Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.608.961
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
LudaVjestica kaže...

Ne znam što i kojim redom uzimaju u obzir, ali gledaš li nexa koji je na vrhu po skillu trenutno (onog prvog cheatera ne brojim), nema posebno visoko ništa od ovog troje što si nabrojao niti igra Domination i TDM.

Vjestice nije ni upitno da ce bolji igraci imat veci skill nego da ga racuna zbrda zdola.Koliko putam odigram i skill mi bude ubitacan i odigram dugu di sam osjetno bolji,znam da sam bolji i ne samo po kilovima nego svemu,ono osjecas da je bolje nego u toj prvoj i skill kikiriki

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Vjestice nije ni upitno da ce bolji igraci imat veci skill nego da ga racuna zbrda zdola.Koliko putam odigram i skill mi bude ubitacan i odigram dugu di sam osjetno bolji,znam da sam bolji i ne samo po kilovima nego svemu,ono osjecas da je bolje nego u toj prvoj i skill kikiriki

Koliko se je sjećam kad smo o tome raspravljali u trojci, skill u rundi značajno ovisi o protivnicima. Ako susrećeš one s malim skillom, gaziš ih, osjećaš se moćno, napraviš ubitačan score i KD, skill te za to neće nagradit... Odigraš li neku solidnu rundu s jakim igračima dobit ćeš dosta.

Ja ipak mislim da se to ne računa zbrda zdola, nego vjerujem da se u obzir uzima puno stvari, mnoge koje mi poslije ne možemo ni provjerit pa zato gledano po rundama nam često bude čudno, ali gledano ukupno skill uglavnom odgovara i dojmu o igraču. Po meni, ako  nije upitno da će bolji igrač imati viši skill, a lošiji niži, znači da je generalno gledano računanje skilla ipak smisleno.

14 godina
neaktivan
LudaVjestica kaže...

Koliko se je sjećam kad smo o tome raspravljali u trojci, skill u rundi značajno ovisi o protivnicima.

Ma dobro ne zbrda zdola nego meni nesmisleno tj neznam kako racuna a volio bi znat,mozda ima veze ovo o protivniku ali opet to sam zapamtio jednom -40 mi je skill bio kad sam idlao nesto kratko dal 2 minute tako nesto pa izasao,e to mi nije bistro

13 godina
neaktivan
Blade Runner31 kaže...

Ma dobro ne zbrda zdola nego meni nesmisleno tj neznam kako racuna a volio bi znat,mozda ima veze ovo o protivniku ali opet to sam zapamtio jednom -40 mi je skill bio kad sam idlao nesto kratko dal 2 minute tako nesto pa izasao,e to mi nije bistro

I ja bih voljela malo konkretnije znati kako se to računa, ali eto ne daju :) Ovo za -40 je definitivno tako, i je malo blesavo... mogli su i malo  manje stavit ako su već htjeli to nekako kaznit.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

U istoj rundi frajer ima manji KDR od mene, manje bodova, manji SPM i veći čin - dobio je skill + 6 a ja imam +1. Eto, to nikako ne pije vodu.

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

To sa skillom je lakrdija.

U mojih zadnjih 5 partija sam imao jednu lošu rundu u kojoj sam dobio takav minus da mi treba 10 novih da se vratim na nulu.

Skill 0 - http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/417425299759913792/247505760/

Skill +1 - http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/417407842768870208/247505760/

Skill +1 - http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/417435971549090816/247505760/

Skill +10 - http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/417416846593186624/247505760/

Skill -16 - http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/417430966641316864/247505760/

Po njima bi igrač trebao biti nabrijan svaku partiju inače bye bye skill.

Znam imati nekoliko rundi gdje sam "lud" i onda mi skill naraste više od 400, ali isto tako znam i pasti ispod 300.

I to sve u par rundi što je idiotarija.

Ne nagrađuje se svestranost, odnosno igranje sa svim oružjima, otvaranje svih ribbona, asajmenta i medalja što je po meni loše.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
7 1 hvala 2
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

.

U mojih zadnjih 5 partija sam imao jednu lošu rundu u kojoj sam dobio takav minus da mi treba 10 novih da se vratim na nulu.

Po njima bi igrač trebao biti nabrijan svaku partiju inače bye bye skill.

Ovo si bas dobro rekao,odigras jednu dvije losije i ode skill u jagode

13 godina
LudaVjestica kaže...
I ja bih voljela malo konkretnije znati kako se to računa, ali eto ne daju :) Ovo za -40 je definitivno tako, i je malo blesavo... mogli su i malo  manje stavit ako su već htjeli to nekako kaznit.

Postoji forumula i vani je. Zapravo, vec je bila i ovdje na forumu. (EDIT: TomoR)

Ogorman tekst za citanje i proucavanje.

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1rlm5x/how_skill_is_calculated_solved/

TL;DR: What This Means

Basically, each game you play is compared to a theoretically "perfect" game. A "perfect" game (as far as Skill is concerned) would be 1000 SPM, 3 KPM, 5 KDR. The closer you are to each of those ideals, the higher your Skill is for that game.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 10:12 (CyberDemonVZ).
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

U istoj rundi frajer ima manji KDR od mene, manje bodova, manji SPM i veći čin - dobio je skill + 6 a ja imam +1. Eto, to nikako ne pije vodu.

Čin mislim da nema veze - ono što se uspoređivalo je skill - bar je tako bilo u Bf3 ako se ne varam. Dakle ako je on u tu rundu krenuo s niskim skillom i ubijao ljude bolje od sebe dobivao je na skillu više nego ti.

Sad moram ić, ali baš me zanima ovo što je cyber postao pa ću proučit kasnije.

17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...

Sad moram ić

Da, pazi da ne bi Locker nekud pobjegao {#}

Freak Show Inc.
12 godina
LudaVjestica kaže...
Blade Runner31 kaže...

dezertere treba kaznit :)))
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
LudaVjestica kaže...

Postoji forumula i vani je. Zapravo, vec je bila i ovdje na forumu. (EDIT: TomoR)

Ogorman tekst za citanje i proucavanje.

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/1rlm5x/how_skill_is_calculated_solved/

TL;DR: What This Means

Basically, each game you play is compared to a theoretically "perfect" game. A "perfect" game (as far as Skill is concerned) would be 1000 SPM, 3 KPM, 5 KDR. The closer you are to each of those ideals, the higher your Skill is for that game.

Yep, manje više ovisi o tebi samome. Svima nam je dosta išao gore skill kada smo pucali 200% boosteve i bio je DoubleXP - tada sam bio komentirao kada se to potroši da će skill padati. Dodatni je problem da se sada dobiva -skill ako quitaš i/ili izgubiš rundu.

U BF3, si dobio više skilla ako si fragnuo nekog tko ima puno veći skill od tebe. Te ako te netko sa puno manjim skillom ubije onda ti je jako padao. Zato se moglo nabijati skill sa jetom/chopperom i nekim 50KDR-om. U BF4 se malo kompliciranije računa.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 11:07 (TomoR).
16 godina
LudaVjestica kaže...

Ne znam što i kojim redom uzimaju u obzir, ali gledaš li nexa koji je na vrhu po skillu trenutno (onog prvog cheatera ne brojim), nema posebno visoko ništa od ovog troje što si nabrojao niti igra Domination i TDM.

Nex ima hrpu svojih sljedbenika koji mu vire iz dupeta i non stop ga revivaju, maze i paze!  {#} Eto ti skilla! {#}

17 godina
odjavljen
mrfloyd kaže...
LudaVjestica kaže...

Nex ima hrpu svojih sljedbenika koji mu vire iz dupeta i non stop ga revivaju, maze i paze!  {#} Eto ti skilla! {#}

Igrao sam prije par večeri s njime. Bili smo sami u squadu (poslije je došao calinjos). Nitko ga nije rivajvao, a ljudi su doslovce iskakali iz LAV-ova kad su vidjeli da dolazi. Totalno je rasturao...

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 4

Što je to skill i gdje da ga kupim/nađem/ukradem?

Dali forumaš skilldžija prodaje skill ili poučava da budeš more skill?

potpis uklonjen, staff
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 4
skill nemozes kupiti. za skill morad biti talentiran.

Da meni skill spadne ispod 800 nebi vise nikada ni upalio igru.
Moj PC  
6 5 hvala 2
13 godina
fila2208 kaže...

Što je to skill i gdje da ga kupim/nađem/ukradem?

Dali forumaš skilldžija prodaje skill ili poučava da budeš more skill?

Mislim da to svaka šuša zna... uzmeš ACE 23 i udaraš po Lockerima.

[19xx] 4ntraks
15 godina
bennyPro kaže...
skill nemozes kupiti. za skill morad biti talentiran.

Da meni skill spadne ispod 800 nebi vise nikada ni upalio igru.

Pozdrav! Hvala ti na odgovoru. Može link na tvoj battelog profile da kopiram loadoute i postavke da bi poboljšao svoju igru.

potpis uklonjen, staff
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Meni su ti lockeri takva retardacija, ajme {#}

Stvarno ne znam šta ljudi vide u toj mapi. Sinoć sam odigrao jednu i sad sam definitivno siguran da više neću ni pod razno...

Bit ću slobodan zaključiti da sa mnom nešto ne valja jer većina ljudi igra upravo to.

Freak Show Inc.

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Friday kaže...

Stvarno ne znam šta ljudi vide u toj mapi. Sinoć sam odigrao jednu i sad sam definitivno siguran da više neću ni pod razno...

Bit ću slobodan zaključiti da sa mnom nešto ne valja jer većina ljudi igra upravo to.

Onda smo dvojica. Stalno pokušavam sam sebe uvjeriti da je to dobra mapa, ali bezuspješno.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4
Lockeri su za mene fenomenalni jer nema krovova,kranova,dizala di panjevi odlaze i gadjaju odozgo sa sniperima i airburstovima ili kako vec se zove...
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 12:43 (Hrca1981).
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
odjavljen
NiramX kaže...

Onda smo dvojica. Stalno pokušavam sam sebe uvjeriti da je to dobra mapa, ali bezuspješno.

