Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.651.979
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Mislim da je tek OSMI server po redu bio normalan. Na koji god se spojim, preko cijelog ekrana piše "ADMIN: NO KILLING!!!!!!!!!". I gerijatrija isto, koji vam je qurac??? Ako ima već 300 servera na kojima se ljudi igraju izgubljeno/nađeno zar i na vašem serveru to mora biti?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
Friday kaže...

Mislim da je tek OSMI server po redu bio normalan. Na koji god se spojim, preko cijelog ekrana piše "ADMIN: NO KILLING!!!!!!!!!". I gerijatrija isto, koji vam je qurac??? Ako ima već 300 servera na kojima se ljudi igraju izgubljeno/nađeno zar i na vašem serveru to mora biti?

Mora.

Odlucili su sirit ljubav a ne ubijanje : )

12 godina
Battlefield 4

I sve to opaki killeri i PRO igraci.

Ko djecji vrtic u potrazi za uskrsnjim jajima....

ah da, a gdje je mojih pola zvijezdice, tko je bio hrabar i zasto?

battlelog pukycro
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 17:15 (pukycro).

0 0 hvala 0
13 godina
pirat kaže...
Soldier977 kaže...
pirat kaže...
Friday kaže...

Koji je yebeni problem više s tim tagovima??? Na 3 servera za redom se spajam i zabranjeno je ubijanje jer svi ko idioti njuškaju po mapi i traže koješta!!! A svi se kao žale u šta se BF pretvorio...

Neznam. (Dama...{#})

Ha?

Kaj HA?  Ispravi me nježno.

Ah da.... sorry

Ne piše se neznam nego ne znam. Neznalice {#}

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Phantom bow je grozan.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

1 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Ma nije to kod nas nego me njih nekoliko uvatilo popodne da im radim restart servera i minjam mape da nađu to sr*nje dok nas je bilo samo 5-6 na serveru

battlelog - Volume_CRO
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

O.o sad sam na hammerheadu nasao onaj skriveni dog tag kod zastavice f ispod malog brodica, medutim izbacilo me sad iz igre, hocu li ga dobit na kraju?

[G] carapa_junior
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NiramX kaže...

Phantom bow je grozan.

Ni ja ne vidim potrebu za lukom i strijelama u igri...bolje da se DICE počne bavit bitnijim stvarima.

13 godina
Rino kaže...
NiramX kaže...

Phantom bow je grozan.

Ni ja ne vidim potrebu za lukom i strijelama u igri...bolje da se DICE počne bavit bitnijim stvarima.

Luk i strijela su vjerojatno u planu za posljednji DLC od kad je igra u planu. Znaci mozda vec 2 godine.

A DICE se vaznijim stvarima bavi vec nekoliko mjeseci. Za CTE patchevi stizu svakih nekoliko dana, i onda se najispeglanije promjene svakih 2-3 tjedna prebacuju u igru.

Do kraja razvoja ce vjerojatno popraviti i ispraviti sve sto mogu. Jedino se nadam da su "hardcoded" stvari koje izazivaju probleme stigli i mogli ispraviti u novom Frostbyteu i BF5 koji je ocito vec u razvoju.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 22:17 (CyberDemonVZ).
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Danas mi je nešto sinulo i strašno sam razočaran. Nisu uveli ni jedan avion dvosjed. Tome sam se neopisivo nadao i baš mi je užasno krivo što toga nema. Ovo je zadnji DLC. ne?

Freak Show Inc.

2 0 hvala 1
13 godina
Friday kaže...

Danas mi je nešto sinulo i strašno sam razočaran. Nisu uveli ni jedan avion dvosjed. Tome sam se neopisivo nadao i baš mi je užasno krivo što toga nema. Ovo je zadnji DLC. ne?

Sluzbeni da. Jedino ako nas iznenade Blast from the past DLC-om (ono sto su prije koji tjedan imali anketu za najbolje mape iz proslih Battlefielda). Ali tesko da ce ubaciti nova oruzja, a kamoli nova vozila i letjelice... ali, tko zna. Mozda samo za tebe to i naprave.

carapa_junior kaže...

O.o sad sam na hammerheadu nasao onaj skriveni dog tag kod zastavice f ispod malog brodica, medutim izbacilo me sad iz igre, hocu li ga dobit na kraju?

Ako se srusila igra kod tebe, a ne sam server, velika je vjerojatnost da ce ti ostati kao i sva otkljucavanja i bodovi (koji i ostaju u tom slucaju).

Ali, ti dogtagovi su nova stvar u BF, pa se mozda ne "ponasaju" ko sve ostalo gore spomenuto.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Iz nekog razloga ne mogu promijeniti server dok mi je igra pokrenuta. Ideje?

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.

0 0 hvala 0
13 godina
NiramX kaže...

Nisam primjeto taj problem, ali mi se cini da nisam to ni pokusavao poslije najnovijeg patcha.

1. Probaj restartati komp, mozda je privremeni glitch

2. Nek netko drugi tko je online pokusa, mozda je to novi bug poslije updatea

Sada25 kaže...

moze pomoc oko igre stalno me izbacuje zbog 3659 UDP

I, ima kakvih novosti u vezi ovog?

Nekima pomaze reinstall Windowsa, nekima prebacivanje na staticku IP adresu i port forward u routeru, nekima na pomaze nista, a nekima se taj problem pojavljuje random, i mozda je povezan sa serverom na koji se spajaju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.11.2014 23:09 (CyberDemonVZ).
13 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...
NiramX kaže...

Nisam primjeto taj problem, ali mi se cini da nisam to ni pokusavao poslije najnovijeg patcha.

1. Probaj restartati komp, mozda je privremeni glitch

2. Nek netko drugi tko je online pokusa, mozda je to novi bug poslije updatea

Restart ne pomaže.

13 godina
Battlefield 4

BF4 ESL mec. Nagrada 30.000 Eura.

http://battlelog.battlefield.com/bf4/news/view/esl-one-fall-finals/

Ljudina i Zdenko su valjda vec u Njemackoj.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Gledao sam. Fnatic su razbili SK Gaming kao od šale.

Al to ne znači ništa, nedavno su u CS:GO dva "fanatika" popila VAC i ko zna koliko ih ima...

Twitter: @191x7
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

tako blizu, ali tako daleko.. vec smo jedno pola sata dole i pokusavamo sifru pogodit ali nista :(

[G] carapa_junior
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.11.2014 2:30 (carapa_junior).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
carapa_junior kaže...

tako blizu, ali tako daleko.. vec smo jedno pola sata dole i pokusavamo sifru pogodit ali nista :(

Malac, bilo bi ti pametnije da pokušaš pogodit boju gaćica od kolegice koja sjedi iza tebe...

13 godina
Arabarran kaže...
carapa_junior kaže...

Malac, bilo bi ti pametnije da pokušaš pogodit boju gaćica od kolegice koja sjedi iza tebe...

Ne mora pogadjati. Ima ih u dzepu.

17 godina
NiramX kaže...

Nema pomoci. To su smrdali sa zadnjim patchem, to je bila odlicna fora.

14 godina
191x7 kaže...

Al to ne znači ništa, nedavno su u CS:GO dva "fanatika" popila VAC i ko zna koliko ih ima...

Ne iz fnatic tima, nego is Titana (KQLY), Epsilona(sf mu je nick ili tako nesto) i još nekog 3. tima...

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
13 godina
191x7 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Gledao sam. Fnatic su razbili SK Gaming kao od šale.

Mislim da se u ovom slucaju igra kod njih na sluzbenom hardveru i softveru, sa svojom periferijom. A ne online... ili?

17 godina

Cyber i cs je bio lan ako se ne varam. Cheat se loada kroz Steam profil. 

Nema sta, likovi znaju posao.

13 godina
mrfloyd kaže...

Cyber i cs je bio lan ako se ne varam. Cheat se loada kroz Steam profil. 

Nema sta, likovi znaju posao.

{#}

17 godina
Battlefield 4

Čit se učitavao preko Steama ili čega već, samo se ulogira s svojim podatcima i čit je tu spreman. XD

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 1 hvala 1
12 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Čit se učitavao preko Steama ili čega već, samo se ulogira s svojim podatcima i čit je tu spreman. XD

preko steam workshopa se skinuo sa "mapom" tako da je igra to citala ko mapu od csa a u biti je bio cheat {#}

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
Battlefield 4

Nekak puno vi znate o toj temi... {#}

Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Navodno je JF otkrio šifru. Nije ništa potvrđeno nego jedan drugi YTer stavio na svoj fejs...ako ima tko da provjeri, neka proba ;)
1290 429 397648 970

1 0 hvala 0
16 godina
Komunist Izet kaže...

Navodno je JF otkrio šifru. Nije ništa potvrđeno nego jedan drugi YTer stavio na svoj fejs...ako ima tko da provjeri, neka proba ;)
1290 429 397648 970

{#}

14 godina
Battlefield 4

Ima li tko živ da pomogne oko dog tagova, popi*dio sa ovim mjenjanjem servera...

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice