Pa i sam vidis i rekao si,ima rep bitcha.On popravlja brzinom kojom ti radis damage s rpgom zbog reloada
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa i sam vidis i rekao si,ima rep bitcha.On popravlja brzinom kojom ti radis damage s rpgom zbog reloada
da ga jebes ja ih nisam vidio re repairaju, a nisam sam gadjao.
Gledao sam sada neki relativno zanimljiv film. I uočio sam jednu grešku.
Jevelinom su gađali zgradu. Mislim da bi svi koji su igrali bf3 ili bf4 skužili što tu nevalja.
Gledao sam sada neki relativno zanimljiv film. I uočio sam jednu grešku.
Jevelinom su gađali zgradu. Mislim da bi svi koji su igrali bf3 ili bf4 skužili što tu nevalja.
Ne znam dali je ovo trebalo biti duhovito ili za ozbiljno, ali ti je stvarno vrijeme da odeš spavati. A i meni.
P.S. znaš kako javelin radi? Ja ne. Ali ako laserski navodi projektil, onda ga možeš navoditi i u zgradu.
Nznm da li je netko već postal ...
free dlc Dragon's Teeth do sutra ....
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/addon/battlefield-4-dragons-teeth
Ček, 2.5 million meele kills?
Ček, 2.5 million meele kills?
Aha, cijeli community, u nekom vremenskom periodu na svim platformama.
Bez brige, oni unaprijed izračunaju, ni jedna takva misija nije propala, a bilo ih je
Pa da, vidi stavrno, sam čorav. To onda da, community bi mogao sakupit toliko.
CyberDemonVZ kakve si to probleme imao sa EA Login Verificationom? Neki dan si spomenuo, pa me zanima. Jer sam upalio i nisam se mogao spojiti na server preko battleloga, kad sam ugasio prošlo je. Pa me zanima dal je to slučajnost ili je do tog sranja.
CyberDemonVZ kakve si to probleme imao sa EA Login Verificationom? Neki dan si spomenuo, pa me zanima. Jer sam upalio i nisam se mogao spojiti na server preko battleloga, kad sam ugasio prošlo je. Pa me zanima dal je to slučajnost ili je do tog sranja.
Jedan dan je verifikator prestao raditi. Vjerojatno privremeni glitch, al me uhvatila panika zbog mog BFa :D
Obrisati sam verifikator i napravio još veće sranje.
Sva sreća što sam ostao online na origin webu, pa sam brzo ugasio two step verifikaciju i ukljucio verifikaciju preko maila
jel ima neko problema sa log in na battlelog, u originu sam logiran al kad pokrenem igru mi trazi da se ponovo logiram, probam i nece kaze PROBLEM CONTACTING EA LOGIN, PLEASE TRY AGAIN IN A WHILE, a malo prije sam igrao normalno.
Ne mogu se ni ja logirati...
Opet čistačica je8e po žicama.
[edit] - možete zeznuti čistačicu - logirate se na Battlelog od trojke i onda samo otvorite tab sa battlelogom od 4
[edit 2] - ipak je čistačica pametnija. Pokušaj ulaska u igru:
No contact with EA Online. Please try again later.
Neće ni meni, do maloprije sve normalno radilo
nisi trebao ici jesti, trebali smo ostati igrat :D
nisi trebao ici jesti, trebali smo ostati igrat :D
Hahaha ionako bi izaša sa servera, nekako trzavo je radia
A bravo vas dvojica, srusili ste igru!
I kod mene isti problemi s logiranjem i kasnije oko ponoć kad sam ponovo proba uredno je sve bilo bar u onom jednom meču.
Inače jučer cili dan me izbacivalo iz igre svako malo što u zadnje vrime nije bio slučaj.
Aha, nesto se naveliko radi sa serverima. Nema mi smisla jer je BF1 beta još daleko.
U zadnjih tjedan dana sam imao slučajeve da je server pao, da se nisam mogao logirati, da mi kod frendova prikazuje servere na kojima nisu, ili samo piše "playing multiplayer".
Mi smo igrali poslje ponoći. Radilo je sve ok, osim prikazivanje level-a, pao na 0. :D
I to sa neprikazivanjem servera kod drugih se da zaobič. Ja sam otišao na jedan od profila sa liste i otišao na stats > reports i zadnji server (ako dotični nisu promjenili) i join na njega.
I unatrag misec dana sam isti problem ima i sa BF3 i također je trajalo par sati tako da očito oni nešto petljaju s vrimena na vrime ili ih netko ruši
Poslušaj mene i instaliraj kantera, milina ga je igrat nakon ovog usranog netcoda. Idemo ja, ti, carapica, mali mrski i veki osvajat medalje. Sve sad ulažen u profesionalnu karijeru. Pa kad dođen na BF izmest njubiće i kad me prozvaju čiteron, lipo in kažen pajdo moj ja san ti CS PRO. I ovo kažen ozbiljno bez sarkazma.
Ček malo koja ti je ovo stručna profesija po redu peta ili šesta??? jebate pa ti si veći talent od Nives Celzijus, a kad izlazi knjiga??
Poslušaj mene i instaliraj kantera, milina ga je igrat nakon ovog usranog netcoda. Idemo ja, ti, carapica, mali mrski i veki osvajat medalje. Sve sad ulažen u profesionalnu karijeru. Pa kad dođen na BF izmest njubiće i kad me prozvaju čiteron, lipo in kažen pajdo moj ja san ti CS PRO. I ovo kažen ozbiljno bez sarkazma.
Aj moga bi ovaj tjedan instalirat to govno pa napokon probat
Aj moga bi ovaj tjedan instalirat to govno pa napokon probat
Viruj mi igra ima dubinu i traži skill, bf je čista arkada za nju. Triba samo povatat mehaniku tj. kako pucat i kretat se i onda je vrh, još kad kreneš competitive. CS je drugi level za Bf ako oćeš nešto malo ozbiljnije od casual napucavanja.
Auuu koji ignore, sad odo plakat
Ček malo koja ti je ovo stručna profesija po redu peta ili šesta??? jebate pa ti si veći talent od Nives Celzijus, a kad izlazi knjiga??
Knjiga "Go PRO or Go Home njubz" izlazi 21.6 i dobavljiva je na kioscima Tiska. Od 15.5 je možete prednaručit u digitalnom obliku na amazonu.
Samo nemoj da te slava uzme pa da propadnes kao Dujo.