Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.629.496
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
b00 kaže...

okulistu takoder

ne nisam to znao majstore, nakon 4.000 sati igranja cod2 nisam primjetio da mogu pucat pored lika i pogodit ga.

niste mi jasni vi ZALJUBLJENICI u bf koji u apsolutno svakoj temi morate pljuvat po codu

da pricamo o zenama vi bi nasli mjesta za popljuvat cod.

evo ajde ako ima cod veci hitreg nego sta je model, nadite se vas dvojica specijalaca na serveru, dany neka stane mirno a ti pukni pored njega. pogodis li ga ja ti uplacujem 500kn na ziro., ne napravis li to ti upacujes meni, moze?

Ne pljujem cod, igrao sam ga preko tisuće sati i dobro se zabavio, samo bf i cod su drukčije igre i sami stil i način bfa me više zabavlja nego što je cod ikad mogao.

A u codu se sjećam nemogućih killova nekih ljudi koji su u killcamu sprayali i prayali i dobivali killlove

Sry na offtopicu, nećemo više ajde.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2013 15:28 (fila2208).
15 godina
TomoR kaže...

Evo neki info - prijatelj od prijatelja je rekao, manje više se već zna, ali eto:

a zato su uvijek ovi što su u alphi postali gameplay, uvijek zatamnjena slova, zacrnjeno, uvijek me zanimalo ono, zašto skirvat, ali sad ubirem, očito, ea neda pa zato

lol trebalo mi je

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
TomoR kaže...

Pitajte Cybera kako je dobar hitreg dok si u tenku {#} (uf dugo nisam igrao tu mapu Conquest)

{#} Tru dat!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
fila2208 kaže...
TomoR kaže...

Danny tko to ima Thumbs Down bolest? U prvih 10 sekundi posta - mora da je brzinski pogledao video...

Mene više živcira kad vidim da liku padne hP na minimum i onda se vrati na pola kad ja umrem, e pukne mi žilica u mozgu od ljutnje.

Za thumb up, madtom ako napišeš nešto kvalitetno i staviš neki info u otovj temi ljudi tre thumbaju tako da se navikni na to.

Zapravo me boli ona stvar za TD i TU, ali doslovce kako sam postao TD, pa da je netko pogledao do kraja filmić i saslušao šta čovjek kaže, ali ne, čim sa gore spomenuo rekao je ovaj onaj valjda automatski TD. Ja nekim očitim lošim postovima ne dajem TD...

A ovo s vraćanjem životne linije si u pravu, iako ne sjećam se u zadnje vrijeme da je bilo (ili sam postao imun na gledanje toga). 

Pretpostavljam da je scenario slijedeći - pucamo jedan po drugom, moj klijent kaže pogodio sam ga 4-5 puta, health mu je recimo na 17%, tek onda on počne pucati po meni, ja padnem mrtav, a njemu se crta vrati na 80%, kao da ga je samo jedan metak pogodio - tj. server je odlučio da je on mene ipak prije napucao nego ja njega.

Štoviše bilo je i situacija da vidim da je lik pao mrtav na pod, ja prestanem pucati pa onda padnem mrtav a on se digne sa nekim minimalnim postotkom HP-a...

16 godina
neaktivan
Battlefield 4
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
-zip- kaže...

Bilo bi informativnije da su ga vrtili na nekoj ''normalnoj'' konfiguraciji, ovako ne znamo gotovo ništa. Svejedno, riječ je o SP misiji - ako beta ne bude imala veliku mapu sa 64 igrača nećemo ni tada znati koliko je igra zahtjevna.

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
ElektričnaOvca kaže...
-zip- kaže...

Bilo bi informativnije da su ga vrtili na nekoj ''normalnoj'' konfiguraciji, ovako ne znamo gotovo ništa. Svejedno, riječ je o SP misiji - ako beta ne bude imala veliku mapu sa 64 igrača nećemo ni tada znati koliko je igra zahtjevna.

Zašto ne bi imala?

bf3 je imao caspian 64. Mora imat da stresiraju servere i vide kako sve to funkcionira.

13 godina
fila2208 kaže...
ElektričnaOvca kaže...
-zip- kaže...

Zašto ne bi imala?

bf3 je imao caspian 64. Mora imat da stresiraju servere i vide kako sve to funkcionira.

pa ne znam zašto lol, niti tvrdim da neće imati - samo kažem da nam, u kontekstu onoga što većinu zanima, niti konfa niti video ne govore gotovo ništa o kanti koja će biti potrebna za bestrzajno nabijanje voljenih forumaša na rđavu čakiju 

Tread softly because you tread on my dreams.
17 godina
fila2208 kaže...
ElektričnaOvca kaže...
-zip- kaže...

Zašto ne bi imala?

bf3 beta je ispocetka vozala samo metro rush a na caspianu su igrali probrani,  nakon nekoliko dana su se smilovali pa su pustili rulju na caspian.

BF3: [G] Pamark
15 godina
pamark kaže...

bf3 beta je ispocetka vozala samo metro rush a na caspianu su igrali probrani,  nakon nekoliko dana su se smilovali pa su pustili rulju na caspian.

Alpha je bila samo metro, kasnije beta je bila metro malo, i onda je bila i caspian samo su svi caspian serveri imali password koji je ubrzo leakan.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
pamark kaže...

Alpha je bila samo metro, kasnije beta je bila metro malo, i onda je bila i caspian samo su svi caspian serveri imali password koji je ubrzo leakan.

je i mogao si igrati samo par minuta dok nisu skuzili da si uljez, dok su zadnja dva dana odlucili dati testirati 64slotne servere, tj. Caspian. Ako se sjecate Metro rush nije bio dostupan na 64 slota, jer su govorili da rush nece ici vise od 32 igraca. Ali su poslije to pustili.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
Battlefield 4

Battlefield 4 Behind the Scenes! - Inside Gaming Daily

2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asterix kaže...

Battlefield 4 Behind the Scenes! - Inside Gaming Daily

This video is private.........

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Prije nije bio private...

Uglavnom, nista posebno.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

13 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
Marcuskac kaže...

No problem.

*Flyes away*

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 0:33 (Marcuskac).
15 godina
Marcuskac kaže...
Scrappy kaže...
Marcuskac kaže...

No problem.

*Flies away*

There, fixed it for ya.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 3:00 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

opa jedan zanimljiv info

3 0 hvala 6
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nešto smo smo inonako mogli za očekivat  je potvrđeno. Dice in EA če biti na E3 zajedno sa Battlefield 4.

Ako bude kao prošle godine sa BF3 možemo očekivat multiplayer, multiplayer booth gdje če ljudi moči isprobat jednu mapu, još jedna SP video i možda nešto novosti o prvom DLC-u

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 18:21 (Firefox72).
Moj PC  
5 0 hvala 3
16 godina
Sad kad dođe čitav DICE :D
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
Battlefield 4

Bilobi super da već reklamiraju dlc i ne pokažu igru, nego već sad revealaju premium i dopuste preorder premiuma.

Moj PC  
5 2 hvala 0
12 godina
fila2208 kaže...

Bilobi super da već reklamiraju dlc i ne pokažu igru, nego već sad revealaju premium i dopuste preorder premiuma.

Ne bih ja to volio. Prvenstveno jer svaki DLC koji sam kupio mi je bio nikakav tako da ni od ovog Premium DLCa ne očekujem ništa posebno. To je naravno moje mišljenje i moje iskustvo. Neka oni nama prezentiraju igru u najboljem mogućem svijetlu i izbace što prije system specs i svi mirni i zadovoljni.

BF3: HR_hRci
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Prije par dana Battlelog twitter je postao jedan teaser za Battlelog 2 koji če se pojavit sa BF4, a najvjerovatije biti i dostupan za BF3 igrače.

Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

volio bih da igra podrzava 128 igraca,ali problem su mape tj.natjerati igrace da se krecu a ne da cekaju ili kampiraju.siguran sam da bi se to dalo srediti....a tko voli manju guzvu uvijek ima opcije za manje igraca...brzine mreze su sve vece....mape treba napraviti na takav nacin da se to kampanje anulira ili ogranici ssnipere...mozda neke urbane staviti tipa bagdada ili poluurbane ...ili nekakav novi mod...napravi se ne znam neki mod bas za takav krklljanac...ah...sto ljudi sto cudi.pricekati cu igru,cekati vase mudre glave da kazu dali je igrqa ok..i tada je valjda kupiti,....ili ne.kad nemas niti alternative za nju...

7 5 hvala 1
15 godina
Hrci kaže...
fila2208 kaže...

Ne bih ja to volio. Prvenstveno jer svaki DLC koji sam kupio mi je bio nikakav tako da ni od ovog Premium DLCa ne očekujem ništa posebno. To je naravno moje mišljenje i moje iskustvo. Neka oni nama prezentiraju igru u najboljem mogućem svijetlu i izbace što prije system specs i svi mirni i zadovoljni.

Bio sam sarkastičan i sprdao ea i njihovu politiku.

također samo su mi bitni specsi. trenutno i to se čeka da znam kako dalje.

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Hrci kaže...
fila2208 kaže...

Stari, ovo sta si reko je cista kapitalisticka politika, koja nije daleko od prave istine. Posalji im na twiter, mozda cak i usvoje :) Mislim da ti je karijera u EA zagarantirana ^^

15 godina
Battlefield 4
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.4.2013 21:37 (fila2208).
Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
t12matija kaže...

volio bih da igra podrzava 128 igraca

ma neee, zasto tu stati... rađe preorderaj dlc back to metro 2 i dobiš premium leet ultra deluxe pristup svim 512 slotnim serverima i specijani m16 na koji mozes mountat i do 3 granade launchera... jedva čekam

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Hrci kaže...
fila2208 kaže...

ja nisam uzeo premium i moram rec da mi je drago.. jednostavno mi one ogromne mape ne pasu.. prasim najvise vanilla i close q...  pre zadovoljan. kupujem sigurno b4 ali nista od dlc- eva od mene.kupio sam b3 za 100kn sa v mapama.. +cq i aftermath..  za koji sam se i zahebo jer mi nevalja nista.. i ovo za b4 sa preorderom i day one dlc je full bezobrazno... zanima me granica do koje su spremni ici sa premium i non premium igracima.. moglo bi to lako doseci i pay to win ovaj put.. 

xfact
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.4.2013 17:23 (=xfact=).
16 godina
=xfact= kaže...
fila2208 kaže...
Hrci kaže...
fila2208 kaže...

ja nisam uzeo premium i moram rec da mi je drago.. jednostavno mi one ogromne mape ne pasu.. prasim najvise vanilla i close q...  pre zadovoljan. kupujem sigurno b4 ali nista od dlc- eva od mene.kupio sam b3 za 100kn sa v mapama.. +cq i aftermath..  za koji sam se i zahebo jer mi nevalja nista.. i ovo za b4 sa preorderom i day one dlc je full bezobrazno... zanima me granica do koje su spremni ici sa premium i non premium igracima.. moglo bi to lako doseci i pay to win ovaj put.. 

Novi model: Pay to play, pay more to win
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice