Mene su isto onomad napadali sa sviju strana!
tebe volimo napadati samo sa zadnje strane, slično je i sa Juricom
tebe volimo napadati samo sa zadnje strane, slično je i sa Juricom
Bio si i ti na hlađenju u BF3 temi tako da najbolje znaš kako to izgleda :P
Što se napadanja tiče - ne kenjaj - pogledaj tablicu palčeva u čmar pa ćeš vidjeti tko je u vrhu nepopularnosti ovdje.
Bio si i ti na hlađenju u BF3 temi tako da najbolje znaš kako to izgleda :P
Što se napadanja tiče - ne kenjaj - pogledaj tablicu palčeva u čmar pa ćeš vidjeti tko je u vrhu nepopularnosti ovdje.
Ja nisam bio "na hlađenju" nego sam rekao da neću više pisati u temi jer su rekli da se ljudi žale na mene da serem previše (što je istina).
Ne znam tko je u vrhu, nisam gledao statistiku već dugo. Tko je?
Jopis nešto mi forum sere pa ne mogu odgovoriti na PP. Uglavnom - svako jutro i večer ga operi dobro, namaži plmycomol kremom kragnicu i glavić. Nakon par dana će splasnuti, a crvenilo prođe za 5-7 dana. Ni pod razno nemoj imati odnose jer ćeš misliti da će ti otpasti. Ako ne bude bolje nakon 2-3 dana idi kod obiteljskog liječnika, dobit ćeš Medazol tablete. Imaju odvratan okus i promjenit će ti okus hrani (metalni osjećaj na jeziku skroz). Apsolutno nipošto nemoj konuzmirati alkohol dok ih piješ - ne bu dobro!
Ako te još nešto zanima piši mi na fejs, ovdje mi poruke ne rade!
Ja nisam bio "na hlađenju" nego sam rekao da neću više pisati u temi jer su rekli da se ljudi žale na mene da serem previše (što je istina).
Ne znam tko je u vrhu, nisam gledao statistiku već dugo. Tko je?
Pa znam da si sam otišao - isto tako i Tom maločas reče da će napraviti :P
Znam samo da sam ja u samom vrhu - ne znam tko je prvi.
I stvarno mi nije jasno zašto?
Pa dobrar sa k'o kruh - jebateled.
Tom prijatelju, ne daj se. Znam kak ti je. I mene napalo, neki dan. To ti je stranka. Dobro su organizirani, ak nije po njihovom onda nije nikak. Imaju i pse u prvim redovima koji laju i grizu. Zajebancija je kad oni vele da je zajebancija a ozbac je kad opet, oni vele da nije zajebancija. Ja ponekad ne polovim to, pa nastradam. Ne daj se Tomo generacijo i bludnice
Pozzz. Igram vec neko vrijeme B4 i pratim vas tu na forumu. Imam jedno pitanje: imam jedan 3d lcd panel, moze li se B4 igrati u 3d? Moze! Kako i sto podesiti? Hvala vam.
Pa znam da si sam otišao - isto tako i Tom maločas reče da će napraviti :P
Meni su moderatori rekli da sam pretjerao - nije me konkretan forumaš izbacio iz takta.
Ne znam zašto ti ljudi udaraju TD - mislim da ti ja nisam ni jedan udario. Na svega 25 postova u temi sam ja udario TD (sad sam vidio u source-u od stranice)
WTF se dešava ovdje??
Meni su moderatori rekli da sam pretjerao - nije me konkretan forumaš izbacio iz takta.
Ne znam zašto ti ljudi udaraju TD - mislim da ti ja nisam ni jedan udario. Na svega 25 postova u temi sam ja udario TD (sad sam vidio u source-u od stranice)
Jbga, Toma su napali u čoporu pa ti dođe na isto.
K'o vukovi su ga počeli trgat jutros... evo, Volume glođe bedrenu kost upravo...
WTF se dešava ovdje??
Menstruacije kasne, vrijeme se mijenja, kava se nije popila, i tako..
WTF se dešava ovdje??
Dama je otjerao toma, a antraks se žali što mu udaramo TD. Voljum još uvijek traži 3d kablove za ivaneca. Smith piše na sve strane, pirat pizdi jer pišemo o BF-u, hrka radi neke malverzacije sa pejpalom, sum dila heroin...
WTF se dešava ovdje??
Neki imaju pijeska u vagini pa su malo živčani!
WTF se dešava ovdje??
Dama je otjerao toma, a antraks se žali što mu udaramo TD. Voljum još uvijek traži 3d kablove za ivaneca. Smith piše na sve strane, pirat pizdi jer pišemo o BF-u, hrka radi neke malverzacije sa pejpalom, sum dila heroin...
Koji kaos reka bi gospon Ivanec
Dapače, drago mi je da sam prvi na tablici, pa čak i u negativnoj kategoriji.
Naime, volim pobjeđivati i biti prvi u svemu.
Jopis nešto mi forum sere pa ne mogu odgovoriti na PP. Uglavnom - svako jutro i večer ga operi dobro, namaži plmycomol kremom kragnicu i glavić. Nakon par dana će splasnuti, a crvenilo prođe za 5-7 dana. Ni pod razno nemoj imati odnose jer ćeš misliti da će ti otpasti. Ako ne bude bolje nakon 2-3 dana idi kod obiteljskog liječnika, dobit ćeš Medazol tablete. Imaju odvratan okus i promjenit će ti okus hrani (metalni osjećaj na jeziku skroz). Apsolutno nipošto nemoj konuzmirati alkohol dok ih piješ - ne bu dobro!
Pas mater, šta je sad ovo!? Ovdje stvari postaju sve bizarnije. :-)
Zbog ovog posta, moji kolege na poslu su uvjereni da mi treba hitna pomoc... Smijem se da mi suze idu...
Jebemu, pa mogao si odmah odgovorit na fejs, ne moraju svi znat da sam bio kod najljepše konobarice u bih jučer
Stvarno Špelac daj pojašnjenje, pa nemoš tako napisati post. Nikakvog uvoda, ništa...
Jbt nema me sat vremena i kad se vratim odmah vidim da sam za nešto kriv.
Krivo je 120Hz, jer srce tuče brže 4 puta.
Stvarno Špelac daj pojašnjenje, pa nemoš tako napisati post. Nikakvog uvoda, ništa...
Ne smijem staviti SS poruke jer je to kažnjivo po forumskim pravilima. Ali recimo samo da se jopis ne zna igrati sa bumerangom jer mu se vratio i razbio mu glavu (metaforički rečeno)
Totalni kaos
Totalni kaos
Pozzz. Igram vec neko vrijeme B4 i pratim vas tu na forumu. Imam jedno pitanje: imam jedan 3d lcd panel, moze li se B4 igrati u 3d? Moze! Kako i sto podesiti? Hvala vam.
WTF se dešava ovdje??
Bgti posvadjase se radi igrice...eto sta.
Skoro sam umro od smijeha...
Skoro sam umro od smijeha...
Smijat ćeš se kad ti pokucaju na vrata
Smijat ćeš se kad ti pokucaju na vrata
Ne znam ja ništa, ja tražio zyxele a što je u paketu, ne znam
Al mislim da ću jednog frenda uvjeriti da to otvori, tko zna koji kujac si stavio unutra...
Ja si sve razmišljam da možda i ja napustim temu...
EDIT:
Razmislio sam - ostajem!
Dama šta večeras igramo na cte-u? Ili ćes vozit autiće opet?