Naručio sam ga da dođe srediti mi ovo na njegov wirelles, ali kaže da mu je prvi termin slobodan tek za 3 mjeseca koliko je tražen
A i pitanje je da li smije preko granice. Znaš, zbog "onoga" što su mu "podvalili"...
Naručio sam ga da dođe srediti mi ovo na njegov wirelles, ali kaže da mu je prvi termin slobodan tek za 3 mjeseca koliko je tražen
A i pitanje je da li smije preko granice. Znaš, zbog "onoga" što su mu "podvalili"...
A kako si pogodio? sada moram sve ispocetka.
Da, ti si baš u stanju hendlati 2 accounta i promjeniti IP adrese kod postanja da se ne skonta tko je...
Ja sam čuo da je zadnja dva tjedna na praznom forumu baš to vježbao.
Haha a jesam se nasmijo da su me ovi na poslu samo pogledali i ??????? Iznad glava!kralj
Jesam u stanju sam. ali najvise od svega sam u stanju praviti djecu
Vježbao si puno po praznim serverima?
Vježbao je on po praznim kuplerajima
koliko vidim pise limited edition bf 4, to nemjenja stvar da se moraju kupovat dlc-ovi ili premium ?
Ne - dobit ćeš vjerojatno CR DLC i to je to. Ako hoćeš nešto više kupi premium!
koliko vidim pise limited edition bf 4, to nemjenja stvar da se moraju kupovat dlc-ovi ili premium ?
Ne - dobit ćeš vjerojatno CR DLC i to je to. Ako hoćeš nešto više kupi premium!
hvala ti neovisno dobra je ponuda tako da vidjecu kad dođe :)
Lik 5 puta očekuje neki "pljesak" hahaha
Jel ce biti novih snajper u sljedecim DLC-ima?
issss i jos + 20 drugih igara onak AMD ftw !
EA šalje anketu o zadovoljnosti korisnika za bf4.
Battlefield 4 had a rocky start and continues to be plagued by bugs in multiplayer which has been a thorn in EA and DICE’s eyes for many weeks now. In an attempt to improve the game EA is looking for player feedback as surveys have been sent to players asking how likely it is for them to recommend the game on a scale from 1 – 10.
Also, after the ranking EA wants to know just how they could improve the game experience. While you have a right to be upset at EA and DICE, at least they continue to try and fix the game you paid $60 for.
Mislim da je ovo link na anketu...pa dajte im do znanja.
http://battlefield.zuberance.com/advId/75291345?email=51319184439@zuberance.com&utm_medium=email&utm_source=arm&utm_campaign=bf4-email-na-gem-arm-na-bf4-zuberancebf4-BF4_Owners_PS4_Active&sourceid=bf4-email-na-gem-arm-na-bf4-zuberancebf4-BF4_Owners_PS4_Active&om_u=2256184929&om_i=_BSwYkEB82.PorQ
Znamo svi da je skill u statistikama totalno promašena rubrika, a ovo je čisti dokaz toga.
U ovoj rundi sam bio MVP, plantao sam bombu, uništio 4 vozila, dobio ribbon za popravak, ribbon za spotanje, kill assist ribbon - znači moja igra totalno podređena timu i pobjedi.
Kako sam nagrađen za to?
-4 skill
Bolje bi prošao da sam bio u gubitničkoj ekipi sa snajperom na krovu i ubio par likova, odnosno igrao "za sebe".
Ne kažem da sam zaslužio +50 bodova, ali što sam to loše učino da me se praktički kažnjava s -4 boda?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/420701095243069184/247505760/
Ribboni, plantanje mcom-ova i tome slicno ne igra nikakvu ulogu kod skill poena, nego se racuna po parametrima SPM (60%), KPM (30%) i K/D (10%). S tim da je teze dobiti vise skill poena kada je trenutni skill visok (npr. 500).
ovako meni izgleda partija za 20 bodova, i to je baš ono teška šljaka.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/420597407251110912/308919682/
a ako se zahebavam po mapi, sam uvijek u minusu... neovisno o tome ako je k/d u plusu ili ne.
Znamo svi da je skill u statistikama totalno promašena rubrika, a ovo je čisti dokaz toga.
U ovoj rundi sam bio MVP, plantao sam bombu, uništio 4 vozila, dobio ribbon za popravak, ribbon za spotanje, kill assist ribbon - znači moja igra totalno podređena timu i pobjedi.
Kako sam nagrađen za to?
-4 skill
Bolje bi prošao da sam bio u gubitničkoj ekipi sa snajperom na krovu i ubio par likova, odnosno igrao "za sebe".
Ne kažem da sam zaslužio +50 bodova, ali što sam to loše učino da me se praktički kažnjava s -4 boda?
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/420701095243069184/247505760/
Tako ti je kada ne igraš svoj mod 1na1
Nije fer što je SPM tako visoko ocijenjen što se skilla tiče. Kad igraš CQ možeš se natezati 10 minuta na zastavi da realno dobiješ možda 500 bodova. Totalni promašaj... Trebali su drugačije ponderirati za različite modove igre!
Skill sistem je glup. Radi u modovima poput dominationa i TDM-a ali u svim ostalim modovima faila velicanstveno. Mozda to i nebi bio problem da taj isti skill nije naznacen kao najvaznija karakteristika svakog igraca.
Nije fer što je SPM tako visoko ocijenjen što se skilla tiče. Kad igraš CQ možeš se natezati 10 minuta na zastavi da realno dobiješ možda 500 bodova. Totalni promašaj... Trebali su drugačije ponderirati za različite modove igre!
nevidim u cemu je problem. bez problema odrzavam skil na 900+ igraju ci samo recona!?
nevidim u cemu je problem. bez problema odrzavam skil na 900+ igraju ci samo recona!?
Ma bravo. Ti si baš napredan dečkić.
Se ponosiš?
Ma bravo. Ti si baš napredan dečkić.
Se ponosiš?
naravno ponosno najveci skiler balkana u snajperima, i znam najoblje gadati iz hipa sa snajperima. Bas bi volio da u narednim DLC-ovima izade jos koji snajper.
Bravo.
Dodi po kolačić sada.
Bravo.
Dodi po kolačić sada.
Kada budes skida ljude sa snajperom iz hipa kao ja onda mi se javi do tada te uopce nedozivljavam. Snimi video kao dokaz onda mozda malo pocaskam sa tobom. Ja skidam ljude sa hipom na 200m. Tako da znas sta trebas snimiti. Pusa!
Bravo.
Dodi po kolačić sada.
Kada budes skida ljude sa snajperom iz hipa kao ja onda mi se javi do tada te uopce nedozivljavam. Snimi video kao dokaz onda mozda malo pocaskam sa tobom. Ja skidam ljude sa hipom na 200m. Tako da znas sta trebas snimiti. Pusa!
Hvala,ali,ne hvala. Nemamo iste zivotne ciljeve.