Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.757.294
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Sad ćeš čuti damu...

Vidim da aktivno igra to smeće... Igra je glupa ko noć. Izgleda ko loš community mod za CoD.

My name is Legion... For we are many!
17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...
Friday kaže...

Sad ćeš čuti damu...

Vidim da aktivno igra to smeće... Igra je glupa ko noć. Izgleda ko loš community mod za CoD.

Da vidiš kod nas u klanskoj grupi na fejsu. Sa koliko žara piše o toj igri... Kontam da će dati otkaz samo da se može još ozbiljnije posvetiti igranju!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Sum_of_all_fears kaže...
Friday kaže...

Sad ćeš čuti damu...

Da vidiš kod nas u klanskoj grupi na fejsu. Sa koliko žara piše o toj igri... Kontam da će dati otkaz samo da se može još ozbiljnije posvetiti igranju!

Imamo klansku grupu na fejsu? Ja vec koliko nosim klanske boje i tag a neznam da imamo grupu? Tc Tc Tc ...

Nisam ni clansku iskaznicu dobio ... nista...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Imamo klansku grupu na fejsu? Ja vec koliko nosim klanske boje i tag a neznam da imamo grupu? Tc Tc Tc ...

Dama je kriv!

Freak Show Inc.
13 godina
Bastardo kaže...
Friday kaže...

Možda ti daju ako iznajmiš server na godinu dana 

battlelog pukycro
16 godina
Battlefield 4

Pa što je ovo ljudi. Nema dalmoša u temi nema ni guza u temi. 

Da popravimo malo stanje.

Merika.

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 11:23 (amater_2).
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Kako stvari stoje, morat cu osnovati svoj klan ... Jos se premisljam oko imena ...

1) DIMP - Debeo I Mocan Penis

2) BFDD - Big Floppy Donkey Dick

3) BJRK - Bastardovi Jahaci Rumene Kadulje

4) B&N - Bastardo I Njibovi

Sto zajednica misli?

11 DIMP
1 BFDD
5 BJRK
5 Pirat za predsjednika!!!
0 B&N
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 11:36 (Bastardo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bastardo kaže...

Kako stvari stoje, morat cu osnovati svoj klan ... Jos se premisljam oko imena ...

Sto zajednica misli?

7 B&N - Bastardo & Njibovi
[19xx] 4ntraks
16 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

PENIS - "PENIS nije skracenica"

My name is Legion... For we are many!
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

A šta kažeš na UNL (Ucavi Nisko Lete), iako za jahače rumene kadulje nisam čuo jedno 15ak godina , to je stari trener imao naviku nas klince zvati, tako da glasam za BJRK .

Nego opet mi propala selidba izgleda, jel igra netko BF4 ili ste svi prešli na tvrdolinijaše? Da znam da se danas spajam ili da odem igrati Heartstone.  

I jedino Mudo piše u duhu teme, ostali svi ontopic .

potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 12:06 (MatoOO13).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...

Nego opet mi propala selidba izgleda

Kud seliš?

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

4) B&N - Bastardo I Njibovi

Sto zajednica misli?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
10 godina
neaktivan
Friday kaže...
MatoOO13 kaže...

Nego opet mi propala selidba izgleda

Kud seliš?

Ma u Zagreb, iako bi najradije kod tvog kuma u Švicu . Ali evo dva tjedan zavlači me Gradska plinara a od danas i majstor koji mi uvodi plin u stan(sad to sve već traje više od mjesec dana). Tako da se opet vraćam na par dana u Goricu, tako da moram seliti komp i takve pizdarije za vikend doma a onda u ponedjeljak sve opet u ZG. Lagano sam na rubu živaca, ali onda dođem na ovu temu pa se opustim. Ovđe nitko normalan pa mi odmah lakše .

potpis
17 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...

Ma u Zagreb, iako bi najradije kod tvog kuma u Švicu . Ali evo dva tjedan zavlači me Gradska plinara a od danas i majstor koji mi uvodi plin u stan(sad to sve već traje više od mjesec dana). Tako da se opet vraćam na par dana u Goricu, tako da moram seliti komp i takve pizdarije za vikend doma a onda u ponedjeljak sve opet u ZG. Lagano sam na rubu živaca, ali onda dođem na ovu temu pa se opustim. Ovđe nitko normalan pa mi odmah lakše .

Koji ćeš qurac u zagrebu? Zar ti nije bolje u gorici, tamo te nex štiti

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Koji ćeš qurac u zagrebu? Zar ti nije bolje u gorici, tamo te nex štiti

Ma zaheb, neće se Nex više družiti samnom vidio mi K/D omjer i pukla ljubav  prokletstvo nas njibova.  Moram ga nekako potkupiti ili dam otkaz na poslu i ostanem doma popravljat K/D nema druge.

Ma ubijaju me režije (živim solo u kući) a u zagrebu imam stan i bliže je poslu tako da jbg moram, a imam i optiku u Zagrebu doma to nemrem dobiti . Uglavnom oko 1000 do 1500 kn uštede na režijama mjesečno ovisno o godišnjem dobu.  

Znači ti si bolje kaj se tiče zdravlja čim si nam tu po cijele dane opet, nice.

Evo samo da te citiram to mi je najbolja misao danas:

Citati su za luzere! Ako nekoga citiram onda ispada da moram pričati o nečem konkretnom! 

potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 12:25 (MatoOO13).
17 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...

Ma zaheb, neće se Nex više družiti samnom vidio mi K/D omjer i pukla ljubav  prokletstvo nas njibova.  Moram ga nekako potkupiti ili dam otkaz na poslu i ostanem doma popravljat K/D nema druge.

Ma ubijaju me režije (živim solo u kući) a u zagrebu imam stan i bliže je poslu tako da jbg moram, a imam i optiku u Zagrebu doma to nemrem dobiti . Uglavnom oko 1000 do 1500 kn uštede na režijama mjesečno ovisno o godišnjem dobu.  

Citati su za luzere! Ako nekoga citiram onda ispada da moram pričati o nečem konkretnom! 

1500 kn ćeš uštedjeti na režijama? Ti i heroin brojiš pod režije jebote?

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

A da iznajmiš taj stan, ostalo bi ti 1000 kn za još više heroina.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

A da iznajmiš taj stan, ostalo bi ti 1000 kn za još više heroina.

I nek se zbuksa pod neki nadvožnjak. Barem toga ima po zagrebu!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
MatoOO13 kaže...

Mato je drogeras? :(

Cinio mi se kao bas ok tip ...

17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Nećemo etiketirati ljude. Pa nije peder da ga sad sprdamo...

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Friday kaže...

Odi u racku, zapljuvao sam monitor sa kavom sad .

Kako sam napisao ovisi o godišnjem dobu, jbg na grijanje na plin mi ode oko 1000-1500 mjesečno ovisi koji je mjesec a na grijanje u stanu oko 500 kn, onda dodaj benzin preko zime, struja u kući 350 kn u stanu 100 kn i skupi se. Dobro možda sam mrvicu i pretjerao ali sigurno oko 700-1200 kn manje (po ljeti i manje).

A 1500 kn za heroin mi se čini malo nekako, ima netko bolje informacije od Fridaya?  (čekaj ti si iz OS tamo je sve jeftinije:)

@Bastardo a reci da ti nisu neke droge potrebne da se družiš sa elitom na BUGovom forumu ili G/Bastardo serverima, to bi trebalo doći sa uputama 

potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 12:36 (MatoOO13).
14 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...
Friday kaže...

Odi u racku, zapljuvao sam monitor sa kavom sad .

Kako sam napisao ovisi o godišnjem dobu, jbg na grijanje na plin mi ode oko 1000-1500 mjesečno ovisi koji je mjesec a na grijanje u stanu oko 500 kn, onda dodaj benzin preko zime, struja u kući 350 kn u stanu 100 kn i skupi se. Dobro možda sam mrvicu i pretjerao ali sigurno oko 700-1200 kn manje (po ljeti i manje).

A 1500 kn za heroin mi se čini malo nekako, ima netko bolje informacije od Fridaya?  (čekaj ti si iz OS tamo je sve jeftinije:)

Za 1500 kn u slavoniji dobijes traktorsku prikolicu beloga .

13 godina
Battlefield 4

Friday je na metadonu - on je jeftiniji.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ma kako ne kontate, seli se on samo zbog optike i nade da će eventualno popraviti K/D nižim pingom.

battlelog pukycro

6 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Friday kaže...

Nećemo etiketirati ljude. Pa nije peder da ga sad sprdamo...

Samo da nije peder-drogeraš, taki su najgori. Znaš kako Vuco veli bolje da se puca u venu nego u guzicu. 

@Alien prvo sam pročitao prikolicu balege i još si gledam jeste vi slavonci ludi ali baš toliko 

potpis
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.2.2015 12:40 (MatoOO13).
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Friday je na metadonu - on je jeftiniji.

Samo alkohol... Ne pušim i ne pijem kavu. Nisam nikada u životu probao ništa ostalo. Čak ni travu.

Ali zato cugam sve u 16. Sinoć sam se napio kao krava. Kaže mi žena maloprije da sam se izobličio sav bio! Da stvar bude bolja, nisam uopće puno popio ali nisam pio desetak dana zbog bolesti pa me sad lupi bilo šta (popio 4-5 rakija i 6-7 piva)

Freak Show Inc.
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Kako u zagorju zovu narkica ?

Drogec .

Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MatoOO13 kaže...
 onda dodaj benzin preko zime

Ljeti se voziš na čarobnom ćilimu?

Freak Show Inc.
17 godina
MatoOO13 kaže...

Nego opet mi propala selidba izgleda, jel igra netko BF4 ili ste svi prešli na tvrdolinijaše? Da znam da se danas spajam ili da odem igrati Heartstone.  

Odi kod cybera/nexa/ivanca i prekopiraj si bfh ako si već lijen skidati 9.6gb

Igramo bfh, skroz je ok igra kad joj daš malo prostora i kad shvatiš da to nema apsolutno nikakve veze sa bf-om. Zanimljivo arkadno napucavanje. Taman kad bude 5€ kupit ćemo svi, oduševili smo se igrom. Heist je odličan

10 godina
neaktivan
Friday kaže...
MatoOO13 kaže...
 onda dodaj benzin preko zime

Ljeti se voziš na čarobnom ćilimu?

Da zove se bicikl 

BTW sad znam kako je ovim popularnim facama na forumu, bem ti ne stignem odgovoriti svima na postove. Isprike ako sam nekom zaboravio odgovoriti, nisam ja sposoban za takve odgovornosti, a kao i nešto radim na poslu. 

potpis
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice