Kakav direktor pobogu?!
Pitaj deckove kakovo je vino...
Doneseš onda koju bocu na dunav?
Kakav direktor pobogu?!
Pitaj deckove kakovo je vino...
Ah sad... Jen gemišt je kak i ništ. Skupi nas se 20-30, uzme se toliko litri... Ti napraviš fish i moremo poceti.
Ako ja išta skuham - druženje vam ne bi ostalo upamćeno po lijepom
Nego, kakvi ste za ostati spavati na otoku? Tamo u ljeto ljudi često noće, pa ono...
Koji otok? Krk? Može, Malinska je sasvim ok, ima curica (pa im možete vikat jel bi čiku) a i ima Čehinja, Slovenki...
Nego, kakvi ste za ostati spavati na otoku? Tamo u ljeto ljudi često noće, pa ono...
Dal i ljudice noće?
Dal i ljudice noće?
ko u dalju ništa ne opali - nek mu otpadne. Ja sam se sa 25 doselio u dalj i odmah izgubio nevinost!
Uf, daleko.
BTW, 4.5 i dalje stoji (datum koji je najduže preživio )
Otkako ste se sastali u Zagrebu, nešto tema pala.... Hajmo brzo, šta se to u stvari gore desilo?
Otkako ste se sastali u Zagrebu, nešto tema pala.... Hajmo brzo, šta se to u stvari gore desilo?
Ja si sve mislim da je možda i bolje što nisam išao
Bokte komarci bi vas oglabali do koske!
Iz nekog razloga - tamo ih ne bude puno
A ova godina bi mogla biti dosta dobra po tom pitanju.
Iz nekog razloga - tamo ih ne bude puno
A ova godina bi mogla biti dosta dobra po tom pitanju.
Namazat se lozom i to je to.
Ovdje nema komaraca...
Ni piva za manje od 20 kuna!
lol špelac kakav je ovo "otok"?
baš super izgleda ovo je nova hit destinacija
Kupio sam BF4 pa me zanima gdje se skuplja HR ekipa i igra/chata na TS?
Thanks,
Davor
BF4 nick "NixHR"
lol špelac kakav je ovo "otok"?
baš super izgleda ovo je nova hit destinacija
Nisi bio tamo, pa ono...
Otok se zove Tanja i raj je na zemlji. Relativno je velik za riječne pojmove (4 km duljine kao što možeš vidjeti na slici)
Koji otok? Krk? Može, Malinska je sasvim ok, ima curica (pa im možete vikat jel bi čiku) a i ima Čehinja, Slovenki...
WGS 84 ili Gauss Kruger?
WGS 84 ili Gauss Kruger?
Ara ne seri - morao sam ići guglati da vidim šta je to
WGS 84 ili Gauss Kruger?
Ara ne seri - morao sam ići guglati da vidim šta je to
hehheeh! Prva projekcija ti je najraširenija i vjerovatno se tako nalazi u mobitelu ili GPS-u kad ga kupiš.
Mi koristimo ovu drugu jer je puno preciznija za HR.
hehheeh! Prva projekcija ti je najraširenija i vjerovatno se tako nalazi u mobitelu ili GPS-u kad ga kupiš.
Mi koristimo ovu drugu jer je puno preciznija za HR.
Ma to je za pejstanje u google maps
Nego, šta mi preporučaš da starom instaliram na mob kad ode u lutanja po tim šumama? On i stara odu pa onda nakon 2 sata hodanja shvate da ne znaju gdje je čamac
Pa, šta nema google maps već u telefonu? Nek lupi točku tamo di je ostavio čamac i to je to.
Pa, šta nema google maps već u telefonu? Nek lupi točku tamo di je ostavio čamac i to je to.
Nema skoro ništa mobilnog interneta tamo - ne znam koliko će to smetati (osim ako mape imaju nekakav dobar kešing)
Nego, šta mi preporučaš da starom instaliram na mob kad ode u lutanja po tim šumama? On i stara odu pa onda "nakon 2 sata hodanja" shvate da ne znaju gdje je čamac
"nakon 2 sata hodanja" ... if you know what i mean ...
Nema skoro ništa mobilnog interneta tamo - ne znam koliko će to smetati (osim ako mape imaju nekakav dobar kešing)
Mislim da ima opcija da spremiš dio mape.
Ne koristim ništa drugo na mobitelu, pa ne znam, ali vjerovatno ima hrpa aplikacija.
Ja kad idem nekuda tako lutati, a nisam siguran kamo idem uzmem GPS i kartu sa sobom.
Đe ste pičke
Nego, šta mi preporučaš da starom instaliram na mob kad ode u lutanja po tim šumama? On i stara odu pa onda "nakon 2 sata hodanja" shvate da ne znaju gdje je čamac
"nakon 2 sata hodanja" ... if you know what i mean ...
Zašto mi je palo na pamet da mu se roditelji možda zovu Ivica i Marica?
Špelac, ti donesu malo čokolade i kolača s puta?
A ti Bastardo, baš imaš prljav um, ako bi "if you know what I mean..." radili, pa ne bi se toliko udaljili od čamca...
A ti Bastardo, baš imaš prljav um, ako bi "if you know what I mean..." radili, pa ne bi se toliko udaljili od čamca...
Vidi da je ovaj ker Spelac lajkao, znaci da smo na tragu istine!