Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.023
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Battlefield 4

Koji je datum izlaska igre ili barem bete?

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Re: Battlefield 4
Jesen 2013 je najbliže što ti možemo reći za oboje
robimarko@gmail.com
16 godina
moderator
Battlefield 4

Malo o comanderu,battlelogu 2.0,premiumu i datumu izlaska :)

eurogamer

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.4.2013 12:42 (pirat).
Moj PC  
11 1 hvala 8
15 godina
Battlefield 4
Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 19:17 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Battlefield na Facebooku:

BE ADVISED - New Battlefield 4 HD screenshots inbound.

Begin decoding part one by attaining the other pieces at the official Battlefield Twitter and Tumblr:

http://twitter.com/battlefield
http://battlefield.tumblr.com/

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
3 0 hvala 2
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Battlefield na Facebooku:

BE ADVISED - New Battlefield 4 HD screenshots inbound.

Begin decoding part one by attaining the other pieces at the official Battlefield Twitter and Tumblr:

http://twitter.com/battlefield
http://battlefield.tumblr.com/

Pričekat par sati da to sve netko složi u cjelinu kako Bog zapovjeda :)

edit: evo jedna pomalo složena

skoro bi trebala i stić full

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.5.2013 23:33 (fila2208).
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

bezveze

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
7 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

zašto?? meni super izgleda

dobus
Moj PC  
0 12 hvala 0
14 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

bezveze

drito,

čekaš misliš nekaj će pokazat, a ono štanga.

običan wallpaper koji nije niti iz gameplaya.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
moderator
Scrappy kaže...

bezveze

U BF4 sunce još jače,gle kako je rasturilo "plafon".{#}

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.5.2013 10:46 (pirat).
14 godina
protjeran
pirat kaže...
Scrappy kaže...

bezveze

U BF4 sunce još jače,gle kako je rasturilo "plafon".{#}

Ma to jos nije ni strasno, samo da supression bude bolje napravljen {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
15 godina
Battlefield 4

vau dobijemo sliku iz single playera, umjesto da slože nešto da nam sline cure. Debilizam.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Prelos marketing,daju ljudima ono sto smo vec vidli u traileru.

6 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Battlefield 4

Igra je osudena na propast. mislim nasu porpast ne njihovu jer ce se oni napuniti parama.

Moj PC  
0 5 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Neka stave SP trailer sa minimalnom konfiguracijom pa se moze procat o grafickom napretku. Nije bitno koliko maksimalno moze bit dobra grafika nego koliko minimalno moze bit dobra...

Ovo je vise promidzba Frostbite-a 3 nego BF4...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kach kaže...

Prelos marketing,daju ljudima ono sto smo vec vidli u traileru.

uobičajen marketing, na kapaljku, dokazano učinkovit

Tread softly because you tread on my dreams.
12 godina
protjeran
Abomb kaže...

Neka stave SP trailer sa minimalnom konfiguracijom pa se moze procat o grafickom napretku. Nije bitno koliko maksimalno moze bit dobra grafika nego koliko minimalno moze bit dobra...

Opet vi o grafici, ljudi nije sve u grafici, grafika bi trebala biti najmanje bitna stvar. sto se mene tice ja bi volio da grafika bude gora nego u bf3 da nemoram kupovati novu graficku.{#}

13 godina
AmDCluB kaže...
Abomb kaže...

Opet vi o grafici, ljudi nije sve u grafici, grafika bi trebala biti najmanje bitna stvar. sto se mene tice ja bi volio da grafika bude gora nego u bf3 da nemoram kupovati novu graficku.{#}

nekima nije, nekima je - ti se ne moraš brinuti, ionako igraš na vga rezoluciji :P

12 godina
protjeran
Battlefield 4

prokleta djeca, jebali ih njihovi DINOSAURI! {#}{#}samo hoće uništiti Battlefield...za sva nerealna sranja imaju Cod {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 14:24 (Slash3322).

2 5 hvala 0
17 godina
Slash3322 kaže...

prokleta djeca, jebali ih njihovi DINOSAURI! {#}{#}samo hoće uništiti Battlefield...za sva nerealna sranja imaju Cod {#}

Ako i bude, nitko te ne tjera da igraš ni da kupiš taj mod/DLC.

Ne, nisam dijete, i da, vjerojatno je patka.

16 godina
Slash3322 kaže...

A BF je jako realan...realno je da ti se vid zamagli ako ti iz leđa netko puca pokraj glave (i ne nužno blizu iste)? 

Jasno je da nekako moraju to prikazat i trenutno je to jedini način ali je daleko od realnosti.

BF3 nick: mrxa [CROG]
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 16:14 (mrxa1).
12 godina
Slash3322 kaže...

cod nije nista vise nerealniji od bf3 (ako si za raspravu slobodno napisi koje su to nerealne stvari u codu ja cu uzvratit sa bf) uostalom ako trazis realnost imas armu, u rl paintball i airsoft.... i da odem u krajnost afganistan. 

i da iskomentiram dinosarure, nisam nikad volio te "science fiction" igre/filmove, al budimo realni, neizbjezno je da battlefield to jednog dana postane, pa makar u samo jednom serijalu. sigurno nece non stop radit jedno te isto napucavanje sa istim oruzjima drukcijim mapama te eventualno boljom fizikom i grafikom. do promjena ce doc 100%.  vec 7-8 godina igram te "realne" pucacine dobro bi mi doslo malo sf tipa crysis ili planetside, ali naravno iz battlefield kuce.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 16:23 (b00).
13 godina
neaktivan
b00 kaže...

i da iskomentiram dinosarure, nisam nikad volio te "science fiction" igre/filmove, al budimo realni, neizbjezno je da battlefield to jednog dana postane, pa makar u samo jednom serijalu. sigurno nece non stop radit jedno te isto napucavanje sa istim oruzjima drukcijim mapama te eventualno boljom fizikom i grafikom. do promjena ce doc 100%.  vec 7-8 godina igram te "realne" pucacine dobro bi mi doslo malo sf tipa crysis ili planetside, ali naravno iz battlefield kuce.

http://www.battlefield.com/battlefield-2142 {#}

12 godina
protjeran
mrxa1 kaže...
Slash3322 kaže...

A BF je jako realan...realno je da ti se vid zamagli ako ti iz leđa netko puca pokraj glave (i ne nužno blizu iste)? 

Jasno je da nekako moraju to prikazat i trenutno je to jedini način ali je daleko od realnosti.

Daj pogledaj cod, pa bf. Cod koristi engine iz 99'. Samo velim da je BF3 puno realniji od bilo kojeg cod-a (npr. u cod-u pucaš pored lika, i to se jasno vidi na killcamu, ali nee, on je gotov)...Protivim se idiotizmu i kretenizmu kakvog danas imaš gdje god hoćeš.."idiotska 12godišnja dječica hoće dinosaure u Battlefieldu {#}******, ako hoćeš dinosaure idi igrat freaking jurrasic shit.!" a kak se meni čini, DICE uopće nije briga za perkove, dinosaure i bilokakve gluposti iz cod-a, njima je bitna zarada.. pa tko je tu lud!?

*pod navodnicima se ne odnosi na tebe

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 16:42 (Slash3322).
12 godina
Slash3322 kaže...

Daj pogledaj cod, pa bf. Cod koristi engine iz 99'. Samo velim da je BF3 puno realniji od bilo kojeg cod-a (npr. u cod-u pucaš pored lika, i to se jasno vidi na killcamu, ali nee, on je gotov)...Protivim se idiotizmu i kretenizmu kakvog danas imaš gdje god hoćeš.."idiotska 12godišnja dječica hoće dinosaure u Battlefieldu {#}...ako hoćeš dinosaure idi igrat freaking jurrasic shit.!"

*pod navodnicima se ne odnosi na tebe

cod uo, cod1 i cod2 koriste dio engine iz quake-a, cod4 novi, cod5 opet novi, drukciji od cod4, novije codove nisam niti igro pa neznam kako kod njih stvari stoje. znam da se engine od bo2 zove isto ko i od cod5 a sve je drugacije, od oruzja do zvukova, grafike, animacija, fizike, menua, ma svega

"pucanje pored lika" nemam kaj ni komentirat

ako oces normalno raspravljat prestani pisat nebuloze

12 godina
protjeran
b00 kaže...

cod uo, cod1 i cod2 koriste dio engine iz quake-a, cod4 novi, cod5 opet novi, drukciji od cod4, novije codove nisam niti igro pa neznam kako kod njih stvari stoje. znam da se engine od bo2 zove isto ko i od cod5 a sve je drugacije, od oruzja do zvukova, grafike, animacija, fizike, menua, ma svega

"pucanje pored lika" nemam kaj ni komentirat

ako oces normalno raspravljat prestani pisat nebuloze

Ovdje ti je pravi primjer, obavezno pogledati, na početku u prvih 5s. U gameplayu imaš x primjera.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 16:56 (Slash3322).
12 godina
Slash3322 kaže...

Ovdje ti je pravi primjer, obavezno pogledati, na početku u prvih 5s. U gameplayu imaš x primjera.

lol, ovdje si u pravu, to nisam mogo znat jel cod5 je zadnji cod koji sam ja igro a on ovakvih problema nije imo, u cod2 se pogodatak pored lika priznaje jedino u situaciji ako ti je ping 200, onda ako ciljas lika koji trci moras puknut 1 centimetar ispred da bi ga pogodio. a ovo u bo2 je problem hitrega, a taj problem ima i bf3, pobjegnes iza zida i padnes

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 17:05 (b00).
15 godina
Battlefield 4

b00 kaže...
a ovo u bo2 je problem hitrega, a taj problem ima i bf3, pobjegnes iza zida i padnes

Ne, nije to hitreg, to je povećan hitbox, dakle i okolo lika imaš di ga moš kao pogodit, zato su svi super precizni u codu kad sprayaju i daj rasprve o codu prebacite u za to predviđene teme, hvala

Daj čime se zamarate....i da bude dinosaur yebeni mod zašto bi ga morao kupiti? Ne moraš i bok. Šta te briga ako ćebit i pony mode, tebi ni u džep ni iz džepa.

Ali mini offtopic, pogledjate uspjeh far cry blood dragona, šta fali nekom modu malo da na sprdnju baci i malo te opusti od inače intenzivnijeg igranja bf.

Svi znamo kako runda tamo zna ponekad i iscrpiti čovjeka.

Ono, npr coop do 4 igrača i preživljavanje u nekoj džungli di te napadaju dinosauri, bf odgovor codovim zombijima.

Da se to dobro složi, pa ja bii uzeo i halao sa ekipom, a vjerujem i mnogi...a imam više od 12god tako ne znam zašto bi dinosaure samo klinci lol

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.5.2013 19:27 (fila2208).
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina

Pa zašto ne bi bilo legit, takav marketinški screening je uobičajena praksa za sve ozbiljnije projekte takvog tipa. Pitanje o dinosaurima i slično uopće ne govori da će biti takav sadržaj, no takva se pitanja ipak postavljaju kako bi se istražilo što više mogućnosti i stekao bolji općeniti dojam smjera budućeg naslova koji bi bio poželjan od strane populacije igrača. To je, jednostavno, marketinško istraživanje.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice