neka sam ja specijalac ali makara nisam dao vise od 30 kn za igru. ja sam lijepo savjetovao kako se mozhe napraviit, a sada sto je tebi krivo sto si ti dao 100 eura to nije moj problem.
zavist ce te pojesti stari moj. malo manje zavisti.
odi me sada prijavi suportu. tuzibabo jedna. odrasti.
Frende opet se ponavljaš. Ti nisi dao 100ojra za igru ali si zato za "sranje of Bf-a 3" koje igraš kad stigneš dao ohohohoooo više para od prosjeka za taj svoj Benq monitor (i za miš nedavno kolko se sjećam).
I s tim da igraš na nekim divljim rezolucijama, opako korigiranim FOV-ima...i da, intro ti je žešće s*anje!!! Morao sam to reć al jbg, gadan je :D
Al ni to sve nema veze, nek si dao ak si možeš priuštit, svaka čast...al nemoj se onda čupat na to "kupio sam govno od igre za 100kuna al ju zato silujem sa m16 kad stignem i imam 1486H i 50M gameplaya."
jesi ti moj neki fan,vidim da me dosta pratis. ocito nemas pametnijih stvari u zivotu osim ove igre kada me pratis.
a da me dobro pratis vidio bi da nisam igrao kako treba 3 tjedna odigram metro sa snajperom lki postoljom na 5 minuta ako mi se da i izadem.
Toliko dobroro poznajes igru da neznas da igram na 1600*900 ili 1280*720 i fov90.
Kao sto rekoh novce sam potrosio na komponnte koje me sluze i izvan bf3 iako ga nisam igrao kako treba preko 3 tjedna one me sluze u druge svrhe. ako si zavidan kupiti cu i tebi jedan benq.
btw i uzeo sam nedavno SSD, jel i to za igru isto?
i naravno da si to nemogu priustiit, ali zato žena može. Tko ti je kriv sto nemas takvu ženu
Dobar, dobar, ti si kao sponzoruša valjda ti je "klagija" ko u konja
Uglavnom treba čekati dan dva prije izlaska ili tjedan ili dva kasnije
ja ću tako napraviti jer nekako sam sumnjiv u finalni proizvod, ali kad probam betu možda promjenim mišljenje i bacim lovu u vjetar