanje Ammo boxova. Kako ce biti tek sad? {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 2
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Hm, vise ne vidim razlog zasto bi bio Support ako vise nemam C4.

Jako puno sam igrao za njega, imam preko 30.000 resupplies sto je dosta vise od nekog prosjeka.

A vec sad je pomanjkanje Ammo boxova. Kako ce biti tek sad? {#}

Ja ću ga sad još rađe igrat stari moj.

Si vidio onaj xm25 tako nekako, onaj auto GL? Pa to će otkidat, a pljuce i supression? Bit će suprić yeben, vjerujem da će pokazati za njega isto nešto što dosad nismo vidjeli.

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Da vas podsjetim ako ste zaboravili :)

http://www.twitch.tv/battlefield

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 1
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

po meni ako je revajvanje kau u bf3 da nemozes cvovjeka ubniti kada ga netko digne i da se nemozes normalno dici kada te neko ozivi bez ikakvih kerefeka bolje da ga i izbace iz igre ake neznaju popraviti.

15 godina
AmDCluB kaže...
fila2208 kaže...

po meni ako je revajvanje kau u bf3 da nemozes cvovjeka ubniti kada ga netko digne i da se nemozes normalno dici kada te neko ozivi bez ikakvih kerefeka bolje da ga i izbace iz igre ake neznaju popraviti.

Ja se kao i ti nadam da će na toj mehanici proraditi i da će je nerfati tako da spriječe revive trainove i gličeve sa revanim ljudima koji se ne daju ubiti.

13 godina
fila2208 kaže...

Si vidio onaj xm25 tako nekako, onaj auto GL? Pa to će otkidat, a pljuce i supression? Bit će suprić yeben, vjerujem da će pokazati za njega isto nešto što dosad nismo vidjeli.

Trebam vidjeti, ali ne vjerujem.

14 godina
protjeran
Battlefield 4

To je mutavo sto ozivljavanje traje 1sec, to treba bit 5-10sec.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
4 2 hvala 0
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Trebam vidjeti, ali ne vjerujem.

Daj pa di ti je optimizam, pa nećemo svi u medice preći.

Engi je moćan, recon je buffan, support mora moć pratiti :)

ONtopic:

Ipak reload gubiš klip?

http://i.imgur.com/mfR5vGm.jpg

12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
AmDCluB kaže...
fila2208 kaže...

Ja se kao i ti nadam da će na toj mehanici proraditi i da će je nerfati tako da spriječe revive trainove i gličeve sa revanim ljudima koji se ne daju ubiti.

ja bih volio da sve ostane kako je ali da funkcionira: kada oplima pedalama da ga ozivim od prve i kada ga ozive da ga mogu odmah ubiit i kada te ozive da se mozes ebz problema dici  i pucati, volim taj nacin  revajvanja jer je brz i ide na ruku igracima koji su brzi i spretniji. 

nebi volio da uvedu neki tajmer za revajvanje da moras drzati 5 sec pedale da ozivis covjeka jer bi to sve islo na ruku sporijim i opreznijim igracima.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Neznam jel bilo ali ako nije evo ukratko promjene  http://bf4central.com/2013/06/new-battlefield-4-multiplayer-details/

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Daj pa di ti je optimizam, pa nećemo svi u medice preći.

Engi je moćan, recon je buffan, support mora moć pratiti :)

Medic je za njubove :)

Engineer ili Recon! Da imam sanse protiv vozila. Nek drugi malo bacaju municiju. :)

Nego X3M, super server, jako mali ping, sve ide super glatko! I jos je gore Gun master kojeg dosta igram u zadnje vrijeme :)

14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Nego X3M, super server, jako mali ping, sve ide super glatko! I jos je gore Gun master kojeg dosta igram u zadnje vrijeme :)

Ja jedino imam problem s tim serverom da mi je uvijek score board live busy,neznam zasto je tako a ni nevidim igrace

17 godina
Battlefield 4

Nek revive naprave na tragu BC2 i bit će ok!

Nego, ako sam dobro shvatio , support nema C4 , to će imati samo recon jel tak, a koji je to auto gl što će imati support??

Ima kaki filmić, jer ja nisam naletio na streamovima?!

edit:

našao GL, XM25

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 23:28 (mrfloyd).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ste vidjelo ovo,kako izgleda customization screan  

EDIT:A vidim da je bilo,sry

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.6.2013 23:31 (Blade Runner31).
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Lvlcap na streamu, hehe, ajde da ga vidimo šta veli.

On praktički predstavlja igrače bfa :)

Moj PC  
0 4 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ima par stvari koje bi volio vidjet u BF4:

- da snajperi daju NORMALAN damage u prsa, znaci isto kao u BC2 da budu

- da po mogućnosti najjače oružje ostave za najzadnjiji lvl ili sva oruzja izbalanskiraju

- još više poboljšan hitreg (gledam svako malo gameplaye i nisam nešto precizno impresioniran poboljšanim ''netcodom'', pogledajte lvlcap video di sa semi-auto snajperom igra)

- ocu battlerecorder.... ajde spec mode je napredak, al nije to to

- sviđa mi se customizacija oruzja i to sve, pogotvo sad u bf4 i neka tako i ostane

- tenkovi trebaju bit buffani, i to masno, pogotvo main shell protiv infantrya, jer ovi hitmarci u bf3 ali i bf4 koliko sam vidio su očajni

- trebaju poduzet nešto u vezi supporta, jer sada bez c4 će biti beskoristan kao i recon u bf3 (kakav mortar, kakav gaymore, kakve pm)

- dao bi ''sve'' samo da u base game vrate Tank Destroyere, oni su PO MENI najbolja vozila koja su uvedena u igri

- možda malo više raznovrstnosti sa attachemntima za vozila?

to je to valjda, ak se jos ceg sjetim nadopunim xD

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
2 4 hvala 1
15 godina
Battlefield 4

evo razgovor i gameplay sa Bachom.

We toned the damage a bit, so people dont die so much.

Dakle dmg pušaka je možda malo smanjen, nešto kao i bc2.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 1:06 (fila2208).
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Da ostave revive ali da ga malo promjene npr da ne mozes istu osobu ozivjeti vise od 1 u X sec ili da revive traje koju sec, ili takoder da kada ga ozivi nema 100% hp nego manje.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 1:47 (scarface797).
17 godina
scarface797 kaže...
fila2208 kaže...

Da ostave revive ali da ga malo promjene npr da ne mozes istu osobu ozivjeti vise od 1 u X sec ili da revive traje koju sec, ili takoder da kada ga ozivi nema 100% hp nego manje.

Bilo bi ok kada se ne bi moglo oživiti one koji su ubijeni headshotom. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 6:18 (Hummer).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Bilo bi super kad se neko ne bi mogo ozivit 2 puta.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Smanjili damage, sjebali reload... nekome se od developera izgleda sviđa mod flag run?

[19xx] 4ntraks
17 godina
Battlefield 4

Pa lijepo je rekao u video-u da su smanjili damage samo za E3, da ne bi ljudi baš previše ginuli... Da ipak uspiju nešto malo odigrati.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
fila2208 kaže...

Znaci i ako ostave da reloadom polu punog magazina gubis ostatak metaka,to ce odgovorat gore boldanom.

-Smanjen dmg pusaka-Nece bit ubijanja sa par metaka ala Jikka,i iskoristit ces skoro cijeli magazin. 

S obzirom sta je Tomo prije mene napisao,zaboravi. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.6.2013 9:36 (drahic).
12 godina
protjeran
drahic kaže...
fila2208 kaže...

Znaci i ako ostave da reloadom polu punog magazina gubis ostatak metaka,to ce odgovorat gore boldanom.

-Smanjen dmg pusaka-Nece bit ubijanja sa par metaka ala Jikka,i iskoristit ces skoro cijeli magazin. 

S obzirom sta je Tomo prije mene napisao,zaboravi. :)

panece ti smanjiti da moras ispoaliti 10 metaka ako smanje to ce biti za pat posto sto ti dovodi do toga da ces ubijati sa 6 mretakak umjesto 5

14 godina
Battlefield 4

Pa brate mili,ono sta sam ja vidio kad LvlCap igra i busi lika i dobiva samo hitmarke a ispalio vise od pola magazina,je vise od samo par posto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
drahic kaže...

Pa brate mili,ono sta sam ja vidio kad LvlCap igra i busi lika i dobiva samo hitmarke a ispalio vise od pola magazina,je vise od samo par posto.

Točno to sam i ja vidio.

Gledao sam jednog kad je pucao odozgora po liku... znači u glavu i ramena su mu meci odlazili i trebalo mu je 22 metka da ga ubije.

Previše hitmarka ljudi dobivaju, a od killeva ni traga ni glasa.

Iskreno, malo je ova mapa prevelika pa je i to možda jedan od razloga.

Drugi razlog može biti nedostatak perkova, atačmenta i ostalih điđa-miđa koje možda popravljaju stvari kad se poslože.

Ne znam, trenutno nisam pretjerano zadovoljan viđenim.

Još faking trejsani meci i bombe - OMFG :(

[19xx] 4ntraks
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice