Ukinut je lock za rpg,
Hooah!
Ukinut je lock za rpg,
Hooah!
Ukinut je lock za rpg,
ja stvarno neznam koji retard je to i uveo
Lako za taj rpg lock, nego u heliću nema onog kraćeg titranja kad je rpg missile blizu, samo kod heat seekera
Ukinut je lock za rpg,
ja stvarno neznam koji retard je to i uveo
S obzirom da u beti nisi mogao otključati Javelin, onda su valjda RPG-u dali taj feature da se vidi kako radi sa lock-on oružjima.
Jest da je bilo OP, ali da ostane tako, svi ostali inženjerski "bacači" pored RPG-a ne bi imali smisla u full release-u.
BTW, pročitao sve, tip je svašta napričao, i rekao je da bi nas full verzija još u nekim stvarima trebala ugodno iznenaditi - ali nitko nije postavio pitanje da li će forsati crossover experience (da patchevi istovremeno budu na PS3/X360 i PC-u, ili će PC prije dobivati patcheve - zbog mjesec dana potrebnog da se approve-a patch od strane M$/Sony)
Koliko znam samo MS ima vlastiti QA za zakrpe, Sony se pouzda u QA razvojnog tima.
Kamo sreće da je ista situacija na svim platformama.
BTW, pročitao sve, tip je svašta napričao, i rekao je da bi nas full verzija još u nekim stvarima trebala ugodno iznenaditi - ali nitko nije postavio pitanje da li će forsati crossover experience (da patchevi istovremeno budu na PS3/X360 i PC-u, ili će PC prije dobivati patcheve - zbog mjesec dana potrebnog da se approve-a patch od strane M$/Sony)
Čini mi se da je neko postavio pitanje na tom tragu, ali nije dobio konkretan odgovor, nego je dobio nešto u stilu ovoga što si napisao gore. Rekao bih je gotovo 100% sigurno da će sve platforme biti patchirane u isto vrijeme kao što je bio i slučaj do sada. Velika utjeha u svemu tome je što su složili da više nije potrebno patchirati klijentski dio kada žele balansirati oružja, nego to mogu 'tiho' napraviti na serverskom dijelu.
zadnji frag!!!!!! /me bows!
Da, ludnica. Prijavio sam se neki dan pa ću pokušat upasti u to ako ikako budem mogao :)
Stvarno me zanima organizirano igranje na tako velikoj skali.
Ako nekog još zanima, KLIK
Ja problema sa tenkom nisam imao. Cak mi se svidja sto je tromiji, a ne kao u bf 3 da okrenes kupolu za 180 lakse nego prasinar. Takoder su popravili opcenito sa ovim novim enginom, putanju ispaljenog projektila bilo iz vozila bilo iz pusaka. Tako ako ti granata/metak naidje na bilo kakvu prepreku izmedju cilja ili cjevi tu staje. Primjer su mostovi u zadnjoj mapi koji vise nisu ravna ploha vec imaju taj brijeg kroz kojeg ne prolazi.
Ja problema sa tenkom nisam imao. Cak mi se svidja sto je tromiji, a ne kao u bf 3 da okrenes kupolu za 180 lakse nego prasinar. Takoder su popravili opcenito sa ovim novim enginom, putanju ispaljenog projektila bilo iz vozila bilo iz pusaka. Tako ako ti granata/metak naidje na bilo kakvu prepreku izmedju cilja ili cjevi tu staje. Primjer su mostovi u zadnjoj mapi koji vise nisu ravna ploha vec imaju taj brijeg kroz kojeg ne prolazi.
A da ne pričamo o semaforima, lampama, raznom drveću koje rado pije projektile koji trebaju ić u protivnički tenk :)
Tenkovska granata ima jako slican pad ko u BF3, ali je puno "deblja" pa jako lako "zapne" za prepreke pokraj kojih bi trebala proci - uzvisine na cesti i zidovi.
Ma kakva je greska. Taj lock rpg je jos od alpha verzije. Nego vidili da su sjebali stvar. Pa pola servera na koje sam ulazio uvijek su imali prazne helice. A isti ti vrag sad se vracaju, jevlin , onaj novi jevlin sto ima re lock, i at4 koji je u aplha verziji isto imao lock pomocu lasera.
Tona infa iz zanimljivog chata sa developerom DICE-a:
Developer je DarkLord7854.
Ukinut je lock za rpg, build bete koji smo igrali je bio star cca. tjedan dana, ali to i nije toliko bitno. Bitno je da masu bugova koje su primjetili u beti odmah ispravljaju i prenose u branch koji je zapravo ono što ćemo igrati 29. 10.
da li znaš koji je to irc,odnosno server i channel?
Ma kakva je greska. Taj lock rpg je jos od alpha verzije. Nego vidili da su sjebali stvar. Pa pola servera na koje sam ulazio uvijek su imali prazne helice. A isti ti vrag sad se vracaju, jevlin , onaj novi jevlin sto ima re lock, i at4 koji je u aplha verziji isto imao lock pomocu lasera.
zato jer pogoduju njubarama.
i ak tak misle i dalje, onda je u redu da uvedu flares na gunner poziciji jer ovo nema nikakvog smisla, da ti sa helijem moraš non stop bježat jer te pješadija "nesmije vidjet" tako rekoć jer si gotov u roku keks.
em ovako moraš biti ajmo reć na distanci jer imaš ograničenu municiju i treba gladna godina da se reloda em i onda još i to naprave, zato i je neupotrebljiv.
onda ti ispada da je jedan jetski upotrebljiviji od faking helija.(nije ali malo ironije moram dodat)
Ja ne razumijem sad to plakanje...ajde rpg lockanje kužim, to je nerealno i bezveze...ali u bf3 je pola godine dok nisu pečali, javelin otkidao sve živo i neživo sa lockom od soflama.
I igralo se i svi su igrali kharg rush sa javelinom i defense je bio prejak.
Slažem se da neki launcheri lockaju preko lasera, oni koji donekle realno ajmo reć to i mogu...a rpg su maknuli i to je fine.
bacili su kost da vide kako će ekipa reagirati....ne sviđa nam se i makli su. Bolje nego da pola godine igramo tako pa čekamo patch....
ugl. vidjet ćemo šta će bit od tih launchera, ali za flarese gunnera se slažem, jer očito će bit papreno heli skvadu u bf4.
Tenkovska granata ima jako slican pad ko u BF3, ali je puno "deblja" pa jako lako "zapne" za prepreke pokraj kojih bi trebala proci - uzvisine na cesti i zidovi.
Tenkovska granata je imala dinamičnu veličinu, ovisno što i kuda gađaš. Kad si gađao preko zida, onda je promjera 3-4 metra. Ako si pak pokušao pogodit pješadinca, granata se smanjila na veličinu igle.
Inače ne ulazim u rasprave oko igre ,pogotovo bete i još u vezi vozila jer ih baš i ne koristim , no moram reći kaj mislim o ovome.Prvo dobrom pilotu sa dobrim gunnerom nije problem dominirat
serverom što sam osobno doživio na Šangaju nekoliko puta , a i Dado i Bučerinjo su to radili bez problema i lokanje rpgom ih nije smetalo.Imao sam priliku biti gunner Bučeru i meni koji sam njubina
u heliju nije bilo teško skupljat bodove i fragove .Vjerovatno se neće moći u četvorci farmat server sa spawna ,kao kaj su neki radili u bf3 , te se neće moći imati 110:2 score (mada sam vidio na beti jednog tipa koji je imao mislim 70:1 ..ili nekaj slično)
no iskreno to mi kao hardcore prašinaru paše :) Mogao bih trkeljati o ovome još ali neću te ću završiti sa mojim skromnim mišljenjem da su heliji sasvim ok.
Ja sam najbolji rezultat u beti ostvario upravo u heliju kao gunner (nekih 40:x). No, da se RPG v7 locka na laser, nema smisla. Imamo Stingere za to i to je sasvim dovoljno.
RPG se lockao i u BFBC2 pa se ne sjećam da je netko plakao.
RPG se lockao i u BFBC2 pa se ne sjećam da je netko plakao.
Dobro, tamo je bilo možda trunčicu drugačije radi tracer guna.
engi je morao maknmuti svoj handgun da bi traceao nekog i onda lockao..
Ovdje trebaš 2 čovjeka, jednog da drži lock sa pld, drugog da ughvati, ispuca i drži lock da pogodi....
očito se nitko više ne sjeća bc2, a svi će reći kako je bio puno bolji od svih battlefieldova kasnije
Pirate, svaka ti je na mjestu. Uvijek. :)
Ovdje trebaš 2 čovjeka, jednog da drži lock sa pld, drugog da ughvati, ispuca i drži lock da pogodi....
očito se nitko više ne sjeća bc2, a svi će reći kako je bio puno bolji od svih battlefieldova kasnije
Mogao mu je trejsati bilo tko. Osim toga bilo je "lakše" jer recon nije morao soflamom pratiti heli da bi ga trejsao. Bilo je fire and forget.
Dobro Pirat veli.
ispravak....
uglavnom, vi toliko volite i dižete u nebesa taj bfbc2 pa šta ga onda i dalje ne igrate?
Mogao mu je trejsati bilo tko. Osim toga bilo je "lakše" jer recon nije morao soflamom pratiti heli da bi ga trejsao. Bilo je fire and forget.
Dobro Pirat veli.
da, ali hoću reći, netko je morao žrtvovati handgun slot.
Balans je uvijek bio okej.
zasto ne igram bfbc2? Zato sto mi je sva ekipa presla na BF 3. Ja sam zadnji bio na njemu jos dva mjeseca od izlaska bf3. Sad kad logiranhe radi opet odigram koju. A i same brojke jos uvijek aktivni igraca na bc2 govori puno o igri. Da bc2 kojim slucajem jos podrzava battlelog uf.. Bc2 je po meni najbolje balansiran bf i sa najboljim unistavanjem. Moram reci da mi je BF 4 engine jako drag jer ima dosta slicnosti sa bc 2.
Gledam.. pa nisam siguran dal vas je nekoliko (Bugovaca) za to da ostane RPG lock-on, ili vam samo smetaju igraci koji prigovaraju lock-onu :))