Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.609.085
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
protjeran
Battlefield 4

pa cekaj malo fila pa zasto bi oni ovo popravljali ako sve to radi savrseno. ili smo mi ovdje koji vidimo dobro bez ikakvih leca ludi? pa da mi smo to sve umislili nemam pojma zasto oni ovo uopce idu popravljati u patchu kada je 10x bolje nego u bf3. ma glupi DICE. bolje da su se pozabavili sa time da smanje recoil na svim puskama jer ga je uzasno tesko kontrolirati, bf4 moram igrati desnom rukom dok sam bf3 igrao sa lijevom. njahhhhh!

2) Eliminate a network sync bug

If you’ve been experiencing situations in multiplayer where it appears that you are taking damage from enemies through walls, you might have been the victim of a network sync bug. In this game update, we have identified and eliminated one such bug that caused this type of gameplay experience. We are continuing to work on more multiplayer optimizations concerning network performance.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 19:37 (BFBeast).

5 5 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 4
berto kaže...

dakle dice kaze da network sync bug ipak postoji... Vidi cuda, ali to se vjerojatno samo ulizuju PRO wannabe placljivcima, jer casual ekipi sve radi kako treba xD

"We understand that stability has been rocky for some (kljucna rijec) players"

Dobro je Danny_HR rekao, rade na tome samo da skinu one cmizdrave sa svoje grbe. Osim nekog nevidljivog zida nakon levolutiona, ja dosad nisam vidio neke veće bugove. A niti sam vidio da mi netcode radi na moju štetu. Ako vi imate taj problem, dovoljno je reći... dvaput ovdje na forumu, a ne svaki hebeni put na svakoj strani samo se cmizdri, imate EA forume koji su napravljeni za to, tamo spamajte.

Ubi bene, ibi patria.
16 godina
Battlefield 4

Jeste došli na svoje sad, a?

Očito postoji neki bug u syncu, ali i dalje ne vidim da piše da je žrtva tog buga bio svaki igrač battlefielda 4. Što znači da mi neki ipak nisamo imali tih problema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 19:47 (Jack Sparrow).
Moj PC  
7 6 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

UMP-45 mi se čini kao najbolji PDW, može i na malo dalje pucati, a da i ubije. CBJ-MS mi je još ostao za otključati.

Tko mi da TD, mora da je fulao HVALA.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 19:56 (TomoR).
Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina
Et_Tu_Brute? kaže...
berto kaže...

dakle dice kaze da network sync bug ipak postoji... Vidi cuda, ali to se vjerojatno samo ulizuju PRO wannabe placljivcima, jer casual ekipi sve radi kako treba xD

"We understand that stability has been rocky for some (kljucna rijec) players"

Dobro je Danny_HR rekao, rade na tome samo da skinu one cmizdrave sa svoje grbe. Osim nekog nevidljivog zida nakon levolutiona, ja dosad nisam vidio neke veće bugove. A niti sam vidio da mi netcode radi na moju štetu. Ako vi imate taj problem, dovoljno je reći... dvaput ovdje na forumu, a ne svaki hebeni put na svakoj strani samo se cmizdri, imate EA forume koji su napravljeni za to, tamo spamajte.

To sta ti nemas,ne znaci da drugi nemaju.

16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Otključao ACE23... Nisam oduševljen ni njime ni FY-JS snajperom... {#}

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Neda mi se citirat sve pa cu se obratiti pojedincima ciji su me postovi zainteresirali.

@ Kill Frenzy, apsolutno si u pravu i nevjerovatno je kako kod nekih nepostoji mogucnost da je greska u njihovom hardwareu ili softwareu.

@ Antrax, ne da mi se nista instalirad da bi snimao, mozes mi vjerovati na rijec kao oficiru i gospodinu ili nemoras.

Dakle odigrao sam partiju tog defuse i kao pravi njub zginuo u prvih par sekundi. Onda sam pratio par svojih suboraca i definitivno su neke pozicije bile cudne, kao pucanje u prazno ili pokraj protivnika i slicno. Vjerujem da su svi svjesni problema u igri oko registracije pogodaka i net koda, ali na nekim serverima je to izrazenije, a na nekim se skoro pa ne primijeti. No opet, ja nisam neki high skill igrac pa mi to nije ocito kao drugima, lose gadam pa sam falio i onda se ne zivciram. {#} (jedino ovi sto me cudno ubijaju su smrdljivi citeri)

@ Zengic, na sto se ti tocno zalis? ako je taj bedasti net kod ok, ali za neke druge probleme u igri pogledaj svoju masineriju jer vecina problema krece od tuda. Nemoj se uzrujavati jer ovi sto tvrde da im igra radi savrseno su najobicniji provokatori i treba im uzimati dog tagove!  

@Ljudina; uspijes napisat par suvislih recenica onda dopustis da te Fila isprovocira. Ne slazem se s tobom oko m16 sindroma, jer u BF3 si po defaultu na us strani imao tu pusku pa je vajnanje na korisnike iste bilo glupo ili nerealno. Za ovu ACE 23, bar mislim da si o njoj pisao, moras se malo potruditi da je otkljucas. Tako da vajnanja njubeka i lowbobova su donekle opravdana jer nemogu i oni tek tako do OP puske da budu pr0. 

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
drahic kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

To sto ti imas, ne znači da većina imaju. Zato su i rekli "has been rocky for some" a ne "has been rocky for most". Vidis li razliku? 

Ubi bene, ibi patria.
13 godina
Battlefield 4

Ljudi, kak se mjenja Battlelog nickname?

Negdje pise da se promjenom Origin ID-a promjeni, negdje pise da ne.

Vidim da vas je nekoliko promjenilo, tak da sigurno znate.

P.S. Ne, ja ostajem Cyber :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...

P.S. Ne, ja ostajem Cyber :)

Idi na onaj link koji si dao onom liku u bf3 temi,kad promijeniš nick na originu on ti se promijeni i na battlelogu.

Nick možeš mijenjati jednom u sedmici.

سمندری ڈاکو
15 godina
Battlefield 4

Only In Battlefield 4: How to Outrun a Boat

0 5 hvala 0
17 godina
neaktivan
BFBeast kaže...

najvjerojatnije je jedan od onih koji znaju samo osnovne stvari na intrnetu i kompu jer mu je tamo neki decko rekao da ovo nesmije dirati jer ce potrgati komp.

A ti si bome dosad pokazao da razumiješ materiju...

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
13 godina
pirat kaže...

Idi na onaj link koji si dao onom liku u bf3 temi,kad promijeniš nick na originu on ti se promijeni i na battlelogu.

Nick možeš mijenjati jednom u sedmici.

Hvala.

Kod promjene pise da u nekim igrama ostaje isti nick, i na Battlelog forumu se javilo nekoliko ljudi da im se nije promjenio {#}

Valjda trenutni glitch.

Hvala jos jednom. {#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Baš mi je gušt čitat ove komentare {#}.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Nevjerojatna je količina debilizma i nedostatka razumjevanja na cijelom ovom forumu ali to je tako valjda svugdje. Kao da čitam forum na planetu majmuna.

Od kako je tema o igrama oni kojima neka igra radi dobro ne priznaju,ne žele shvatit da nekom drugom radi loše i obrnuto.Jer ako njima radi dobro(loše) i svim drugima mora bit tako usuprotnom su vajneri.

Nije mi jasno da nemožete shvatit svi vi da ima xy konfiguracija i da nemože svaka igra svima radit ili dobro ili loše a da on sam nije kriv za to.

Koliko je samo pečeva u kojima stoji da se popravlja fix za problem koji se javlja kod određenog broja igrača ali se ipak javlja jelda samo nekima.

prije će bit nedostatak poštovanja. Ovdje gravitira gomila egotripova sa e-p3nisima do neba koji pljuju po drugima dok im igra radi(primjer Zenge koji je igrao par rundi u trojci protiv mene i praktički prije nego bi mi bio prikazan na ekranu me ubivao) dok sad plače kad mu se takve iste stvari dešavaju u četvorci. Isto tako ja vjerujem da ima onih kojim četvorka radi ok al to neznači da opet svima radi dobro. Meni se dosad nije dogodila sitauacija iz darkrideovog videa al zato znam imat gomilu hitmarkera nakon kojih tipovi preživljavaju i instantno me ubivaju. Isto tako događale su mi se situacije gdje ugledam tipa koji mi je bočno okrenut i taman kad ga naciljam padnem pokošen od njegovog rafala. Davno sam napisao da bi jedino mjerodavno bilo odigrati lan na istim konfiguracijama za sve kako u trojci tako sad i u četvorci. Prestanite vrijeđat jer je lako moguće da ćete i sami imat probleme koje zasad nemate i nastojte konstruktivnim prijedlozima pomoć onima koje netkod ne miluje. DICE je i sam priznao mane u svom kodu, budite sretni ako ih dosad niste okusili i prestanite pljucat po onima koji nisu bili te sreće.

16 godina
TomoR kaže...

UMP-45 mi se čini kao najbolji PDW, može i na malo dalje pucati, a da i ubije. CBJ-MS mi je još ostao za otključati.

{#}

Tek sam 4 PDWa otljučao, ali UMP mi se do sad najviše svidio i to baš radi toga jer je i na daljinu s njim dosta lako ubiti.

15 godina
BFBeast kaže...

pa cekaj malo fila pa zasto bi oni ovo popravljali 

Pa popravljaju jer čitaju bug forum i vidjeli su da si ti kao prilično bitan faktor nezadovoljan i odlučili popraviti.

Joj ljudina pitaš gluposti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
12 godina
protjeran
Danny_HR kaže...
BFBeast kaže...

najvjerojatnije je jedan od onih koji znaju samo osnovne stvari na intrnetu i kompu jer mu je tamo neki decko rekao da ovo nesmije dirati jer ce potrgati komp.

da nerazumijem nebi isao studirati informatiku.

17 godina
odjavljen
BFBeast kaže...

Dobri Bože... {#}

Freak Show Inc.
15 godina
BFBeast kaže...
Danny_HR kaže...
BFBeast kaže...

Vječiti student mudina.

Pa zar nisi ti to već zavšrio? Ili tek planiraš upisati?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina

Pozz kolege, jel ovo ok ponuda? 

S tim da imam još 5% popusta, dakle oko €34.

Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mislim da mi je, a i većini valjda, dosta prepucavanja na relaciji Mudina-Filla.

Moderatori! do your shit!

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
20 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozdrav, dugo se necuhom :).

Vidi da je tu atmosfera i dalje ista.
Ljudina i dalje drzi atmosferu :D

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Co7 kaže...

Pozdrav, dugo se necuhom :).
Vidi da je tu atmosfera i dalje ista.
Ljudina i dalje drzi atmosferu :D

Dobro vece! {#}

15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
drahic kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

To sto ti imas, ne znači da većina imaju. Zato su i rekli "has been rocky for some" a ne "has been rocky for most". Vidis li razliku? 

vidi anketu na predhodnoj stranici, od cca 60 glasova 7 reklo da im radi dobro, cak ako im pribrojis onih 20 sta kaze "moze i bolje" opet ispada da bar 50% nije zadovoljno, tako da ono "for some" nije kljucna rijec a uostalom nitko ne prica o stabilnosti na koju se ti referiras, vec o sugavom netcodeu....

Battlelog: just_mau5
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 22:21 (berto).
16 godina
Battlefield 4

Sad je još gore kad su uradili maitenance,da san zna da će bit ovako ne bi kupio,još uza sve sam uradio secure erase stavija win8.1 enterprise ,sve odgovarajuće nove drivere i isto sranje pucanje igre svaku rundu.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 22:25 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BFBeast kaže...
LeftY_CRO kaže...

da, najvjerovatnije je nesto do mene.

igram rundu-dvije i onda pocne slow motion, mapu mi loada tako dugu da dok mi udje u sljedecu rundu me automatski kicka jer sam bio "idle"... svasta...

restartam komp i onda opet, par rundi oke pa pocne -.-

btw lefty, identican problem imam i ja. to ti se desava jer ti se sva memorija popuni pa pocne stekati dok neresetiras. problem sa igrom rekli su da ce popraviti u patchu .

thx na info!

to bi trebali popraviti u ovom patchu koji sutra dolazi?

btw, probao sam danas pokretati igru preko chromea i niti jedamputa mi nije stekalo... ili je random, ili mozilla nesto kenja

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pozdrav narode... prestao sam pratit ovu temu posto nisam kupio igru al kazem idem svratit da vidim kakvo je stanje iste i brate jeste me zabavili XD

esmeralda i marisol vam nisu ni do jaja XD

a sto se tise stabilnosti, netkoda(zapravo silovanje te rjeci bez razumjevanja), crashanja i slicno samo cu rec ovo:

DA istina je da 1000 konfiguracija daje 1000 razlicitih rezultata i to ako uopce ne uzmemo u obzir percepciju korisnika o proizvodu(casual, pro i sve izmedju tip igraca)...

eto meni konkretno BC2 i BF3 su radili savrseno i bez greske u ono vrijeme al ipak sad kad razmislin malo sjecam se problema al onda sam uvik igra na mumblu s ekipom i vise pamtim zajebanciju nego te probleme...

al uz sve to nemogu shvatit kako bilo tko moze imat argument "problemi su dio BF serije".... eeeeeej aloooooo pa kako to moze itko iskoristit kao argumen na za obranu proizvoda????

7 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Stari barba kaže...

Pozdrav narode... prestao sam pratit ovu temu posto nisam kupio igru al kazem idem svratit da vidim kakvo je stanje iste i brate jeste me zabavili XD

esmeralda i marisol vam nisu ni do jaja XD

a sto se tise stabilnosti, netkoda(zapravo silovanje te rjeci bez razumjevanja), crashanja i slicno samo cu rec ovo:

DA istina je da 1000 konfiguracija daje 1000 razlicitih rezultata i to ako uopce ne uzmemo u obzir percepciju korisnika o proizvodu(casual, pro i sve izmedju tip igraca)...

eto meni konkretno BC2 i BF3 su radili savrseno i bez greske u ono vrijeme al ipak sad kad razmislin malo sjecam se problema al onda sam uvik igra na mumblu s ekipom i vise pamtim zajebanciju nego te probleme...

al uz sve to nemogu shvatit kako bilo tko moze imat argument "problemi su dio BF serije".... eeeeeej aloooooo pa kako to moze itko iskoristit kao argumen na za obranu proizvoda????

Ja znam tko moze Zautucani fanboyevi

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 23:04 (BFBeast).
16 godina
Stari barba kaže...

eto meni konkretno BC2 i BF3 su radili savrseno i bez greske

al 

meni također savršeno ali ovo su zajebali žestoko pa ruši se ponekad i singleplayer misija

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 23:15 (dery).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice