Jutro
Jutro
Slabo pišete danas.
Bando, jel netko ima kakav Core2Duo za prodati?
Dobro jutro momci! Ja se idem upristojiti pa u crkvu!
Izgleda da je zapelo na ispovjedi .
Dobro jutro momci! Ja se idem upristojiti pa u crkvu!
Izgleda da je zapelo na ispovjedi .
Koljena je poderao na kuruzi moleći 100x Zdravo Marijo i 100x Oče naš.
Bit će gotov taman ujutro oko 6h da nam pošalje pusu za dobro jutro.
Bando, jel netko ima kakav Core2Duo za prodati?
Imam ja mobilni Core Duo jedan...
Treba mi za LGA775, svejedno koji. Sve je bolje od Pentiuma koji je trenutno u tom PCju.
I ne dam više od 100kn!
[edit] - i kad se već bavimo trgovinom, treba mi i jedan Phenom X3 za AM2+ socket (isto bilo koji), 3 pločice po 2GB DDR2 memorije i kakav HDD (SATA) od 250-500GB.
Dobro jutro
Definitivno nisam trebao popiti onih zadnjih 5-6 piva...
Dobro jutro.
Ne volim jutro.
Dobro jutro
Definitivno nisam trebao popiti onih zadnjih 5-6 piva...
Opet te slikalo?
Jutro! Doduše, ustao sam se davno, ali ne palim komp dok ne dođem do posla.
Treba mi za LGA775, svejedno koji. Sve je bolje od Pentiuma koji je trenutno u tom PCju.
I ne dam više od 100kn!
[edit] - i kad se već bavimo trgovinom, treba mi i jedan Phenom X3 za AM2+ socket (isto bilo koji), 3 pločice po 2GB DDR2 memorije i kakav HDD (SATA) od 250-500GB.
imam ja jedan Q8200, stoji vec dugo nekoristen.. ali nece ici za 100 kn
a ovo za xpreiu e1 - same here..
i zasto ovaj forum ubaci jedan razmak na pocetku teksta? - da ne budem totalno off
imam ja jedan Q8200, stoji vec dugo nekoristen.. ali nece ici za 100 kn
a ovo za xpreiu e1 - same here..
i zasto ovaj forum ubaci jedan razmak na pocetku teksta? - da ne budem totalno off
Dobro, to je Core2Quad, meni treba Core2Duo . Ali ako nije neka prevelika cijena, dogovorili bi se, ljudi smo...
A razmak - it's a feature, not a bug!
znam da je quad, 775 je socket koji ti treba pa zato sam i napisao da imam njega jedino.. ako hoces ponudi nest na pm, pa se dogovorimo
znam da je quad, 775 je socket koji ti treba pa zato sam i napisao da imam njega jedino.. ako hoces ponudi nest na pm, pa se dogovorimo
Nemoj na PP. rijesavajte to ovdje u temi kao do sada da Pirat ima posla. Pirat je jako nervozan kad je ponedjeljkom ujutro sve po protokolu pa ne moze davati kartone :)
Samo bez prodaje,prodaja je super premium strogo zabranjena na forumu.
Off topic je tu, oglasi su tu... jos fali golotinja i psovanje.
Mudo, Spelac? Ajmo, svaki svoje.
Nemoj na PP. rijesavajte to ovdje u temi kao do sada da Pirat ima posla. Pirat je jako nervozan kad je ponedjeljkom ujutro sve po protokolu pa ne moze davati kartone :)
Moramo na PP, inače ću ja ispasti cigan i bodul, koliko malo para sam ponudio
Samo bez prodaje,prodaja je super premium strogo zabranjena na forumu.
Predao bi ja oglase regularnim kanalima ali traje dugo a ovo je poprilično hitno. I tko će imati rashodovane procesore i RAM prošle/pretprošle generacije nego gejmeri?
Jutro. Budan sam cilu noć. Moja mala frajerica mi nije dala spavati i sad sam koma (temperatura i začepljen nosić).
Ko će izržati na poslu do 16h.
Nemam volje za ništa...
.
Šta će ti ta točka?
Jutro. Budan sam cilu noć. Moja mala frajerica mi nije dala spavati i sad sam koma (temperatura i začepljen nosić).
Ko će izržati na poslu do 16h.
Nemam volje za ništa...
Ja sam do 2 ujutro igrao Hill Climb Racing na mobitelu ... totalno se zarazio .... preporucam igru svima :)
.
Šta će ti ta točka?
Da slika ne bude offtopic.
Ja sam do 2 ujutro igrao Hill Climb Racing na mobitelu ... totalno se zarazio .... preporucam igru svima :)
A server nek zjapi prazan?
A ja i premijum kupio! Pa da čovjek ne povjeruje, moram se igrat po tamo nekim bzvz serverima...
BTW, porastao mi je K/D otkad sam kupio premijum!
Ma ovo sam iz kreveta igrao ... koja luda igra :)
Ma ovo sam iz kreveta igrao ... koja luda igra :)
Bastardo druže, zar i ti?
A žena neka stoji za ukras. uf di ide ovaj svit.
A žena neka stoji za ukras. uf di ide ovaj svit.
Mene je moja pijanog iskoristila...
Mene je moja pijanog iskoristila...
Kako kaže moj kum:
"Žena je ko cvit. Dok je zalivaš ona raste, cvita i lipo izgleda. A ako je ne zaliješ, zalit će je netko drugi."
Jutro curice i pokoji decec Jeli bilo fighta sta sinoc?
Dobro Jutro... Puno ljepih mamurnih pozdrava iz zagorja...