Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
pirat kaže...
MatoOO13 kaže...

Pogledaj u ovu temu kako se višestruko citira. (Dama i ti baci pogled{#})

{#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
MatoOO13 kaže...

Jutro ljudi,

Znate kaj Ivan nije ni bio u krivu, jučer odradio prvi TS sa ekipom gerijatrije i moram priznati tamo nitko normalan. Brate sve ludo i bljesavo. {#} Šala naravno hvala kaj ste istrpili moj probleme sa mikrofonom, budem danas pronašao manual kako se to popravlja.

Ako bude server kauboji i indijanici onda ja mogu samo sa nožem okolo ići to jedino imam od navedene aparature(ili smije bolt snajper bez optike), čekaj jel će se smijeti rivajvat da budem nešto kao dr quinn žena vrač ilitiga šaman na indijanskoj strani. 

I samo još jedno kratko pitanje da se ponovim, kako vi sve ono pohvatate na TS? ono je kaos {#} 

S vremenom se čovjek navikne na sve,pa i na Gerijatriju {#}

Naviknut ćeš se,čim pohvataš čiji su glasovi,a i vidim da si nov u igri,moraš naučiti sve staze igrati,pa će bit bolje {#}

P.S. koliko vidim,kako si krenuo bit ćeš dobar igrač,bolji od Volume-a koji ima čhit {#}

16 godina
1987veki kaže...

S vremenom se čovjek navikne na sve,pa i na Gerijatriju {#}

Naviknut ćeš se,čim pohvataš čiji su glasovi,a i vidim da si nov u igri,moraš naučiti sve staze igrati,pa će bit bolje {#}

P.S. koliko vidim,kako si krenuo bit ćeš dobar igrač,bolji od Volume-a koji ima čhit {#}

Zaboravio si mu napisati da ukoliko ne baca medkit, ne popravlja vozila, ne baca municiju i ne spota da će dobiti kaznu.

Inicijacije i pive. {#}

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
Alien 22 kaže...
pirat kaže...

Pogledaj u ovu temu kako se višestruko citira. (Dama i ti baci pogled{#})

Dama ne koristi upute - on spota i citira .

Pirat je još mlad... naučit će {#}

pirat kaže...
Alien 22 kaže...

Dama ne koristi upute - on spota i citira .

Predložio sam da u sljedećem updateu foruma naprave autocitiranje zbog njega.

Za ovaj mali znak pažnje zaslužio si da te počastim virtualnom pivom {#}

MatoOO13 kaže...

...htjeo.... i

Ne piše se "htjeo" nego "htio"

{#}

13 godina
n4v1 kaže...
Ako se dobro sjećam (ne da mi se tražit te postove) onaj koje prvi počeo pričati o nekakvih zvjezdicama i ostalim je Tom. A šta sam ja trebao kleknuti i poklonit se njegovim zvjezdicama i 7000h u bf-u??

Uletio sam na temi nadajući se da neko dođe na server i da ljudi znaju da takav server postoji, pošto ih nema puno. A grupa njih me "zaskočila" i počala se sprdat sa svime. Nit ja se sprdam sa normal modom a pogotovo cq large, pa mislim da se tako ne treba sprdat ni sa onim što sam ja došao predstavit. E onda se neki ćude zašto im je server prazan, ili što mnogi iz Hrvatske ne žele igrati sa svojima već  igraju sami ili s ekipom iz cjele europe ili ostatka svijeta. Činjenica je da preko bf-a znam puno ljudi, a i iz privatnog života  koji igraju bf, i ovo je prvi slučaj gdje se Hardcore i rush preziru i sprdaju. To mi je bilo malo iznenađenje, jer oćito postoje dva svijeta u BF-u, i ja u ne znanju odem na krivu temu.

Ja se ćudim kako ti ne znaš koju kvačicu u datom momentu metnuti na slovo "C", što je više nego oćito.

