Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.653.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
BDS kaže...

CTE Initiatzive #3: CTE Prototypes - Patch #8 (157,19MB)

Nešto si krivo shvatio. U ovu temu ide samo offtopic.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

sad čitam -kažu guščja mast pomaže

Nema ljepše od ženske sline... {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

sad čitam -kažu guščja mast pomaže

Ja ovo ne kontam. Prestani s tim insajderskim forama!

*dobitnik i7-4790K!
16 godina
moderator
Battlefield 4

Došao Zenge i odmah offtopic.

Pa dokle više? Morat ću podijeliti kartone ako se ne smirite.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
7 0 hvala 2
17 godina
Battlefield 4

Drug motornik javlja se na dužnost. :)

Moja specijalnost c4 snowmobile aka snow-stuff. :)

Twitter: @191x7
Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

moze pomoc oko igre stalno me izbacuje zbog 3659 UDP

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sada25 kaže...

Nema ti to veze s igrom, tako da ništa od pomoći oko igre. Da si pitao za pomoć oko mreže, routera, provajdera pa i ajde, al ovako niš.

16 godina
Sada25 kaže...

Reinstal winsa je meni pomogel. 

13 godina
Friday kaže...
Soldier977 kaže...

Brzo ovamo dolazi sad na raport!!! {#} 

Pa rekao si da ti ne smeta šta ljudi misle!

Ali to je osjetljiva tema.

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dobro, de mi sad reci kako to rijesit

17 godina
Battlefield 4

U BF se vraća Kunta Kinte, evo javili na vijestima ;)

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Sada25 kaže...

Dobro, de mi sad reci kako to rijesit

Otvoti port u routeru. I kad već to radiš, otvori sve ostale koje igra koristi.

15 godina
Battlefield 4

jel se nekom obrisao setup gunova, kamuflaža i loadouta'??

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Samo djelomično.

17 godina
fila2208 kaže...

Dogodi mi se i na Test Range, samo se kao ponovo učita mapa i svi loadouti nepostojeći pa čak i otključana oružja i dodatci.

Neki gadan bug.

15 godina
Battlefield 4

Odigrao neke mape, vuče me brutalno na planetside ko je igra znat će. Par minuta tražim ekipu po mapi, onda skužim neka zastava s hangarom pa se unutra pucamo kao da smo na dominationu...toliko ravnodušan za novi dlc nikad nisam bio...čudno, možda što nisam igrao mjesec dana skoro, ili mi je sve nekak novo.

Kako je vama, nisam pratio forum previše....

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 3 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 4

Skupljam one dog tagove u bijelim boxevima, i dodjem do Hangar 21. Odma se sletim na prvo mjesto di kazu da ima, dok sam iso tip se spawna na mene ja mu pokusam pobjec al on zamnom i ja nista odem provjerit, ono stvarno box tamo, unistim ga i spamam E da uzme al ne naravno tip iza mene ga je uspio dokucit i pobjegne sa servera. Evo sad vec 2 h trazim i trazim mjenjam servere - no luck. Pa živote što me netješ

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
D3lBoy kaže...

Skupljam one dog tagove u bijelim boxevima, i dodjem do Hangar 21. Odma se sletim na prvo mjesto di kazu da ima, dok sam iso tip se spawna na mene ja mu pokusam pobjec al on zamnom i ja nista odem provjerit, ono stvarno box tamo, unistim ga i spamam E da uzme al ne naravno tip iza mene ga je uspio dokucit i pobjegne sa servera. Evo sad vec 2 h trazim i trazim mjenjam servere - no luck. Pa živote što me netješ

TS ts3.rexagena.com pa možemo skupa tražiti (ima nas više što tražimo).

13 godina
protjeran
D3lBoy kaže...

Kakvi dog tagovi?

17 godina
D3lBoy kaže...

Evo za sad poznatih lokacija:

http://imgur.com/a/sX93D

14 godina
Battlefield 4

Dal se nekome javio problem kod skidanja final standa na originu ? Sada skidam treći puta. Prvi puta je stalo i pisalo mi nešto error 2622150.131068. Drugi puta isto dok se jedan dio skinuo oko 4 gb i najednom je pisalo : 167777216TB/6.03GB  da ima za skinut LOL. Onda sam restartao origin i poćelo je skidat ispočetka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
191x7 kaže...
D3lBoy kaže...

TS ts3.rexagena.com pa možemo skupa tražiti (ima nas više što tražimo).

Ma joj mozak ce mi isprat to, odustajem

Battlelog: D3lBoy-00
16 godina
TomoR kaže...

Evo za sad poznatih lokacija:

http://imgur.com/a/sX93D

Uspio sam naći samo jednog i to odmah iz prvog pokušaja na Whiteout mapi, ali kasnije ni jednog. Mene zanima što kad pokupim na jednoj mapi? Trebam i na ostalima skupiti i što kad skupim na jednoj dal i dalje vidim te paketiće?

Kako tebi ide Tome?

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 9:54 (Jack Sparrow).
16 godina
Tomica je već skupio i za unuke! :D
17 godina
Arabarran kaže...
Tomica je već skupio i za unuke! :D

Odigrao sam 3 runde ukupno nakon patch-a, nisam skupio ni jedan. 

Inače, za svaku mapu imaš njegov. Tako da ako na jednoj mapi skupiš, na njoj više ne moraš tražiti.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Koji je yebeni problem više s tim tagovima??? Na 3 servera za redom se spajam i zabranjeno je ubijanje jer svi ko idioti njuškaju po mapi i traže koješta!!! A svi se kao žale u šta se BF pretvorio...

Freak Show Inc.

5 0 hvala 1
16 godina
moderator
Friday kaže...

Koji je yebeni problem više s tim tagovima??? Na 3 servera za redom se spajam i zabranjeno je ubijanje jer svi ko idioti njuškaju po mapi i traže koješta!!! A svi se kao žale u šta se BF pretvorio...

Neznam. (Dama...{#})

Ma šalim se,ipak znam.{#}

Moraš skupit bar jedan taj dog tagi onda nać još 3 lika s različitim tagovima da bi ušao u neku prostoriju i uzeo bow.

E da,problem je što još neznaju pass za tu prostoriju.

Dajs je malo pretjerao s tim glupostima ovaj put.Da mogu dao bi 10€+ pa da imam cijelu igru otključanu.(oružja i to)

سمندری ڈاکو
13 godina
pirat kaže...
Friday kaže...

Neznam. (Dama...{#})

Ha?

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina
moderator
Soldier977 kaže...
pirat kaže...
Friday kaže...

Neznam. (Dama...{#})

Ha?

Kaj HA?  Ispravi me nježno.

سمندری ڈاکو
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice