Vratite nam Zibu conquest large sa 64 igrača
I da kemp mjesta na 3 "random" spawna ostanu ista
Ali sa 24 igrača Ziba je bila zakon.
I da kemp mjesta na 3 "random" spawna ostanu ista
Ali sa 24 igrača Ziba je bila zakon.
Damavand
Xtreme_ Damavand
Zar se to igralo?
Damavand
Xtreme_ Damavand
I to 2000 ticketa.
Možda ipak još kapne koja mapa u BF4, ali besplatno, kako smo se i nadali. Tigge na Twitteru pita koje su nam 3 mape najdraže kad bi eventualno bio neki remake. Evo linka, pa vi koji imati account tamo bacite komentar:
Ovako community diše:
Nisam sretan ako stvarno odaberu prve 3 mape u slučaju remakea. Zapravo, kanali su ok, ali nikad neću shvatiti fascinaciju mapama koje jednostavno ne šljakaju sa 64 igrača na njima.
Zar se to igralo?
Damavand
Xtreme_ Damavand
Ovako se postovi nabijaju...
Možda ipak još kapne koja mapa u BF4, ali besplatno, kako smo se i nadali. Tigge na Twitteru pita koje su nam 3 mape najdraže kad bi eventualno bio neki remake. Evo linka, pa vi koji imati account tamo bacite komentar:
Ovako community diše:
Nisam sretan ako stvarno odaberu prve 3 mape u slučaju remakea. Zapravo, kanali su ok, ali nikad neću shvatiti fascinaciju mapama koje jednostavno ne šljakaju sa 64 igrača na njima.
Najbolje kada stave Grand Bazaar i Seine Crossing, a neće se moći rušiti dijelovi zgrada kao u BF3 nego neki deseti Levolution stave unutra...
Najbolje kada stave Grand Bazaar i Seine Crossing, a neće se moći rušiti dijelovi zgrada kao u BF3 nego neki deseti Levolution stave unutra...
Na kraju partije mapa ko hirošima. Nema zaklona ni za lijek
I ima bisera koji navode Metro, Firestorm i Caspian - a to su mape koje IMAJU remake u BF4.
I ima bisera koji navode Metro, Firestorm i Caspian - a to su mape koje IMAJU remake u BF4.
Oman po četvrti put
Zar se to igralo?
Kako da nije. Kad nas troje uleti u tenk, a SHINOXI rejpa iz zraka znali smo nekad i okrenut partiju
Na kraju partije mapa ko hirošima. Nema zaklona ni za lijek
Kad bi to omogućili, ne bih imao ništa protiv tih mapa. Osobno bih se potrudio svaki put tenkom poravnati što više mape, pa onda nek ekipa kempa u onom hodniku do mile volje.
Ja trenutno igram "kupljenu" (znate već) igru BF4, i unutra imam samo singleplayer, jeli moguće kako igrati multiplayer preko ove "kupljene" ? Može li mi netko dati neke upute preko privatne poruke ili ovdje ? Hvala
Nista od multiplayera s piratskom verzijom.
Ali ako ti to pomaze u odluci, ovu temu prati stotinjak ljudi i svi koji igraju na netu imaju original.
Igra se moze naci za stotinjak kuna i za jos toliko svi DLCevi. A svatko tko ima komp i pristup netu moze u roku od nekoliko sati ili dana skupiti 200kn.
Aj nemoj lagat tipa....kako se onda Kuky već godinama igra na Piratu?
Zar se to igralo?
Kako da nije. Kad nas troje uleti u tenk, a SHINOXI rejpa iz zraka znali smo nekad i okrenut partiju
E sad ti mene zezaš
Edit: A stvrano, ne sjećam se, zar je bio CQ large na Close quarters mapama?
Edit2 @Ara: Evo vidiš da editiranje i nije baš neka nauka
Edit3: E sad još kad bi uletilo i višestruko citiranje....
Zgadija si mi marendu
Zgadija si mi marendu
Zbog? Pa zar se ne smije propagirati slobodna ljubav? Htio sam staviti link na lemonparty ali ne znam kako je pirat raspoložen
Zgadija si mi marendu
Zbog? Pa zar se ne smije propagirati slobodna ljubav? Htio sam staviti link na lemonparty ali ne znam kako je pirat raspoložen
Meni je to nekako bljak... Ako ima takvih ode neka se ne uvrijede. Pusa
O, gle ti njega! :) Samo se na takve poruke javljas, ha? :P :)
Fali ti neki animirani gif Kukija na Piratu ;)
E to bi moglo svima pokvariti marendu!
O, gle ti njega! :) Samo se na takve poruke javljas, ha? :P :)
Nisam mogao odoljeti
Evo sad mi je mistik zabunom upao u firmu i čovjek se osvjedočio da radim
Ovako community diše:
Kad malo pogledaš replyove na Twitteru i ovaj poll , vidi se da je za 80% ljudi BF vrijeme počelo AD 25.10.2011.
Nek stave jednu Rush mapu, 1 CQ large i jednu za TDM/Domination/SquadDM i of kors da sve može poravnati na mapi
Sam nek ne trpaju sve svugdje!
Ako žele privući najviše korisnika (a vjerojatno im to i je cilj) onda bi im bilo najpametnije da stave jednu old school mapu da privuku stare igrače (npr nešto iz BF2), jednu malu s puno bezglavnog napucavanja (npr Ziba) i još jednu popularnu iz BF3 (npr Seine ili Bazaar).
A pošto vidimo da je DICE LA malo pametniji od onog švedskog , moguće da će se nešto takvo i dogoditi. Ako uopće dobijemo nove mape, i sve ovo nije nekakva nova hype fora :D
Ako žele privući najviše korisnika (a vjerojatno im to i je cilj) onda bi im bilo najpametnije da stave jednu old school mapu da privuku stare igrače (npr nešto iz BF2), jednu malu s puno bezglavnog napucavanja (npr Ziba) i još jednu popularnu iz BF3 (npr Seine ili Bazaar).
A pošto vidimo da je DICE LA malo pametniji od onog švicarskog, moguće da će se nešto takvo i dogoditi. Ako uopće dobijemo nove mape, i sve ovo nije nekakva nova hype fora :D
Švedskog.
Švedskog.
Cyber je veliki poznavatelj žanra
A pošto vidimo da je DICE LA malo pametniji od onog švicarskog, moguće da će se nešto takvo i dogoditi. Ako uopće dobijemo nove mape, i sve ovo nije nekakva nova hype fora :D
Švedskog.
Daj mu zuti za ovo.
A ja idem ponistit friend request sto sam mu odavno poslao.
Pa napisao sam švedskog.