- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Idemo na server staviti ping kicker na 30 :)
Na koliko je sad? Vidio sam da je kickalo već...
Idemo na server staviti ping kicker na 30 :)
Na koliko je sad? Vidio sam da je kickalo već...
100ms.
Jučer ništa nije radilo kako treba... Imao sam one "kvadratiće" u kutu, ping kao normalan ali ono, lag za popizdit, pucam po liku on ništa i tako... Onda je battlelog krepao pa i cijeli origini. Nije do neta jer je sve drugo radilo normalno...
Evo malo da se pohvalim s poklonom za rođ. :)
Inače mi se cura bavi s tim oslikavanjem boca s raznim motivima a sad je baš fino pogodila!
Još mi samo pivo treba! :)
Zajebala se cura.
Dolje piše Baterfild, a lik je iz COD-a??!!!!
Evo malo da se pohvalim s poklonom za rođ. :)
Inače mi se cura bavi s tim oslikavanjem boca s raznim motivima a sad je baš fino pogodila!
Još mi samo pivo treba! :)
Mislim da ti nisam rekao: sretan rođendan! :)
Switch sve najbolje
Sretno switch.
Ovo je leet čekao, to je mjesto samo za njega:
https://www.facebook.com/LinksHR/photos/a.87092100043.92958.31976795043/10152830070390044/?type=1
Sretan rođendan :)
Sretan rođendan, Switchy.
Dođi noćas na BF3 da profeštamo. Možda ti i dozvolim da budeš ispred mene na ljestvici :) ;)
Dođi noćas na BF3 da profeštamo. Možda ti i dozvolim da budeš ispred mene na ljestvici :) ;)
Hvala svima!
Uf onda moram svakako doći! :)
Evo ako jos itko ima problema sa FPS-om, skinite si Unpark CPU program i unparkajte sve jezgre, meni dodalo nevjerovatnih 65fps-a.
Evo ako jos itko ima problema sa FPS-om, skinite si Unpark CPU program i unparkajte sve jezgre, meni dodalo nevjerovatnih 65fps-a.
Jel' to bilo sa 10 na 75, sa 50 na 115 ili pak s 120 na 185 fps-a?
Jel' to bilo sa 10 na 75, sa 50 na 115 ili pak s 120 na 185 fps-a?
Ma poslije ovog zadnjeg patcha sam imao ogromne fps dropove, nisam mogao igrati na low seetings, crcko malo na netu i nasao to, pa reko aj da probamo, i sad evo radi na ultra +70fps
ja nisam dobio nista
ja nisam dobio nista
Ti si barem u neutralnom. Ja sam izgubio 10 minuta vremena
Jedan jedini tweak koji je meni pomogao - gašenje HT-a na i7 procesoru koji sam imao. Stabilizirao mi se framerate, pogotovo u heliju.
Jedan jedini tweak koji je meni pomogao - gašenje HT-a na i7 procesoru koji sam imao. Stabilizirao mi se framerate, pogotovo u heliju.
I magično ga pretvorio iz i7 3770K u i5 3570K :D:D:D
I magično ga pretvorio iz i7 3770K u i5 3570K :D:D:D
Ne, bio je i7 920

Uff koji je to odličan proc bio :) klokao se kao lud. Njega sam imao pred 2 konfiguracije, radio je kao urica.

Uff koji je to odličan proc bio :) klokao se kao lud. Njega sam imao pred 2 konfiguracije, radio je kao urica.
Ali je i struje trošio kao omanja termo peć...
Jadan, mogu samo misliti šta je taj kod tebe preživio!
Ali je i struje trošio kao omanja termo peć...
Jadan, mogu samo misliti šta je taj kod tebe preživio!
Haha :) ma niti nije toliko strašno bilo, hladio se dobrim kulerom. Doduše, istina je da je imao noćnog rada više nego Tina Katanić, ali i nakon što sam ga prodao nisam čuo da je odapeo. Ajde barem su procesori nevjerojatno izdržljive komponente
Sretno nam svima bilo špelcovo!
Sretno nam svima bilo špelcovo!
Sretno!
Jutro!
Ne znam je'l se sjećate odvjetnika (bivšeg senatora) koji je objavio križarski rat protiv nasilnih videoigara jer vode u dekadenciju i potiču nasilje.
Uglavnom, da financira taj svoj rat lik je švercao oružje, pa mu sad prijeti 20 godina zatvora. Izgleda da je pravo pitanje: "Koju je on igru igrao?"
Evo uspela je ova jugokomunisticka struktura i temu ubiti. Petko prijatelju kaj ima. Se igra kaj B4. Dolazim sutra doma, kolko ste digli KD, ste digli. Vracam se jos jaci jer nas ova jugokomunisticka struktura nije ubila, samo nas je ojacala. Desnico probudi se. Dosta se ova ljeva strana uhljebljavala, mi smo na redu.