Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.246
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Slash3322 kaže...
Maxxy kaže...

Ja bi da ubace lignju pa da se njima gadamo! Ono, bacis liku lignju u facu i ona ga gusi... {#}

pomalo neozbiljno od tebe s obzirom na godine, slične stvari imaš u Saints Rowu 3. Ovo je BF4 tema u kojoj se raspravlja isključivo o igri, a ne o lignjama.

Sto mogu kad sam taki... {#}

Ako netko ne kuzi da je zajebanicija, a sto mi ja mogu.... Samo moj osvrt na ostale gluposti koje ljudi traze...

***** Maxxy *****
13 godina
Battlefield 4

Poslikana prava lokacija i spojena sa scenom iz BF4 gameplaya! {#}

http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/468322_10151432487182672_377955960_o.jpg

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kad ce bit nekakv prvi event di budu prikazivali MP?

1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Nepotvrđeno, špekulacije...

Battlefield 4 system requirements

The minimum PC system requirements for Battlefield 4 are expected to be:
Dual core CPU (Intel Core i5 or AMD “Bulldozer”).
At least 2 GB main system memory
Graphics card with at least 256 MB of VRAM and support for DirectX 10
20+ GB of harddrive space
Windows Vista

Recommended system requirements

The recommended PC system requirements for optimal visual quality and frame rates:
Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 Ghz
4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
A modern DX11 graphics card with 1 GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series
Windows 7 64-bit operating system
20+ GB of free harddrive space 

Vaša cijenjena mišljenja?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 21:29 (fila2208).
Moj PC  
5 1 hvala 1
13 godina
fila2208 kaže...

Recommended system requirements
The recommended PC system requirements for optimal visual quality and frame rates:
Quad core CPU (Intel Core i5 or i7) at 3 Ghz
4 GB memory (8 GB for 64-bit operating systems)
A modern DX11 graphics card with 1 GB of video memory, GeForce 600 series or Radeon 7000 series
Windows 7 64-bit operating system
20+ GB of free harddrive space 

Vaša cijenjena mišljenja?

Malo iznad BF3, znaci to bi moglo biti to.

Jedino su mi oni minimalni malo cudni, pre niski :)

EDIT: memorija na grafickoj, sve ostalo zvuci OK.

I da, jedva se ceka MP gameplay, da napokon to vidimo.

Onaj prvi Caspian od BF3 je bio... za usrat se {#}

Mislim da je ovo:

A znaju napraviti video i hype s njim, svaka ima cast {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 21:24 (CyberDemonVZ).
17 godina
Battlefield 4

U jednom videu je AnderzEl spominjao da će neki MP video navodno biti tjedan dana prije E3 (koji ide od 11.6. o.g.)

Živi bili pa vidjeli.

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
kach kaže...

Kad ce bit nekakv prvi event di budu prikazivali MP?

E3

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Te špekulacije oko sistemskih zahtjeva su mi najjače ikad. Nema teoretske šanse da netko pretpostavi što će trebati.

Moja procjena:

CPU

RAM

GPU

Windows

HDD

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

6 3 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Te špekulacije oko sistemskih zahtjeva su mi najjače ikad. Nema teoretske šanse da netko pretpostavi što će trebati.

Moja procjena:

CPU

RAM

GPU

Windows

HDD

Moja procjena (za pristojnu igru, tj. low i 60 FPS lock minimalno):

CPU - Quadcore 3,0GHz, up, preporuka i5 na 4 GHz

RAM - 6GB minimalno, 8 još bolje, 16, nek se nađe

GPU - Radeon 7850, GTX 660 ili jače, minimalno 2GB

Windows - Vista SP1 koa minimum, Win 7/Win 8 64-bit preferred

HDD - SSD sa bar 50GB mjesta (i još jedan pristojan HDD za snimanje xD)

15 godina
Battlefield 4

Nisam ih ja pisao da ne ispada...tako sam ih kopirao od kolege, njegov izvor je veli jedan forum. Zalijepio sam ih više da bi bila neka rasprava jer je umrlo ovdje pomalo i priča se o puškama koje pucaju lignje.

tom +1, takvo računalo ću valjda uspjet uzet prije bf4, to mi se čini dovoljno za igrat bf4 pristojno :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Ja mislim da ce zahtjevi biti kao bf3(minimalni), a recomended nesto veci. Jer igra graficki nije nesto puno bolja od bf3.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
MARKOcVp kaže...

Ja mislim da ce zahtjevi biti kao bf3(minimalni), a recomended nesto veci. Jer igra graficki nije nesto puno bolja od bf3.

To si zaključio na temelju, praktički pre-alphe koju smo vidjeli od 17 min, u kojoj su koristili stare karakter modele i ostalo?

Mislim da bi trebali pričekati bar E3 da vidimo jel toliko bolji ili nije kad će morat dat nešto konkretnije od igre.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

baš tako..još je prerano za bilo kakve komentare oko toga...ali sam siguran da ćemo moći svi igrati bez ikakvih problema..a i kako sam skužio tako i zako svi igraju na low radi fluidnosti{#}

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Bf će sigurno bit prikazan na E3 kao i ostalih 10 novih naslova od EA.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

50 killstreak bi trebalo nagraditi sa nukicom - to želim vidjeti u BF4!

Ali ne ono da baciš njuku i gotova runda, nego odabereš na mapi mjesto kao kad bacas mortar i onda razoriš pola mape.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
13 godina
thesekiman kaže...
Skilledžija kaže...

Ali ne ono da baciš njuku i gotova runda, nego odabereš na mapi mjesto kao kad bacas mortar i onda razoriš pola mape.

Točno, nisam mislio da nukica donese partiju, nego da podere sve živo na mapi i da napravi ršum.

Bilo bi fora nakon nukice igrat  po spaljenom i razrovanom terenu ;)

[19xx] 4ntraks
15 godina
Skilledžija kaže...
thesekiman kaže...
Skilledžija kaže...

Točno, nisam mislio da nukica donese partiju, nego da podere sve živo na mapi i da napravi ršum.

Bilo bi fora nakon nukice igrat  po spaljenom i razrovanom terenu ;)

Pa da, i pustiš dlc biohazard protection suits. I tko ne kupi, vojnik mu po tom terenu nakon nukice lagano gubi hp i onako kašlje krv po ekranu.

JAko!!

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 12:50 (fila2208).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

i cd key za metro:LL da odeš malo na njihove mape:))

dobus
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

To je sve bezveze, ja bi volio da treča frakcija ima za bacati shurikene. To bi bilo Awesome! Poslje pikneš shuriken na underslung rail i piči. Odma bi u DICE storeu kupio jedne njinja cipelice sa DICE logom.

BF4 shuriken BF4 shuriken
DICE njinja cipele DICE njinja cipele
Pvt_Baka

5 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Ali ti nije ok da onda to sve prođe bez jednog ovakvog dlca sa novim karakter modelima i skinovima

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

3 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 4

Joj samo da se sad, tipicno americki, ne pojavi hrpa parnica jer koriste njihova oruzja, pa se igra odgodi, pa dodaju izmisljena oruzja.. i na kraju stvarno igramo sa squid gunom :)

E da, i Premium BF4 ce omoguciti igracima da se spajaju na BF3 servere i tamo rade haos sa novim oruzjima. Squidom i nukeom :)

Moj PC  
2 0 hvala 2
17 godina
neaktivan

EA: Guns are bad, mkay.

...1 month later...

EA: Download our new exclusive guns in a DLC that will blow your fu*ckin head off!

15 godina
Battlefield 4

Taj EA zbilja ide u krajnost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dekstroza kaže...

...1 month later...

EA: Download our new exclusive guns in a DLC that will blow your fu*ckin head off!

poanta je da nece placati licence da koriste modele i imena oruzja u igri.
hrpa oruzja u BF3 ima izmisljena imena, samo da ih netko ne bi tuzio

Battlelog: LateralusX
15 godina
Lateralus kaže...
dekstroza kaže...

...1 month later...

poanta je da nece placati licence da koriste modele i imena oruzja u igri.
hrpa oruzja u BF3 ima izmisljena imena, samo da ih netko ne bi tuzio

kao npr...

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kolko sam skužio radi se o tome da neće plaćat licence, al će i dalje koristit ta oružja u igrama. Kao što to rade s helićima, zbog čega i imaju nekih problema.

Netko iz EA je situaciju usporedio s knjigama. Autori tamo uredno spominju "Colt" (njegov primjer) al ga ne licenciraju. Samo je pitanje kolko će mu to proći budući da oni ipak stvaraju modele tih oružja. Doduše i u filmovima je vizualno prisutno oružje...

Tko zna, u svakom slučaju za nas to ne mijenja ništa.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

6 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Bude vjerovatno DLC za prava imena oružja.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 13:44 (dad0r).
Moj PC  
4 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Samo je pitanje kolko će mu to proći budući da oni ipak stvaraju modele tih oružja.

Ma proći će, na kraju krajeva to je i proizvođačima oružja besplatna reklama.

Ovo što su licencirali službene slike oružja za MoH je bio samo PR potez jer su brijali na "realnost".

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice