Pogledaj u ovu temu kako se višestruko citira. (Dama i ti baci pogled)
Dama ne koristi upute - on spota i citira .
Dama ne koristi upute - on autospota i citirakakhoće .
Evo, popravio sam.
Predložio sam da u sljedećem updateu foruma naprave autocitiranje zbog njega.
Što je ovo, nisam igrao mjeseca dana i imam 34 neotvorena Battlepacka? Neki bonus za povratak?
Da :)
Ispravljen bug, da se prije nisu pojavljivali potrebni battlepackovi, pa su sad svi odjednom nastali.
Friday samo ceka novake u zasjedi..
Ajd da ne ispadnem debil... (ili njpa, jel, antrakše)
Veselim se novoj ekipi! Dečki iz gerijatrije su bili šutljivi*, a tako su lijepo oživjeli temu. Da nam se priključi još neka ekipa spremna na zajebanciju to bi bilo super. Onda bih i ja vjerojatno manje kenjao jer bi mi bilo zabavnije čitati.
*osim cybera, taj sere oduvijek ko da je žensko
Kakve veze ima Mudo s Jopisom i ocinstvom ?
Mozda sam nesto propustio .
Jos kad skuži da su dvije Čarape, pa ih pita dal su tata i sin.
Pa da se pod imenom Mrski stvarno kriju tata i sin.
...
...
Meni i dalje ovo nije jasno. Mrski ima nekog malog skillera koji mu nabija statse?
...
Meni i dalje ovo nije jasno. Mrski ima nekog malog skillera koji mu nabija statse?
To!
Iz prve.
I Mrski (stariji), kako on kaže, jedva da je odigrao 100 sati u BF4
Da, čak i pusti malog da igra protiv nas a on istodobno priča s nama na ts-u i misli da mi ne primjetimo razliku kad on igra a kad mrski junior
Da, čak i pusti malog da igra protiv nas a on istodobno priča s nama na ts-u i misli da mi ne primjetimo razliku kad on igra a kad mrski junior
Pa šta onda malom ne napravite account a staru furdu ne izbacite iz klana?
Neda tata, škola na prvom mjestu
Pa svejedno igra
Pa svejedno igra
Samo kad stari pije negdje
Uuu, stize Mrski, bice belaja!!
Kako god, mali je prvi na većini leaderboards pozicijama kod mene. Brate mili, avioni, helikopteri, šotgani, rpg-ovi, LMG-ovi, bombe, noževi, venusi...
Čak i na listama gdje nije prvi nalazi se u prvih par. Pa dajte recite tom djetetu nek napravi neki YT kanal pa nek nas nauči igrati
Pa stvarno me tjerate da uradim ono sto je i dzukac jednom uradio. Snimit cu se kako igram sa mobitelom (on je to radio da nam pokaze na koliko FPS-a igra ) a ja cu da napokon osvjetlam svoj obraz. Sad ste me stvarno uvrijedili i sve vas pozivam ne kao onaj njpa 1 na 1 nego 1 na 64
Hahaha, kaj se dogodi kad nema mladog mesa da ga provociramo, okrenemo se na svoje!
Čovječe, ovo je bolje od Discovery channela!
Kako god, mali je prvi na većini leaderboards pozicijama kod mene. Brate mili, avioni, helikopteri, šotgani, rpg-ovi, LMG-ovi, bombe, noževi, venusi...
Čak i na listama gdje nije prvi nalazi se u prvih par. Pa dajte recite tom djetetu nek napravi neki YT kanal pa nek nas nauči igrati
Ma sve je to pocetncka sreca.
A jbga kad dođe covjek u stare dane pa se mora na to vaditi. Kad on gleda mene kako igra stalno me zajebaje sto se tice refleksa.
A mali ima kanal https://www.youtube.com/channel/UCAWA_Cl3nSX5R5hA5dOXarg
Pa stvarno me tjerate da uradim ono sto je i dzukac jednom uradio. Snimit cu se kako igram sa mobitelom (on je to radio da nam pokaze na koliko FPS-a igra ) a ja cu da napokon osvjetlam svoj obraz. Sad ste me stvarno uvrijedili i sve vas pozivam ne kao onaj njpa 1 na 1 nego 1 na 64
Ček, ti buš sebe snimal dok mali igra?
Stvarno voliš biti u centru pažnje
Ipak si se vratio. Vratit ćeš se opet... Svi se uvijek vrate, samo što im ponekad treba novi account.
Kao što rekoh...
Ipak si se vratio. Vratit ćeš se opet... Svi se uvijek vrate, samo što im ponekad treba novi account.
Kao što rekoh...
Da nisi ti vidoviti Milan??
Sve stoji al ovo zadnje
Kakve veze ima Mudo s Jopisom i ocinstvom ?
Mozda sam nesto propustio .
Ma ja sam novi pa pomiješao dakle čestitike samo Jopisu, ali ni ni ovoj drugoj dvojici na odmet da i oni nesto dobiju... (mislim ako to žele jelte,NHF dečki)
I think i got the point, isprike kaj te koristim kao google ,
I samo da pohvalim malo Volume_Cro, sad me taksirao malo po mapi i po prvi put sam bio HVT.
Da nisi ti vidoviti Milan??
Srećo, za tebe ću biti i Mič Bjukenon ako treba
I samo da pohvalim malo Volume_Cro, sad me taksirao malo po mapi i po prvi put sam bio HVT.
Gle njega, odma se skompao s gazdama na forumu i serveru. Way to go!
Sto je to danas?
Dvije stranice frendova su mi online na Battlelogu :D
"Hvala" moderatoru koju mi je dao ban na profilu starom 4 godine...
I čestitam moderatoru što slijedi pravila foruma. Svaka ti čast, po pravilima možda sam i trebao dobiti ban, ali baš trajni???
"Trolanje - Postovi kojima je jedini cilj izazvati negativne reakcije drugih komentatora, izazivati i provocirati smatraju se trolanjem i brišu se, a autori kažnjavaju shodno procjeni moderatora."
Čuj, meni je zaista žao što si dobio trajni ban ali sam si kriv za to, ne znam koji bi te moderator nagradio za to što pljuješ i po samom forumu, po načinu na koji on funckionira i po ljudima koji sudjeluju u ovoj temi.
Bf teme su jedne od najčitanijih, najaktivnijih te naravno najpopularnijh tema uopće ovdje na Bug-u. Određeni offtopic je dopušten i dokle se god ne ide s prevelikim vrijeđanjem nemaš problema.
Također, ne znam u kojoj bi temi prihvatili da jednostavno upadneš, počmeš se praviti važan, sveznajući i nadasve pukneš ko kokica radi lagane za.ebancije jer si eto..... među 1% nekakve statistike, ali ono, zaista nebitne statistike.
I mislim da se nemaš pravo ljutiti na to što si izgubio 4 godine star accaunt kad veliš da je ovo blesav i idiotski forum btw.
Također, i tebi isto lijepi pozdravi i isprike drugima na offtopicu :)
Ideš koliko novaka ovdje..
Friday,šta cekaš?
"Hvala" moderatoru koju mi je dao ban na profilu starom 4 godine...
I čestitam moderatoru što slijedi pravila foruma. Svaka ti čast, po pravilima možda sam i trebao dobiti ban, ali baš trajni???
"Trolanje - Postovi kojima je jedini cilj izazvati negativne reakcije drugih komentatora, izazivati i provocirati smatraju se trolanjem i brišu se, a autori kažnjavaju shodno procjeni moderatora."
Samo se pitam da li ja sam ja jedini trebao dobiti ban? Također po pravilima foruma još 3-4 ćovjeka su trebala dobiti, al vidim ti su još uvjek aktivni.
Bravo i na dvostrukim kriterijima.
Ispričavam se za offtopic.
Pozdrav......
Pozdrav, evo samo da ti neke stvari kažem nadam se da se nećeš naljutiti, ali kako sam ja novi da vidis da nije sve tako crno.
Evo desilo se da smo oboje dosli na ovaj podforum isti dan, doduse ti si imao malo vise staža na ostalim djelovima foruma predpostavljam.
Ja sa druge strane samo ovdje pa skoro više od prošle godine iako niti ne citam redovno (do zadnjih par mjeseci niti to), ali kada sam se htjeo informirati o BF dosao sam ovdje. I moram ti reci da sam rikavao od smjeha na neke od fora, a neke nisam ni shvatio ali nisam se obazirao na to jer nije za svakog sve(sigurno i ti imas neke interne fore sa svojom ekipom). Kako vele svaka budala svoje veselje ima tako i ovi ljudi ovdje, i na svakoj osobi je da to prihvati ili ne. (bez ljutnje momci)
Međutim sve od kupnje preko mexica (fala cyber) do postavki configa i ostalih stvari (to na susjednoj temi) sam saznao ovdje, zato sam se i odlucio prijaviti na ovaj forum (i kuky da ne zaboravim covjeka koji uvijek prihvati moj frendship request). Kako si mogao primjetiti Cyber, puky i jos par njih ti je probalo reci da se ne obazires na one koje sad necemo spominjati(harry potter style),tako probaj se ne ljutiti na njih. Očekivati da će oni se složiti sa nekim koga prvi put vide je samo znak da nisi pročitao ovaj podforum prije postanja. (nisi ni trebao samo napominjem)
Probaj shvatiti da je ovo nesto kao tvoja lokalna birtija i da se ljudi osjećaju opuštenije u svojem društvu pa je i zajebancija malo jača. Barem ja to tako gledam.
Nadam se da ćeš dobiti svoj stari account nazad i da ćemo moći nastaviti druženje u vedrijem tonu (može i sa novim accountom).
Just my two cents.
P.S.
sad me i Cyber prihvatil za frenda bem ti samo se sa utjecajnim ljudima družim
Čovjek objasnio
Pošalji i meni request...