Koji PP?
Ono u vezi rutera
Koji PP?
Ono u vezi rutera
Ono u vezi rutera
Jao, zaboravio. To zbog badela...
Javim ti se danas iza 6...
ok onda ćemo kupit pive i bombice ,a picama kapučino od vanilije
I lupocet za mudu 
I lupocet za mudu 
budžet nam je ograničen, sumnjam da baš toliko možemo nateravat luksuz
Ma vi ste svi kao za pivo a kad dođem onda pijete kavu. Jedino je dama ispao čovjek (koliko je to moguće u njegovom slučaju) i pio je pivo.
Ako si kao mudo onda mi bolje odmah reci da se ne nadam bezveze!
Kava je za pičkice! Zar ti stvarno misliš da netko tko ima kd veći od Antraksa pije kavu? Daj molim te...
Nasli se jednom prilikom kumasin i ja skupa s nasim zenama na kavi ... Osijek, vrelo, pece, sjeli vanka na terasu da ja mogu pusit kao covjek. Dolazi konobar kad Friday naruci vocni caj. Kad se onda nisam slogirao - nikad necu!
Nasli se jednom prilikom kumasin i ja skupa s nasim zenama na kavi ... Osijek, vrelo, pece, sjeli vanka na terasu da ja mogu pusit kao covjek. Dolazi konobar kad Friday naruci vocni caj. Kad se onda nisam slogirao - nikad necu!
Išli smo na ispovijed poslije 
Sad ću još ispasti odgovoran roditelj i muž. Gdje ovaj svijet ide...
Špelac?
Jel ovo istina? Ako je zaslužio si da ti danny uzme jednu zvjezdicu
Špelac?
Čupa stvari iz konteksta kerusina...
Špelac?
Čupa stvari iz konteksta kerusina...
A neznam ja... Piti čaj je isto kao i "izlazak u javnost"
Ma kum navlači na tanak led. A on kad kod mene dođe, popije pivo-dva i neće više. Ja se kod njega bar pošteno nalijem 
A vidi ovog pazdrkana... Tebi namjestim kumu kad si bio onomad a ti ništa. A svrbilo ju ko da ju je komarac ugrizo za klitoris!
Ma kum navlači na tanak led. A on kad kod mene dođe, popije pivo-dva i neće više. Ja se kod njega bar pošteno nalijem 
Pa bokte kad zena nece voziti a od Dalja do Osijeka 25 min voznje. Znas, kad vide mene sa Svicarskim tablicama - ja sam odmah kriv, a jos ako sam i popio - KIRBAJ jebote :)
Pa bokte kad zena nece voziti a od Dalja do Osijeka 25 min voznje. Znas, kad vide mene sa Svicarskim tablicama - ja sam odmah kriv, a jos ako sam i popio - KIRBAJ jebote :)
Da, između dalja i osijeka ima policije ajme meni. Zaustavili su me '99. zadnji puta.
To ti vjerujem... 
(zato što ju poznam
)

Edit: sklonjeno. 
A tak ljepo smo krenuli s hardlajnom ali ... ponjelo nas
.
Znači došli smo do toga da nitko nije pijanac za kakvog se predstavlja, a Ara neće j*be već ukroćene kume. Idem ća dok se nisam još više razočarao...
Znači došli smo do toga da nitko nije pijanac za kakvog se predstavlja, a Ara neće j*be već ukroćene kume. Idem ća dok se nisam još više razočarao...
Ma šta ukroćena? Ostavljala je trag ko puž... Ja se totalno oduzeo i ošao spavati. Ujutro se vidim sa Arom, kad ono kuma ostala nezadovoljena 

Edit: sklonjeno. 
Muahahahaha...jesi mislio,spor si
Dosta mi onaj jedan sto sam nedavno dobio.
Muahahahaha...jesi mislio,spor si
Dosta mi onaj jedan sto sam nedavno dobio.
Ja već danima nisam dobio karton. Zato ni ne pišem ništa po forumu, znam da samo čeka da mi ga spakira!
jos sam se mislio ocu li maknit,mozda me Bastardo lozi,ali eto,sad mu hvala!
jos sam se mislio ocu li maknit,mozda me Bastardo lozi,ali eto,sad mu hvala!
Takav ti je on. Ako te baš nikako ne može zajebati - pomoći će ti!
Meksiko...
samo platis put
Oo, vidi ti njega :) Odmor od faksa malo? :)
Da, pogledaj cijene preko meksickog Origina. Upute su ti u temi Battlefield 4 kupovina. Peroko je napisao dobar tutorial. (Upotrijebi search).
super, sve nasao, cijena je ok, al nece da mi prihvati karticu :(
jel mi moze to neko drugi uzet pa da mu ja dam novce?
Pa da zajebeš ljude kao u onoj drugoj temi?
Pa da zajebeš ljude kao u onoj drugoj temi?
oprosti, molim te, kojoj drugoj temi? ja nisam zajebo nikog!