Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.630.489
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja neznam jel se to meni čini ili su ljudi na već 20 metara sitni?

Ja u principu na mapi ljude ne vidim... obično pucam u trokutiće i sa bilo koje udaljenosti pogađam.

Ponekad se sam sebi divim kako sam precizan.

Al se brzo osvijestim i shvatim da je ova beta govno.

Jučer navečer i danas ujutro laganini sam rokao sa snajperom i nekako sam se prilagodio.

Mogu reći čak i da mi se na momente svidjela igra.

I onda me rokne onaj lik sa typom i opet me vrati u prvobitno stanje mrzovolje i ljutnje ;(

Znam točnu udaljenost jer sam onim klincem za spotanje baš išao vidjeti s koje udaljenosti me pogađa.

417m točno je bio udaljen... tako da ne mislite da se zajebavam.

Ja sa optikom jedva da sam ga vidio, al on mene pogađa bez pol frke.

BTW

Tenk... koliko mi je fora što je upravljiv i što prelazi prepreke bez problema... sviđa mi se čak i veliki drop granata, al ne mogu prožvakati da ta ista granata ne radi nikakav splash damage na infantry.

Maloprije mi se lik skriva iza stupa i ja rokam čas lijevo, čas desno pored stupa i ništa.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...
Jarvan kaže...

Koliko je u stvarnosti zahtjevniji, tj. teži PC-u za prožvakat od BF3.

Ove google brojke nisu pouzdane.

Ovisi o tome što imaš. Što imaš slabiji PC, to je razlika veća. BF4 znatno više treba CPU i nešto više GPU. Na snažnom računalu koje je vrtilo BF3 u 60 FPS-a (sve max), BF4 Beta je na 40-50 s najvišim postavkama. No, ako imaš Q6600 (kao neki) i ako si igrao BF3 na nekih 30-40 FPS, BF4 će biti oko 10 FPS jedva, ako i toliko.

Laptope zaboravi, nažalost... izrazito loše prolaze na BF4, osim ako su najnoviji Alienwareovi/ROGovi.

dobro sve je to uredu ali kako ovo smece od igre moze zahtjevati duplo vise od bf3 a duplo manje daje u opcenitom smislu ,koliko vidim grafika joj nije duplo bolja od bf3 po meni ista cak ,rusenje joj nje nest sam se strusi jedna zgrada i to je to u bf3 svaku kucu obaras i sve puca u sta kod pogodis ovdje nemze prozor razbiti na onoj velkoj zgradi nemzoes zid odvaliti od zgrada i tak dalje,,....,koliko vidim nema 128 igraca isto je ko na bf3 mape su iste velicine cak i manje mislim sta ona toliko zahtjeva a tak mal daje u tome je problem

lisnjic
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 0:30 (lisnjic).
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Stavio sam sve na max da vidim kako izgleda,igra se srusila i nemogu ju pokrenut vise.{#}Svaki put se srusi nakon loading screena,sta sad,kako da vratim default postavke a nemoram reinstall radit?

battlelog:raep-kickass

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kurt kaže...

Stavio sam sve na max da vidim kako izgleda,igra se srusila i nemogu ju pokrenut vise.{#}Svaki put se srusi nakon loading screena,sta sad,kako da vratim default postavke a nemoram reinstall radit?

obrisi sve ides documesnts bettlefeild 4

lisnjic
15 godina
neaktivan

Koji k toliko placete na ovu betu?? jel igrate mozda finalni proizvod, jbt smijesni ste.

12 godina
protjeran
Battlefield 4

placemo zato sto igra izlazi za 3 tjedna i nece se puno toga promjeniti. a i sami su svjesni kaze kolega da je negdje procitao da je pun k ljudi odkazal'o preorder. i nije stvar u fps dropu ili tako necemu, nego jedniostavno mehanika igre je u k**** odnosno u prevedenom znacenju mehaniuka igre je za njubare. gdje su ovi sada sto su se zalili na m16  u bf3 a u bf4 im je svaka puska duplo bolja nego m16 i sada im je to super jer netrebas imati imalo mozga da pucas sa njima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 1:13 (BFBeast).

4 16 hvala 1
15 godina
neaktivan

Od kud ti znas da se nece puno promijenit? jel radis za DICE ili EA? pa sami su rekli da igramo sa puno starijim kodom u beti i da ova beta nije ni blizu sta oni imaju. sta mislis kako je radila igra na gamescomu ili sta vec.