Ovdje je uobičajeno da se lupa "Č" na SVEEEE, a ti si posebno ćudan.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Ja se ćudim kako ti ne znaš koju kvačicu u datom momentu metnuti na slovo "C", što je više nego oćito.

Ovdje je uobičajeno da se lupa "Č" na SVEEEE, a ti si posebno ćudan.

Ja sam se jedva suzdržao da ne napišem isto ali nisam jer bih opet bio prozvan za bezobrazluk i tjeranje novih likova sa foruma {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Ja sam se jedva suzdržao da ne napišem isto ali nisam jer bih opet bio prozvan za bezobrazluk i tjeranje novih likova sa foruma {#}

Ja se naježim svaki put kad pročitam "ćudan", "oćit" i sl. tako da nisam mogao ostati ravnodušan.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Ja se naježim svaki put kad pročitam "ćudan", "oćit" i sl. tako da nisam mogao ostati ravnodušan.

Nekako mi je lakše vidjeti "neču" nego "ćudan". Prvo ostavlja dojam neznanja, ali drugo imam osjećaj kao da namjerno jebe...

Freak Show Inc.
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Gle njega, odma se skompao s gazdama na forumu i serveru. Way to go! {#}

Nova hrvatska mladež, zna kako treba! {#}

tata: Sine šta ćeš bit kada odrasteš?

sin:  Saborski zastupnik! {#}

14 godina
neaktivan
Friday kaže...
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Nekako mi je lakše vidjeti "neču" nego "ćudan". Prvo ostavlja dojam neznanja, ali drugo imam osjećaj kao da namjerno jebe...

Najgore od svega je nemogu, neznam i sl.

Nego, fukk dat 6. DLC, it's happening:

https://twitter.com/tiggr_/status/540624333261914112

Najava oko 9.12.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Daj nemojte tako, čovik će dobit još jedan ban samo radi glupog slova {#}

Nego G-ovanca moja, jeste sinoć opet izvodili kakave p*zdarije kod bosanaca ili koji vrag? Jutros vidim nekakvu poruku na zidu platoona. Pokušajem skužiti šta bi ovo tribalo značit, al me baš ne ide... {#}

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Sinoć sam nakon dugo vremena zaigrao BF te smo ja i Wizard uspjeli otjerati sa servera protivnički tim {#} 

Igrali smo na rangers serveru većinom nas 7-10 igrača. 

Samo nešto ne znam je li ranije bilo tako, ali kad baci medikit, sada me ne heala odmah nego nakon par sekundi(?)!

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...

Samo nešto ne znam je li ranije bilo tako, ali kad baci medikit, sada me ne heala odmah nego nakon par sekundi(?)!

Glupost koju su ubacili s zadnjim patchom. Medpack ne radi dok si suppressed

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...

Daj nemojte tako, čovik će dobit još jedan ban samo radi glupog slova {#}

Nego G-ovanca moja, jeste sinoć opet izvodili kakave p*zdarije kod bosanaca ili koji vrag? Jutros vidim nekakvu poruku na zidu platoona. Pokušajem skužiti šta bi ovo tribalo značit, al me baš ne ide... {#}

Koji je to kjurac?

13 godina
Volume kaže...

Meni se čini da je to od loše rakije.

14 godina
protjeran
amater_2 kaže...
Koji je to kjurac?

Kažem ti, već 10 min gledam i stvarno ne kužim

battlelog - Volume_CRO
14 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
Meni se čini da je to od loše rakije.

Tako i meni izgleda {#}

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...
amater_2 kaže...
Koji je to kjurac?

Do zadnje partije koju samo zajedno odigrali nije bilo nikakvih piz*arja.

Možda se sljedeću rundu na lokerima nešto zaiskrilo.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/540633068700525824/232530920/

Evo od Mrskog report sa lokera

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/540640125210158336/248644921/

Vidim da su tu svi redom izašli. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 9:42 (amater_2).
17 godina
Volume kaže...

Ma daj pa koji k izvode te promjene na svoju ruku za koje ih nitko nije ni tražio da to rade. Ja se stvarno ne sićam da je itko ikad spomenio da nešto nije u redu s održavanjem brzine i načinom na koji jet skreće. 

Ista stvar s ovim nerfanjem medpacka. Čemu? Zar je on bio toliko op da su svi plakali u vezi toga? Po meni su s tim ubili glavni pojam medica. Mislim koji će mi k medpack ako mi u najbitnijim trenutcima dok sam pod paljbom ne pomaže? 

Žele usporiti igru, što i nije loše, ima drugih igara koje su brze, a ovdje je tolko parametara da je za pop1zdit!

Ako će helići imati veću pokretljivost, pa s čime da ih sada skinem??? Nek bar SRAWu daju jače skretanje il brzinu!

Pala mi je jedna ideja na pamet. Pošto već postoje razni pickupovi od oružja na mapama(svi one sniperi i GLovi), nek ih  izbace  i stave Stingera i Iglu kao pickupove sa 2-3 rakete, al da ih nema više za engija u izboru naoružanja i da  1 shoot daje 90%dmg-a.  Heli pada al imaš 2-3 sec za bailout.

Tu bi se trebalo kompletno preraditi balans flarevoa/ECM/stealth sranj4 i ofkors respawn tog oružja, dal se može napuniti iz ammo cratea .

Piloti ne bi imali zerg style lockon oružja protiv njih, al sa suprotne strane taj 1 ili 2 pješaka sa AA bi bila velika opasnost za njih!

17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/540640125210158336/248644921/

UCAV na lokerima? Pa nije ni čudo da su ljudi pobjegli {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Volume kaže...
Soldier977 kaže...

Glupost koju su ubacili s zadnjim patchom. Medpack ne radi dok si suppressed

Nije glupost već dobrodošla promjena.

@Dama

Heal počinje 5 sekundi nakon što prestane djelovanje suppressa.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Draga zajednico ... posto je vec poznato da imam samo 3 prijatelja na blogu, odlucio sam tu istu listu prosiriti jer:

1) Friday je papak

2) Thompson mulja s porezom i nema vremena za igranje

3) Jelena Rozga igra iskljucivo HC rush 32vs32

Dakle svi nenormalni neka me dodaju (B4stardo_CRO), a normalni i uvredljivi neka me zaobidju u sirokom luku. Sretan vam svima petak!

*dobitnik i7-4790K!
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
animosity_frenzy kaže...
Nego, fukk dat 6. DLC, it's happening:

https://twitter.com/tiggr_/status/540624333261914112

Najava oko 9.12.

OMG, ŠTO??

Ovako usput na twitteru pozvrđen 6. DLC??

Volume kaže...
amater_2 kaže...
Koji je to kjurac?

Sad će čika Cyber to riješiti.

Btw, što ste zapeli za gramatiku? Mi tu izgovaramo sve s Č {#}, pa mi je jako teško po sluhu otkriti koje slovo ide, a loš sam u učenju :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...

Pala mi je jedna ideja na pamet. Pošto već postoje razni pickupovi od oružja na mapama(svi one sniperi i GLovi), nek ih  izbace  i stave Stingera i Iglu kao pickupove sa 2-3 rakete, al da ih nema više za engija u izboru naoružanja

U BF2 je bio stationary AA i radio je super!

Freak Show Inc.
13 godina
Bastardo kaže...

Draga zajednico ... posto je vec poznato da imam samo 3 prijatelja na blogu, odlucio sam tu istu listu prosiriti jer:

1) Friday je papak

2) Thompson mulja s porezom i nema vremena za igranje

3) Jelena Rozga igra iskljucivo HC rush 32vs32

Dakle svi nenormalni neka me dodaju (B4stardo_CRO), a normalni i uvredljivi neka me zaobidju u sirokom luku. Sretan vam svima petak!

0,94 KD?!!

Ja se s takvima ne družim!

Kad napucaš KD iznad 2 mi se javi.

[19xx] 4ntraks
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Do zadnje partije koju samo zajedno odigrali nije bilo nikakvih piz*arja.

Možda se sljedeću rundu na lokerima nešto zaiskrilo.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/540633068700525824/232530920/

Nemam pojma... Ja sam odigrao firestorm i rogue i otišao u krevet. U te dvi partije nije bilo nikakvih p*zdarija

Skilledžija kaže...

Nije glupost već dobrodošla promjena.

@Dama

Heal počinje 5 sekundi nakon što prestane djelovanje suppressa.

Zašto dobrodošla? Šta to nije bilo ok s načinom na koji je medpack funkcionirao svih ovih godina? Iskreno ja nikad nisam čuo ni vidio da se itko ikad bunio o tome...

Medpack je uvijek bio glavna odlika assaulta jer ti je pomagao kad je najpotrebnije, a ne da prvo moraš počistiti sve oko sebe pa tek onda možeš healati sebe i druge u svojoj blizini. Naravno u slučaju da preživite to...

battlelog - Volume_CRO
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

OMG, ŠTO??

Ovako usput na twitteru pozvrđen 6. DLC??

Btw, što ste zapeli za gramatiku? Mi tu izgovaramo sve s Č {#}, pa mi je jako teško po sluhu otkriti koje slovo ide, a loš sam u učenju :)

Nije baš iznenađenje, već je tigge najavljivao da očekujemo radosne vijesti nakon battlefesta. Bili su i u više navrata osluškivali bilo igrača na redditu i CTE forumu u vezi mapa i tak to. Sad samo još ostaje saznati koje su mape odlučili staviti u DLC. Bit će to bazar, seine, damavand i još neka infantry mapa ako će slušat igrače.

khm, btw misliš na pravopis i nisi valjda tako loš u ućenju. {#} 

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
13 godina
Volume kaže...
Zašto dobrodošla? Šta to nije bilo ok s načinom na koji je medpack funkcionirao svih ovih godina? Iskreno ja nikad nisam čuo ni vidio da se itko ikad bunio o tome...

Medpack je uvijek bio glavna odlika assaulta jer ti je pomagao kad je najpotrebnije, a ne da prvo moraš počistiti sve oko sebe pa tek onda možeš healati sebe i druge u svojoj blizini. Naravno u slučaju da preživite to...

Zato jer su asevi trčali po mapi i čim bi prišli nekakvom zaklonu iliti gliču, bacili bi si pod noge medpak.

Osim što su u gliču, u prednosti su bili i zbog brzog heala pa bi protivniku ostavljali vrlo male šanse.

Ovako je protivnik, koji ne mora nužno biti medic, u ravnopravanom položaju, a samim time bi se i kampiranje/gličanje trebalo smanjiti.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Friday kaže...

U BF2 je bio stationary AA i radio je super!

Yep, al je imao one glupe AA rakete koje se se lockale na one vatre na tornjevima i to je bilo za pop1zdit, u BC2 je bio idealan! 

Al tamo nema aviona koji je postrejfaju u pol sekunde!

Ovo bi bio neki hibrid! {#}

17 godina
Skilledžija kaže...

Zato jer su asevi trčali po mapi i čim bi prišli nekakvom zaklonu iliti gliču, bacili bi si pod noge medpak.

Osim što su u gliču, u prednosti su bili i zbog brzog heala pa bi protivniku ostavljali vrlo male šanse.

Ovako je protivnik, koji ne mora nužno biti medic, u ravnopravanom položaju, a samim time bi se i kampiranje/gličanje trebalo smanjiti.

+1 {#}

Volume: pa i nije neka drastična promjena, po meni su trebali staviti da mali med pack uvijek heala, a pogotovo ako je zaljepljen na tebe!

Još se da zalijepiti na teamatea?

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 10:08 (mrfloyd).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice