Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.644.048
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
Re: Battlefield 4

moze li se ovo skinuti bez obzira ako nemam instaliran bf4, a imam ga na originu? ne moram bas skinuti, ali da imam kad nekada instaliram bf4

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
odjavljen

Možeš ga "kupiti" i onda kasnije skinuti kad kupiš base igru.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Battlefield 4

Sad zadnje kad sam išao kupovat preko Origina i to preko mexica, nije mi htjeo radit. Tj. koristio sam flyvpn ko i sve do sada i kad je došlo do naplate, izbacio je info da je došlo do greške oko transakcije i da se odabere druga kartica. Dotičnu lovu sam imao za igru jer odma iza toga sam išao preko Europe kupit i radilo je sve ok.

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Second Assault u Battlefield 4 sada besplatan:

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dal postoji neki ograniceni broj kolko favorite servera mogu igrat?Primijetio sam da mi neki magicno izlaze iz favorita

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
kurt kaže...

Dal postoji neki ograniceni broj kolko favorite servera mogu igrat?Primijetio sam da mi neki magicno izlaze iz favorita

Vjerojatno više ne postoje.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

battlelog ne radi ?

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...

battlelog ne radi ?

Da, ne radi.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
14 godina
Battlefield 4

Popizditis, ovo nemože bit točnije. :)

Bf 4 - Tonyhrv
Moj PC  
3 0 hvala 2
13 godina
ceco22 kaže...

battlelog ne radi ?

Samo Battlelog. Tko je bio već u igri sve uredno radi :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
ceco22 kaže...

battlelog ne radi ?

Isto kao i onima koji "uce" za faks...

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...
ceco22 kaže...

battlelog ne radi ?

Isto kao i onima koji "uce" za faks...

Ovaj mjesec imam desetak ispita.

Idem malo igrati BF4.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bolesno,114-12 u 14min na lockeru

battlelog:http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/carrycopter/ youtube: https://www.youtube.com/c/carrycopterr myanimelist:http://myanimelist.net/profile/carrycopter
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.6.2016 0:15 (kurt).

2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kurt kaže...

Na prste jedne ruke mogu prebrojati koliko je metaka promašio. Svi ostali su išli u neprijatelje.

I onda takav lik ima ACC između 16% i 20%.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Neowizzyy/weapons/391581203/pc/

Takvi likovi mi nikad neće biti jasni :D

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Na prste jedne ruke mogu prebrojati koliko je metaka promašio. Svi ostali su išli u neprijatelje.

Zato jer vježba pucajući po zidovima na praznim serverima.

Tako kvari statse :P

Sad ozbiljno... kad bi meni ovako hvatalo metke, ja bi ga nekom popušio ako treba.

Jučer sam igrao na nekoliko servera i nigdje nije radilo kako treba.

Na jednom u prvih sedam smrti sam pobrao 5 headshotova.

Na drugom serveru ispalim po 20 metaka u nekog i ne ubijem, on proviri - ja padnem.

Ili rokam iz hipa po liku iz F2000 na metar udaljenosti - on me ubije sa Deagleom i ostane na 100% - s jednog metra sam prošarao preko njega i niti jedan metak ga nije pogodio - FUCK YEAH!!!

I tako... bf4 netcode 4EVAH!!!!

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
kurt kaže...

Lik je pro, to odma vidiš po niskoj rezoluciji i po tome kako cilo vrime minja oružja dok skakuće 

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Lik je pro, to odma vidiš po niskoj rezoluciji i po tome kako cilo vrime minja oružja dok skakuće 

Slom zivaca dobijem od toga...

Freak Show Inc.
13 godina
Skilledžija kaže...

Sad ozbiljno... kad bi meni ovako hvatalo metke, ja bi ga nekom popušio ako treba.

Jučer sam igrao na nekoliko servera i nigdje nije radilo kako treba.

Na jednom u prvih sedam smrti sam pobrao 5 headshotova.

Na drugom serveru ispalim po 20 metaka u nekog i ne ubijem, on proviri - ja padnem.

Ili rokam iz hipa po liku iz F2000 na metar udaljenosti - on me ubije sa Deagleom i ostane na 100% - s jednog metra sam prošarao preko njega i niti jedan metak ga nije pogodio - FUCK YEAH!!!

I tako... bf4 netcode 4EVAH!!!!

Gle, s kim god razgovaraš u temi, nitko nema probleme kao ti.

Pa i meni hvata metke kao ovom liku. Samo je problem da ja nisam ni približno tako precizan :D

Imaš prilike kod nekog drugog probati BF4? Npr sa svojom periferijom da odma vidiš dal ima razlike u samoj igri.

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Ti hoces reci da je antraks seronja?

Freak Show Inc.
13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pa i meni hvata metke kao ovom liku. Samo je problem da ja nisam ni približno tako precizan :D

Imaš prilike kod nekog drugog probati BF4? Npr sa svojom periferijom da odma vidiš dal ima razlike u samoj igri.

Ne može meni ne radit, a svima da radi - to je nemoguće.

