Nitko to od tebe ni ne traži.
Ne znam ja, ogradio sam se da se nebi službe aktivirale
Ne znam ja, ogradio sam se da se nebi službe aktivirale
A ha si videl kak je gazda brzzzz.
BTW, svrha posta mi je bila da vjerojatno neću u weapon battlepackovima dobiti 3 preostala noža što mi fale.
Polako mi ponestaje oružja za unlockanje BP-ova.
Noževi se dobivaju samo u Gold Battlepackovima.
Kaže ekipa da se može dobiti i u Weapon Battlepackovima, ali da je ekstremno mala šansa. Inače, od lvl-a 120-130 sam dobio 2 noža u Gold BP-ovima, sad mi fale još 3. Znam da je zapravo nebitno, ali ima ljudi koji ni ne znaju gdje im je tipka za nož pa dobili sve noževe do lvl-a 65.
Izgleda da sam trebao abuse-ati situacija sa Gold Battlepack-ovima dok se moglo...
Evo, i slika, fale mi: Survival, Dive i Tactical
Meni fale Dive ,Neck i Tactical i općenito slabo dobivam onaj xp boost u Golden packovima a tek sam 122 level.Koliko vidim neki knife će biti u premium packu ako to nije nešto drugo.Da sam znao prije nabio bih si te Gold Battlepack-ove .
Tko je ovaj Jole? Na prošloj stranici 6 njegovih postova. Brate mili pa mi redovni spameri ne možemo do zraka doći!!!
Nisu to čista posla nikako... Pa to ni dama radnim danom ne napravi! Osim 15.04.ove godine kad je imao 30 postova u jednom danu
Evo strašni rekorderi
Tko je ovaj Jole? Na prošloj stranici 6 njegovih postova. Brate mili pa mi redovni spameri ne možemo do zraka doći!!!
Nisu to čista posla nikako... Pa to ni dama radnim danom ne napravi! Osim 15.04.ove godine kad je imao 30 postova u jednom danu
Evo strašni rekorderi
Samo 30??? Moj rekord je preko 100. Doduše, ne na ovom forumu.
Evo strašni rekorderi
Pics or else...
Pics or else...
uuuu, challenge
Pics or else...
uuuu, challenge
Tako sam i ja jednom napisao da sam imao KDR 1.5 nakon završene partije...
Evo strašni rekorderi
Pics or else...
Rado, ali za razliku od tebe ja nisam čarobnjak.
uuu, ulizivanje
Netko nam vježba za posao naratora?
Vidiš, neloša ajdija...kažu mi da imam seksi dubok glas
Evo strašni rekorderi
A da još nisam višestruko citirao i editirao postove....
Evo strašni rekorderi
Bila bi to Xtremena apokalipsa.
Osoba impresionirana - mission accomplished
Vjeruj mi, ovo je napravljeno tako traljavo da bi se ovdje u temi našlo njih barem 10 koji to znaju napraviti nemjerljivo bolje samo im se ne da. Web nije moje područje...
Evo strašni rekorderi
Daj nemoj da sad odem pogledati
Vidiš, neloša ajdija...kažu mi da imam seksi dubok glas
Moramo se naći na TS-u a zvat ćemo i astru. Da čuješ kakav glas on ima. Da sam žensko, samo bih njemu dao da me troši...
EDIT:
Ma fuck it, dao bih mu svakako!!!
EDIT2:
Sad sam si pustio neku snimku wara što smo pričali na TS-u i mogu ti reći da nisam baš dobar dečko...
EDIT2:
Sad sam si pustio neku snimku wara što smo pričali na TS-u i mogu ti reći da nisam baš dobar dečko...
Ma da samo čuješ ovim mojih par iz okolice Varaždina kad krenu, ja se odmah smočim
Ma da samo čuješ ovim mojih par iz okolice Varaždina kad krenu, ja se odmah smočim
Ali astra ne priča kao dudek. Odlična dikcija, odmjeren ton... Duško Ćurlić bi ga za zeta uzeo čovječe!
Ali astra ne priča kao dudek. Odlična dikcija, odmjeren ton... Duško Ćurlić bi ga za zeta uzeo čovječe!
Ti si dudek!
Ti si dudek!
Uto dođe crni kos i odgrize vrani nos!
Niš se ne događa?? :(
Aj, onda još malo off topica.
Ovo me ujutro dočekalo na Facebooku.
Imate jedan pokušaj da pogodite tko je autor
Jeste zainteresirani za još "bloopera" s BUG fotkanja, il je to već zaboravljena stvar?
(Neda mi se pregledavati i obrađivati videje ako nema zainteresiranih )
Ahahahaha, sad sam tek ovo skontao!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Pa šta ne kažeš odmah da sam morao to pobrisati zbog tvoje žene?
Možda ipak još kapne koja mapa u BF4, ali besplatno, kako smo se i nadali. Tigge na Twitteru pita koje su nam 3 mape najdraže kad bi eventualno bio neki remake. Evo linka, pa vi koji imati account tamo bacite komentar:
Možda ipak još kapne koja mapa u BF4, ali besplatno, kako smo se i nadali. Tigge na Twitteru pita koje su nam 3 mape najdraže kad bi eventualno bio neki remake. Evo linka, pa vi koji imati account tamo bacite komentar:
Ima šanse za bazaar!!
"@AbouRachedMario @antal120 @Dhiel @dan_mitre @Vincent0K If there was a remake, what maps would you want the most? Top 3!"
Hmmm. Ama baš sve o čemu smo razgovarali su ovi u DICE LA napravili ili rade na tome. Tick rate, netcode, balans vozila i oružja, bugovi na mapi, sad još možda i remake mapa?
Ovo je pre dobro da bi bilo istino. A BF nas je naučio da ne može sve biti savršeno. Baš me zanima što će poći po zlu :D
Ima šanse za bazaar!!
Vjerojatno Bazaar - Domination
Neka vrate lagunu, valparasio, aricu, harvest ili bilo šta drugo. Pa jbt u četvorci nema jedna jedina mapa na kojoj rush funkcionira kako triba... U ovih 500 i nešto sati šta imam možda 5 otpada na rush :D
Mozda bi bilo jednostavnije da preimenuju BF4 u BF3 v 2.0...
Damavand
Vratite nam Zibu conquest large sa 64 igrača