Ćao Volume, anđele, bez tebe je ova tema bila gola kao pustinja. Tek sad vidim da si se vratio
Džaba ti je, neš dobit guze

Ćao Volume, anđele, bez tebe je ova tema bila gola kao pustinja. Tek sad vidim da si se vratio
Jopis nije jeo ništa već mjesec dana!
Nema veze, dat' će Tekno On obično da kad nije đubre (s meko đ kao đumbo đet).
Za takve stvari se dobiva crvendać na više dana.
Zakasnio sam ovaj put...
Pa spiči mu ga svejedno, šta se treseš.
Zakasnio sam ovaj put...
Vidiš da se suzdržava, nemoj ga gurat.
Zakasnio sam ovaj put...
Replay ljubavi nije to taj crvendač na koji si ti navika
Jopis nije jeo ništa već mjesec dana!
Jadničak već zaboravia kako se svađati...
Nije, na pcekspertu se svađa ko da ima PMS i menopauzu u isto vrijeme!
Ali ovo što ima s tobom je posebno!
Znači vara me s nekim papkom na ekspertu? A mogli bi kasnije malo raspraviti oko toga...
Možda naše svađe izgledaju ozbiljno, ali ja znam da iz njega progovara ljubomora jer nema skill za yt montaže ki ja pa mu ne zamjeram
Smite gdje si ti na PCcars?
Smiješno, ali otkad sam kupio G27 odvozio sam cijelih 5 puta... eto volana, nov novcat stoji u kutu sobe, zapakiran. Zadnje što sam vozio bila je ona trka Cliom na Imoli. Imam cijele procesije kod kuće - najprije smo se selili, pa su bile pripreme za pir, sad momačka/djevojačka, pa ostaci priprema za pir, i tako - sve uz poslove razno razne, i naravno malo Diabla 3 tu i tamo . Uglavnom, ludnica već par mjeseci :)
Biti će vremena za to kasnije - nadam se.
Šteta. Super je bio onaj time trial. Ja upao u The gentleman's club pa ću s njima voziti trke.
Arbajt maht fraj!
Da, pogotovo kad radiš tri posla kao ja...
Zato i nema posla u državi, ti si sve uzeo!
Kolko pohlepan neko može biti... :-(
Vidiš da mu ni to nije dosta... još se i vani gura!
Vidiš da mu ni to nije dosta... još se i vani gura!
Imaš pravo, to mi uopće nije palo na pamet! Hoće uzet poso Talijancima i Ircima, hoće i tamo uvest krizu i nezaposlenost!
sad momačka/djevojačka, pa ostaci priprema za pir
Nema veze, dat' će Tekno On obično da kad nije đubre (s meko đ kao đumbo đet).
Tako znači! Ti nas misliš na prepad uhvatit na momačkoj. Pretpostavljam da si isplanirao pir samo da možeš hvatat muškarce po
momačkoj. E nećeš! Još jedan član Geyijatrije isplivao na vidjelo!
Sunce vam poljubim, vidio bih ja da morate raditi kao dama i ja!
Šteta. Super je bio onaj time trial. Ja upao u The gentleman's club pa ću s njima voziti trke.
Da bilo je super, ali kad mi nije odgovaralo igrati s volanom na stolu i s pomičnom uredskom stolicom (na kotačiće).. počelo mi je biti zamorno svaki dan montirati volan pa skidati uvečer za raditi, i tako.. Ali vjerujem da mora biti baš štosno tako voziti u timu - uživaj :)
Vidio si da sam bio slagao i onaj stalak i sve, ali na kraju sam odustao. Bez pravog postolja nema to smisla - nadam se da ću jednom uzeti kakav Playseat kako Bog zapovijeda.
Sve bi napokon procvjetalo. Svi bi imali po tri g27ice
Doduše, šmit već ima dvije titanice pa su tu ulozi malo veći...
Ja sam pročitao "po tri guzice" dok se nisam skoncentrirao. Tekno me totalno pomutio sa svojim postom.
Ja sam pročitao "po tri guzice" dok se nisam skoncentrirao. Tekno me totalno pomutio sa svojim postom.
Opet ste se našmrkali tonera
Podjednako Cyber (na 1080p monitoru).
Ako ti 720p jede manji bandwidth i općenito ti bolje radi stroj, guraj 720p.
Meni isto izgleda... a i imas crne crte sastrane... kakve su ti to postavke, sve se kockice vide ultra low :o?
Pripazi na aspect ratio, imaš tamo u OBS-u postavku pod game source.
Podjednako Cyber (na 1080p monitoru).
Ako ti 720p jede manji bandwidth i općenito ti bolje radi stroj, guraj 720p.
Potpuno isti bandwidth, zato i pitam. 720p bi trebalo imati duplo više detalja. Budem usporedio frame by frame.
Meni isto izgleda... a i imas crne crte sastrane... kakve su ti to postavke, sve se kockice vide ultra low :o?
Pripazi na aspect ratio, imaš tamo u OBS-u postavku pod game source.
Znam za crte i znam za aspect ratio. Ovo je namjerno tako
Imam 16:10 monitor, 1680x1050 rezolucija.
Ako želim 1080p onda moram dodati 15 pixela gore i dolje na svoju 1050p rezoluciju.
A lijevo i desno nema smisla da renderiram "crno", pa sam odrezao na svojih 1680.
I tako dobijem čudnu rezoluciju 1680x1080 :D
Ima netko 1080p monitor viška?
Samo stavi onu opciju ignore aspect ratio ili ako ima nekakva stretch opcija. Sječam se da sam to rješavao bez problema na starom 19' (1280x1024)monitoru.
Samo stavi onu opciju ignore aspect ratio ili ako ima nekakva stretch opcija. Sječam se da sam to rješavao bez problema na starom 19' (1280x1024)monitoru.
Ne zelim razvlaciti ekran. To mi je jedan od najgorih nacina kako unakaziti sliku.
Budem kad tad nabavio pravi monitor :)
Pazi da ima 3D kablove...