- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jedno pitanje.
jel ovo sad 64-bitna verzija ili?
i 32 i 64.
kad ti skine igru imas opciju u originu koju verziju da pokreces pa si slozis po zelji
Ajoj, lik sa najviše MVP ribbona, što vam najviše smrdi, ajde malo uključite mozak (jerbo ovih dana od masne hrane i alkohola će se isti baciti na odmor):
Sve smrdi, jer mu statsi nemaju veze s vezom, premalo killova, prevelik headshot kill perc. (na to si aludirao s ovim 'što vam najviše smrdi'), prepreviše bodova za tako mali general spm, totalni nesrazmjer i čudni statsi. Vidim samo u cijeloj priči da ima ogroman broj odigranih partija, maltene mu je broj partija veći nego broj killova. Taj il ima svoj server i igra na 50 tiketa i dodjeljuje si winove, il je neki opak skriptaš/čiter.
Ajoj, lik sa najviše MVP ribbona, što vam najviše smrdi, ajde malo uključite mozak (jerbo ovih dana od masne hrane i alkohola će se isti baciti na odmor):
Sve smrdi, jer mu statsi nemaju veze s vezom, premalo killova, prevelik headshot kill perc. (na to si aludirao s ovim 'što vam najviše smrdi'), prepreviše bodova za tako mali general spm, totalni nesrazmjer i čudni statsi. Vidim samo u cijeloj priči da ima ogroman broj odigranih partija, maltene mu je broj partija veći nego broj killova. Taj il ima svoj server i igra na 50 tiketa i dodjeljuje si winove, il je neki opak skriptaš/čiter.
headshot od 2.24km vam ne smrdi uopće? i kill streak od 276 i nemesis streak od 293?lol
ne bih rekao da je cheater. prije da je booster
headshot od 2.24km vam ne smrdi uopće? i kill streak od 276 i nemesis streak od 293?lol
Hs od 2.24 km nije ništa novo, pitaj ekipu tu s bf3 kolike su imali hs-ove tamo, hoćeš ove dogovorene, di je svaki ležao u deploymentu na bandaru, do cecinih sa exploitanjem iz jeepa :D, do markoprištića kojem su se namještali za yubito.
Killstreak i nemesis streak su boostanje, al to ne smrdi, smrdi tih nerealnih 42% hkr ;)
Prije 5 min:
ADMIN: Moli se Megatron da izadje iz aviona i malo koristi puskice
Inace, jako puno nasih trenutno igra, pa ako imate prilike upadnite.
Ja sam morao izaci, treba kcer i nahraniti.
Prije 5 min:
ADMIN: Moli se Megatron da izadje iz aviona i malo koristi puskice
Inace, jako puno nasih trenutno igra, pa ako imate prilike upadnite.
Ja sam morao izaci, treba kcer i nahraniti.
Kaj ga nisi ti RPG - ao iz aviona , bitno je da si Damu sinoc .

Kaj ga nisi ti RPG - ao iz aviona , bitno je da si Damu sinoc .
Jesi lud, bio je samnom u squadu, opako nam je nabijao score, i obicno je bio jedini prezivjeli
A i nesto mi je Pamark raspolozen danas
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/414065652134283392/349418125/
Mislim da ce se [G]-ovci puno okupljati za vrijeme zimskih praznika.
Yup, hrpa odigranih rundi, relativno malo killova, i taj visoki HS ratio, a praktički ne igra recona.
lol kakav lik...accuraci 10.55 haha kralj....pa za njega ne trebat cekat PB da su pametni odma bi ga banali cim vidis statse http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/CroatianPsycho/detailedstats/929604847/pc/
Lik je bez sumnje cheater,
Ma nego sta je Vjestice moja,nema sumnje u to
lol kakav lik...accuraci 10.55 haha kralj....pa za njega ne trebat cekat PB da su pametni odma bi ga banali cim vidis statse http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/CroatianPsycho/detailedstats/929604847/pc/
Lik je bez sumnje cheater, ali ukupni accuracy nije neki argument za to. Npr. meni je na toj statistici ukupni accuracy 12 i nešto, a tebi preko 19, a kad gledam assault puške s kojima ti igraš uglavnom imam accuracy tu negdje kao ti ili više. Ovisi jako puno o tome s čime igraš - lmgi i korištenje vozila (pogotovo kao gunner) ti drastično spuštaju ukupni accuracy - tako da ta brojka baš i nema neki značaj.
da ali pogledaj njegov kd a pogle svoj....lik puca ko u svatovima i ima kd preko 3 i skill 884...nisam ni ja opterecen sa tim accuracijem i ja puno puta bez veze opalim u staklo ili nesto slicno akli to je pre low accuracy za kd skoro 4 i toliki skill
Yup, hrpa odigranih rundi, relativno malo killova, i taj visoki HS ratio, a praktički ne igra recona.
I samo 64 conquest medalje. Amater.
Ima li tko još problema sa logiranjem u igru osim mene? Ne da mi da uđem u igru i non stop izbacuje da ugasim igru preko task menagera.Restartao sam i origin i batellog ali opet je isto
Ekipa, unajmljen je server za Balkan Community 64 slota na period od 3 mjeseca http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/3ea27c68-3cde-4199-a549-080b0f4d3065/Balkan-Community-by-G-Portal-de/ koji će se koristiti za najavljene evente, kao i publ'ic gameplay ostalim danima.