Recimo, onaj lik, da ne kažem panj, je pred neki dan pitao što on to ima za vidjeti na videu gdje sam umro u jednom frameu.

Takvima igra radi perfektno - ponekad mi je krivo da i sam nisam takav panj.

Znam i ja ponekad naletit na dobar server, ali to mi ide na kurac da je odabir servera na kojem ću igrati lutrija.

I ide mi na kurac kad znam da sam u prednosti nad ostalim jadnicima kojima u tom trenutku server ne ide na ruku.

Nema smisla tako igrati, zar ne?!

Što mi vrijedi da probam kod nekog drugog kad doma ne mogu ostvariti bolje uvijete od ovih koje imam - mada sumnjam da je u tome problem.

Uzgred, čak imam i onaj gejming kurac od T-coma pa je jedino što sam primjetio ping manji - ništa se drugo nije popravilo.

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Antrakše tvoj net il nešto drugo je u kurcu, to smo već zaključili... Ja igram priko jebenog wifi-a pa neman nikakvih problema. Dogodi se i meni blesava situacija, al to je jedna od njih sto 

Kupi normalan ruter, a ne to smeće od tcoma i sve će radit kako triba, imaš po 100njak kn kvalitetnih 

1 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Antrakše tvoj net il nešto drugo je u kurcu, to smo već zaključili... Ja igram priko jebenog wifi-a pa neman nikakvih problema. Dogodi se i meni blesava situacija, al to je jedna od njih sto 

Kupi normalan ruter, a ne to smeće od tcoma i sve će radit kako triba, imaš po 100njak kn kvalitetnih 

Na routeru mi je telefon, max-tv i net.

Sumnjam da bi znao sam iskonfigurirati sve to da mi radi na novom + da li bi uopće to mogao napraviti?

[19xx] 4ntraks
16 godina
Battlefield 4

Evo za mog trofaznog drugara Ivanca...

Uzivo iz Dalja, 20 metara od moje kuce

http://www.24sata.hr/news/kolinda-i-vucic-o-rjesavanju-otvorenih-pitanja-dviju-zemalja-479543

O pizda ti strinina. Dobil je gadina papire iz HR i odma đada u Irsku. Moram javiti svojim katolicima i simpatizerima IRA-e da mu izgrafitiraju kucu u šarene faluse/a ne to bi mu se dopalo. Onda šahovnicu to bi ga izrtiralo

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Evo za mog trofaznog drugara Ivanca...

Uzivo iz Dalja, 20 metara od moje kuce

http://www.24sata.hr/news/kolinda-i-vucic-o-rjesavanju-otvorenih-pitanja-dviju-zemalja-479543

O pizda ti strinina. Dobil je gadina papire iz HR i odma đada u Irsku. Moram javiti svojim katolicima i simpatizerima IRA-e da mu izgrafitiraju kucu u šarene faluse/a ne to bi mu se dopalo. Onda šahovnicu to bi ga izrtiralo

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Na routeru mi je telefon, max-tv i net.

Sumnjam da bi znao sam iskonfigurirati sve to da mi radi na novom + da li bi uopće to mogao napraviti?

Ma nemaš ga šta konfigurirati, samo se taj novi stavi u onaj bridge mod, imaš temu za to ode il na pc ekspertu. Ako sam ja koji neman blage veze o mrežama uspia to napravit u 10 min onda ćeš i ti. Ako zapneš pitaj Smitha, Špelca i ostale koji se kuže u te pizdarije 

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Ma nemaš ga šta konfigurirati, samo se taj novi stavi u onaj bridge mod, imaš temu za to ode il na pc ekspertu. Ako sam ja koji neman blage veze o mrežama uspia to napravit u 10 min onda ćeš i ti. Ako zapneš pitaj Smitha, Špelca i ostale koji se kuže u te pizdarije 

Sum je najbolji sto se toga tice - ja sam vise tip za zajebat nekoga. A smith ima 24 core stroj pa se pederise...

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Sum je najbolji sto se toga tice - ja sam vise tip za zajebat nekoga. A smith ima 24 core stroj pa se pederise...

E tako je, ja sam njega i pita za to čini mi se

13 godina
Volume kaže...

Pa što se time dobije?

Ne kužim kako novi router može raditi bolje ako ide preko postojećeg?

To je kao da ja trpam Špelcu u prkno svoju malu kitu, a mene da trpa neki crnac s debelim monstrumom... Špelcu je na kraju isto, on će i dalje dobivat tu istu malu kitu - jedino ja mogu uživat u toj priči.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Pa što se time dobije?

Ne kužim kako novi router može raditi bolje ako ide preko postojećeg?

To je kao da ja trpam Špelcu u prkno svoju malu kitu, a mene da trpa neki crnac s debelim monstrumom... Špelcu je na kraju isto, on će i dalje dobivat tu istu malu kitu - jedino ja mogu uživat u toj priči.

Bolji hardver ti odradjuje routing. Stari router ti sluzi samo da moze opsluziti TV i telefon/

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice