"brzina" nema veze s pingom
Nitko nije ni rekao da ima. Najveci uticaj na ping ima kvaliteta opreme i tehnicka kompetentnost providera.
"brzina" nema veze s pingom
Nitko nije ni rekao da ima. Najveci uticaj na ping ima kvaliteta opreme i tehnicka kompetentnost providera.
i tata bi sine :(
zivis u ZG-u ? kod kojeg si providera? ja placam 10mbit cca 200kn , tako da to tvoje nije skupo
I opet - surprise motherfucker 
ja se uvijek poradujem, evo gaaaaa napokon manji ping.......kad mi ti pokvaris plan :(
uglavnom svi kuzimo da je manji ping bolji...e sad da ces sa manjim pingom preko noci postati "lvlcap" , sigurno neces....medutim da je bolje "manje" u ovom slučaju....JE ! ma koliko god ti bio dobar tehničar :)
Zenge, jesi li ti odgovorno tvrdio da ping 25 se ne moze postici ni da si lokalno spojen na server?Jesam ti dokazao da sere*das o pojmovima kojima bas ne baratas?
pritom sam mislio na normalne brzine koje valjda 90% (ovo sam i malo rekao) ovdje ima.
i onda se ti pametnjaković javiš sa brzinama koje valjda imate vas 5 ovdje na forumu. bravo ti.
bravo pametnjakovići ovog foruma.
a ti perki kaj ti nije jasno?? koji točno dio??
ja sam imao t com i maxtv sa 4mbit, kad je upaljen maxtv meni je ping od/oko70-100 bio "normala" i tak sam igrao praktički 1000 sati bf3-jke i nevidim problem koji je kad ti tak i tak zna na bf4 sa eto pingom 20 ne priznat neki metak=
znači do igre je.
i ja kurim tam da je igra broken (šta i je) onda kuky izvlači iz konteksta samo zato kaj se javio tonči balonči svemogući mozak ovog bug foruma ,da ja mislim na budalaštine ,kako "igra određuje ping"
pa daj se pljusni kuky eto jako se sljusni s lijeve strane molim te.
i kad kažem da je igra broken govorim istinu ,a ti ak netko nešto kaže protiv bf-a ili nedaj bože dajsa eto ti kukya advokata.
smijalica.
tko meni brani da išta kažem protiv ove igre kad svejedno ništ pametno se nemože pročitati,a i nevidim da itko govori o ovoj igrici išta pozitivno ili u pozitivnom smislu osim kukya i njemu sličnima.
bastardo i ja bi...
Konstantno si editirao poruke nakon mog odgovora i spasavao se iz gluposti koje si izreako. Ne raspravljamo o tme sto 90% hrvatske ima DSL, nego o tome da je ping od 25ms sveti gral koji se ne moze postici ni lokalnom vezom na server. Kao ljubitelja istine, pravde a i kao covjeka koji za kruh zaradjuje mreznim i sigurnosnim sustavima, to me je zasmetalo i pokazao sam ti da iako nisam idealan slucaj, daleko sam bolji od onoga sto si ti tvrdio da je nedostizno. Da budem brutalno sazet: Na*rao si hrpu govana koje sada trebas polizati. Simple as that.
Nema na cemu, drago mi je da sam ti mogao nesto pokazati. Ugodan dan i lp
Bastardo.
Konstantno si editirao poruke nakon mog odgovora i spasavao se iz gluposti koje si izreako. Ne raspravljamo o tme sto 90% hrvatske ima DSL, nego o tome da je ping od 25ms sveti gral koji se ne moze postici ni lokalnom vezom na server. Kao ljubitelja istine, pravde a i kao covjeka koji za kruh zaradjuje mreznim i sigurnosnim sustavima, to me je zasmetalo i pokazao sam ti da iako nisam idealan slucaj, daleko sam bolji od onoga sto si ti tvrdio da je nedostizno. Da budem brutalno sazet: Na*rao si hrpu govana koje sada trebas polizati. Simple as that.
Nema na cemu, drago mi je da sam ti mogao nesto pokazati. Ugodan dan i lp
Bastardo.
ne nema beda, ak sam negdje zasro-zasro sam ,ali da imaš sa 4mbit brzinom i ovom "našom" opremom 20 ping ti nevjerujem niti u najluđim snovima.
toliko od mene.
pozz
Konstantno si editirao poruke nakon mog odgovora i spasavao se iz gluposti koje si izreako.
Nema njemu spasa...
zivis u ZG-u ? kod kojeg si providera? ja placam 10mbit cca 200kn , tako da to tvoje nije skupo
Provider je Kabelfernsehanlage Schwyz.
Ovdje ti je link s cijenama. Mislim da nece biti u mogucnosti isporuciti prikljucak na tvoju adresu
http://www.ebs-gruppe.ch/kommunikation/produkte/internet.html
De pošalji i meni litar dva tog providera...
Ovdje ti je link s cijenama. Mislim da nece biti u mogucnosti isporuciti prikljucak na tvoju adresu
Jos je taj moj provider podosta drkav ...
ovo je posao :
http://www.upc-cablecom.ch/en/internet/products/
ti 25 ping nemreš imat niti da sjediš na njihovom serveru a ne tu iz hrvatske tak da ja neznam koga lažeš mene ili sebe.
a što se tiče pinga od 60 pa do 120 u niti jednom fps-u nebi trebao imati nekih drastičnih problema,jer ja sam dosta dugo igrao s takvim pingom i nikad problema.(ne bobfiled)
Zasto ne bi mogao imati ping 25? Ja imam servera gdje mi je ping ispod 20 ...
Sad čemo se svađat tko ima manjeg? 
Da si u Hrvatskoj i na bakru bio bi ti veći...kome je mali nije Hrvat!
Konstantno si editirao poruke nakon mog odgovora i spasavao se iz gluposti koje si izreako.
Nema njemu spasa...
a pazi sad ovo,
javi se bastardo koji niti ne živi u hrvatskoj i zarađuje kruh na mrežnim i sigurnosnim sustavima i onda meni pametuje kako on ima ping ispod 20
to je kao da je ovdje dođao ovaj dečko http://www.bug.hr/forum/topic/modding-projekti/water-cooled-4-x-gtx-690/187914.aspx i pametuje nama/meni o njegovim broju fps-a.
zamisli, niti 5 ljudi (to sam i previše rekao) na cijelom ovom forumu nema takvu vezu niti takvu konfu ali "on se našao prozvanim" pa je meni išao nešto objašnjavat.
jadno i smiješno istovremeno. (tema je igrica)
{#}
katastrofa što još neću ovdje doživit.
ja sam pitao kukya i nevjerujem mu ako ima defaultnu brzinu i opremu od tcoma da ima ping 25 zato sam i editirao postove i to isto pisao, a ne da se javljaš sa nekim brzinama koje mi možemo samo sanjati.
jer ako ima više od 4mbit-a i ako ima neku opremu sve ok, nek ima ping 25 to mu tak i tak neće pomoć kad je svejedno njubara.
{#}
najmanji ping što sam doživio je 25 na tcomu,ali većinom se vrti oko 30-40 na njemačkim serverima.eto.
Zenge samo ću pokazati da ne lažem, a na tvoje nebuloze neću ništa pisati jer si sam dokazao već u par navrata da raspravljaš o nečemu o ćemu nemaš pojma.
Već su me pitali i dosta kolega koji igraju samnom vide kako mi je ping po 25 pa i manje ponekad(najmanje je bilo 19), naravno zna biti i 30 ali zavisi gdje se nalazi taj server, ali ovo 25 je neki avg ping. Isto tako i u BF3.
Eto ti par slika i server na kojem sam sve testirao radilo se o 66(64p + 2 commandera) slotnom serveru u švabiji. Na T-comu sam 4/512 kbs, router je siemens.
Dakle igrao sam na ovom server LINK
Ako mi još uvijek ne vjeruješ mogu ti i video uploadati koje sam već snimao. Samo reci kolko da traje 5 sekundi ili više, ali nemoj više od 25 sekundi jer mi se neda uploadati cijeli dan samo kako bi tebi nešto dokazivao.
Druga slika malo veća da bolje vidiš.
ok kuky. ja nemogu imat na niti jednom serveru ispod 50 ping tj najmanji mi je 47 IKAD.
(ista brzina samo kaj je provider iskon)
ok kuky. ja nemogu imat na niti jednom serveru ispod 50 ping tj najmanji mi je 47 IKAD.
(ista brzina samo kaj je provider iskon)
Ja sam na T-šrotu valjda već cijelu vječnost i na njemačkim serverima redovno imam ping 25.
Nego, ima i jedna malo bizarna situacija koju ne mogu objasniti: s vremena na vrijeme ja imam npr. ping 25 dok Junior ima ping od 45 ili obratno, a obojica smo spojeni na isti ruter 
Zenge, probaj kontaktirati službu za korisnike, znam da je Cyber nedavno hebao u bulju svoj isp i kada su mu napokon "popravili" konekciju ping mu je dosta pao..... sad i on redovito ima oko 25-30 ping kod njemaca i drugih susjeda.
Jos je taj moj provider podosta drkav ...
ovo je posao :
http://www.upc-cablecom.ch/en/internet/products/
jesi li ti uopće u hrvatskoj? ako nisi nemoj niti pisat o pingovima. ja se molim za 50 ping. a opali me na 70 -100.
Nego, ima i jedna malo bizarna situacija koju ne mogu objasniti: s vremena na vrijeme ja imam npr. ping 25 dok Junior ima ping od 45 ili obratno, a obojica smo spojeni na isti ruter 
Istovremeno?
Istovremeno?
Da, to je ono najbizarnije od svega.....dešava se unutar same igre. Nekidan smo igrali sa ekipom i Junior ima 47 ping a ja 26 i tako skoro pa trećinu runde.
Inače kad se tako zvijezde potrefe to traje 20-30 sekundi, naravno, uzmi u obzir da ja ne gledam baš previše kolki mi je ping, ali ovo nekidan je baš bilo neobično dugo.......možda imam kvazi duplu vezu a ne znam to? 
Jel ima ova igra za PC ?
Jel ima ova igra za PC ?
da
Btw rješeno
Riješio ti to a? 
i kakav tag dobijamo? Ja ne znam jesam jedan tag skinuo lol
Što se pinga tiče 29-40 variraju, tcom, 10mbita. Baš sad ugasio maxtv možda se šta poboljša.
Ping je ok, ali netcode je ono što ne valja ionako tako da je nebitno 
dajem bf4 za mobitel koji ima instaliran flappy bird 
dajem bf4 za mobitel koji ima instaliran flappy bird 
Imam ja na 5S-u pa ako zelis javi se