Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.747.309
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Gago4 kaže...

Evo još jedan dokaz o datumu izlaska second assaulta.!

Neki kažu da postoji mogućnost da je fotošop al nezz sad....................previše je tu dokaza!

Čekamo obavijest iz DICE-a i EA :)

18. mjesec 2014? 

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
12 godina
NiramX kaže...
Gago4 kaže...

Evo još jedan dokaz o datumu izlaska second assaulta.!

Neki kažu da postoji mogućnost da je fotošop al nezz sad....................previše je tu dokaza!

Čekamo obavijest iz DICE-a i EA :)

18. mjesec 2014? 

Ti neznas shvatit šalu u pm?! ....

Battlelog: Ratkapa16
14 godina
protjeran
Gago4 kaže...

Ti neznas shvatit šalu u pm?! ....

To i jest šala. {#}

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
15 godina
Ja imam veliki...ping!
Iako sam na T-Comu (4/512) ping na njemačkim serverima je od 40 - 50.
Interested in all thing Android, also freelance programmer! Battlelog: https://battlelog.battlefield.com/bf4/user/ppero196/
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
-zip- kaže...

Btw rješeno

Riješio ti to a? {#}

i kakav tag dobijamo? Ja ne znam jesam jedan tag skinuo lol{#}

Ma rješio bez problema, par sati na knife only serveru i eto {#}

Imam neki predosjećaj da bi nas "nagrada" mogla sutra čekat upakirana u battlepack.

I čisto da znate flappy bird radi bolje na većem pingu i ima bolji netcode (svaka cijev te pogodi) od bf4 {#}

Battlelog: D3XT3R_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 21:07 (-zip-).
17 godina
Battlefield 4

Opet{#}

BF3, BF4: [G] Pamark

5 0 hvala 3
11 godina
pamark kaže...

Opet{#}

qhahaha :D stas sad

14 godina
protjeran
-zip- kaže...

Imam neki predosjećaj da bi nas "nagrada" mogla sutra čekat upakirana u battlepack.

I čisto da znate flappy bird radi bolje na većem pingu i ima bolji netcode (svaka cijev te pogodi) od bf4 {#}

Battlepackovi stižu tek 20. 

16 godina
fila2208 kaže...

Mrxa jesi sredio one kockice...meni se sad stalno pojavljuju i hitreg mi je banana totalno.

Dosad radilo sve 5 i akd si pričao o tim kockicama ja se čudio kako to izgleda, a sad eto ih i meni.

Konekcija mi je stabilna i dobra, tako da ne kužim :(

Ma kakvi, i dalje, čak i više...do ovog zadnjeg updatea nikako nije bilo tog.

Što se konekcije tiče isto, super sve, na serveru uglavnom 40-60 (njemački, uk,..).

Gledao sam i prije i ove margine u decibelima su sve u granicama ali ipak, kad mi trzne žešće dobijem kockice na nekih 10-tak sekundi...i tako malo malo.

evo fotka detalja konekcije.

Što se moje konekcije tiče, isto tako stabilna, centrala nije opterećena iako je starija ali nikad problema po pitanju brzina, ovo je jedan test iz 9.mj.

Uvijek dobijem maksimalne brzine downloada i uploada, iako pošto dosta seedam (i za jedan posao mi treba), uslijed prevelikog broja zahtjeva na router isti zna pasti u komu i resetat se.

Ali to je samo do njega, mreža sa tim nema ništa. Čak sam planirao zato uzeti drugi modem pa da ovaj bude samo bridge za konekciju. 

->Da napomenem, kuća je nova, samim tim instalacija svježa, priključak podzemni, 8 žila...isto novo. 

Ali do sada je sve šljakalo, ovo je meni se čini samo do BF-a i to do tog zadnjeg update-a...

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 22:27 (mrxa1).
14 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

Uvijek dobijem maksimalne brzine downloada i uploada, iako pošto dosta seedam (i za jedan posao mi treba), uslijed prevelikog broja zahtjeva na router isti zna pasti u komu i resetat se.

Ali to je samo do njega, mreža sa tim nema ništa. Čak sam planirao zato uzeti drugi modem pa da ovaj bude samo bridge za konekciju. 

Meni se na Siemensu SX763 to ne dogadja,imao sam prije Thompsone(2kom) i Zyksel i sva 3 su pucala kad sam zagusio vezu seedanjem ili downloadanjem a evo ovaj mi je odlican tako da ti je to vjerovatno zbog rutera

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
jameshook kaže...
Ja imam veliki...ping!

Auu, pa kako uopće možeš igrat s tim pingom?

Meni čim ping prijeđe 30 mijenjam server ili gasim igru jer je meni to neigrivo.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
jameshook kaže...
Ja imam veliki...ping!

Auu, pa kako uopće možeš igrat s tim pingom?

Meni čim ping prijeđe 30 mijenjam server ili gasim igru jer je meni to neigrivo.

Misliš igricu???

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Misliš igricu???

Igjicu kažeš?

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Misliš igricu???

Igjicu kažeš?

Dobili smo TD obojica - ljudinometar mi je poludio. Mislim da je blizu... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Dobili smo TD obojica - ljudinometar mi je poludio. Mislim da je blizu... {#}

Nisam siguran da je on.

Prošli put kad je navratio sam ostao lišo po pitanju prstenjaka.

To je neki novi fan... Tom maby?

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 10:05 (Skilledžija).
17 godina
Battlefield 4

Da igram i preko telegrafa ping mi ne skače iznad 30 {#} 

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

.

. .
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
12 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ako vas BF nije dovoljno naživcirao - imam ja flappy bird .apk pa se javite da puknete do kraja {#}

Freak Show Inc.

2 1 hvala 1
14 godina
Friday kaže...

Ako vas BF nije dovoljno naživcirao - imam ja flappy bird .apk pa se javite da puknete do kraja {#}

Mozda lokalni njubovi imaju samo Ajfone. :)

A kolko sam citao o igri, radije ju ne bi ni isprobao :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
16 godina
Friday kaže...

A ako te igra iznervira umjesto da si strgaš telefon odigraš jednu partiju ovog da se osvetiš ptičurini

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...

Mozda lokalni njubovi imaju samo Ajfone. :)

A kolko sam citao o igri, radije ju ne bi ni isprobao :)

Danny sigurno ima ajfon, on se fura na konzole i te nastrane stvari...{#}

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4
Ajoj, fuuj Danny!
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Ajoj, fuuj Danny!

Upozoravali smo ga već, nije mu ovo prvi puta...

Ergo, jutros mi je osvanula četvrta zvjezdica. Trenutno sam 16. najpopularniji forumaš od 81k+ forumaša pa se moram zahvaliti za svu silu TU i HVALA koje ste mi udjelili...

Freak Show Inc.
14 godina
Friday kaže...

Ergo, jutros mi je osvanula četvrta zvjezdica. Trenutno sam 16. najpopularniji forumaš od 81k+ forumaša pa se moram zahvaliti za svu silu TU i HVALA koje ste mi udjelili...

{#}{#}

čudan li je ovaj forum kad obične trollere nagrađuje nekim imaginarnim zvjezdicama na koje vas nekolicina jizza. {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Ajoj, fuuj Danny!

Čiter i gay. 

Budes dobio kaj od Bug redakcije ili ce ti ga,kao i po obicaju tutnut odozada? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.2.2014 10:43 (drahic).
16 godina
Battlefield 4

Bio je battlelog update danas.

We are updating Battlelog on the web today, and will be rolling out the mobile update in the coming days. Details on the mobile app update to follow later.

ANNOUNCEMENTS:
- When you use the Battlelog mobile or tablet app after this update, you will be presented with a EULA acceptance screen that we legally have to present to users of the app. Please read and accept the EULA to continue using the app.
- Second Assault content is now available on Battlelog to match the in-game experience. News on Second Assault will follow soon.

FEATURES & IMPROVEMENTS:
- Improved categorization of Dog Tags so they are better structured
- Better error message when trying to access BattleScreen on a server that has it disabled
- You can now see the number of Mission invites, and if none, number of Active Missions on Home in the Missions box
- You can now see the available keyboard controls on the Emblem Editor page
- Tweaks to the Suggestions algorithm to ensure that Battlepacks work better in the system
- Various minor tweaks and improvements

FIXES:
- Fixed an issue with duplicate servers sometimes appearing in the Server Browser
- Added missing Battlelog soldier portraits that were handed out in Battlepacks
- Fixed an issue where you couldn't equip campaign dog tags in the mobile app
- Best Class in Battle Reports are now showed as N/A if you got no kit score
- The report button for individual players in Battle Reports now shows up correctly in Firefox
- Fixed an issue in the opened Battlepack popup, where items would sometimes not be rendered in order
- Fixed an issue where you sometimes couldn't manually track Suggestions, when viewing them in the Stats pages
- Premium Calendar now show end dates for events, where applicable
- Fixed an issue with BattleScreen that made it not load when using it for Xbox One
- Fixed an issue with friends not always being shown in the "Playing Battlefield 4" category when actually playing in the in-game Battlelog on PS4 and XB1
- Various display issues fixed and improved with the in-game Battlelog on PC, XB1 and PS4
- Various minor fixes

Moj PC  
2 0 hvala 9
16 godina
moderator
Friday kaže...

Evo ti jedan hvala u to ime.(već dugo nisam stiskao to)

Najviše "hvala" ti je dao:

1.fila 181

2.cajber 156

3 itd...itd

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

{#}{#}

čudan li je ovaj forum kad obične trollere nagrađuje nekim imaginarnim zvjezdicama na koje vas nekolicina jizza. {#}

Istina. Prije par dana jedan lik se žali kako nema dovoljno zvjezdica (nije bio osobno pozvan na BFS) i uz to kaže "pa ja ni ne trolam na forumu kao neki". A ni ne konta da to zapravo ide obratno {#}

drahic kaže...
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Ajoj, fuuj Danny!

Čiter i gay. 

Zamišljam tebe i Morgana Freemena u krevetu...

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

imam mučki plan.

lupajte na svaki fridayov post po TU i HVALA i ide na 5. zvjezdicu i onda nek bana pirata i dannya. {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina
Friday kaže...

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}
 Ali opet ... {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice