Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.752.196
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

E da mislim da su pečali rušenje igre kad ideš na gunnera. riješili su to tako da si sad kao gunner samo promatrač nema nišana i ne možeš pucati, ali ajde bar si na sigurnom.

{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Samo njubare igraju battlefield!! I ljudina!

19XX maggotmeister

8 7 hvala 0
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
fila2208 kaže...

E da mislim da su pečali rušenje igre kad ideš na gunnera. riješili su to tako da si sad kao gunner samo promatrač nema nišana i ne možeš pucati, ali ajde bar si na sigurnom.

{#}

Meni se sinoć nije ni jednom srušilo. Nije ni prošlih dana ali nisam mogao pucati, samo sam mogao gledati kroz objektiv {#}. Sinoć sam pucao i spawnao se bez problema.

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...{#}
fila2208 kaže...

{#}

Meni se sinoć nije ni jednom srušilo. Nije ni prošlih dana ali nisam mogao pucati, samo sam mogao gledati kroz objektiv {#}. Sinoć sam pucao i spawnao se bez problema.

E pa to gledanje, sinoć se astra fura okolo sam, a ja perki i leo izvlačimo travke ko će se spawnati. Reko yebeš ga, uđem u tenk i reko jes nije se srušilo kad ono neće da puca.

Reko bzevze, i kasnije mi se čini perki uleti i kreša mu igru ili tako nešto, smiijanje na najjače.

btw.

od 8.30 pa nadalje..{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 13:59 (fila2208).
17 godina
neaktivan
Friday kaže...
fila2208 kaže...

{#}

Meni sinoć pola-pola...na nekim serverima se ruši i ne mogu pucati dok na nekima sve radi bez problema!

17 godina
odjavljen
Rino kaže...
Friday kaže...
fila2208 kaže...

{#}

Meni sinoć pola-pola...na nekim serverima se ruši i ne mogu pucati dok na nekima sve radi bez problema!

Ali ja od patcha nisam imao ni jedno rušenje. Samo jednu večer nisam mogao pucati. Ostalo sve OK.

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kad ćete napokon shvatiti da to nije do operatora nego je igra broken....{#}

Zenge morat ćeš to zaboraviti,ne zato što već svima nama ideš na kura* nego zbog sebe.(zdravlja i to {#})

Pa nije valjda da s prvi put u životu baco lovu u vjetar,da sad moraš toliko cendrati zbog toga?

Meni se isto dogodilo da sa kupio nego sranje,al jbg idemo dalje..nije ni prvi ni zadnji put.

Uninstalirao si igru davno(bar tako pričaš(stalno)), al ipak svako malo dođeš pokenjat po igri.

Neznam dal trolaš il te stvarno toliko peče tih 400 kunića.

سمندری ڈاکو
15 godina
pirat kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

kad ćete napokon shvatiti da to nije do operatora nego je igra broken....{#}

Zenge morat ćeš to zaboraviti,ne zato što već svima nama ideš na kura* nego zbog sebe.(zdravlja i to {#})

Pa nije valjda da s prvi put u životu baco lovu u vjetar,da sad moraš toliko cendrati zbog toga?

Meni se isto dogodilo da sa kupio nego sranje,al jbg idemo dalje..nije ni prvi ni zadnji put.

Uninstalirao si igru davno(bar tako pričaš(stalno)), al ipak svako malo dođeš pokenjat po igri.

Neznam dal trolaš il te stvarno toliko peče tih 400 kunića.

Ma ne peče ga, igra svaki dan 4-5 sati, samo se stavi pod invisible da izgleda da ne igra. {#}

14 godina
Battlefield 4

ma uđem ja jučer u scout heli , nabijem 100-1 i puknem "onaj gumb na kučištu kaj gasi komp"....bilo mi žao njubara.{#}

pirat ne se sekirati.

ja nisam cmizdrio u tom postu neznam kak si ti to doživio ali ja sam rekao kak je, sad je samo pitanje želiš li se s time pomiriti ili ćeš se i dalje inatiti samom sebi. {#}

platio sam igru 450 faking ćuna i još me istrpite cca 447 puta.{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 11 hvala 0
14 godina
Battlefield 4
Poceo sam gledati Braking bad i jucer nisam ni pogledao BF4. Valjda mi nece preci u naviku!
Btw, Zenge je u pravu! Neki dan sam pretjerao s overclockom i CPU-a i graficke i igra mi se srusila :O
Lose je isprogramirana!
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše
Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Kaj si rekao istinu? Da igra uzrokuje ping?{#}

Inaće meni na njemačkim serverima ping oko 25, koristim t-com.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Poceo sam gledati Braking bad i jucer nisam ni pogledao BF4. Valjda mi nece preci u naviku!
Btw, Zenge je u pravu! Neki dan sam pretjerao s overclockom i CPU-a i graficke i igra mi se srusila :O
Lose je isprogramirana!

Heisenberg rula i nece ti se crashati kao BF4 :)

Ako recenicu pocinjes sa "znači" - automatski smatram da si idiot!
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Kaj si rekao istinu? Da igra uzrokuje ping?{#}

Inaće meni na njemačkim serverima ping oko 25, koristim t-com.

ti 25 ping nemreš imat niti da sjediš na njihovom serveru a ne tu iz hrvatske tak da ja neznam koga lažeš mene ili sebe.

a što se tiče pinga od 60 pa do 120 u niti jednom fps-u nebi trebao imati nekih drastičnih problema,jer ja sam dosta dugo igrao s takvim pingom i nikad problema.(ne bobfiled)

13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ti 25 ping nemreš imat niti da sjediš na njihovom serveru a ne tu iz hrvatske tak da ja neznam koga lažeš mene ili sebe.

a što se tiče pinga od 60 pa do 120 u niti jednom fps-u nebi trebao imati nekih drastičnih problema,jer ja sam dosta dugo igrao s takvim pingom i nikad problema.(ne bobfiled)

Zasto ne bi mogao imati ping 25? Ja imam servera gdje mi je ping ispod 20 ...

14 godina
Bastardo kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

u igri? i pričamo o "normalnoj vezi" ili pak do 20mbit?? jer ak plaćaš nekaj skoro 50 eura mjesečno mislim da bi bilo žalosno da ti je ping preko 50.

ako pričamo o normalnoj brzini koju ima valjda tu 90% igrača onda....

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 15:22 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Bastardo kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

u igri?

Da, u igri, kada stisnes "tab" i vidis aktivnu latenciju pored svog imena ...

Na njemackim, austrijskim i svicarskim serverima mi je uglavnom ispod 20 ...

Hmmmm ... editirao si svoju originalnu poruku i prosirio ju tako da sada ima drugacije znacenje ...

Uglavnom moj osvrt je bio na tvoju izjavu: "ti 25 ping nemreš imat niti da sjediš na njihovom serveru".

Mozes. Mozes imati ping 10ms ako ti se sve dobro poklopi ...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 15:29 (Bastardo).
14 godina
Battlefield 4

ajde snimi minutu gameplaya kak igraš na pingu ispod 20.... naravno na "normalnoj" brzini ne neka kurchenja.

jer nas 90 % tak igra ,a kad dečko ovaj spominje da mu je ping između 70-120 ništ čudno i nebi trebao imat nekih prevelikih problema jer ja sam tak igrao 1000 sati bf3, i igrao sam najnormalnije.

zna kuky pitaj ga kad je dobivo po pici sa pingom prek 100 {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
Bastardo koju konekciju imas ? optika ? Ja na DSL-u od Tcoma imam najbolji ping oko 30 na svabskim serverima.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MegaTheJohny kaže...
Bastardo koju konekciju imas ? optika ? Ja na DSL-u od Tcoma imam najbolji ping oko 30 na svabskim serverima.

Surprise motherfucker... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...

Imam kablovski internet 60Mbit/6Mbit.

14 godina
Bastardo kaže...
MegaTheJohny kaže...

{#}{#} i onda se majstor javlja "on ima ping 20"... LOL

možeš imat ping 20 ako plaćaš 100 eura mjesečno (ili više) eto ti tamo odgovora na onaj tvoj post.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 15:34 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Bastardo kaže...
MegaTheJohny kaže...

{#}{#} i onda se majstor javlja "on ima ping 20"... LOL

Zenge, jesi li ti odgovorno tvrdio da ping 25 se ne moze postici ni da si lokalno spojen na server?Jesam ti dokazao da sere*das o pojmovima kojima bas ne baratas?

Case closed.

posto si ti editirao - i ja cu:

moj internet kosta 300 kuna mjesecno

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 15:35 (Bastardo).
14 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ajde snimi minutu gameplaya kak igraš na pingu ispod 20.... naravno na "normalnoj" brzini ne neka kurchenja.

jer nas 90 % tak igra ,a kad dečko ovaj spominje da mu je ping između 70-120 ništ čudno i nebi trebao imat nekih prevelikih problema jer ja sam tak igrao 1000 sati bf3, i igrao sam najnormalnije.

zna kuky pitaj ga kad je dobivo po pici sa pingom prek 100 {#}

Koji mrtvi 70-120 pingovi? Ak nisi na dial-upu, 30ms je normala prema Njemačkim serverima. Ili ti nekaj gadno ne štima s vezom.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kad smo igrali tu iz moje firme na optici imali smo ping 4-8.

Freak Show Inc.

2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Kad smo igrali tu iz moje firme na optici imali smo ping 4-8.

Nemoj da te Zenge cuje!

13 godina
neaktivan
Bastardo kaže...
MegaTheJohny kaže...

i tata bi sine :(

zivis u ZG-u ? kod kojeg si providera? ja placam 10mbit cca 200kn , tako da to tvoje nije skupo

17 godina
odjavljen
MegaTheJohny kaže...

zivis u ZG-u ? kod kojeg si providera? ja placam 10mbit cca 200kn , tako da to tvoje nije skupo

I opet - surprise motherfucker {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...

Provider je Kabelfernsehanlage Schwyz.

Ovdje ti je link s cijenama. Mislim da nece biti u mogucnosti isporuciti prikljucak na tvoju adresu

http://www.ebs-gruppe.ch/kommunikation/produkte/internet.html

16 godina
neaktivan
Battlefield 4

"brzina" nema veze s pingom

Battlelog: just_mau5
Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
berto kaže...

"brzina" nema veze s pingom

Da, bitna je tehnika a ne veličina {#}

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice