Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.652.550
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
mrfloyd kaže...

Yep, al je imao one glupe AA rakete koje se se lockale na one vatre na tornjevima i to je bilo za pop1zdit

Meni je to bilo super. Uvijek si znao da si tamo siguran ako si u avionu. Ali nebitno, mislim da bi trebalo vratiti oružje tog tipa!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Bastardo kaže...

Draga zajednico ... posto je vec poznato da imam samo 3 prijatelja na blogu, odlucio sam tu istu listu prosiriti jer:

1) Friday je papak

2) Thompson mulja s porezom i nema vremena za igranje

3) Jelena Rozga igra iskljucivo HC rush 32vs32

Dakle svi nenormalni neka me dodaju (B4stardo_CRO), a normalni i uvredljivi neka me zaobidju u sirokom luku. Sretan vam svima petak!

0,94 KD?!!

Ja se s takvima ne družim!

Kad napucaš KD iznad 2 mi se javi.

Kakav bi tebi bio K/D da si igrao s Rozgom i Thompsonom ... nonstop pjevaju na voice kanalu ...

*dobitnik i7-4790K!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 10:16 (Bastardo).
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Volume kaže...
Zašto dobrodošla? Šta to nije bilo ok s načinom na koji je medpack funkcionirao svih ovih godina? Iskreno ja nikad nisam čuo ni vidio da se itko ikad bunio o tome...

Medpack je uvijek bio glavna odlika assaulta jer ti je pomagao kad je najpotrebnije, a ne da prvo moraš počistiti sve oko sebe pa tek onda možeš healati sebe i druge u svojoj blizini. Naravno u slučaju da preživite to...

Zato jer su asevi trčali po mapi i čim bi prišli nekakvom zaklonu iliti gliču, bacili bi si pod noge medpak.

Osim što su u gliču, u prednosti su bili i zbog brzog heala pa bi protivniku ostavljali vrlo male šanse.

Ovako je protivnik, koji ne mora nužno biti medic, u ravnopravanom položaju, a samim time bi se i kampiranje/gličanje trebalo smanjiti.

Headglitch je priča za sebe koja će vrlo brzo biti ispravljena i baš iz tog razloga ne kužim čemu ovoliko sakaćenje assaulta. Ovakva promjena možda ima smisla u jednoj dominaciji gdje je assault ipak u prednosti šta se tiče ostalih klasa, ali uvođenje ovoga na conquestu uz vozila i sva ostala sr*nja stvarno nema smisla. A ako se ne varam dominacija nije ono po čemu bi se igra tribala sređivati?

U svojih 10 godina bf staža nikad nisam prigovorio ili vajnao kako je medic op radi j*benog medpacka, a vjerujem da nije niti itko od vas. S razlogom postoje 4 klase i s razlogom postoje prednosti i mane pojedinih...

Poštujem tvoje mišljenje, ali je se s ovom promjenom ne slažem niti je najmanje podržavam

battlelog - Volume_CRO
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovo sa medpackom je super , jer je isti dev iz gornjeg tweeta rekao da su po statistikama vidjeli da se assaulta igra oko 80% od svih klasa..

Pa su ga malkice nerfali ... :)

All those moments will be lost in time like tears in the rain ... time to die. Nexus6 from Blade Runner

8 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
Nexus66 kaže...

Ovo sa medpackom je super , jer je isti dev iz gornjeg tweeta rekao da su po statistikama vidjeli da se assaulta igra oko 80% od svih klasa..

Meni je na prvu bilo nelogično ali možda će ovako malo više ljude "istjerati van" na druge mape.

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
Nexus66 kaže...

Meni je na prvu bilo nelogično ali možda će ovako malo više ljude "istjerati van" na druge mape.

Ako se ne varam onaj lik battlenonsense je jednom pričao o tome kako netcode/hitreg poprilično loše funkcionira dok je medpack u blizini onoga koga gađaš i da se damage u takvim situacijama nikad nije računao kako triba. 100% sam siguran da su jedino iz toga razloga ubacili ovu promjenu jer nisu znali, mogli ili imali volje riješiti to kako bog zapovida

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Volume kaže...

Headglitch je priča za sebe koja će vrlo brzo biti ispravljena i baš iz tog razloga ne kužim čemu ovoliko sakaćenje assaulta. Ovakva promjena možda ima smisla u jednoj dominaciji gdje je assault ipak u prednosti šta se tiče ostalih klasa, ali uvođenje ovoga na conquestu uz vozila i sva ostala sr*nja stvarno nema smisla. A ako se ne varam dominacija nije ono po čemu bi se igra tribala sređivati?

U svojih 10 godina bf staža nikad nisam prigovorio ili vajnao kako je medic op radi j*benog medpacka, a vjerujem da nije niti itko od vas. S razlogom postoje 4 klase i s razlogom postoje prednosti i mane pojedinih...

Poštujem tvoje mišljenje, ali je se s ovom promjenom ne slažem niti je najmanje podržavam

Medic klasa je, uz kampere snajpere, najmanje korisna klasa u conquestu, odnosno na mapama gdje su vozila.

Samim time ta klasa nije zakinuta već se ohrabruje igrače da probaju nešto drugo, nešto divlje.

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Medic klasa je, uz kampere snajpere, najmanje korisna klasa u conquestu, odnosno na mapama gdje su vozila.

Samim time ta klasa nije zakinuta već se ohrabruje igrače da probaju nešto drugo, nešto divlje.

U hangaru ti ima smisla biti medic ako se držiš A i B zastave. A i na zavodu oko C i D je dobro biti medic jer ćeš se više baviti pješadijom (a i dobro je za druge da ih netko diže). Na "pravim" CQ mapama tipa silkroad/paracel medic nema baš smisla.

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

CTE Initiative #3: CTE Prototypes - Patch #9 (138.47MB)

2 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Ma u tom dajsu sve majstor do majstora! Ne mogu dočekati da vidim šta će sve usrati sa novim patchom {#}

Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Ne bih se u potpunosti slozio ... na conquest large silk road cesto igram snajpera. Po onim brdascima oko G i F zastave hrpa igli, RPG-ova, stingera, srawova itd ...

Kada je takva situacija da ne mozes mirno letjeti s helijem, zapalim pljugicu, uzmem SRR-61, 40X zoom, range finder i bipod, odem na brdo IZA US baze, zalegnem i skidam glave na 1000+m :)

Obicno chat bude pun poruka tipa "retardo come back inside the map" ...

*dobitnik i7-4790K!
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Kako onda nije zakinuta ako si im uzeo i to malo šta su imali? Možda sam ja u krivu, ali conquest je mod kojem bi se tribalo posvetiti najviše pozornosti i pažnje u battlefieldu

Inače medic može biti itekako koristan za tim čak i u cq-u. Evo primjer je ovaj novi momak Mato koji je s nama sinoć igrao. Na jednom rogue-u (gdje bi svi rekli da assault nema šta tražiti) je odigrao odlično partiju kao medic. Liječio je i oživljao cilu partiju sve oko sebe, a tek je počeo s bf-om. Netko s malo više iskustva i znanja može napraviti i puno više...

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Bastardo kaže...

Ne bih se u potpunosti slozio ... na conquest large silk road cesto igram snajpera. Po onim brdascima oko G i F zastave hrpa igli, RPG-ova, stingera, srawova itd ...

Kada je takva situacija da ne mozes mirno letjeti s helijem, zapalim pljugicu, uzmem SRR-61, 40X zoom, range finder i bipod, odem na brdo IZA US baze, zalegnem i skidam glave na 1000+m :)

Obicno chat bude pun poruka tipa "retardo come back inside the map" ...

I takvom igro ni na koji način ne doprinosiš pobjedi svoje ekipe.

Ja govorim o tome kako bi se trebalo igrati ukoliko igrač želi da njegov tim pobijedi.

Ukoliko mu je KD bitniji od toga, onda se igra medic ili snajper :P

[19xx] 4ntraks
13 godina
Volume kaže...

Kako onda nije zakinuta ako si im uzeo i to malo šta su imali? Možda sam ja u krivu, ali conquest je mod kojem bi se tribalo posvetiti najviše pozornosti i pažnje u battlefieldu

Inače medic može biti itekako koristan za tim čak i u cq-u. Evo primjer je ovaj novi momak Mato koji je s nama sinoć igrao. Na jednom rogue-u (gdje bi svi rekli da assault nema šta tražiti) je odigrao odlično partiju kao medic. Liječio je i oživljao cilu partiju sve oko sebe, a tek je počeo s bf-om. Netko s malo više iskustva i znanja može napraviti i puno više...

Par medica po timu je OK, ali ne par inženjera po timu.

Obično je ovo drugo na pubu.

Kad smo nekoć davno igrali war protiv iksića i mi nadobudni, pola tima uzelo medica... naprašili su nas k'o male budalice.

Kasnije smo se svi prebacili na inženjere, ali je već bilo kasno.

Jedan tenk napravi više štete protivničkom timu nego što 10 medica mogu koristi.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Volume kaže...

Liječio je i oživljao cilu partiju sve oko sebe

Eto vidiš da medic nije zakinut {#}

Hehe zekam se, al za stvarno nije zakinut, samo se ne bude zaletavao više ko junac na kravu! 

Igram sam 10tak partija i bio sam medic, i nije neka drama, sam Nexa više ne mogu tako brzo pohilat jer skakuće ko ovaj gore što sam napisao! {#}

10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
n4v1 kaže...
Ako se dobro sjećam (ne da mi se tražit te postove) onaj koje prvi počeo pričati o nekakvih zvjezdicama i ostalim je Tom. A šta sam ja trebao kleknuti i poklonit se njegovim zvjezdicama i 7000h u bf-u??

Uletio sam na temi nadajući se da neko dođe na server i da ljudi znaju da takav server postoji, pošto ih nema puno. A grupa njih me "zaskočila" i počala se sprdat sa svime. Nit ja se sprdam sa normal modom a pogotovo cq large, pa mislim da se tako ne treba sprdat ni sa onim što sam ja došao predstavit. E onda se neki ćude zašto im je server prazan, ili što mnogi iz Hrvatske ne žele igrati sa svojima već  igraju sami ili s ekipom iz cjele europe ili ostatka svijeta. Činjenica je da preko bf-a znam puno ljudi, a i iz privatnog života  koji igraju bf, i ovo je prvi slučaj gdje se Hardcore i rush preziru i sprdaju. To mi je bilo malo iznenađenje, jer oćito postoje dva svijeta u BF-u, i ja u ne znanju odem na krivu temu.

Ja se ćudim kako ti ne znaš koju kvačicu u datom momentu metnuti na slovo "C", što je više nego oćito.

Ovdje je uobičajeno da se lupa "Č" na SVEEEE, a ti si posebno ćudan.

Naravno da znam gdje ide č a gdje ć, al nekako mi uvjek pri prstu bude ć, iako je razlika par milimetara, valjda su mi prsti tak "isprogramirani".

A di bi stigao kad bi pazio na svaku grešku, i ovo nije službeni tekst na kojem moram paziti na gramatiku i pravopis.

Smatraj to autorskom slobodom pisanja...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.12.2014 11:06 (n4v1).
16 godina
Battlefield 4

Da ne radim ultra mega citiranje svih vas, da počnem.

Ovo sa medkitom je super jer je na nekim mapama bilo previše headglitch medica koji si prvo bace medic pod noge i onda pucaju. Problem je što ako ti opališ prema njima oni se cijelo vrijeme lagano heal-aju pa im treba ponekad više metaka da ih ubiješ. Sad konačno ima smisla nekoga supresati. Uostalom mali medkit je sad dobio na važnosti jer on oporavlja pod suppresom.

Ovo za jet su uveli vjerovatno radi toga jer su još od BF3 ljudi ima nekakve skripte ili nešto slično pa su jednom tipkom održavali savršenu brzinu.

Ono za promjenu hitmarkera imaš već i sad, samo što se za sad može povećati ili smanjiti. Ja sam ga odmah smanjio jer sam naviknut na male stvari. {#}

------------------

Jučer igrali neki mix server sa skoro svim modovima i već se duže nisam tako zabavio.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Jučer igrali neki mix server sa skoro svim modovima i već se duže nisam tako zabavio.

Još otkako ti je venus stigao? {#}

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

LOL... pa treba izbalansirati squadove, a to znači da svaki squad treba imati medica, ako ne i dva po squadu ako se igra CQ large, samo u tom slučaju medici ne lete ko sumanuti nego prate inženjere i budu malo iza.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Ovo sa madpackom mi se svidja, odlican potez. Nema vise glitchanja sa medpackom ispod nogu. Prakticki da bi ubio medpack sjedaca trebao si mu zadati 30% vise damagea da bi ga ubio. Dodatnih 5 sec nece nikog ubiti. Kada squad rijesi situaciju svi se revivaju i zalijece i to je to. Nikako nerf nece usporiti gameplay. Ako dodje do naizmjenicne vatre svakom ce ostati onoliko healtha koliko je damagea primio, obojica moraju cekati(dodatnih 5 sec) da se zalijece ili nastaviti borbu. U svakom slucaju posteno. 

6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
Volume kaže...

Par medica po timu je OK, ali ne par inženjera po timu.

Obično je ovo drugo na pubu.

Kad smo nekoć davno igrali war protiv iksića i mi nadobudni, pola tima uzelo medica... naprašili su nas k'o male budalice.

Kasnije smo se svi prebacili na inženjere, ali je već bilo kasno.

Jedan tenk napravi više štete protivničkom timu nego što 10 medica mogu koristi.

Sve ovisi od mape. Sigurno da će negdi biti više koristi od medica, a negdi manje.

Isto tako ne mora nije ni svaki recon samo još jedan kemper na vrhu brda. Zaigraj malo s nama dok Nex i Replay imaju snajpere u rukama pa vidi koliko i kako doprinose timu i to neovisno igrao se zavod, caspian ili nešto treće...

mrfloyd kaže...
Eto vidiš da medic nije zakinut {#}

Hehe zekam se, al za stvarno nije zakinut, samo se ne bude zaletavao više ko junac na kravu! 

Igram sam 10tak partija i bio sam medic, i nije neka drama, sam Nexa više ne mogu tako brzo pohilat jer skakuće ko ovaj gore što sam napisao! {#}

Nex je op sam po sebi pa njega nećemo ni računati. Ova promjena je jedini način da ga netko i uspije ubiti {#}

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

LOL... pa treba izbalansirati squadove, a to znači da svaki squad treba imati medica, ako ne i dva po squadu ako se igra CQ large, samo u tom slučaju medici ne lete ko sumanuti nego prate inženjere i budu malo iza.

Joj, vi COD igrači... {#}

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
Jack Sparrow kaže...

Još otkako ti je venus stigao? {#}

Naravno. To prije igranja se stavlja i onda igraš zadovoljan. Da ne govorim kako je sredilo sve moje probleme, niti me kičma više ne boli. Ko da me doktor Ante Pavlović centrirao.{#}

13 godina
animosity_frenzy kaže...
Nije baš iznenađenje, već je tigge najavljivao da očekujemo radosne vijesti nakon battlefesta. Bili su i u više navrata osluškivali bilo igrača na redditu i CTE forumu u vezi mapa i tak to. Sad samo još ostaje saznati koje su mape odlučili staviti u DLC. Bit će to bazar, seine, damavand i još neka infantry mapa ako će slušat igrače.

khm, btw misliš na pravopis i nisi valjda tako loš u ućenju. {#} 

Ma da, nije iznenađenje... ali ovako usput na twetteru izjaviti najvažniju vijest (najveće iznenađenje) od kad je izašao BF4... Čudno :)

LOL, da pravopis! Napišem ja "gramatiku" i gledam, nešto mi ne paše... Ma nema veze, i kliknem send {#}

Tak mi i treba kad spavam 3-4 sata zadnjih nekolko dana {#}

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
neaktivan
MatoOO13 kaže...

Jutro ljudi,

Znate kaj Ivan nije ni bio u krivu, jučer odradio prvi TS sa ekipom gerijatrije i moram priznati tamo nitko normalan. Brate sve ludo i bljesavo. {#} Šala naravno hvala kaj ste istrpili moj probleme sa mikrofonom, budem danas pronašao manual kako se to popravlja.

Ako bude server kauboji i indijanici onda ja mogu samo sa nožem okolo ići to jedino imam od navedene aparature(ili smije bolt snajper bez optike), čekaj jel će se smijeti rivajvat da budem nešto kao dr quinn žena vrač ilitiga šaman na indijanskoj strani. 

I samo još jedno kratko pitanje da se ponovim, kako vi sve ono pohvatate na TS? ono je kaos {#} 

Tesko ti je tamo znam. Vrapce je mila majka za to. {#}

Zasto se nisi javio meni i daniju kad si dosao na TS? Mikrofon u pitanju? Poslije dosli jos neki svedjani dok ih pero nije poizbacivao.

Mislio sam da si i ti zalutao ali ti si novi {#} welcome to the best(craziest) Clan on earth

14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Ovo za jet su uveli vjerovatno radi toga jer su još od BF3 ljudi ima nekakve skripte ili nešto slično pa su jednom tipkom održavali savršenu brzinu.

Takve kretene se skuži s kilometra jer im afterburner konstantno blica pun gas neovisno kakav loop izvodili. U trici ih je bilo pun k, dok sam u četvorci samo jednom naišao na takvog. Nestao je sa servera čim sam mu spomenuo afterburner

BDS kaže...

Ovo sa madpackom mi se svidja, odlican potez. Nema vise glitchanja sa medpackom ispod nogu.

Evo još jednom pitam - zar nije rečeno da će glitchanje biti vrlo brzo ispravljeno i da se na tome već radi?

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Da ne radim ultra mega citiranje svih vas, da počnem.

Ovo sa medkitom je super jer je na nekim mapama bilo previše headglitch medica koji si prvo bace medic pod noge i onda pucaju. Problem je što ako ti opališ prema njima oni se cijelo vrijeme lagano heal-aju pa im treba ponekad više metaka da ih ubiješ. Sad konačno ima smisla nekoga supresati. Uostalom mali medkit je sad dobio na važnosti jer on oporavlja pod suppresom.

Ono za promjenu hitmarkera imaš već i sad, samo što se za sad može povećati ili smanjiti. Ja sam ga odmah smanjio jer sam naviknut na male stvari. {#}

------------------

Za precjdednika! My vote goes to Kuky! {#}

11 godina
CyberDemonVZ kaže...

CTE - velike novosti!

Mogu se mjenjati veličine hit markera, njihove boje ovisno o mjestu pogotka, i "kill shot" može biti prikazan u svojoj boji.

Svi helikopteri su dobili mogućnost koje je imao samo kineski attack heli u CTE (looping, brža skretanja...)

U avionima više NE postoji savršena brzina za skretanje! Sad je čim si sporiji brže češ napraviti skretanje.

Vjerojatno će jako smanjiti mogućnost scout helikoptera.

Bok Špelac.

Sadašnji heli je konzerva. Definitivno trebaju nerfat AA, smajniti radijus Active radara, vratiti da jedan TV uništava protivnički heli. Uglavnom vratiti balans kakav je u BF3 ^^
10 godina
neaktivan
marinac88 kaže...
Sadašnji heli je konzerva. Definitivno trebaju nerfat AA, smajniti radijus Active radara, vratiti da jedan TV uništava protivnički heli. Uglavnom vratiti balans kakav je u BF3 ^^

Ja bih još maknuo active radars projektile.

14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Uostalom mali medkit je sad dobio na važnosti jer on oporavlja pod suppresom.

Mislim da si u krivu ovdje. Mislim da se mali medikit ne može ni pokupit sa zemlje, niti se prima za tebe kad si pod supressom. Možda je bug, ali ta mogućnost bi ga sjajno balansirala, odnosno natjerala ljude da ga korsite. To sam čak i sam isprobavao.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice