Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.646.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
Sale_ds kaže...
fila2208 kaže...
CroL1k1n7 kaže...

Vidis a kod mene u ekipi baš kontra AMD ATI CVILI ko mokra kucka.

Ja sam dosao do zakljucka da vecinom cvile oni koji pokusavaju igrat na ultra na neadekvatnom hardweru. Svatko tko tko je ulozio malo truda oko postavki, update-a i malo novceka pod haubu ne jauce. Uglalavnom cvile oni koji bi sve na high full HD a nebi dirali kasicu prasicu.

Upravo to!

Forsaju nešto što ne ide....a i super mi je ekipa koju gaze u inf. dominationu pa im je igra odmah preloša ajme kako prleoše...:)

Ne forsaju svi...zar je puno za ocekivat da igra na mojoj konfi radi na mid/high? A ne radi ni na low {#}

Probao sam mislim sve do sada, cak sam i u msconfigu pogasio ono kaj je Zenge rekao i nista. Jedino sto nisam stavio je SP1 na Win7 ili stavio osmicu, a to ni ne namjeravam radit zbog jedne igre kolko god mi dobra bila. Popravit ce se i to, a meni se nikud ne zuri..

Jedino kaj mi je bolje u odnos na BF3 je attack heli i...i to je to.. lol. Sve ostalo mi jednostavno ima losiji feel. No kao sto rekoh, promjenit ce se tu jos dosta toga 100%.. 

A imas gore post. To je beta strpite se malo bit ce bolje, radit ce ja se nadam svima jer sto nas je vise to bolje.

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
17 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Nego Danny, jel imaš/imate volju za bug serverom kad izađe full verzija?

Ne baš.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma dam ruku u vatru da će izać neki patch za vrijeme trajanja bete {#}

To je ziher...samo mi je super kaj smo mi premium useri sposrani ostali s necim kaj ne radi.. Taman kad dode open beta oni ce to brijem fixat kolko tolko :D Strasno nesto...

Battlelog ~ UrbanFsk ----- BF3 Server:http://tinyurl.com/m3o9brx
15 godina
Sale_ds kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ma dam ruku u vatru da će izać neki patch za vrijeme trajanja bete {#}

To je ziher...samo mi je super kaj smo mi premium useri sposrani ostali s necim kaj ne radi.. Taman kad dode open beta oni ce to brijem fixat kolko tolko :D Strasno nesto...

Trebali su bit ljudi pa premium userima dati i paracel :)

Btw. ima u opcijama resolution scaling, što manje to bolje perfomanse bar tako piše, probajte.

Evo ultra vs low usporedbe

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 16:02 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

do kada traje beta ako neko zna?

satra meposao nestignem ni upaliti kako treba :( da ne propustim bas sve

http://www.modsrigs.com/detail.aspx?BuildID=32977
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mirkoj kaže...

Čini mi se do 15.10...

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
mirkoj kaže...

15. cini mi se.

A sto se tice patcha za Betu, mislim da to nisu radili do sad. Da samo skupljaju popis gresaka.

Bar se ne sjecam da je za vrijeme BF3 bete izasao patch.

Ono, dugi vratovi, ispruzene ruke, lesevi koji se voze, propadanje kroz zemlju... Al se patcha ne sjecam.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
mirkoj kaže...

15. cini mi se.

A sto se tice patcha za Betu, mislim da to nisu radili do sad. Da samo skupljaju popis gresaka.

Bar se ne sjecam da je za vrijeme BF3 bete izasao patch.

Ono, dugi vratovi, ispruzene ruke, lesevi koji se voze, propadanje kroz zemlju... Al se patcha ne sjecam.

http://bf3blog.com/2011/09/battlefield-3-beta-update-released/

točno, skupe sve i samo ubace u igru.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 16:14 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

i7 neće apsolutno ništa ovdje pomoći u odnosu na i5. i5 je quad, i7 je quad, a i5 ćeš za manje novca dobiti na većem taktu. i7 nema baš smisla za igre, jer još uvijek neće iskoristiti virtualne 4 jezgre (tih 8 nije pravih).

Inače da, beta je stariji kod.

Nezz ali ja kad gledam svoj svih 8 radi isto tako da hiper ocito sljaka

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Za ekipu koja se prepucava oko grafičkih kartica i drivera:

Ne da mi ni ući u igru.

Something witty.
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.10.2013 16:36 (forzzuk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
forzzuk kaže...

Ne da mi ni ući u igru.

Srećom pa ti ne piše šta moraš učiniti.

14 godina
neaktivan
forzzuk kaže...

Ne da mi ni ući u igru.

Ja imam gtx 670 i apsolutno nikakvih problema nemam bar za sad,koristim one zadnje drivere koji su kao za bf4.Neznam jeste li vi ali ja sam updetao rucno pb dan prije nego je pustena beta sad jel ima to kakve veze neznam

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
16 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
forzzuk kaže...

Ne da mi ni ući u igru.

Srećom pa ti ne piše šta moraš učiniti.

Da, treba sad otkriti gdje bi mogao biti problem. Fila, imaš li ti neku ideju gdje je greška?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
12 godina
protjeran
Battlefield 4

igra je skroz drugacija, ponasa se kao ljena krava. treba 100 godina da registrira kada kliknes desni klik misa da zumiras i kada se zakreces sa misem, totalno sjeban osjecan. BF3 je sto puta brze reagorao na pritsnute tipke na misu i tipkovnici.

Iskreno puno sam ocekivao a malo dobio, igra je dobra ali nista revolucionarno kao sto sam bio fasciniran sa BF3 kada je izasla.

4 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

dajte malo o gameplayu pišite ima par gluposti koje ne kužim u igri. možda netko zna.

i pišite brzo jer za 2 dana ćete imat navalu na servere pa neće nitko igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BFBeast kaže...

igra je skroz drugacija, ponasa se kao ljena krava. treba 100 godina da registrira kada kliknes desni klik misa da zumiras i kada se zakreces sa misem, totalno sjeban osjecan. BF3 je sto puta brze reagorao na pritsnute tipke na misu i tipkovnici.

Iskreno puno sam ocekivao a malo dobio, igra je dobra ali nista revolucionarno kao sto sam bio fasciniran sa BF3 kada je izasla.

E vidis meni se bas to svida. Jednostavno je drugacije. Ovo je b4 a ne b3

Uostalom ovo je beta.

[M|C] jokaCRO ingame
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Top kills, Hrvatska {#}

Ja 9. "tenkist", ti 12. {#}

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
17 godina
Battlefield 4

Evo, dodao se i ja pod ZG na Leaderboarde.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

deploy points lost? kuži li tko to? kad neće da se spawna heli ili tenk ili bilo šta...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ranko091 kaže...

deploy points lost? kuži li tko to? kad neće da se spawna heli ili tenk ili bilo šta...

Uzeo vozilo netko drugi, razbilo ga na spawnu itd...

16 godina
odjavljen
red_bull kaže...
BFBeast kaže...

E vidis meni se bas to svida. Jednostavno je drugacije. Ovo je b4 a ne b3

Uostalom ovo je beta.

Kretanje, korištenje oružja i opreme itd.: sve je bliže realnosti, nego arkadi. BF4 je po tom pitanju korak ispred BF3. Ako tražiš baš arkadu, imaš Call of Duty. BF3 je, naravno, bliže BF4, ali ipak je nešto manje "realističan" po tom pitanju pa možeš i njega igrati.

Što bi tek da ARMA 3 probaš...

15 godina
BFBeast kaže...

baš smo komentirali kako je igra bolja, sporija i malčice realnija i kako će sada rusheri kao ti plakati kad budu samo trčali i ginuli..odlično smo onda pogodili.

16 godina
Battlefield 4

dali netko zna zašto mi je igra u prozoru i kako staviti full screen?

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...
BFBeast kaže...

baš smo komentirali kako je igra bolja, sporija i malčice realnija i kako će sada rusheri kao ti plakati kad budu samo trčali i ginuli..odlično smo onda pogodili.

{#} pa cilj igre i je da trcis a ne se zavuci u cosak i cekati. Cemu se vi veselite boze vas sacuvaj. bolje razmislja o nekluim drugim stvarima bitnim a ne o tome kome nece pasati igra.

17 godina
red_bull kaže...

Stisneš ALT+ENTER i ide u FullScreen, a imaš i pod Video opcijama Windowed/Fullscreen itd.

16 godina
odjavljen
BFBeast kaže...

{#} pa cilj igre i je da trcis a ne se zavuci u cosak i cekati. Cemu se vi veselite boze vas sacuvaj. bolje razmislja o nekluim drugim stvarima bitnim a ne o tome kome nece pasati igra.

Ne razumijem, gdje si ti to naučio?

Vjerovao ili ne, ali cilj igre je definiran u samom nazivu moda (i objašnjenju). Recimo, Domination mod vrlo je jasan. Kako ćeš pobijediti, posve je nebitno, ali bitno je da pobijediš. Ako nemaš zastavu, jasno je da ćeš je napadati, no "trčanje" je najčešće Potez idiota(TM) i završava vrlo brzo ležanjem na asfaltu Šangaja u obliku hladne lešine. Puno je bistrije taktički napasti. Ako braniš zastavu, moraš biti teži idiot da trčiš od nje uokolo... osim ako, naravno, ne napadaš drugu zastavu, a tada važi prethodna uputa.

Trčanje po mapi "ki manit" (tako bi moja baba rekla), uglavnom to i znači: da si manit.

17 godina
Battlefield 4

Onda sam ja manit, i još lud pri tome! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4
Meni je malo dosadila(al samo malo), samo jedna mapa i nije prevelika da se imas voziti ili letjeti. Pogotovo s brodom nemas puno prostora sa plovidbu (ko mi je kriv da sam pomorac i naucio na prostranstva oceana).
Za pjesake mjesta za lutanja po zgradama, ali mislim za dan dva kad sve prosvrljamo biti ce dosadno. Nadam se da ce ubaciti jos jednu mapu sljedeci tjedan i iznenaditi nas.
Sve u svemu nije lose, a imam osjecaj da, po nekima sto grintaju oko oruzja, meni sa 30 fps ide bolje nego njima. Recimo nemam nikakvih problema sa pdw puskicama od engia, a sa lmg-ovima mi ide jos bolje.
Najbolje mi je juce bilo kad nas je neki sroljo rejpao s helijem dok nismo srusili zgradu, a onda je kenjao u chatu da nevidi nista od prasine.
Otisao sam sinoc odigrat partiju na bf3 nakon cjelog dana bf4 i zapinjao na svakom kantunu. Imao sam osjecaj da letim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
red_bull kaže...

Stisneš ALT+ENTER i ide u FullScreen, a imaš i pod Video opcijama Windowed/Fullscreen itd.

Meni svaki put kad nesto promijenim u opcijama i kliknem "save" izade iz full screena... {#}

15 godina
D4RKR1DE kaže...
TomoR kaže...
red_bull kaže...

Meni svaki put kad nesto promijenim u opcijama i kliknem "save" izade iz full screena... {#}

Moraš postavit u opcijama full screen.

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice