Sad ćeš čuti damu...
Vidim da aktivno igra to smeće... Igra je glupa ko noć. Izgleda ko loš community mod za CoD.
Sad ćeš čuti damu...
Vidim da aktivno igra to smeće... Igra je glupa ko noć. Izgleda ko loš community mod za CoD.
Sad ćeš čuti damu...
Da vidiš kod nas u klanskoj grupi na fejsu. Sa koliko žara piše o toj igri... Kontam da će dati otkaz samo da se može još ozbiljnije posvetiti igranju!
Sad ćeš čuti damu...
Da vidiš kod nas u klanskoj grupi na fejsu. Sa koliko žara piše o toj igri... Kontam da će dati otkaz samo da se može još ozbiljnije posvetiti igranju!
Imamo klansku grupu na fejsu? Ja vec koliko nosim klanske boje i tag a neznam da imamo grupu? Tc Tc Tc ...
Nisam ni clansku iskaznicu dobio ... nista...
Imamo klansku grupu na fejsu? Ja vec koliko nosim klanske boje i tag a neznam da imamo grupu? Tc Tc Tc ...
Dama je kriv!
Možda ti daju ako iznajmiš server na godinu dana 
Kako stvari stoje, morat cu osnovati svoj klan ... Jos se premisljam oko imena ...
1) DIMP - Debeo I Mocan Penis
2) BFDD - Big Floppy Donkey Dick
3) BJRK - Bastardovi Jahaci Rumene Kadulje
4) B&N - Bastardo I Njibovi
Sto zajednica misli?
| 11 | DIMP |
|---|---|
| 1 | BFDD |
| 5 | BJRK |
| 5 | Pirat za predsjednika!!! |
| 0 | B&N |
Kako stvari stoje, morat cu osnovati svoj klan ... Jos se premisljam oko imena ...
Sto zajednica misli?
| 7 | B&N - Bastardo & Njibovi |
|---|
PENIS - "PENIS nije skracenica"
A šta kažeš na UNL (Ucavi Nisko Lete), iako za jahače rumene kadulje nisam čuo jedno 15ak godina
, to je stari trener imao naviku nas klince zvati, tako da glasam za BJRK
.
Nego opet mi propala selidba izgleda, jel igra netko BF4 ili ste svi prešli na tvrdolinijaše? Da znam da se danas spajam ili da odem igrati Heartstone.
I jedino Mudo piše u duhu teme, ostali svi ontopic
.
Nego opet mi propala selidba izgleda
Kud seliš?
4) B&N - Bastardo I Njibovi
Sto zajednica misli?
Nego opet mi propala selidba izgleda
Kud seliš?
Ma u Zagreb, iako bi najradije kod tvog kuma u Švicu
. Ali evo dva tjedan zavlači me Gradska plinara a od danas i majstor koji mi uvodi plin u stan(sad to sve već traje više od mjesec dana). Tako da se opet vraćam na par dana u Goricu, tako da moram seliti komp i takve pizdarije za vikend doma a onda u ponedjeljak sve opet u ZG. Lagano sam na rubu živaca, ali onda dođem na ovu temu pa se opustim. Ovđe nitko normalan pa mi odmah lakše
.
Ma u Zagreb, iako bi najradije kod tvog kuma u Švicu
. Ali evo dva tjedan zavlači me Gradska plinara a od danas i majstor koji mi uvodi plin u stan(sad to sve već traje više od mjesec dana). Tako da se opet vraćam na par dana u Goricu, tako da moram seliti komp i takve pizdarije za vikend doma a onda u ponedjeljak sve opet u ZG. Lagano sam na rubu živaca, ali onda dođem na ovu temu pa se opustim. Ovđe nitko normalan pa mi odmah lakše
.
Koji ćeš qurac u zagrebu? Zar ti nije bolje u gorici, tamo te nex štiti 
Koji ćeš qurac u zagrebu? Zar ti nije bolje u gorici, tamo te nex štiti 
Ma zaheb, neće se Nex više družiti samnom vidio mi K/D omjer i pukla ljubav
prokletstvo nas njibova.
Moram ga nekako potkupiti ili dam otkaz na poslu i ostanem doma popravljat K/D nema druge.
Ma ubijaju me režije (živim solo u kući) a u zagrebu imam stan i bliže je poslu tako da jbg moram, a imam i optiku u Zagrebu doma to nemrem dobiti
. Uglavnom oko 1000 do 1500 kn uštede na režijama mjesečno ovisno o godišnjem dobu.
Znači ti si bolje kaj se tiče zdravlja čim si nam tu po cijele dane opet, nice.
Evo samo da te citiram to mi je najbolja misao danas:
Citati su za luzere! Ako nekoga citiram onda ispada da moram pričati o nečem konkretnom! 

prokletstvo nas njibova.
Moram ga nekako potkupiti ili dam otkaz na poslu i ostanem doma popravljat K/D nema druge.
Ma ubijaju me režije (živim solo u kući) a u zagrebu imam stan i bliže je poslu tako da jbg moram, a imam i optiku u Zagrebu doma to nemrem dobiti
. Uglavnom oko 1000 do 1500 kn uštede na režijama mjesečno ovisno o godišnjem dobu.
Citati su za luzere! Ako nekoga citiram onda ispada da moram pričati o nečem konkretnom! 

1500 kn ćeš uštedjeti na režijama? Ti i heroin brojiš pod režije jebote?
A da iznajmiš taj stan, ostalo bi ti 1000 kn za još više heroina.
A da iznajmiš taj stan, ostalo bi ti 1000 kn za još više heroina.
I nek se zbuksa pod neki nadvožnjak. Barem toga ima po zagrebu!
prokletstvo nas njibova.

Mato je drogeras? :(
Cinio mi se kao bas ok tip ...
Nećemo etiketirati ljude. Pa nije peder da ga sad sprdamo...
Odi u racku, zapljuvao sam monitor sa kavom sad
.
Kako sam napisao ovisi o godišnjem dobu, jbg na grijanje na plin mi ode oko 1000-1500 mjesečno ovisi koji je mjesec a na grijanje u stanu oko 500 kn, onda dodaj benzin preko zime, struja u kući 350 kn u stanu 100 kn i skupi se. Dobro možda sam mrvicu i pretjerao ali sigurno oko 700-1200 kn manje (po ljeti i manje).
A 1500 kn za heroin mi se čini malo nekako, ima netko bolje informacije od Fridaya?
(čekaj ti si iz OS tamo je sve jeftinije:)
@Bastardo a reci da ti nisu neke droge potrebne da se družiš sa elitom na BUGovom forumu ili G/Bastardo serverima, to bi trebalo doći sa uputama 
Odi u racku, zapljuvao sam monitor sa kavom sad
.
Kako sam napisao ovisi o godišnjem dobu, jbg na grijanje na plin mi ode oko 1000-1500 mjesečno ovisi koji je mjesec a na grijanje u stanu oko 500 kn, onda dodaj benzin preko zime, struja u kući 350 kn u stanu 100 kn i skupi se. Dobro možda sam mrvicu i pretjerao ali sigurno oko 700-1200 kn manje (po ljeti i manje).
A 1500 kn za heroin mi se čini malo nekako, ima netko bolje informacije od Fridaya?
(čekaj ti si iz OS tamo je sve jeftinije:)
Za 1500 kn u slavoniji dobijes traktorsku prikolicu beloga
.
Friday je na metadonu - on je jeftiniji.
Ma kako ne kontate, seli se on samo zbog optike i nade da će eventualno popraviti K/D nižim pingom.
Nećemo etiketirati ljude. Pa nije peder da ga sad sprdamo...
Samo da nije peder-drogeraš, taki su najgori. Znaš kako Vuco veli bolje da se puca u venu nego u guzicu. 
@Alien prvo sam pročitao prikolicu balege i još si gledam jeste vi slavonci ludi ali baš toliko
Friday je na metadonu - on je jeftiniji.
Samo alkohol... Ne pušim i ne pijem kavu. Nisam nikada u životu probao ništa ostalo. Čak ni travu.
Ali zato cugam sve u 16. Sinoć sam se napio kao krava. Kaže mi žena maloprije da sam se izobličio sav bio! Da stvar bude bolja, nisam uopće puno popio ali nisam pio desetak dana zbog bolesti pa me sad lupi bilo šta (popio 4-5 rakija i 6-7 piva)
Kako u zagorju zovu narkica ?
Drogec
.
Ljeti se voziš na čarobnom ćilimu?
Nego opet mi propala selidba izgleda, jel igra netko BF4 ili ste svi prešli na tvrdolinijaše? Da znam da se danas spajam ili da odem igrati Heartstone.
Odi kod cybera/nexa/ivanca i prekopiraj si bfh ako si već lijen skidati 9.6gb
Igramo bfh, skroz je ok igra kad joj daš malo prostora i kad shvatiš da to nema apsolutno nikakve veze sa bf-om. Zanimljivo arkadno napucavanje. Taman kad bude 5€ kupit ćemo svi, oduševili smo se igrom
. Heist je odličan
Ljeti se voziš na čarobnom ćilimu?
Da zove se bicikl
.
BTW sad znam kako je ovim popularnim facama na forumu, bem ti ne stignem odgovoriti svima na postove. Isprike ako sam nekom zaboravio odgovoriti, nisam ja sposoban za takve odgovornosti, a kao i nešto radim na poslu.