kako izgledaju uredi od DICE-a :)
Svaka cast Djuki bas sam htio tako nesto vidjet.Si vidio kako japancica crta obleku haha,stvarno wow sve skupa
kako izgledaju uredi od DICE-a :)
Svaka cast Djuki bas sam htio tako nesto vidjet.Si vidio kako japancica crta obleku haha,stvarno wow sve skupa
Evo dvije BF4 "Recommended" konfiguracije:
AMD:
1 x Procesor AMD FX-Series X6 6300 3.5GHz,14MB,95W,AM3+, FD6300WMHK
1 x ASUS M5A97 R2.0, AM3,AM3+, AMD 970, SB950, BUS 5200 MHz, DDR3
1 x SCYTHE Katana 3 SCKTN-3000A White Box, 754/939/AM2/AM2+/AM3
1 x DDR3 8GB (1x8GB) Kingston, HyperX Blue, 1600MHz, CL10
1 x MSI HD 7870 2GB GDDR5 256bit, R7870-2GD5T/OC, 28nm,dual fan
1 x Intel 180GB SSD 335 Series 180GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC
1 x Napajanje Corsair CX Modular Series CX500M, 500 Watt, ATX, ATX12
1 x Thermaltake Commander MS-III sa USB 3.0 Midi tower
1 x ASUS DRW-24F1ST/BLK/B/AS SATA, DVD-R 24x, DVD-RW 6x, DVD+R 24x
1 x Microsoft Windows 8, 64bit, Croatian 1pk, DSP, OEI DVD
Cirka 6700 Kn
Intel:
1 x Procesor Intel Core i5-3350P 3.1GHz (Max Turbo FQ 3.3 GHz) ,6MB
1 x Asrock B75 Pro3 - Intel B75, ATX, Dual Channel 4xDDR3 - 1600
1 x MSI HD 7870 2GB GDDR5 256bit, R7870-2GD5T/OC, 28nm,dual fan
1 x Intel 180GB SSD 335 Series 180GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 20nm, MLC
Cirka 6800 Kn
Evo i jedne uistinu preporučene za BF4 MP:
1 x Procesor AMD FX-Series X8 8320 3.5GHz,16MB,125W,AM3+, FD8320FRHK
1 x Gigabyte 990XA-UD3, AM3+, AMD 990X SB950, 4x DDR3
1 x Sapphire HD 7950 Boost Edition, 3GB GDDR5 384bit
1 x Cooler Master Hyper 212 Evo,2011,1366/1156/775/AM3/ 626g,13-32dB
Oko 8200 Kn
Evo dvije BF4 "Recommended" konfiguracije...
Mogu ga preporučat koliko hoće al dok god Win 8 izgleda kako sad izgleda, neću ga staviti pa kakve god efekte dobio ili ne dobio.
Isto tako, zašto u svim konfama imaš iste rame, cilj je da bude raznoliko ;) A i jedna pločica znači da nema dual channela, znači nema ni tog takta...
Ostalo manje više ok, osim jasno prostora jer 180gb će bit dosta za OS, BF i par sitnih programa a ionako za neke stvari od veće važnosti treba staviti na "fizički" HDD.
I realno, više bi u ovu "uistinu preporučenu" bilo bolje staviti 7970, to je ipak osiguranje za dobre performanse :)
Evo dvije BF4 "Recommended" konfiguracije...
Mogu ga preporučat koliko hoće al dok god Win 8 izgleda kako sad izgleda, neću ga staviti pa kakve god efekte dobio ili ne dobio.
Isto tako, zašto u svim konfama imaš iste rame, cilj je da bude raznoliko ;) A i jedna pločica znači da nema dual channela, znači nema ni tog takta...
Ostalo manje više ok, osim jasno prostora jer 180gb će bit dosta za OS, BF i par sitnih programa a ionako za neke stvari od veće važnosti treba staviti na "fizički" HDD.
I realno, više bi u ovu "uistinu preporučenu" bilo bolje staviti 7970, to je ipak osiguranje za dobre performanse :)
Šta točno fali izgledu Windows 8? Jedine donkle opravdane kritike na taj OS su one upućene ka Modern UI sučelju kojeg se uopće ne mora koristiti.
Zašto iste rame? Pa, povoljni su, ok izgledaju i relativno su kvalitetni. Nema smsila šarati kad su i ti ok. Što bi točno dobio s Dual Chanelom?
Nikakav dual chanel ne može nadoknaditi brzinu kod 2x4GB naspram 1x8GB. Dual Chanel dvije manje pločice je jendostavno sporiji/lošiji od 1 veće pločice.
DC je dobar ako imaš više pločica jer je brže npr 2x4GB u DC nego 2x4GB u SC. To je bit DC-a.
180GB SSD bi morao biti dovoljan za OS, programe, BF4 pa čak i BF3 uz to. Ako netko hoće i hard uz to, slobodno neka stavi, no to nije bitno za BF4.
Ali, BF4 je grijeh držati na HDD-u.
Ja sam prezadovoljan sa win 8, ne vracam se na sedmicu nikad vise.
Šta točno fali izgledu Windows 8? Jedine donkle opravdane kritike na taj OS su one upućene ka Modern UI sučelju kojeg se uopće ne mora koristiti.
Zašto iste rame? Pa, povoljni su, ok izgledaju i relativno su kvalitetni. Nema smsila šarati kad su i ti ok. Što bi točno dobio s Dual Chanelom?
Nikakav dual chanel ne može nadoknaditi brzinu kod 2x4GB naspram 1x8GB. Dual Chanel dvije manje pločice je jendostavno sporiji/lošiji od 1 veće pločice.
DC je dobar ako imaš više pločica jer je brže npr 2x4GB u DC nego 2x4GB u SC. To je bit DC-a.
180GB SSD bi morao biti dovoljan za OS, programe, BF4 pa čak i BF3 uz to. Ako netko hoće i hard uz to, slobodno neka stavi, no to nije bitno za BF4.
Ali, BF4 je grijeh držati na HDD-u.
Slažem se za SSD, vidi na čem je meni, ne toliko zbog njega nego zbog općenitog rada OS-a.
A win8 je po meni rađen za touch ekrane, onaj ogoljeni desktop mod sam vidio jednom i dosta mi je, možda 8.1 bude bolje.
One kockice i scrollanje kroz njih mi je iskreno idiotski.
Ili GTX 770. Cijenom jako slicne, a u BF3 je davao bolje rezultate.
Da, u BF 4 je AMD partner, ali mi se sve nekako cini da ce biti ista stvar ko i u BF3....
Ja sam prezadovoljan sa win 8, ne vracam se na sedmicu nikad vise.
Slažem se s tobom, dijelimo mišljenje. :)
...
A win8 je po meni rađen za touch ekrane, onaj ogoljeni desktop mod sam vidio jednom i dosta mi je, možda 8.1 bude bolje.
One kockice i scrollanje kroz njih mi je iskreno idiotski.
Te "kockice" i jesu "Modern UI" i kao što sam rekao nema potrebe da ga koristiš. Instaliraš si Classic Start (Classix Shell), Start Menu 8 ili neki sličan programčić i to je to - imaš start kakav si podesiš (hoćeš kao na 98, XP, Vista, 7 ili neki treći) i nemaš ama baš nikakve potrebe koristiti Metro (Modern UI). Izgleda kao sedmica, ponaša se bolje i općenito jest bolje.
Te "kockice" i jesu "Modern UI" i kao što sam rekao nema potrebe da ga koristiš. Instaliraš si Classic Start (Classix Shell), Start Menu 8 ili neki sličan programčić i to je to - imaš start kakav si podesiš (hoćeš kao na 98, XP, Vista, 7 ili neki treći) i nemaš ama baš nikakve potrebe koristiti Metro (Modern UI). Izgleda kao sedmica, ponaša se bolje i općenito jest bolje.
E upravo zato jer si moram instalirat program, 2, 5 da bi imao nešto što su odmah morali ugraditi kao mogućnost izbora, ne želim to u takvom stanju.
lol, odkud ti to??
E upravo zato jer si moram instalirat program, 2, 5 da bi imao nešto što su odmah morali ugraditi kao mogućnost izbora, ne želim to u takvom stanju.
Znaci tebi je lose sto si mozes prilagoditi potpuno OS svojim potrebama. I upravo zato sto imas izbor, mozes koristiti orginalno zamisljen os i pomocu aplikacija sa stora potpuno ga izmjeniti. Ja metro sucelje vidim samo kad mi se komp pali, s tim da sustav radi puno, bolje, ljepsi mi je, multitasking mi je odlican i ono najvaznije mozda za vas provjereno kod mene imam i do 15 fps vise u igrama. Nisam mogao vjerovat kad sam zbog alfe bf 4 morao opet dignuti sedmicu koliko ustvari gore radi.
Ali ko ce ga znati sto ljudi sto cudi, u mene selu su tako govorili da nema mercedesa poslije 124 serije i kocke bmw ;)
Znaci tebi je lose sto si mozes prilagoditi potpuno OS svojim potrebama. I upravo zato sto imas izbor, mozes koristiti orginalno zamisljen os i pomocu aplikacija sa stora potpuno ga izmjeniti. Ja metro sucelje vidim samo kad mi se komp pali, s tim da sustav radi puno, bolje, ljepsi mi je, multitasking mi je odlican i ono najvaznije mozda za vas provjereno kod mene imam i do 15 fps vise u igrama. Nisam mogao vjerovat kad sam zbog alfe bf 4 morao opet dignuti sedmicu koliko ustvari gore radi.
Ali ko ce ga znati sto ljudi sto cudi, u mene selu su tako govorili da nema mercedesa poslije 124 serije i kocke bmw ;)
Definitivno, cak znam par ljudi koj su jos uvjek na xp-u iz istih razloga jer im je 7 pre modern i fancy
Sta se tice performansi nisam bas nesto primijetio razliku, ali jako puno svari na 8-ici radi plug and play bez ikakvih komplikacija... samo jedan primjer... koristim t-mobile 4g stick i 8-ica ga automatski prepozna(bez pokretanja t-mobile programa za povezivanje), spoji se na net, a wireless karticu koristi kao hotspot preko kojeg drugi uredaji mogu na net... kad sam to pokusavao na 7-ici napravit izj*bao se sa 10 razlicitih programa i nikad nije radilo kako treba...
Definitivno, cak znam par ljudi koj su jos uvjek na xp-u iz istih razloga jer im je 7 pre modern i fancy
Sta se tice performansi nisam bas nesto primijetio razliku, ali jako puno svari na 8-ici radi plug and play bez ikakvih komplikacija... samo jedan primjer... koristim t-mobile 4g stick i 8-ica ga automatski prepozna(bez pokretanja t-mobile programa za povezivanje), spoji se na net, a wireless karticu koristi kao hotspot preko kojeg drugi uredaji mogu na net... kad sam to pokusavao na 7-ici napravit izj*bao se sa 10 razlicitih programa i nikad nije radilo kako treba...
Ma bez daljnjeg, svjestan sam ja da je to korak naprijed u funkcijama, možda i brzini u igrama iako me to i na 7ici ne brine.
Samo kažem da su prilikom izrade mislili da će se koristiti valjda samo na tabletima ili u nekim dućanima sa touch screenom ;)
Možda bi ga i instalirao ali uz sve programe koje koristim, ne znam da će baš svi moć i na win 8...
A ionako, ako sam zadovoljan sa win 7 što jesam jer ga gledam kao win xp nasljednikom, ne vidim razloga za prelazak na nešto što realno i na kraju ne želim u takvom stanju.
A nisam inače neki zatucan lik da nebi mislili hehe
Pricajte vi o AMD koliko hocete ja nisam u videu vidio ni jedne AMD kutije za razliku od jedne druge :P i to jos u najvaznijem Frosbite odjelu
Bit cu kratak i jasan.
U pocetku sam bio full protiv Win 8-ice, prvenstveno radi Metro UI-a. Jednostavno se tu nisam mogao snaci, iako imam Windows phone.. ali smartphone je sasvim druga prica (pozitivna).
Nakon sto se pojavio Win 8.1 Release Preview rekao sam si da ih moram napokon probat, i nisam se niti najmanje razocarao. Naprotiv ostao sam ocaran.
Windowsi su savrseni... sve puno brze radi, nekako fluidnije, instant.. ne znam kako da se izrazim.
BF3 isto tako radi puno bolje i brze. Na 7-icu se vise ne vracam.
znači 6970 bi trebala isto bez problema pokrenuti bf 4 gledajući system comparison od 7870?
znači 6970 bi trebala isto bez problema pokrenuti bf 4 gledajući system comparison od 7870?
Mislim da bi trebala, samo je pitanje pod kojim video postavkama.
lol, odkud ti to??
Lol čitam i ne vjerujem. ovaj 191x7 nekad ima baš teške izljeve ''pameti''
Dual channel uber alles.
Btw. kad izlazi ofišl 8.1...toliko ste me sad namečili da bi i ja prešao samo da je vidim :)
Btw. kad izlazi ofišl 8.1...toliko ste me sad namečili da bi i ja prešao samo da je vidim :)
Sad u 10 mjesecu, a RTM je vani od proslog tjedna.
Onda budem tako nakon bete stavio da vidim kad ga ti rupsone toliko hvališ, onda mora da je dobar :)
I ja sam se baš napalio na 8-icu.
Jel ovo OK?
Microsoft Windows 8.1 RTM x86/x64 Eng (US) | 2.7 GB / 3.6 GB
ima gdje za kupit bf4 zajedno sa premiumom ili se to mora odvojeno kupiti?
ima gdje za kupit bf4 zajedno sa premiumom ili se to mora odvojeno kupiti?
za možda godinu dana bi se moglo kupit bf4 premium edition. ali za sad se mora odvojeno.
sta mislite kak ce meni radit bf4 na ovom pc-u?