- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
graficki igra ne izgleda nista bolje od b3.. lagali su i mazali oci. a destrukciju da ni ne spominjem.. opet isti k ako ne i gori. vrlo sam skeptican za finalni proizvod. igra je sporija definitivno. kvaliteta zvuka ista (ima basa pri pucanju i sl) da nije b4 podlegao konzolitisu?
dali je ovo "novi crysis 2" jos 3 tjedna do izlaska..
Izgleda poprilično bolje.
naravno da tebi izgleda bolje.vec si pljunuo lovu za igru?meni je ovo copy paste.nista nisu bolji od coda kojeg svi stalno pljuju. mislim da broj cancel preordera dovoljno govori za sebe.
xbox 360 i pc usporedba.
naravno da tebi izgleda bolje.vec si pljunuo lovu za igru?meni je ovo copy paste.nista nisu bolji od coda kojeg svi stalno pljuju. mislim da broj cancel preordera dovoljno govori za sebe.
@multić od ljudine
Početkom tjedna su sredili onaj error koji vam je javljalo kad ste kupovali u meksiku.

Klase su balansiranije na način da te netko može ubiti sa LMG-om na udaljenosti od 417m?!
Daj mi molim te to obrazloži.
Ako misliš na to da sa svakim fakin oružjem možeš ubiti preko cijele mape onda si u krivu.
To nije balans nikakav.
To je fakin retardirana igra.
Oprosti, moram se složiti s Ljudinom, kolko god je on njub i panj, al ima pravo u nekim stvarima.
I da, imam proxy kao gunner, al taj proxy ne radi.
igjica je dobja,samo tjeba skvadovski igjati i supej je.
Nego, vajnam i tako to... pa da nastavim ;)
Mislim da sam čak i pisao o tome nakon izlaska prvog trailera za BF4... ova igra je napravljena za njubove.
Nakon 15-tak sati igranja mogu to potvrditi.
Sve ono što mi je zasmetalo u tom prvom videu mi smeta i dalje.
Ne mogu shvatiti koji je idiot stavio trejs na snajperski metak?!
Spotaj me na mapi fluoroscentno zelenom bojom i iznad glave mi napiši velikim slovima helveticom 35 točaka "HE IS HERE, SHOOT HIM!", al nemoj me brate batje da ja ne znam kamo mi metak udara.
Kako da ubijem bilo koga na većim udaljenostima?
Kako pobogu?
Nego zašto sve ovo pišem?
Nemam pojma... ma za.jebavam, imam... igrajući, a i gledajući eminentne jutubere primjetio sam jednu zanimljivu stvar.
To još nitko nije spomenuo, pa samim time vjerojatno nitko nije ni skužio.
Dakle, o čemu se radi... NEMA REJPA!!!
Da li je to slučajnost ili namjera?
Jel ova mapa namjerno tako napravljena ili im se to slučajno potrefilo?
Ili se još nije složio tim koji će pregaziti ovaj drugi?
Molim te probaj sam pa vidi... Meni ne radi tako dobro, nikako... OK, imam ispod 100% accuracy, mora da sam noob.
A ovo da nema klasičnog rejpa kao u BF3, slažem se. I to smatram korakom naprijed.
igjica je dobja,samo tjeba skvadovski igjati i supej je.
roger that!
ma sve što su trebali je bilo napraviti/popraviti Bf3.
znači ovakav hitreg, ostavit recoil kakav je bio, čak i po meni ostavit suppresion(ali ne sa onakvom neprecizošću) jer ovaj trenutni je žalost, sunce da je kao sada iz bf4, te nove dodatke za battlelog, spectator mode, bolju eksploziju,levolution, brdo atečementa,camos, onda ovo kaj ima za vozila embeleme ,pa po puškama, ... itd i tak te sitnice, i po meni možda jedno od najvažnijih stvari je bilo ostaviti onakvu brzinu igranja(samog gameplaya) kakvu ima bf3 ,jer ovo je pretromo.
ne kažem da je kompletno sranje, ali moja očekivanja nije ispunila.
ne samo tvoja vec 90% ljudi ...
koja banana
napraviti preorder ili ne jer ako ne onda ne dobivam čajna rajsing za đabe
ma sve što su trebali je bilo napraviti/popraviti Bf3.
znači ovakav hitreg, ostavit recoil kakav je bio, čak i po meni ostavit suppresion(ali ne sa onakvom neprecizošću) jer ovaj trenutni je žalost, sunce da je kao sada iz bf4, te nove dodatke za battlelog, spectator mode, bolju eksploziju,levolution, brdo atečementa,camos, onda ovo kaj ima za vozila embeleme ,pa po puškama, ... itd i tak te sitnice, i po meni možda jedno od najvažnijih stvari je bilo ostaviti onakvu brzinu igranja(samog gameplaya) kakvu ima bf3 ,jer ovo je pretromo.
ne kažem da je kompletno sranje, ali moja očekivanja nije ispunila.
ne samo tvoja vec 90% ljudi ...
Jesi ti u tih 90% pošto si baš uzeo igru preko meksika jučer?
Nego, vajnam i tako to... pa da nastavim ;)
Mislim da sam čak i pisao o tome nakon izlaska prvog trailera za BF4... ova igra je napravljena za njubove.
Nakon 15-tak sati igranja mogu to potvrditi.
Sve ono što mi je zasmetalo u tom prvom videu mi smeta i dalje.
Ne mogu shvatiti koji je idiot stavio trejs na snajperski metak?!
Spotaj me na mapi fluoroscentno zelenom bojom i iznad glave mi napiši velikim slovima helveticom 35 točaka "HE IS HERE, SHOOT HIM!", al nemoj me brate batje da ja ne znam kamo mi metak udara.
Kako da ubijem bilo koga na većim udaljenostima?
Kako pobogu?
Nemam pojma... ma za.jebavam, imam... igrajući, a i gledajući eminentne jutubere primjetio sam jednu zanimljivu stvar.
ja pa još uvijek nisam niti probao igru jer mi očito EA i DICE to nedaju...imam problem sa smrzavanjem na loading screenu...pokušao sam sve moguče fixeve koje sam našao na netu ali ništa ne radi...već šesti dan se zahebajem sa time i već me pomalo frustrira...nema baš jak pc ali da nemogu niti pokrenuti igru mi je baš malo bezveze...beta će proći a ja niti neznam dal mogu igrat na svom pc-u pa nek onda na slijepo kupujem igru...
Nema rejpa zbog Jetskija. S njima se praktički uvijek možeš provući pored/iza protivnika, što je super. A i ako letiš možeš se dosta lakše provući kroz zgrade jer nema onog otvorenog prostora gdje te svi vide ćim poletiš,
a i čini mi se da ne možeš letiti i rejpati iznad neprijateljske baze..iako nisam siguran za to, nisam puno letio. Valjda ima i taj automatski AA gun što je ceco govorio. Nadam se se da će tako sve mape biti posložene. To da nema
rejpa mi je veliki plus.
Mnogo Inrtelovaca nrre moze igrati fok ne isnstalira zafdnje Intel INF drivere. Neda im u igru, zapinje na loadingu.

Do kada traje ova bbbbljeta?
Do kada traje ova bbbbljeta?
14. ili 15.og zavrsava ako se ne varam
Klase su balansiranije na način da te netko može ubiti sa LMG-om na udaljenosti od 417m?!
Ako misliš na to da sa svakim fakin oružjem možeš ubiti preko cijele mape onda si u krivu.
To nije balans nikakav.
Oprosti, moram se složiti s Ljudinom, kolko god je on njub i panj, al ima pravo u nekim stvarima.
U vojsci sam imao 100% pogotaka s LMG na 1000 metara bez ikakve optike.
Točnije s M-84. Tak da ne vidim problem u faking igri.
To nije balans nikakav.
Pa zasto mislis sve sta si vidjeo ovdje u beti da ce bit u finalnoj verziji? kakav bozji balans u beti, pa jbt sjecam se kad sam u beti od bf3 sa usas12 sa frag ammo ubijao ljude sa 400+m jbt bio si doslovno APC na dvije noge.. a vidi sad kako radi, mos samo supres sa njime i to je to. Ali najsmjesnije je sto ljudi na osnovu bete otkazuju preorder, a neznaju za povrat novca ako ti se igra ne svidi, toliko tesko sacekat da igra izadje.
A Sporiji tempo igre je odlican, i nitko nezna spomenut razne perkove koji ces otkljucat tijekom igre sa kojima ces se brze kretat itd.
Gdje je taj podatak o otkazanim preorderima? Daj mi molim te službeni podatak jer je to doista velika stvar.
Osim ako je za podatak zadužena agencija za izvlačenje brojeva iz dupeta.
Gdje je taj podatak o otkazanim preorderima? Daj mi molim te službeni podatak jer je to doista velika stvar.
Osim ako je za podatak zadužena agencija za izvlačenje brojeva iz dupeta.
Ovdje ima dosta ovih kaj rade za tu agenciju, a poznati su po uniformama sa duginim dojama i riječima koje su boldane u imenu agencije.
Covjece ja ovo stvarno ne razumijem, u BF3 temi svaki jeb*ni post je bio kako je los hit reg, sada ga poprave i kako odjednom je igra za noobove pa ffs, i kako mali recoil puske imaju, da li se iko od vas vratio na BF3 poslije ovoga i vidio sta radi M416 i koliki zapravo mal recoil ima.
sto si gadjao?brdo?
Dajte se već skulirajte a ne samo pljuvate po beti i to zato jer vam ne radi dobro. Pa onda stalno da BF3 nisu nikad popravili i da ima masu problema ja to ne doživljavam tako. Ja onda igram drugu igru ili nisam cjepidlaka kao vi što stalno nešto plačete ne valja ovo,pa ovo.Ako ti se ne sviđa igra kužim ima i drugih dobrih igara ali fora je u tome što znate da nema boljeg mrežnog FPS-a pa se stalno žalite. Onda kupite pristojan hardver a ne digitrone koji će prikazati ultra grafiku.Ako već morate onda imate lijepo službeni forum pa napišite to sve što vas muči pa će Dice ispraviti ako može a ako ne nemojte kupiti igru nitko vam ne drži pištolj na čelu da morate kupiti.I još na kraju ti otkazani preorderi gdje su vam izvori na temelju kojih ste to zaključili.Ima nas sigurno puno više koji smo napravili preorder i ne otkazujemo ga .Meni se sviđa igra a znam da će se masa stvari popraviti u finalnom proizvodu kao što je bilo i s BF3 ma što god netko rekao.Nisam očekivao revoluciju s BF4 već laganu evoluciju u odnosu na BF3 i to sam dobio.
I na kraju konzolitis pa normalno da će igru prilagoditi i za konzole gdje je veća lova i ja bih tako isto pa nisu ljudi bedasti.Naš je izbor pc i mislim da smo svejedno u boljem položaju od konzola ali nikad stvari nisu savršene te tko se s time prije pomiri bolje za njega i njegove živce.
sto si gadjao?brdo?
Standardna meta, silueta čovjeka.
LMG su daleko preciznije, i s većim dometom od jurišnih pušaka. Samo jbg, recoil je problem. Zato nježan prst i 2-3 metka po okidanju. 1-2 idu u metu.
Zna li netko ako kupim BF4 preko ruskog origina preko proxy-a da li će to funkcionirati i da li ću moći prebaciti na ENG
LP
A Sporiji tempo igre je odlican, i nitko nezna spomenut razne perkove koji ces otkljucat tijekom igre sa kojima ces se brze kretat itd.
uopce nije stvar u brzini trcanja, vec je baratanje puskom nekako full tromo, dizanje ads, prebacivanje na pistolj, vracanje sa rpg-a/c4 na pusku... a toggle primary pak radi kako mu dode.... sve kao da ima neki input lag i to uzasno zivcira, nadam se da to budu popravili i ubrzali...
Covjece ja ovo stvarno ne razumijem, u BF3 temi svaki jeb*ni post je bio kako je los hit reg, sada ga poprave i kako odjednom je igra za noobove pa ffs, i kako mali recoil puske imaju, da li se iko od vas vratio na BF3 poslije ovoga i vidio sta radi M416 i koliki zapravo mal recoil ima.
naravno da da, sa ak12 skidam ljude koje niti ne vidim vec samo pucam na troutice na udaljenosti na kojoj u bf3 nebi ni pokusao pucat na covjeka...
imam osjecaj kao da posto su se svi zalili na hitbox netko u diceu jednostavno reko "ok imam ideju kako rijesit taj problem, ajmo napravit hitbox 5x vecim"
Kaže mi prijatelj da je u beti samo server based netcode/hitreg, a da će u igri biti client&server based (tj hibridni).
Dakle po toj teoriji sada imate/imamo samo dio hitrega koji će biti. :)