Na stranici Communityja http://community-mix-32v32.enjin.com/home je osposobljena rubrika za donacije za server pa ko god koliko god pomogne dobro je.
Lik je bez sumnje cheater, ali ukupni accuracy nije neki argument za to. Npr. meni je na toj statistici ukupni accuracy 12 i nešto, a tebi preko 19, a kad gledam assault puške s kojima ti igraš uglavnom imam accuracy tu negdje kao ti ili više. Ovisi jako puno o tome s čime igraš - lmgi i korištenje vozila (pogotovo kao gunner) ti drastično spuštaju ukupni accuracy - tako da ta brojka baš i nema neki značaj.
da ali pogledaj njegov kd a pogle svoj....lik puca ko u svatovima i ima kd preko 3 i skill 884...nisam ni ja opterecen sa tim accuracijem i ja puno puta bez veze opalim u staklo ili nesto slicno akli to je pre low accuracy za kd skoro 4 i toliki skill
Za jednog LMG korisnika sasvim normalan accuracy jer mašinke dosta rasipaju, pogotovo MG4 kojeg dosta koristi. Još ako k tome dodaš da možda lik voli supresati ekipu nije čudo da ima manje accuracy. Najvjerovatnije je čiter, ali ove tvoje teorije da lik sa lošom preciznosti nesmije imati veći KD ili obrnuto su gluposti.
A da nije sa playstora buduci da mi kaze da mi ne podrzava
uredjaj.
Hs od 2.24 km nije ništa novo, pitaj ekipu tu s bf3 kolike su imali hs-ove tamo, hoćeš ove dogovorene, di je svaki ležao u deploymentu na bandaru, do cecinih sa exploitanjem iz jeepa :D, do markoprištića kojem su se namještali za yubito.
Killstreak i nemesis streak su boostanje, al to ne smrdi, smrdi tih nerealnih 42% hkr ;)
Moj je krvavo zaradjen bez ikakva dzipa ;). HS nisi mogao iz onog buga uraditi da ima preko 1600 m.
Edit: Novi update od 300 mb ?
Jesu oni prtljali kaj po M416 u patchu prije ovog danas?
Totalno mi je cudna puska zadnjih par dana il sam ja skrenuo. Kao da ima veci spread i vertical recoil..
Za jednog LMG korisnika sasvim normalan accuracy jer mašinke dosta rasipaju, pogotovo MG4 kojeg dosta koristi. Još ako k tome dodaš da možda lik voli supresati ekipu nije čudo da ima manje accuracy. Najvjerovatnije je čiter, ali ove tvoje torije da lik sa lošom preciznosti nesmije imati veći KD ili obrnuto su gluposti.
nema teorije sa 10 accuraci imat 4 kd nakon 60 sati ....pa ti misli da su gluposti koliko hoces......
Ekipa, unajmljen je server za Balkan Community 64 slota na period od 3 mjeseca http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/show/pc/3ea27c68-3cde-4199-a549-080b0f4d3065/Balkan-Community-by-G-Portal-de/ koji će se koristiti za najavljene evente, kao i publ'ic gameplay ostalim danima.
Na stranici Communityja http://community-mix-32v32.enjin.com/home je osposobljena rubrika za donacije za server pa ko god koliko god pomogne dobro je.
El ima kakvih prijava za igrače pošto sam zainteresiran ili igra ko dođe? xd
EDIT: sad ima
Posto je po bjedila moja mapa ZAVOD, prijavljujem se ja kao Snajperista. Bez problema vam mogu pokrivati pola mape sa snajperom sa sigurne pozicije!
Posto je po bjedila moja mapa ZAVOD, prijavljujem se ja kao Snajperista. Bez problema vam mogu pokrivati pola mape sa snajperom sa sigurne pozicije!
da pogodim krov je u pitanju ?
Ok, ako ima koja dobra duša da mi pojasni zašto se pobogu ja ne mogu nikako spojiti na onaj bosanski server di većina mojih frendova igra??????????????
Jedini server di mi vječito izbacuje poruku"Game disconnected: client closed down connection" čak i kada je prazan.
Da li itko ima ideju, bilo kakav brainstorm ili čak koji vic o bosancima jer meni ovo više baš i nije smiješno
Danas sam se uspio čak spojiti jednom na njega...... od jedno 80-ak pokušaja
EDIT: u trenutku pisanja poruke sam se uspio ulogirati čak drugi put danas :)))
Za sad nemam nikakvu ideju kak da ti pomognem jer mi nema nikakvog smisla da povezivanje moze imati bilo kakve veze sa serverom. Na svima je identican softver, a vjerojatno i hardver...

Za sad nemam nikakvu ideju kak da ti pomognem jer mi nema nikakvog smisla da povezivanje moze imati bilo kakve veze sa serverom. Na svima je identican softver, a vjerojatno i hardver...
Meni se javlja veliki lag, pogledao sam dal se nešto skida ili smeta no ništa. Ping je normalan samo imam ogroman lag.
I bolje da se ne spajaš na taj server. Uvijek, ali svaku rundu koju sam tamo igrao je jedna strana rejpala drugu non stop. Obično se na jednoj strani nađe naših 25, a na drugoj stranci i 5 naših koji budu žrtve.