Dok sam u trojci ko mulac trčao po kojekavkim TDM-ovima svi su mi se smijali da sam njubina. Sad u četvorci igram isključivo CQ, a svi otišli na TDM i domination {#}

Freak Show Inc.
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

ovo je od dicea poklon za kraj godine

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

jel ima ko Sniper elite da pokloni Bennyu pa da covjek promjeni temu :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 12:51 (Hrca1981).
Moj PC  
13 0 hvala 0
15 godina
Friday kaže...

Zato što večina ekipe dolazi sa COD -a pa su izgubljeni što se tiče vozila. Lokeri su najbliže Kanalima TDM i Metrou u trojci. Najbolji primjer ti je toga u onim mečevima što je spomenuo Cyber prije dva dana. Kad je došla ekipa iz CHC-a sa jednim Lav-om su radili krš po mapi. Nitko se nije sjetio uzeti inženjerca i pokušati ih uništiti. Svi neki snajperisti i asulti. Dečki se sparkiraju na sred ceste i ubiru kilove, a jadničci bacaju bombice na Lav. 

13 godina
neaktivan
Kendo kaže...
Friday kaže...

Zato što večina ekipe dolazi sa COD -a pa su izgubljeni što se tiče vozila. Lokeri su najbliže Kanalima TDM i Metrou u trojci. Najbolji primjer ti je toga u onim mečevima što je spomenuo Cyber prije dva dana. Kad je došla ekipa iz CHC-a sa jednim Lav-om su radili krš po mapi. Nitko se nije sjetio uzeti inženjerca i pokušati ih uništiti. Svi neki snajperisti i asulti. Dečki se sparkiraju na sred ceste i ubiru kilove, a jadničci bacaju bombice na Lav. 

ne zato,nego su vozila sa svakim novim nastavkom sve debilnija,kad sam u heliju ili avionu osjecam se koda sam na Aladinovom tepihu a ne u avionu....odi na bf2 pa da vidis sta su vozila

11 godina
protjeran
Hrca1981 kaže...
Lockeri su za mene fenomenalni jer nema krovova,kranova,dizala di panjevi odlaze i gadjaju odozgo sa sniperima i airburstovima ili kako vec se zove...

Sta ti sa time oces reci da sam ja panj ako igram takticki sa snajperom?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 13:12 (bennyPro).
15 godina
Hrca1981 kaže...

ne zato,nego su vozila sa svakim novim nastavkom sve debilnija,kad sam u heliju ili avionu osjecam se koda sam na Aladinovom tepihu a ne u avionu....odi na bf2 pa da vidis sta su vozila

Slažem se samo sa dijelom toga. Atack heli nevalja ništa, stelt isto jadan ali onaj drugi avion razbija ako ima pilota koji zna letjeti ( Megatron i njemu slični ). Tenk slabiji samo zbog ograničenja municije isto tako i Lav. LB opak sa jednim inženjercem koji ga popravlja i dobrim pilotom. Brod isto strašno oružje sa dobro uigranom ekipom, a da ne spominjem AA koji nemora niti izlaziti iz baze da kontrolira cijelo nebo na mapi. Tako da nisu sva vozila baš za baciti. Bf2 nisam igrao pa ne mogu uspoređivati, ali da ovdje vozilo može dominirati to sam vidio ne jednom. Isto kao i heli i jet u trojci.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 13:12 (Kendo).
13 godina
neaktivan
Kendo kaže...
Hrca1981 kaže...

Slažem se samo sa dijelom toga. Atack heli nevalja ništa, stelt isto jadan ali onaj drugi avion razbija ako ima pilota koji zna letjeti ( Megatron i njemu slični ). Tenk slabiji samo zbog ograničenja municije isto tako i Lav. LB opak sa jednim inženjercem koji ga popravlja i dobrim pilotom. Brod isto strašno oružje sa dobro uigranom ekipom, a da ne spominjem AA koji nemora niti izlaziti iz baze da kontrolira cijelo nebo na mapi. Tako da nisu sva vozila baš za baciti. BC2 nisam igrao pa ne mogu uspoređivati, ali da ovdje vozilo može dominirati to sam vidio ne jednom. Isto kao i heli i jet u trojci.

nisi me razumio...nisam spominjo dominaciju vozila....odi na bf2 i provozaj avion ili heli pa ces znati o cemu ti pricam....tamo je bila ludnica kad se sretnu dva helija sa tv raketama izbjegavanja vrtenja ma ludilo....avioni ludilo bombarder sa 2 mjesta...neki da mi je kolega bio pa probao igrati inace lik je u bf2 bio prvi u hr i strasno dobar u avionima i helijima Legenda_Jug2 prepoznat  ce njih puno vamo nick i lik kaze daj sta je ovo jesu ovo glineni golubovi ili avioni :D

13 godina
neaktivan
bennyPro kaže...
Hrca1981 kaže...

Sta ti sa time oces reci da sam ja panj ako igram takticki sa snajperom?

ma ne odnosi se to na tebe ti si pro...vidio sam na onom eventu pa rasturo si sa tih krovova i sve zivo spoto tako da su pomislili da imamo cheatera kad znamo svaku njihovu poziciju...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice