Deca, Bastardo pali put otadzbine u cetvrtak navecer! Tamo negdje iduci tjedan zaprimam termine za pivo negdje u Osk ...
Jel ti Virovitica usput?
Deca, Bastardo pali put otadzbine u cetvrtak navecer! Tamo negdje iduci tjedan zaprimam termine za pivo negdje u Osk ...
Jel ti Virovitica usput?
Jel ti Virovitica usput?
Oh da, Uvijek u Pcelicima stanem na kavu :)
Na zalost nije, ali tko zna sto ce se desiti u tih 3 tjedan dok sam u Hr ...
Pozdrav svima.
Provodim istraživanje o igranju videoigara u svrhu izrade diplomskog rada.
S obzirom da su mi potrebni gejmeri kao sudionici molio bi Vas da ispunite anketu i tako mi pomognete u istraživanju i diplomiranju. Više info i anketa u linku.
Cisto da znas da ti je anketa i pitanja bezveze...
Vi koji se bunite protiv ankete, jeste li uopće pročitali naslov, tj iz kojeg je predmeta rad?
Vi koji se bunite protiv ankete, jeste li uopće pročitali naslov, tj iz kojeg je predmeta rad?
Psihologija, gaming; "zašto igrate igre?" bullshit. Ono "da bježim od stvarnosti" svakom normalnom gameru dođe kao šamar.
Od stvarnosti se ne bježi, stvarnost se nadopunjuje!
Psihologija, gaming; "zašto igrate igre?" bullshit. Ono "da bježim od stvarnosti" svakom normalnom gameru dođe kao šamar.
Ajde ne kenjaj. Baš ti si se našao kritizirati koji imaš najviše bezveznih anketa i to za zabavu, dok on to radi zbog diplomskog.
Što ako netko igra da se smiri od posla? Ako tebi nije teško u životu ne znači da drugima nije. Neki cugaju kako bi pobjegli od stvarnosti, a neki igraju igre itd.
Ako želite ispunite čovjeku anketu i pomognite mu ili nemojte i ignorirate ga. Đzus koja frka.
Evo ja sam ispunio
EDIT: Anketu.
Poslao.
Puno sreće na obrani diplomskog.
Da li je moguće, da nakon obrane diplomskog, i mi imamo uvid u tvoj rad?
Poslao.
Puno sreće na obrani diplomskog.
Da li je moguće, da nakon obrane diplomskog, i mi imamo uvid u tvoj rad?
Naravno. Sve ti pise na prvoj stranici
Evo ja sam ispunio
EDIT: Anketu.
Perveržnjak jedan
Al dobro imaš dve titanice pa će ti pirat oprostiti ovaj put.
Svi znamo da je pirat moralna vertikala ovog foruma i da ne gleda blago na seksističke izjave.
Beroo sretno s obranom rada.
Ja se igram jer bježim od stvarnosti. Šta?
Evo bas citam kako Ea mijenja ime Originu. Novo ime ce biti ... EA Account ...
mene danas prvi put votekickao vlastiti team. Najgore sto smo cjelo vrijeme vodili da bi oni na kraju izgubili...
mene danas prvi put votekickao vlastiti team. Najgore sto smo cjelo vrijeme vodili da bi oni na kraju izgubili...
..razmisli malo o tome.
Ma samo nek' im krafne donese i da vidiš kako ga neće više kickat
To ti tako dođe kad si leteća gamad a kontra team nema dovoljno jak insekticid.
Nakon 100 godina sjednem da bacim BF i odmah:
Pederluk!
Ne znaš koji je gori od vas dva :)))
Pa što rejpate jadnike! :D
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/623417256464712448/369270339/ jedna jutarnja,pola runde voteban!
nema petka pa nema tko spamati temu.
Trenutno mi je vruce i za igrati. Bacim koju ali nije to to
Ja sam isto jučer imao najbolju namjeru igrati ali sam u 8 otišao spavat. Vruće je za popizdit.
nema petka pa nema tko spamati temu.
Trenutno mi je vruce i za igrati. Bacim koju ali nije to to
Uf...vruće je za peć piliće na podlozi za miša, a janjca na stražnjoj strani kućišta
Još sam jednu rundu jučer odigro, nakon šta si ti otišo...i izvukli smo na golmundu na jedvite jade rundu sa 45-0...i to sa povratkom od preko 200 tiketa u minusu :) Promoteeeeeed
Na kojim serverima hladite jajca ?
Većina ima tako debilasta pravila, pola loadouta zabranjeno...
Možeš uletit na Croatian server, tamo možeš slobodno teabaggat Vekija ili insultat admine. Sve daju samo treba pitat.
Možeš uletit na Croatian server, tamo možeš slobodno teabaggat Vekija ili insultat admine. Sve daju samo treba pitat.
Tamo ako ne tuckaš jajima o čelo dobiješ ban...
e moj Betlfilde...na kratko se vratio, jer ima sta novo? Jel Dajs sta smanjio te mape? Cuo sam da se Pirat ozenio, jel to istina?
Zabranjen teabagging?!?! Pa ak ne lupkaš nekoga znojnom mošnjom po faci onda nisi ni igro poštenu partiju...i niko te nije dovoljno napizdio da skuhaš mudni čajek na mrtvom virtualnom tjelesu
Dobro jutro sa zadimljenog peljesca...
jutro borci :) posto nemam sad dovoljno kesa za premium edition interesuje me koju dlc bi bio najbolje da kupim? jer ovaj standard + china rising mape dosadile... pa ako moze preporuka koji dlc se isplati kupiti?
jutro borci :) posto nemam sad dovoljno kesa za premium edition interesuje me koju dlc bi bio najbolje da kupim? jer ovaj standard + china rising mape dosadile... pa ako moze preporuka koji dlc se isplati kupiti?
Ah, DLC. Komplicirano je to. Valjda. Meni su iskreno najbolji bili Dragon's Teeth i Final Stand.