Bezveze ljudi pricaju jao ovo jao ono, kad izadje igra i ako bude isto stanje ona imate puno pravo srat o igri, a ne sudit o igri prema jednoj beti i jednoj mapi.

A ovo mehanika za njubare necu ni komentirat, jbg nece bit vise gliceva sa zoom pa opali rafal a ono nema rasipanja metaka i sl.

16 godina
odjavljen
lisnjic kaže...

dobro sve je to uredu ali kako ovo smece od igre moze zahtjevati duplo vise od bf3 a duplo manje daje u opcenitom smislu ,koliko vidim grafika joj nije duplo bolja od bf3 po meni ista cak ,rusenje joj nje nest sam se strusi jedna zgrada i to je to u bf3 svaku kucu obaras i sve puca u sta kod pogodis ovdje nemze prozor razbiti na onoj velkoj zgradi nemzoes zid odvaliti od zgrada i tak dalje,,....,koliko vidim nema 128 igraca isto je ko na bf3 mape su iste velicine cak i manje mislim sta ona toliko zahtjeva a tak mal daje u tome je problem

Grafika ovisi o tvom računalu; moja izgleda mnogo bolje nego BF3, prilično impresivno zapravo. Nažalost, igra je izašla skoro desetljeće nakon tvog računala. To je razdoblje u kojem smo promijenili 5 generacija procesora. Mislim da tebi i mnogima nije jasno kako funkcioniraju igre, grafika i hardver. BF4 i FrostBite 3 ne donose magično ljepšu grafiku na istom hardveru. Ne očekuj da će ti BF4 izgledati bolje od BF3 na "low" - Tvoje računalo je isto, engine je isti (jer je i hardver isti) i ne možeš očekivati bilo kakav napredak samim prolaskom vremena. Napredak u vizualama se događa samo i napretkom hardvera. Nitko nije prije koju godinu nakucao engine za BF3 namjerno lošije nego za BF4 pa da samo malo popravi stvar. To je nemoguće. Eventualno, ako imaš AMD karticu nove generacije, dobit ćeš za koji mjesec nešto ubrzanja zamjernom Direct3D-a Mantleom i to je to. Vizualna poboljšanja koja novi engine donosi nisu zamjena postojećih mogućnosti, nego nadogradnja: engine može bolje, ali samo ako mu daš i bolji hardver.

Što se rušenja tiče, ne sjećam se da sam u BF3 mogao srušiti većinu zgrada i to je namjerno: ionako bi to mogao samo C4, a i kad bi mogao mapa bi bila posve neupotrebljiva i neigriva pa nema smisla (namjerno su ograničili). Ako ti se ruši, imaš druge igre za to, BF je za pucnjavu. 128 igrača? To još nisam vidio u BF3. Nema mapa na kojima se to igra, a uostalom, to tvoj PC ne bi podnio, kao ni tvoja veza na net. Inače, fora je kako si ti vidio sve mape prije nas, kako sve znaš bolje :) Tko ti je pokazao sve mape?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
12 godina
protjeran
Y2K2 kaže...

Od kud ti znas da se nece puno promijenit? jel radis za DICE ili EA? pa sami su rekli da igramo sa puno starijim kodom u beti i da ova beta nije ni blizu sta oni imaju. sta mislis kako je radila igra na gamescomu ili sta vec.

Bezveze ljudi pricaju jao ovo jao ono, kad izadje igra i ako bude isto stanje ona imate puno pravo srat o igri, a ne sudit o igri prema jednoj beti i jednoj mapi.

A ovo mehanika za njubare necu ni komentirat, jbg nece bit vise gliceva sa zoom pa opali rafal a ono nema rasipanja metaka i sl.

stari moj ovdje u bf4 imaju veci headglitchevi nego u bf3 sto su ikada bili. vidjeti ces kada izade igra. jedino sto ce oni radiit je blance oruzja na druge stvari zaboravi. pa bugove iz bf3 nisu u stanju popraviti ni sada u bf4. danas isto vidim lika kako trci sav neki izduzen i jos hrpa stvari kao kada pucam odmah pokraj nekog objekta pucam u neki nevidljivi zid a mene protivnik ubija. prosle su 2 i nesto godine i nisu u stanju jos to popraviti.

sta mislis zasto se moze ponovno kupovati preko mexica. zato jer su za vecinu ljudi podbacili i nisu dobili ocekivan broj preordera nego naprotiv ljudi su otkazivali preordere pa ti sada zbroji 2 +2.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 1:39 (BFBeast).
15 godina
neaktivan

Pa dobro sta je onda problem? kvazipro igraci ce onda i dalje moc koristit razne gliceve nebili bili u prednosti nad ostalim. A uglavnom imate bf3 pa se igrajte.

Ja neznam sta sebi neki ljudi umisljaju, pa ne vrti se svijet oko vas jbt, nesvidja ti se igra? dobro vozi dalje pa nije ovo jedina igra na jbn svijetu.

14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja neznam jel se to meni čini ili su ljudi na već 20 metara sitni?

Ja u principu na mapi ljude ne vidim... obično pucam u trokutiće i sa bilo koje udaljenosti pogađam.

Jučer navečer i danas ujutro laganini sam rokao sa snajperom i nekako sam se prilagodio.

Mogu reći čak i da mi se na momente svidjela igra.

pa to i kažem, nevidiš čovjeka na 100 metara samo nekaj svjetli {#} ,a  pak na 20m je pikselčić :)

što se tiče snajpa odličan je i meni, ali imam filing da mi je metak iz onog pištolja p226 brži nego od cs-lr4 snajpa.{#}

al tak mi je troma igra, užas.

battlelog: CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Stari ovo potpisujem do zadnje,bas lose uocavam protivnika i isto gledam spotat jerbo sam slijep bez

Tonci-Po meni bi trebala razlika izmedju ultra i low bit ogromna sto se tice fpsa tako da ko ima slabiji komp ipak moze zaigrat.Naravno ne sad iz 90ih komp ali slabiji uglavnom

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 2:02 (Blade Runner31).
12 godina
Battlefield 4

Evo skinuo prije 5-6h Windows 8.1, inst. sam bf4. Znaci, preporod. Odigrao sam pola sata, ni jedan jedni bug, ni trzaj. Igra doslovce klizi i ugodan gameplay. ( naspram windows7)....

Fps je puno veci negoli na 7-ici. Definitivno sam iznenaden da je tolka razlika izmedu wind8.1 i 7-mice!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 2:09 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Evo skinuo prije 5-6h Windows 8.1, inst. sam bf4. Znaci, preporod. Odigrao sam pola sata, ni jedan jedni bug, ni trzaj. Igra doslovce klizi i ugodan gameplay. ( naspram windows7)....

Fps je puno veci negoli na 7-ici. Definitivno sam iznenaden da je tolka razlika izmedu wind8.1 i 7-mice!!

Da da i ja sam tako reagirao kad sam probao,bas sam bio iznenadjen.

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
Pa ovdje se place na veliko!
Cool :)
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

ma ovde sve pro igrac do igraca.. ovo je presporo za nubove njima treba partija gjdje je onosve turbo ultra brate za ms se refleksi koriste okrep puc skok juris 

brzo brzo brzo, znas. To je pro gamer nema ovo polako i to..

sto ljudi kenjaju to nije normalno :)

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 8:04 (mirkoj).
Moj PC  
3 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...
lisnjic kaže...

Grafika ovisi o tvom računalu; moja izgleda mnogo bolje nego BF3, prilično impresivno zapravo. Nažalost, igra je izašla skoro desetljeće nakon tvog računala. To je razdoblje u kojem smo promijenili 5 generacija procesora. Mislim da tebi i mnogima nije jasno kako funkcioniraju igre, grafika i hardver. BF4 i FrostBite 3 ne donose magično ljepšu grafiku na istom hardveru.

graficki igra ne izgleda nista bolje od b3.. lagali su i mazali oci. a destrukciju da ni ne spominjem.. opet isti k ako ne i gori. vrlo sam skeptican za finalni proizvod. igra je sporija definitivno. kvaliteta zvuka ista (ima basa pri pucanju i sl) da nije b4 podlegao konzolitisu?

dali je ovo "novi crysis 2" jos 3 tjedna do izlaska.. {#}

xfact
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Koliko vajnera, ne možeš vjerovat.

Ajde, ako bude sreće pol tih vajnera će se držat svojih izjava i prestat igrat BF. Možda onda opet bude zanimljivo.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

20 1 hvala 2
13 godina
Skilledžija kaže...

Nasto su govorili da je 3D spotting za finalnu igru smanjen ovisno vidljivosti igraca.

Nadao sam se da je ovo nesto tipa:  cim je dalje da ce trokutic biti prozirniji i manji!

Al imam osjecaj da to samo znaci da se nece vidjeti kroz grmlje i preko prepreka....

mrfloyd kaže...

