A accuracy nam je svima u banani. Imam samo 3 frenda sa acc preko 20. Dark ima manje od 17, vještica 13.2, madtom 8.8!!! Jel to zbog vozila ili šta? Ali neki ljudi koji igraju inf only svejedno imaju malen acc, pa mi to objašnjenje ne drži vodu.
BF3 je nekako cudno raunao ACC pogotovo kad si bio u vozilima.
Izgleda da cetvorka to ispravno radi, pa si ti racunaj kad si negdje gunner, ili jos bolje u AA. Pa onda ti je acc mozda oko 1%...
Uglavnom, da. Pitaj ove koji imaju cudno nisku preciznost u BF4 da li su puno u vozilima.
Pa tom ima 8.8 jebote...
A ja neki dan bio u čamcu gunner. Jebo me pas ako nisam ispucao 1000 metaka (ali ozbiljno). Ubio sam trojicu. Kontam da slijedećih 400 godina ne mogu vratiti acc na neku normalnu razinu.
Ček, aj mi reci kakvi tebe filmovi počeli pucat u novoj godini?
Opterećivanje skillom, accuracy-em, statsima općenito?!?! Wtf, igraj igru i uživaj, kakvi hebeni statsi.... Nema ljudine i pro spika, sad si ti krenuo sa rantom o sasvim bespotrebnim stvarima...
Da ipak ne budem prekritičan, da ako si puno u vozilima acc je ultranizak, jasno ti je i zašto, i samom mi je tako i niti se najmanje ne opterećujem s time, a tako je bilo i sa bf3....