Interesantno je da se nitko ne sjeća BF3 Bete i njenih problema!

Prejakog sunca, tac lighta na pištoljima koji sa 100m usred bijelog dana te zaslijepe, nemogućnost bindanja tipki na mišu, nemogućnost joinanja squadu koji želiš (bilo je samo leav squad join squad al  u koji,e to zaboravi), izduženih vratova, sjb...h animacija umiranja i reloadanja (u biti i danas je tako), umiranje iza zaklona, something went wrong pri spajanju, da ne spominjem rage oko battleloga i zašto nema ingame server browsera, odvratne minimape, chatboxa posred ekrana, modeli soldiera  za ku..ac (ajd, Rusi još kako tako), izvlačenje pištolja je isto bilo kao sada sporo - promijenili su kasnije i tako bla bla bla!

Haha, a gle ovo, isto vrijedi i za BF4 betu: i ovdje je sunce dosta jako, imam problema s bindanjem tipki na Logitechu, ne mozes se joinati u neki squad ako si upao na nekog frenda i igra ceka da te balansira, postoje izduzeni likovi, jucer su se u chatu bunili na umiranje iza zaklona, ovdje ima jos vise greski pri spajanju, jos uvijek nema in game browsera, za mapu vele da je jos gora, chatbox je manje vidljiv (mislim da je prozirniji) od trojke....

{#} Izgleda da se nisu naucili bas nista od BF3 bete!!!

Tonči kaže...

Da, znači osim refleksa treba koristiti i mozak, što je ruku na srce, mnogima problem u BF communityju. Nešto slično kao i StarCraft: u toj igri se mnogo toga svodi na brzinu klikanja i spretnost prstiju (što diskriminira starije igrače kao i brze igre poput CoD-a i Quakea (još brže). S druge strane imamo strateške igre u kojima to ništa ne znači i koje zakidaju samo idiote.

Haha, ti opisujes igru, analiziras, radis usporedbe s drugim igrama ko da si profesionalni igrac, ili jos bolje developer {#}

A vjerojatno si prosjecan igrac ko vecina ovdje s foruma.

Kad Ljudina napise recenicu da u BF4 ima vise headglitcheva nego u BF3 to vise znaci nego tvoj cijeli esej (sto god ljudi ovdje mislili o Ljudini, al sigurno je u BF3 proucio svaki glitch, nasao i najsitniji detalj koji bi mu mogao pomoci u igri, i ima vise iskustva i feeling za igru od nas dva skupa..)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 9:34 (CyberDemonVZ).
17 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

graficki igra ne izgleda nista bolje od b3.. lagali su i mazali oci. a destrukciju da ni ne spominjem.. opet isti k ako ne i gori. vrlo sam skeptican za finalni proizvod. igra je sporija definitivno. kvaliteta zvuka ista (ima basa pri pucanju i sl) da nije b4 podlegao konzolitisu?

Izgleda poprilično bolje. Zvuk nije puno kvalitetniji ali je uvjerljiviji, surround (in-game virtualni) radi vrhunski na stereo sluškama.

To što je sporija će se nekom sviđati a nekom ne, ali to ne znači da je zbog toga fail i ne znam što. Na kraju krajeva, svaki je BF imao drugačiji tempo. Apsolutno svaki osim BF2 i 2142 jer su u suštini ista igra.

CyberDemonVZ kaže...

Kad Ljudina napise recenicu da u BF4 ima vise headglitcheva nego u BF3 to vise znaci nego tvoj cijeli esej (sto god ljudi ovdje mislili o Ljudini, al sigurno je u BF3 proucio svaki glitch, nasao i najsitniji detalj koji bi mu mogao pomoci u igri, i ima vise iskustva i feeling za igru od nas dva skupa..)

Ljudina je u BF3 proveo preko nekoliko stotina svog života i tvrdi da je igra najveći ispljuvak na svijetu. Njegovi argumenti samo zbog toga postaju bezvrijedni jer kontrira sam sebi ili je jednostavno čudak.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 9:36 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ako je podleglo konzolama nema sumnje uopće. previše je toga pojednostavljeno, a to znači samo jedno, podvođenje široj masi. i ako ovako nastavi moglo bi bit kao cod4 za cod serijal, "kraj puta"...

13 godina
Danny_HR kaže...

Izgleda poprilično bolje. Zvuk nije puno kvalitetniji ali je uvjerljiviji, surround (in-game virtualni) radi vrhunski na stereo sluškama.

To što je sporija će se nekom sviđati a nekom ne, ali to ne znači da je zbog toga fail i ne znam što. Na kraju krajeva, svaki je BF imao drugačiji tempo. Apsolutno svaki osim BF2 i 2142 jer su u suštini ista igra.

Bravo Danny! {#}

Igra je drugacija!

Tracao sam okolo i nisam uopce mogao uhvatiti feeling za oruzje ili ovaj lean sistem.

Vozio sam se u tenku i uopce se nisam snalazio, 2-3 pjesadijca su me bez problema unistili prije nego sam ih uopce sve vidio.

Uglavnom, na pocetku mi je izgledala teza, sporija, losija...

Al jucer, nakon 10-20 sati igranja sam se bas lijepo ufurao i poceo sam se i odlicno zabavljati (istina, ovome su doprinjeli i nasi igraci koji su se bas lijepo naslagali u osmero clane squadove {#})

Uglavnom, (prema vidjenim videima) nekoliko timova koji rade na igri, treba ispraviti desetak stvari i igra ce za mene biti potpuno igriva (ne zabrinjavaju me headglitchevi, spotting, brzina..) Nek samo rjese probleme sa spajanjem, rusenjem i padom performansi, i ja mogu igrat.

P.S. Sto se tice Ljudine i tisuce sati na igri za koju kaze da je sranje:

on ce i dalje igrat i opet ce za BF4 govorit da je sranje, da ne valja ovo ili ono i  imat preko tisucu sati igre!

Al to ne znaci da njegovi argumenti ne vrijede, nego je toliko ne normalan i mazohista da to sve radi samo da bi bio cim bolji. Vjerojatno ga tjera ogromni ego ili mozda pocetni stadiji ludila.

ranko091 kaže...

ako je podleglo konzolama nema sumnje uopće. previše je toga pojednostavljeno, a to znači samo jedno, podvođenje široj masi. i ako ovako nastavi moglo bi bit kao cod4 za cod serijal, "kraj puta"...

Ovi u DICE-u rade sranja, to se svi mozemo sloziti.

Al da ima pametnih i inteligentih ljudi koji znaju sto rade, to ne moze nitko osporiti.

Pa u samim intervjuima su rekli da se moraju vratiti PC-u i njihovim najstarijim fanovima!

Istina, nesto moraju prilagoditi konzolama, znaju gdje je lova u danasnjim igrama. Al valjda ce i nama PC igracima ostaviti nesto veselja...

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 9:47 (CyberDemonVZ).
17 godina
Battlefield 4

Moj kratki osvrt:

1. Beta radi bolje na Win8 (nije 8.1) nego na Win7 (sve legalne verzije sa svim patchevima)
  2. bio je link na blog, a uvjeren sam i ja da je tako da je ovo više test stabilnosti servera nego same igre, build je stariji nego bi zapravo trebao biti
  3. izgled, zvuk, sve je to OK, naravno nadam se i stabilnijem klijentu u finalnom proizvodu
  4. ova jedna mapa nam je svima malo već do-pi***, nadam se vidjeti bar još jednu mapu ili bar obliteration mod na ovoj
  5. balans vozila/pješadija je trenutno u korist pješadije (ali recimo nisam vidio ni jednog gunnera u tenku da je stavio proximity scan) - no još nitko nije otključao reactive armor, tako da i to treba uzeti u obzir
  6. to da RPG, TOW i stationary mogu ići na lock od PLD-a je pretjerano, ipak
  7. spawnovi helića u crno, i broda sveposud su smiješni, užasno smiješni...
  8. kemperaj je nažalost normalan, ali valjda će biti bolje na drugim mapama
  9. oružja (otključao sam sve i bar isprobao - http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/MadTom_HR/weapons/199586046/pc/)
  • assault - standardno jaka, ako ne i najjača, AK-12 dominira, često osjećaj da imam single shot death... - prozor za revive je stvarno premalen - i jednom oživljen ako ponovno pogine, nema više mogućnost revive-a
  • support - U-100 podnošljiv, Type 88 meh
  • engineer - MX4 za blizu rastura, PP-2000 tak tak
  • recon - CS-LR4 - praktički nema dropa, ali jako spori metak, M40A5 ipak bolji po tom pitanju
  • shotgun-i, rijetko uspio napraviti single shot kill na blizu, iako onim youtuberima izgleda da rade bolje, 870 jači od osnovnog QBS-09
  • DMR-ovi - loši dok se ne dobije prvi scope, RFB gori od MK11-MOD, no nijedan nema single shot kill u glavu na 2 metra, nije fer prema drugim oružjima
  • carbine - lijepo balansirani, AK-5C ukupno bolji (srednja udaljenost, daleko), ACW-R bolji/brži na blizu
  • pištolji, često brže ubijem s njima nego PP-2000 recimo, slažem se da prebacivanje na iste traje predugo

Brzina izvođenja igre je sporija nego BF3, ali dalo bi se naviknuti.

Da budem iskren, jedva čekam vidjeti druge mape, ali ovdje teamplay još više dolazi do izražaja nego je to bio u BF3, što bi zapravo trebalo biti i OK.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
15 0 hvala 3
12 godina
CyberDemonVZ kaže...

Nasto su govorili da je 3D spotting za finalnu igru smanjen ovisno vidljivosti igraca.

Nadao sam se da je ovo nesto tipa:  cim je dalje da ce trokutic biti prozirniji i manji!

Al imam osjecaj da to samo znaci da se nece vidjeti kroz grmlje i preko prepreka....

Meni ponekad dok spamam right click trokutic se vidi kroz zgrade i sve. Tak da znam tocno gdje ce protivnik provirit.

16 godina
Battlefield 4

bacite svoje nickove, moj je Techno_Lover996 pa me dodajte da malo rokamo

Gamers dont die, they respawn! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

, evo jedan "trailer" iz igrice koji vjerojatno niste vidili :)

Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
TomoR kaže...
  1. balans vozila/pješadija je trenutno u korist pješadije (ali recimo nisam vidio ni jednog gunnera u tenku da je stavio proximity scan) - no još nitko nije otključao reactive armor, tako da i to treba uzeti u obzir

Stavljen mi je otkako sam ga otključao.... ali  ne znam da li radi {#}

Vidim ljude na minimapi ali ne znam je li to od proxya ili oni jednostavno pucaju....... nema onog blipa oko tenka ko u trojci pa ne mogu sa sigurnošću reći da li uopće ili koliko radi..... ali sa ovakvom minimapom to skoro da i nije bitno.

Ps. mene kretanje, ponašanje oružja, cover system i ostalo neodoljivo podsjeća na Deus Ex Human revolution {#}

Battlelog: [G] pijana_carapa
16 godina
neaktivan
Granzon kaže...
TomoR kaže...
  1. balans vozila/pješadija je trenutno u korist pješadije (ali recimo nisam vidio ni jednog gunnera u tenku da je stavio proximity scan) - no još nitko nije otključao reactive armor, tako da i to treba uzeti u obzir

Stavljen mi je otkako sam ga otključao.... ali  ne znam da li radi {#}

Vidim ljude na minimapi ali ne znam je li to od proxya ili oni jednostavno pucaju....... nema onog blipa oko tenka ko u trojci pa ne mogu sa sigurnošću reći da li uopće ili koliko radi..... ali sa ovakvom minimapom to skoro da i nije bitno.

Ps. mene kretanje, ponašanje oružja, cover system i ostalo neodoljivo podsjeća na Deus Ex Human revolution {#}

sjeo sam ja kao gunner sa proximity i ništa ne blinka i skenira... bar ne vidljivo.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sam nek stave jedan AA gun na sredinu mape ko u BC2 i ja zadovoljan.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Nadam se da svi ovi vajneri neće zaigrati bf4, jer ako im je beta toliko loša onda neće ni pokušati full igru i već su zatražili preorder.

Neam kristalnu kuglu i ne mogu znati kakva će biti finalna igra, ali ovo bete što sam igao mi se sviđa, igra je sporija, taktičnija i okrenuta konkretno skvadu, suradnji preko voipa.

Klase su balansiranije, igra je nešto fluidnija, u stilu da nema nekih super clusterfuckova na nekim mjestima i sve se da riješit na ovaj ili onaj način. Vozila su nerfana i donekle realna, zvukovi su bogatiji, kretnje su poboljšanje(ronjenje,mantle, bunnyhopanje itd)..sve u svemu nije ogorman revolucionarni skok od bf3 na bf4 ali je ono što battleflidu treba da bi živio još dvije godine.

Ugl. super što toliko ljudi domaćih ne ide u bf4, bit će ljepše bez raznih kvazi proova ili ragera po chatu, valjda neće doći novi da ih zamjene.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.10.2013 10:53 (fila2208).
Moj PC  
7 8 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice